Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Mondjuk ha klubtulajdonos lennék akkor azt hiszem, hogy egy ilyen nehéz szituációban én is inkább Marco Rossira bíznám a csapatot mint a baggio által felsorolt kevesek által ismert (de kétségtelenül tehetséges) fiatalokra.
több mint 11 éve
nah, hálisten xelt a mu - whu így maradt a 6 pontos távolság a dobogótól ami még hozható, de ahhoz nagyobb tűz kell a szezon hátralevő részében
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Samsung Galaxy s4 - Real Madrid 0Fantastic Four 4 - Real Madrid 0
Mario Party 4 - Real Madrid 0
Playstation 4 - Real Madrid 0
Rapido y Furioso 4 - Real Madrid 0
GTA 4 - Real Madrid 0
Destino Final 4 - Real Madrid 0
Mortal Kombat 4 - Real Madrid 0
Nintendo 60 y 4 - Real Madrid 0
több mint 11 éve
Mondjuk az érdekes, hogy közülük mind alapvetően német vonalon mozogtak (és maradnak is). A holland gyarmatrabló vagy a spanyol toszogató helyett lehet szerencsésebb lenne inkább az MLSZ részéről a német modellt másolni...Lőw Zsoltot hagytad ki csak szerintem. Belőle is lehet még valami normálisabb edző.SchleckCsábi egy vicc, ahova megy, ott minden elsüllyed. Lásd: válogatott 😀Csak szólok, hogy ez a vonal a Mátyus, Vincze Ottó, Lipcsei, Tököli.... féle vonalat jelentené. Ezt a továbbiakban nem is kommentálnám, mint potenciális edző aranygeneráció. Persze tisztelet a kivételnek, de az világosan látszik, hogy aki komolyan gondolja a dolgot, és nem a pöce felszínén akar kiskirályként evickélni, az külföldön marad tanulni (Dárdai, Szabics vagy épp Bódog, róluk tudok, de biztos többen vannak) és megpróbálja alulról felépíteni magát.flzoli
Rossi egyszer megbukott (vagy kétszer?), bukjon meg még egyszer...Komolytalan.
Szerintem vannak igazán jó, fiatal, feltörekvő - noname - edzők, de azok ugye minek? Amúgy sem férhetnek oda a húsos bödönhöz..JC6
több mint 11 éve
Én is azt mondom, hogy ugyan azokat a trógereket forgatják évek óta. Egy "nevesincs" edzőt még magyar szinten is kockázatos lenne egyből NB1-es csapathoz kinevezni. Nem ismerem az általad felsorolt edzőket, de látatlanban elhiszem, hogy többet konyíthatnak a szakmához mint a Bognár, Détári féle ripacsokAz edzőképzésnek mindig ez lesz a rákfenéje (mondjuk az NFL-ben ugyanez van, csak más a szint), hogy a képzettség egy dolog, ha nem vagy ismert név, nincsenek kapcsolataid, esélytelen hogy a tűz közelébe kerülj. Ha pedig nincs esélyed bizonyítani és gyakorlatban csiszolni a tudásod, megette a fene az egészet. Az alábbi nevekből hányat ismersz?Csábi egy vicc, ahova megy, ott minden elsüllyed. Lásd: válogatott 😀Csak szólok, hogy ez a vonal a Mátyus, Vincze Ottó, Lipcsei, Tököli.... féle vonalat jelentené. Ezt a továbbiakban nem is kommentálnám, mint potenciális edző aranygeneráció. Persze tisztelet a kivételnek, de az világosan látszik, hogy aki komolyan gondolja a dolgot, és nem a pöce felszínén akar kiskirályként evickélni, az külföldön marad tanulni (Dárdai, Szabics vagy épp Bódog, róluk tudok, de biztos többen vannak) és megpróbálja alulról felépíteni magát.flzoli
Szerintem vannak igazán jó, fiatal, feltörekvő - noname - edzők, de azok ugye minek? Amúgy sem férhetnek oda a húsos bödönhöz..JC6
Uray Attila, Osztermájer Gábor, Buzás Attila, Neumann Gábor, Hámori György, Hegedűs Gábor, Kottán György, Kovács Szilveszter, Varga Károly, Tóth János
| Mind pro licences edző (és ők már azok, akik egyáltalán az esélyt megkapták a tanfolyam elvégzésére, a C-s vizsgától felküzdve magukat eddig) | baggio
több mint 11 éve
Lőw Zsoltot hagytad ki csak szerintem. Belőle is lehet még valami normálisabb edző.Csábi egy vicc, ahova megy, ott minden elsüllyed. Lásd: válogatott 😀Csak szólok, hogy ez a vonal a Mátyus, Vincze Ottó, Lipcsei, Tököli.... féle vonalat jelentené. Ezt a továbbiakban nem is kommentálnám, mint potenciális edző aranygeneráció. Persze tisztelet a kivételnek, de az világosan látszik, hogy aki komolyan gondolja a dolgot, és nem a pöce felszínén akar kiskirályként evickélni, az külföldön marad tanulni (Dárdai, Szabics vagy épp Bódog, róluk tudok, de biztos többen vannak) és megpróbálja alulról felépíteni magát.flzoli
több mint 11 éve
Az edzőképzésnek mindig ez lesz a rákfenéje (mondjuk az NFL-ben ugyanez van, csak más a szint), hogy a képzettség egy dolog, ha nem vagy ismert név, nincsenek kapcsolataid, esélytelen hogy a tűz közelébe kerülj. Ha pedig nincs esélyed bizonyítani és gyakorlatban csiszolni a tudásod, megette a fene az egészet. Az alábbi nevekből hányat ismersz?Csábi egy vicc, ahova megy, ott minden elsüllyed. Lásd: válogatott 😀Csak szólok, hogy ez a vonal a Mátyus, Vincze Ottó, Lipcsei, Tököli.... féle vonalat jelentené. Ezt a továbbiakban nem is kommentálnám, mint potenciális edző aranygeneráció. Persze tisztelet a kivételnek, de az világosan látszik, hogy aki komolyan gondolja a dolgot, és nem a pöce felszínén akar kiskirályként evickélni, az külföldön marad tanulni (Dárdai, Szabics vagy épp Bódog, róluk tudok, de biztos többen vannak) és megpróbálja alulról felépíteni magát.flzoli
Uray Attila, Osztermájer Gábor, Buzás Attila, Neumann Gábor, Hámori György, Hegedűs Gábor, Kottán György, Kovács Szilveszter, Varga Károly, Tóth János
| Mind pro licences edző (és ők már azok, akik egyáltalán az esélyt megkapták a tanfolyam elvégzésére, a C-s vizsgától felküzdve magukat eddig) |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Csábi egy vicc, ahova megy, ott minden elsüllyed. Lásd: válogatott 😀Csak szólok, hogy ez a vonal a Mátyus, Vincze Ottó, Lipcsei, Tököli.... féle vonalat jelentené. Ezt a továbbiakban nem is kommentálnám, mint potenciális edző aranygeneráció. Persze tisztelet a kivételnek, de az világosan látszik, hogy aki komolyan gondolja a dolgot, és nem a pöce felszínén akar kiskirályként evickélni, az külföldön marad tanulni (Dárdai, Szabics vagy épp Bódog, róluk tudok, de biztos többen vannak) és megpróbálja alulról felépíteni magát.
több mint 11 éve
Csábi egy vicc, ahova megy, ott minden elsüllyed. Lásd: válogatott 😀Rossi megbukott amikor hosszútávon jónak kellett lennie.
Azért ne vegyük el tőle, hogy az utóbbi években ő tette le a legtöbbet az asztalra Honvédnál.
Amúgy amikor elment akkor nem kirúgták, hanem ő mondott le.
Ilyen kiesésveszélyes szituban (2 pontra van a vonal tőlük) nem hinném, hogy egy fiatal, feltörekvő noname edző lenne a legjobb megoldás.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Csábi egy vicc, ahova megy, ott minden elsüllyed. Lásd: válogatott 😀Rossi egyszer megbukott (vagy kétszer?), bukjon meg még egyszer...Komolytalan.
Szerintem vannak igazán jó, fiatal, feltörekvő - noname - edzők, de azok ugye minek? Amúgy sem férhetnek oda a húsos bödönhöz..
több mint 11 éve
Amúgy én vagyok az egyetlen aki teljesen egyetért azzal, hogy Hemibá kipicsázta Csábit? A kinevezése volt hülyeség.A magyar (fiatalabb) edzői kar egyik (hanem a) legtehetségtelenebb tagja. Motivátornak nulla, taktikailag szintén, ráadásul ha ránézek majd elalszok én is.
Ilyen felkészülési eredmények mellett szerintem még pont abban a pillanatban vágták ki amikor talán még visszafordíthatják a szekeret a szakadékba vezető útról.
Erre Rossi tökéletesen alkalmas lesz, ő pont olyan aki fel tudja rázni a társaságot.
Mondom ezt mint Újpest drukker.
Közben végre egy értelmes igazolás Újpesten Nemanja Andric személyében. Szerintem a Győr egyik legjobb légiósa volt, igaz csereként jobb mint kezdőként.
több mint 11 éve
"Történelmi mélypont"-ot emlegetni szerintem igencsak túlzó dolog, még ha brutál nagy verést is kaptunk. Pontosan ilyesmi volt a hangulat/játék ősszel is, és abból sikerült felállni és nyerni laza 22-t egymás után. Egyetértek, hogy Modric és Pepe is nagyon hiányzik a csapatból. A kis horvát nélkül Kroos is elszürkül sokszor.miért amit mondtam abból mi nem igaz? Adott meccsre értettem. Ilyen szarok tényleg kurvarég voltunk, konkrétan nem emlékszem rá. ha valami fekete rámondhatjuk hogy fehér, attól még fekete.Szánalmas, a Vasastól is kaptunk volna négyet ilyen játékkal. Ilyen szarul még a Barca elleni ötösnél se játszottunk. Hiányzók ide vagy oda. Mondjuk Modric nélkül igazán jó meccsünk nem volt, Pepe nélkül meg nem hoztunk le gól nélkül meccset.Nem értem miért kell egyből ilyen nagy szavakat használni. flzoli
Történelmi mélypont. A csapatnál ma csak maga CR volt szarabb.eaglesmcnabb
A Vasast meg meg simán elpicsáztuk mi is, annyira nem világverőek, de jövőre NB1!eaglesmcnabb
több mint 11 éve
miért amit mondtam abból mi nem igaz? Adott meccsre értettem. Ilyen szarok tényleg kurvarég voltunk, konkrétan nem emlékszem rá. ha valami fekete rámondhatjuk hogy fehér, attól még fekete.Szánalmas, a Vasastól is kaptunk volna négyet ilyen játékkal. Ilyen szarul még a Barca elleni ötösnél se játszottunk. Hiányzók ide vagy oda. Mondjuk Modric nélkül igazán jó meccsünk nem volt, Pepe nélkül meg nem hoztunk le gól nélkül meccset.Nem értem miért kell egyből ilyen nagy szavakat használni. flzoli
A Vasast meg meg simán elpicsáztuk mi is, annyira nem világverőek, de jövőre NB1!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
De szép ez a mai nap.... 😀
több mint 11 éve
nem örülök ennek a döntetlennek, mert a helyzetek alapján nyerni kellett volnaviszont legalább nem kaptunk ki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
+Kenesei előbb-utóbb megdönti a legendás Viktor Gracsov rekordját a gólok 40 felett klubban 😀Szanyó K. világverő csapatot építene a rettegett Ferenczi-Lázok csatárduóval és ő lesz a magyar ugar Zsozé Murinyhója?flzoliSzánalmas, a Vasastól is kaptunk volna négyet ilyen játékkal.pedig a Vasastól egyre többen ki fognak kapni , már a közeljövőben is...😊ozibozi
Történelmi mélypont. .eaglesmcnabb
több mint 11 éve
kb 10 perc alatt kicsinálták mentálisan a fütyüléssel,fújolással.Egyértelműen látszott rajta hogy nem heverte még ki a szakítást,nyilván erre még rájátszottak az atleti drukkerek.Történelmi mélypont. A csapatnál ma csak maga CR volt szarabb.eaglesmcnabbNem semmi:
Cristiano Ronaldo's game by numbers vs. Atletico:
0 goals
0 shots on target
0 take-ons completed
0 chances created
0 crosses completed.Schleck
Total frusztrált volt az ember.De nem lehet minden meccsen jól játszani.
több mint 11 éve
Szanyó K. világverő csapatot építene a rettegett Ferenczi-Lázok csatárduóval és ő lesz a magyar ugar Zsozé Murinyhója?Szánalmas, a Vasastól is kaptunk volna négyet ilyen játékkal.pedig a Vasastól egyre többen ki fognak kapni , már a közeljövőben is...😊ozibozi
több mint 11 éve
Azért volt egy lövése 35-ről ballal, ami megsimogatta egy vakondcsalád hátát és elvánszorgott a kapuig. Csak, hogy megadjuk ami a "királyé" 😉Történelmi mélypont. A csapatnál ma csak maga CR volt szarabb.eaglesmcnabbNem semmi:
Cristiano Ronaldo's game by numbers vs. Atletico:
0 goals
0 shots on target
0 take-ons completed
0 chances created
0 crosses completed.Schleck
több mint 11 éve
Szánalmas, a Vasastól is kaptunk volna négyet ilyen játékkal.pedig a Vasastól egyre többen ki fognak kapni , már a közeljövőben is...😊
több mint 11 éve
Szánalmas, a Vasastól is kaptunk volna négyet ilyen játékkal. Ilyen szarul még a Barca elleni ötösnél se játszottunk. Hiányzók ide vagy oda. Mondjuk Modric nélkül igazán jó meccsünk nem volt, Pepe nélkül meg nem hoztunk le gól nélkül meccset.Nem értem miért kell egyből ilyen nagy szavakat használni. Az összes Real-os fórumon azt látom, hogy egyből világvégét követelnek, és a csapat 75%-át elzavarnák....
Pocsék meccs volt, rendesen beleszaladt a késbe a csapat, ez van, tanulni kell belőle. Az Atleti ellen idegenben ki lehet kapni (persze a hogyan már más tészta). Isco és Khedira annyira súlytalan volt a középpályán, hogy eleve halálra volt ítélve az előre játék és a védekezés is. Kroos-t addig játszatja Carlo amíg lesérül. Ronaldo vagy sérült, vagy fejben nincs ott, de majdhogynem a legnagyobb kerékkötő az utóbbi meccseken. Bale agyatlan, nagyon nincs formában, Benzema inkonzisztens, Carvajal össze-vissza rohangál védekezés címszóval, Nacho max töltelék lehet, Varane még éretlen, kell mellé egy rutinos ember, Coentrao alig játszott idén, Casillas meg semmi plusszt nem jelent.
Ez így leírva baromira ócskán hangzik, de még szerencsére nincs veszve semmi, a BL-ben a Schalkét illik leverni, és a bajnokságban is az élen vagyunk (még). Innentől csak feljebb lehet kerülni a formaidőzítésben és a játékban
több mint 11 éve
Nagyon örültem, mikor megláttam Ibe nevét a kezdőben. Eddig kb. az egyetlen játékosa a csapatnak, akiben van elképzelés arról, hogyan lehetne megverni az Evertont. Remélem rövid időn belül sztenderd kezdő lesz a kölyök, hatalmas potenciál lakozik benne.Egyébként a legrosszabb Merseyside Derbyk között van a mai azok közül, amiket láttam.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Wenger papa pipa,Ronaldo banda pipa (bár itt az X se lett volna rossz)
Pali indulása pipa
Dortmund is talán megindul pipa
már csak a Juve mai és a Barca holnapi győzelme kéne.... nem lesz egyszerű...... (lehet egyik se jön össze)