Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Inkább az a vicces,hogy kb 3 éve nem lát(hat)tad Pepét játszani és ilyen baromságokat írkálsz...Ti még egy ilyen fantasztikus győzelem után is csak ilyenekkel tudtok foglalkozni az öröm helyett? Annyira vicces!! Szegény ártatlan reál játékosok. Ők sosem tennének ilyet. Pepe különösen nem...ő nem olyan 😀😀😀Klaci79Ribery pofonja?Plusz még amiről mindenki elfeledkezik:Mandzukicnak is volt egy gyomros környéki ütése még az elején a Real szögletzászlójánál.Mondanom sem kell.hogy abból sem lett semmi mivel ott is Carvajal volt a szenvedő alany,ráadásul a spori is pont háttal volt mert valakinek magyarázott...JoeyPorter
Ha Pepe csinálta volna már ettől lenne hangos az internet.Bazzani
több mint 11 éve
az emberevő bennszülött lövése, elsült a híres kongói csavartI know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Na meg lett az eredménye, a tökéletes célfocinak. Arra számítani lehetett, hogy ha kezdésnek nem lőnek minimum két gólt odahaza (Chelsea), akkor az Atlético-nak elég egy gólt begyötörnie, hogy borítsa Mourinho stratégiáját. Be is jött Simeone-nak, az meg külön piros pont, hogy a "special one"-nal ellentétben nem kezdett el védekezni, hanem játszottak tovább. Így lelkileg kifacsarták a Chelsea-t és továbbjutottak. Mégse volt annyira tökéletes az a célfoci, szemben a Reál első meccsbéli taktikájával.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 11 éve
Általánosíts le tényleg... Végülis Real fanként próbáltam Pepet védeni.Ti még egy ilyen fantasztikus győzelem után is csak ilyenekkel tudtok foglalkozni az öröm helyett? Annyira vicces!! Szegény ártatlan reál játékosok. Ők sosem tennének ilyet. Pepe különösen nem...ő nem olyan 😀😀😀Klaci79Ribery pofonja?Plusz még amiről mindenki elfeledkezik:Mandzukicnak is volt egy gyomros környéki ütése még az elején a Real szögletzászlójánál.Mondanom sem kell.hogy abból sem lett semmi mivel ott is Carvajal volt a szenvedő alany,ráadásul a spori is pont háttal volt mert valakinek magyarázott...JoeyPorter
Ha Pepe csinálta volna már ettől lenne hangos az internet.Bazzani
Amúgy meg Pepe nem tenne ilyet ( Ramos akkor inkább), mert nem aljas, régen el-el durrant az agya de már nagyon régóta nem jellemző, ráadásul Thiago Silvával a legjobb védő a világon.
több mint 11 éve
Persze, az sincs, de az adva volt már a meccs előtt is. A védekezésbeli hibákra pedig én legalábbis nem számítottam.Két dolog döntött szerintem ma. Az egyik a pihentetés, Cahill végigjátszotta kb. az egész szezont hetenkénti két meccsel és szerintem nem volt még ilyen rossz meccse, mint a mostani. A másik meg a két Chelsea kapus közötti különbség, Courtois sokkal jobb, mint Schwartzer.SchleckIlletve hogy továbbra sincs kezdő szintű csatár.Hanni
több mint 11 éve
Két dolog döntött szerintem ma. Az egyik a pihentetés, Cahill végigjátszotta kb. az egész szezont hetenkénti két meccsel és szerintem nem volt még ilyen rossz meccse, mint a mostani. A másik meg a két Chelsea kapus közötti különbség, Courtois sokkal jobb, mint Schwartzer.SchleckIlletve hogy továbbra sincs kezdő szintű csatár.
több mint 11 éve
Két dolog döntött szerintem ma. Az egyik a pihentetés, Cahill végigjátszotta kb. az egész szezont hetenkénti két meccsel és szerintem nem volt még ilyen rossz meccse, mint a mostani. A másik meg a két Chelsea kapus közötti különbség, Courtois sokkal jobb, mint Schwartzer.
több mint 11 éve
amúgy le a kalappal az Atleti előtt, tényleg tökéletesen játszottak, szerintem Mou ott baszta el, hogy hamar hozta be Eto-t. mondjuk az 1. félidő vége előtt a gól felborított mindent és nem tudott mást kitalálni 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
1. az első félidő végén az atleti gól nagyon fájó volt, ha az nincs... (tudom ha)2. Chelsea ilyen csatársorral, hogy Ba, Torres, Eto egy BL elődöntőben nagyon kevés!
3. az atleti szurkolók még nem az az elfuserált divatszurker banda, jó őket hallani, de a döntőben hajrá Real!
A Dió-Fradi képhez: azért megnéztem volna ezt nem ligakupa meccsen, hanem egy bajnokin😊 Jobbról jött volna a ci....nyok, balról meg a Bp-en mindenki c...ány😊
több mint 11 éve
Hát igen, ez egy Chelsea fantól elég nagy öngól volt, duplán is 😊 örömmel poroltam le atletico fanságomat, gyönyörűen játszott a csapatasszem most az atleti be fog állni 10 emberrel védekezni, ne lepődjetek meg 😀Dexxter Tailornagyot nőtt a szememben most Simeone ugyanis egyáltalán nem álltak vissza, ugyanis tudták hogy a biztos továbbjutáshoz kell még legalább 1 gól, Etoo el is intézte nekik 😊davemayer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
énhatodik sikertelen elődöntőnek mondta a kommentátorminimum kettőre tippelnék, mert mintha 2004-05-ben egyszer már sikerült volna nekislowmotionjaja, tényleg jól csinálták sajnos 😕 mou meg nem tom miért hajtott ennyire a 2. gólért a 2. félidő elejétől, (jóval) később kellett volna behozni eto-t meg ba-t.asszem most az atleti be fog állni 10 emberrel védekezni, ne lepődjetek meg 😀Dexxter Tailornagyot nőtt a szememben most Simeone ugyanis egyáltalán nem álltak vissza, ugyanis tudták hogy a biztos továbbjutáshoz kell még legalább 1 gól, Etoo el is intézte nekik 😊davemayer
hanyadik elbukott bl elődöntője ez Mounak egyébként?Dexxter Tailor
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
énmost mondták be, 8-szor volt elődöntőben a csapataival, mindössze kétszer jutott tovább... (mondjuk akkor meg is nyerte a bl-t)minimum kettőre tippelnék, mert mintha 2004-05-ben egyszer már sikerült volna nekislowmotionjaja, tényleg jól csinálták sajnos 😕 mou meg nem tom miért hajtott ennyire a 2. gólért a 2. félidő elejétől, (jóval) később kellett volna behozni eto-t meg ba-t.asszem most az atleti be fog állni 10 emberrel védekezni, ne lepődjetek meg 😀Dexxter Tailornagyot nőtt a szememben most Simeone ugyanis egyáltalán nem álltak vissza, ugyanis tudták hogy a biztos továbbjutáshoz kell még legalább 1 gól, Etoo el is intézte nekik 😊davemayer

Don't blink!
több mint 11 éve
Na kérem Mourinho egy zseni, Pep egy kókler, mégis ugyanott tartanak 😛 😀
több mint 11 éve
én minimum kettőre tippelnék, mert mintha 2004-05-ben egyszer már sikerült volna nekijaja, tényleg jól csinálták sajnos 😕 mou meg nem tom miért hajtott ennyire a 2. gólért a 2. félidő elejétől, (jóval) később kellett volna behozni eto-t meg ba-t.asszem most az atleti be fog állni 10 emberrel védekezni, ne lepődjetek meg 😀Dexxter Tailornagyot nőtt a szememben most Simeone ugyanis egyáltalán nem álltak vissza, ugyanis tudták hogy a biztos továbbjutáshoz kell még legalább 1 gól, Etoo el is intézte nekik 😊davemayer
több mint 11 éve
jaja, tényleg jól csinálták sajnos 😕 mou meg nem tom miért hajtott ennyire a 2. gólért a 2. félidő elejétől, (jóval) később kellett volna behozni eto-t meg ba-t.asszem most az atleti be fog állni 10 emberrel védekezni, ne lepődjetek meg 😀Dexxter Tailornagyot nőtt a szememben most Simeone ugyanis egyáltalán nem álltak vissza, ugyanis tudták hogy a biztos továbbjutáshoz kell még legalább 1 gól, Etoo el is intézte nekik 😊davemayer
hanyadik elbukott bl elődöntője ez Mounak egyébként?

Don't blink!
több mint 11 éve
ajjaj. Karma néni még mindig egy ordas nagy ribanc...
több mint 11 éve
Na most már madrileno lesz. Jó és szimpatikus ez az Atleti.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 412
Csak egy pillanatra...Pepről.. nem az a baj, hogy kikaptak hanem hogy így és ennyivel És az, hogy tapasztalatlan..igen az út elején van, de szerintem ha az ember belekezd valamibe, legyen szó bármiről, mindig kell, hogy legyen b terve...minimum egy b terve, ha ez nem működik akkor megjátszom ezt, de ha hátrányba kerültünk akkor ezt...tanuló pénz volt ez is.ATL:
Nem semmi, egy elég szerény kerettel eddig és így. Remélem ezek után megnyerik a bajnokságot. Igazi csapat.
több mint 11 éve
asszem most az atleti be fog állni 10 emberrel védekezni, ne lepődjetek meg 😀Dexxter Tailornagyot nőtt a szememben most Simeone ugyanis egyáltalán nem álltak vissza, ugyanis tudták hogy a biztos továbbjutáshoz kell még legalább 1 gól, Etoo el is intézte nekik 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
basszameg a kurvaélet

Don't blink!
több mint 11 éve
asszem most az atleti be fog állni 10 emberrel védekezni, ne lepődjetek meg 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
ez az, egál