Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Kérjük, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről, ezért a beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges személyazonosításra alkalmas dokumentumforrás: dvsc.hu
Tehát akkor most már egy utolsó biztonsági őr is igazoltathat és hozzáférhet személyes adataimhoz, csak mert meg akarok nézni egy meccset? 😀
Na meg egy gyakorlati kérdés. Tegyük fel ki akarok menni egy DVSC-FTC meccsre, de nem akarok a vendégszektorba menni, mert nem akarok balhézni, pirózni, ugrálva más felekezetű és etnikumú embereket szidni. Nem akarom, hogy az egész városon végiggyalogoltassanak, mint egy birkát, pláne nem akarom, hogy azért verjenek meg, mert az egyik utcán lefordulnék, hogy hazajussak. Viszont nem akarok a környezetemben ülőkkel veszekedni, sem balhézni, nem akarom, hogy az anyámat szidják, ha egy Fradi gólnak örülök. Csak nyugodtan végi szeretnék nézni, "szurkolni" egy meccset, békésen. Hová tudok ülni, van-e "semleges", "emberbarát", "kulturált ember" szektor?
több mint 11 éve
én inkább a szánalmas jelzőt használnám, de hát kinek mi tetszikborzasztó látni és olvasni azt az erőlködést, amit az index és az ex-indexes újságírók (hvg, cink, 444) folytatnak, de ez már a politika topicba tartozik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
sportgeza.hu/futball/2014/05/01/aldott_legyen_az_isten_hogy_elkeszult_ez_a_stadion/ez egy epic cikk lett
A DVSC most úgy kapott osztrák szintű körülményeket, hogy az, amit a pályán csinál majd a csapat, garantáltan nagyon messze van még az osztrákoktól is. Persze kis lépésekben lehet haladni, de amire a mostani állás szerint megtörténhet a felzárkózás, valószínűleg épp előkerülnek az első panaszok, amiért omladozik a Nagyerdei Stadion. 😀
több mint 11 éve
valaki linkelte az első részét , itt a második is ( az újra éledező NST-ről)Pep vitához is jó anyag :
nst.postr.hu/a-csapat-b-terv
több mint 11 éve
Tony
885
885
Gyönyörű a stadion, mind kívül mind belül élmény volt benne lenni, mosolyogtam mint egy kisgyerek az első órában kb. 😀 A műsor is nagyon színvonalas volt meglepően jól éreztem magam, 1 szó mint 100 profi az egész, megvagyok elégedve.A válogatott meccseket leszámítva, talán most volt először és utoljára telt ház. 😀 😀😀 😛
1,5 hét múlva meg bemutatkozik élesben is a Stadion az UTE ellen, kiváncsi leszek élesben hogy muzsikál. 😀Jughead
Viccet félretéve nagy dobás lenne, ha a románokat idehoznák és nem Pestre. Akkor ki is mennék, mert az az idő, amikor Fradistaként Debrecenben minden basztatás nélkül tudnék meccsre menni, még igen messze van.
több mint 11 éve
Azért amikor kijött a Mambo No.5 nem csak ebben a 2 országban volt nagy sláger. Csak annak már több mint 10 éve, több nagy slágere meg nem volt Lou Begának.végülis Németország meg Magyarország, az már két állam, az meg már nemzetközislowmotionDebrecen10 éve még ez talán igaz is lett volna.iktriad
"A műsor nemzetközi sztárja Lou Bega volt, "
xDZoliMP
több mint 11 éve
fél órán belül kezdődik a debreceni stadion megnyitója, stream itt:Gyönyörű a stadion, mind kívül mind belül élmény volt benne lenni, mosolyogtam mint egy kisgyerek az első órában kb. 😀 A műsor is nagyon színvonalas volt meglepően jól éreztem magam, 1 szó mint 100 profi az egész, megvagyok elégedve.
www.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/hirek/a-debreceni-nagyerdei-stadion-megnyitounnepsegebaggio
1,5 hét múlva meg bemutatkozik élesben is a Stadion az UTE ellen, kiváncsi leszek élesben hogy muzsikál. 😀
több mint 11 éve
végülis Németország meg Magyarország, az már két állam, az meg már nemzetköziDebrecen10 éve még ez talán igaz is lett volna.iktriad
xDZoliMP
több mint 11 éve
Csóri Benfica-s a 97. percben kapott sárgával (szerintem kamu) nem lesz ott a döntőn...
több mint 11 éve
Csóró Valencia. Ami meg a Juve - Benfica utolsó 15 percében ment... Na ezért utálom a latinos focit.Az a helyzet hogy sajnos ezt most Juve teljesen magának köszönhette. A Benfica még egész elegánsan is csinálta amit kellett. Azt gondolták a srácok majd csak összejön a gól egy Pirlo szabiból vagy más pontrúgásból azt jó lesz. Hát nem jött össze. Nagyon sajnálom. De a Benficának is tudok drukkolni, amit Fehér Miki kapcsán is tettek azt nem lehet elfelejteni. Így hogy a Valencia kiesett egyértelműen nekik drukkolok.
Debrecen10 éve még ez talán igaz is lett volna.iktriad
xDZoliMP
több mint 11 éve
DebrecenTeljesen érthető hiszen magyar felmenőkkel rendelkezik egyébként Bega Lajos aki álcaként feketére műtette magát 😛
xDZoliMP
több mint 11 éve
Csóró Valencia. Ami meg a Juve - Benfica utolsó 15 percében ment... Na ezért utálom a latinos focit. Debrecen10 éve még ez talán igaz is lett volna.
xDZoliMP
több mint 11 éve
Hatalmas meccs volt a valencia - sevilla.jaja, hatalmas volt, szegény valencia, igazi comeback mágusok voltak, erre most elromozták 😕
Ha az összes meccsen ilyen hajtás lenne...nem lenne unalmas a spanyol foci-sem...ZoliMP

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 412
Hatalmas meccs volt a valencia - sevilla.Ha az összes meccsen ilyen hajtás lenne...nem lenne unalmas a spanyol foci-sem...
több mint 11 éve
fél órán belül kezdődik a debreceni stadion megnyitója, stream itt:www.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/hirek/a-debreceni-nagyerdei-stadion-megnyitounnepsege

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
mostanában Ramos lepipáljaKlaci79mostanában? az eddigi 7 közös szezonjukban mind a 7-ben több lapja volt mint a portugálnak.
Ramosban sokkal inkább benne van hogy alattomos, Materazzira tudnám hasonlítani, aki 0-0-as állásnál simán felrúgja az előtte szaladó játékost csak úgy. Pepe inkább hirtelen felindulásból szokott vandálkodni (bár amióta itt van Ancelotti, egy durvább megmozdulása volt, az orrfújása Diego Costa ellen, de azon a meccsen Costát kb 3-szor ki lehetett volna küldeni előtte, pl amikor megpofozta Pepét...)
2,5 éve nem kapott piros lapot, mindezt utolsó emberként... Szerintem ez mindent elárul. Idén valami 7 meccses sorozata volt úgy hogy nem szabálytalankodott, azért az szerintem elég durva...
a 2012-es EB hivatalos statisztikája alapján 5 meccsen csupán 2 szabálytalankodása volt, mondjatok még egy ilyen védőt 😛
Persze aki utálja a régmúlt miatt az utálja, meg tudom érteni, de attól még jelenleg minden csak nem hentes.
Az előttem szólónak jelezném hogy az a taposás a getafe ellen nem 3 hanem több mint 5 éve volt. Igaz ez a tényen nem változtat, de az idő múlik, Pepe pedig megérett. Kicsit későn érő típus dehát ez van 😀
Visszatérve az Atleti meccsre, nem láttam, de azok után hogy nagy mellénnyel kijelentettem hogy a bajnokság simán meglesz szeritnem bukjuk mindkettőt 😀 de ne legyen igazam
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Pepe ritka undorító mentalitású játékos volt akkor amikor Mourinho még Madridban dolgozott,azóta sokat változott és megkockáztatom hogy az év egyik legjobb belsővédő teljesítményét tette le az asztalra.Szinte hiba nélkül hozza le a meccseket.Néha elkattan az agya,akkor szépen el kell meszelni 2-3 meccsre utána lehiggad.
Remek védő,sajnos Mourinho a rossz oldalát hozta ki belőle teljesen,most meg már persze hogy ugranak rá,úgy ahogy Busquets Jászai díjas eséseire.
több mint 11 éve
Annyit lehet elmondani, hogy mentalitásban változott a Real és Pepe is...és ez egy embernek köszönhető: Ancelottinak!Special5 edzősködése alatt botrányos volt a királyiak mentalitása.
Ráadásul az olasz edzővel jutottak BL döntőbe elsőre, ami Mounak nem sikerült.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
Én nem vagyok spanyol fan, Barcás, vagy ilyesmi, (az Atlético szimpi már vagy 15 éve kb., játszott anno egy bizonyos Kiko benne, aki egy zseni volt)....de Pepére azt mondani, hogy nem aljas, meg 3 éve nem volt az, vagy akár most...😀 Kb 3 éve taposta meg a hason fekvő (Getafe?) játékos hátát és tiltották el, 1.5 éve meg Messi kezét taposta meg 😀 Lehet, hogy egy étteremben nem aljas, de a pályán akkora gyökér tud lenni néha...senkinél nem annyira visszatérő a dolog, mint nála. És nem ilyen kis könyökösöket oszt ki. Persze volt, hogy ő szenvedte el, mint legutóbb, hogy Busquets megtaposta a búráját, az is nagy "lurkó". De most a portugálról van szó.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
Anno lerúgta a hátát a Getafe játékosának és kb annyi...Ezen kívül nem csinált olyat amelyet ne látnánk bármely más pályán bárki mástól.Még a Mourinho érában volt a színészkedős időszaka,de az legyen a legnagyobb baj ha így játszik mellé.Ugye ezt a csacsiságot Te sem gondolod komolyan. Gyakorlatilag minden héten látom játszani, így pontosan meg tudom ítélni. Azért mert mostanában nem rúgja hátulról fejbe a földön fekvő játékost még ne kapjon fair play díjat. Mondjuk mostanában Ramos lepipálja, de ettől még borzalmas sunyi játékos Pepe. Ettől még persze nagyon jó védő és ezt is el kell ismerni.Klaci79Inkább az a vicces,hogy kb 3 éve nem lát(hat)tad Pepét játszani és ilyen baromságokat írkálsz...JoeyPorterTi még egy ilyen fantasztikus győzelem után is csak ilyenekkel tudtok foglalkozni az öröm helyett? Annyira vicces!! Szegény ártatlan reál játékosok. Ők sosem tennének ilyet. Pepe különösen nem...ő nem olyan 😀😀😀Klaci79Ribery pofonja?Plusz még amiről mindenki elfeledkezik:Mandzukicnak is volt egy gyomros környéki ütése még az elején a Real szögletzászlójánál.Mondanom sem kell.hogy abból sem lett semmi mivel ott is Carvajal volt a szenvedő alany,ráadásul a spori is pont háttal volt mert valakinek magyarázott...JoeyPorter
Ha Pepe csinálta volna már ettől lenne hangos az internet.Bazzani
több mint 11 éve
Ugye ezt a csacsiságot Te sem gondolod komolyan. Gyakorlatilag minden héten látom játszani, így pontosan meg tudom ítélni. Azért mert mostanában nem rúgja hátulról fejbe a földön fekvő játékost még ne kapjon fair play díjat. Mondjuk mostanában Ramos lepipálja, de ettől még borzalmas sunyi játékos Pepe. Ettől még persze nagyon jó védő és ezt is el kell ismerni.Inkább az a vicces,hogy kb 3 éve nem lát(hat)tad Pepét játszani és ilyen baromságokat írkálsz...JoeyPorterTi még egy ilyen fantasztikus győzelem után is csak ilyenekkel tudtok foglalkozni az öröm helyett? Annyira vicces!! Szegény ártatlan reál játékosok. Ők sosem tennének ilyet. Pepe különösen nem...ő nem olyan 😀😀😀Klaci79Ribery pofonja?Plusz még amiről mindenki elfeledkezik:Mandzukicnak is volt egy gyomros környéki ütése még az elején a Real szögletzászlójánál.Mondanom sem kell.hogy abból sem lett semmi mivel ott is Carvajal volt a szenvedő alany,ráadásul a spori is pont háttal volt mert valakinek magyarázott...JoeyPorter
több mint 11 éve
Pepe nem tenne ilyet? Jó vicc. Ezentúl majd ezeket a jeleneteit belinkelem neked 😀 Az se jelemző rá, hogy 40-50m-es sprint után kezd üvöltözni az ellenféllel, ugye? Na amúgy nem mintha Ribery nem lenne egy idegbeteg hülye.Általánosíts le tényleg... Végülis Real fanként próbáltam Pepet védeni.Ti még egy ilyen fantasztikus győzelem után is csak ilyenekkel tudtok foglalkozni az öröm helyett? Annyira vicces!! Szegény ártatlan reál játékosok. Ők sosem tennének ilyet. Pepe különösen nem...ő nem olyan 😀😀😀Klaci79Ribery pofonja?Plusz még amiről mindenki elfeledkezik:Mandzukicnak is volt egy gyomros környéki ütése még az elején a Real szögletzászlójánál.Mondanom sem kell.hogy abból sem lett semmi mivel ott is Carvajal volt a szenvedő alany,ráadásul a spori is pont háttal volt mert valakinek magyarázott...JoeyPorter
Amúgy meg Pepe nem tenne ilyet ( Ramos akkor inkább), mert nem aljas, régen el-el durrant az agya de már nagyon régóta nem jellemző, ráadásul Thiago Silvával a legjobb védő a világon.Toca
Na de akkor ezentúl küldöm neked Pepe "szép" jeleneteit.
több mint 11 éve
AInkább az a vicces,hogy kb 3 éve nem lát(hat)tad Pepét játszani és ilyen baromságokat írkálsz...JoeyPorterTi még egy ilyen fantasztikus győzelem után is csak ilyenekkel tudtok foglalkozni az öröm helyett? Annyira vicces!! Szegény ártatlan reál játékosok. Ők sosem tennének ilyet. Pepe különösen nem...ő nem olyan 😀😀😀Klaci79Ribery pofonja?Plusz még amiről mindenki elfeledkezik:Mandzukicnak is volt egy gyomros környéki ütése még az elején a Real szögletzászlójánál.Mondanom sem kell.hogy abból sem lett semmi mivel ott is Carvajal volt a szenvedő alany,ráadásul a spori is pont háttal volt mert valakinek magyarázott...JoeyPorter
Arra már nem is merek mit mondani, hogy egy aljas mozdulat utan annyi jon, hogy a masik is csinalt mar ilyet... Tiszta ovi, raadasul szerintem az itteni Real fanok eleg kritikusak pl. Ramos ganesagain, kar hogy masnak csak a mutogatas megy.
Ez az Atletico döntő nagyon nehéz lesz. Az Atletico messze a legrosszabb matchup nekünk.
több mint 11 éve
Pepet nem szabad fikázni sztem. Persze volt most egy rossz meccse, ez van. Jövőre viszont nagy feladatai lesznek1: végre megtalálni Schweinsteiger helyét, ha nem megy, akkor urambocsá el kell adni vagy nem tudom, mert idén sajnos szenvedés volt Bastiant nézni, hogy mit művel.
2. Thiago-Badstuber visszatérését menedzselni
3. Götzét beépíteni, fontos meccseken sajnos nem sikerült ez látszik
4. Mandzukicot eladni. Felesleges Lewa mögé.
EZ legyen a legnagyobb csalódás, hogy kiesünk a BL elődöntőben...
szerk.: ja és visszahozni játékelemként a jupp féle széljátékot, és az üres területek támadását...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.