Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
Érik a nagy taktikai csata: Real-Dinamo London
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hiába próbál kontrázni mindkét csapat, olyan gyorsan visszazárnak, hogy tuti nem lesz itt két gólnál több, és az(ok) is pontrúgásból lesz(nek)Dexxter Tailor
hát, majdnem 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hiába próbál kontrázni mindkét csapat, olyan gyorsan visszazárnak, hogy tuti nem lesz itt két gólnál több, és az(ok) is pontrúgásból lesz(nek)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Bazzeg.... gyönyörű mozdulat

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Szerintem Guardiola volt az utóbbi időben az egyetlen edző aki valami tényleg újat honosított meg a fociban. Senkitől nem látok újításban még csak hasonlót sem. Nyilván ez az egész nem a bajorokra lett kitalálva és ez látszott is tegnap, de hogy hatékony az akkor is biztos, ha tegnap nagy zakó volt. A Reál zseniálisan játszotta azt amit tudnak vagyis védekezni 4 védővel és 3 középpályással és azonnal kontrázni a világ talán leggyorsabb játékosaival. Évek óta ezt játsszák a Barca ellen is, de nyilván amikor a Barca formában van és tudja játszani a tiki-takát akkor inkább kevesebb sikerrel.
Nagyon érdekes lenne a teljesen hasonló cselszki elleni BL döntő, talán a csapatok beáshatnák magukat a saját 16-osuk környékére.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Klaci!
Én mint Real drukker?
Ez jó.

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Bátor kezdő hazai pályán:

Schwarzer – Ivanovics, Cahill, Terry, Azpilucueta – David Luiz, Ramires, Cole – Hazard, Willian – Torres
több mint 11 éve
Ribery pofonja?
Ha Pepe csinálta volna már ettől lenne hangos az internet.Bazzani
Plusz még amiről mindenki elfeledkezik:Mandzukicnak is volt egy gyomros környéki ütése még az elején a Real szögletzászlójánál.Mondanom sem kell.hogy abból sem lett semmi mivel ott is Carvajal volt a szenvedő alany,ráadásul a spori is pont háttal volt mert valakinek magyarázott...JoeyPorter
Ti még egy ilyen fantasztikus győzelem után is csak ilyenekkel tudtok foglalkozni az öröm helyett? Annyira vicces!! Szegény ártatlan reál játékosok. Ők sosem tennének ilyet. Pepe különösen nem...ő nem olyan 😀😀😀
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Ribery pofonja?
Ha Pepe csinálta volna már ettől lenne hangos az internet.Bazzani
Plusz még amiről mindenki elfeledkezik:Mandzukicnak is volt egy gyomros környéki ütése még az elején a Real szögletzászlójánál.Mondanom sem kell.hogy abból sem lett semmi mivel ott is Carvajal volt a szenvedő alany,ráadásul a spori is pont háttal volt mert valakinek magyarázott...

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Úristen de tetszik ez a kép! 😀

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
végre az őszinteségé a terep a magyar soccerpályákon

május 16-án pedig irány Felcsút! 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Persze, hogy ott hagyta, mivel már tavaly márciusban belentettéh a köv szezontól guardiola lesz az edző...peach
Heynkes meg már januárban vagy előtte, hogy nyugdíj és még távol volt bármi féle BL cím. Kicsit R. Lewis Baltimore SB feelingem van ezzel kapcsolatban 😛

Mindegy, az idő majd eldönti hogyan leszen tovább.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez nem sajnálni kell Pep-et csupán nem szeretem ezt az ekézést még ha nem is bírom Guardiolat es sose fogom. Senki nem vitatja hogy kurva sok hibaja van , az hogy mit tud tudtak a Bayern vezetoi, ha barki azt varta hogy nem a sajat stilusat huzza a Bayernre akkor az vak 😀
Igen ő most ennyit tud, de mondj egy edzot aki job lett volna a Bayernnel es mozdithato?
Ez a Real raadasul ellene lett kitalava csak azota mar erosebb, fegyelmezettebb, gyorsabb, én nem is értem mért csodálkozik bárki is hogy megfőttek.
Götzeről meg annyit hogy lábába volt, hogy a Bayern irányíthassa a meccset de belelőtte Ikerbe es egesz evben gyenge...
Mondjuk hogy kepest volt a Mandzukic - Martinez cserét meghúzni az teljesen megmutatta kurvára nem tudja mi a picsát csináljon ebben egyet értünk. Meccsekbe belenyúlni még mindig nem tud ( nah nem mindha az öreg Carlo nem fürdött volna be többször ilyen helyzetelben...).
Én annyit mondok várjunk még egy évet Pep teljes sárba tiprásával, ahol ő átvette a csapatot onnan csak bukni lehetett, bukhatott volna szebben lehet, majd meglatjuk kovetkezo evben marade ilyen hulye makacs vagy rajon, hogy a tiki-taka addig jó amíg szembe nem jön egy fegyelmezett csapat.

De attól azt tartom, hogy valaki nem lesz attól szar edző mert van nála 2-3 jobb.Toca
2-3 jobbat? Hát Mou tavaly elment a Realtól, már szezon közepén állt a cirkusz, szóval mozdítható lett volna. És amúgy Ancelotti is megmondta, hogy nem maradna a PSG-nél. Mindkettő stílust tekintve sokkal közelebb áll a Bayernhez, mint Pep. Jó, Mouval azért bekerülne egy kis "dirty" is a gépezetbe, de jobbnak jobb. Most nagyon nem akarom nézegetni az edzőket, de szerintem a Bayernhez pont, hogy bárkit odavihettek volna, szívesen mondott volna igent rá az illető, sőt, ha Heynckesnek konkrétan nem köszönik meg hónapokkal a szezon előtt a melót és nem jelentik be Pepet a helyére, talán maradt is volna. Mert itt azért nem az történt, hogy a szemét Heynckes visszavonult a semmiből, aztán kényszerből kénytelenek voltak Guardiolát leszerződtetni. A Bayern kifejezetten őt akarta, szerintem hibáznak ezzel, de ez szubjektív véleményem. És kb. hatodszorra mondom, hogy Peppel nincsen semmi bajom, amilyen hibái vannak, azok azért tények, hiszen sokak írják le velem párhuzamosan meg veszik észre. Összehasonlítani meg miért ne hasonlítanám össze Carloékkal?
Bameg, Luckot meg ne hasonlítsam össze Manninggel, mert utóbbi már 88 éves és lehúzott jó pár szezont. van tapasztalata? Hát dehogynem, azért a jobbakat szokás összehasonlítani.
Ez egy ilyen sport. Bizony, ilyen kurva nagy szerepe van sok esetben egy edzőnek. De most ha Pep így leégett konkrétan, azért én csak nem mondanám azt, hogy "na jó, hát kevés még a tapasztalata, majd meglátjuk, mit tud 5 év múlva." A tulaj helyében legalábbis biztosan nem lennék ennyire türelmes. Főleg, mert Pep nem először mutatja meg ezt az edzői hiányosságát, amit tegnap láttunk tőle. Nyilván évek múlva leszünk okosabbak, de akkor most a következő pár évben soha, semelyik tapasztalatlan edzőről ne mondjunk semmi negatívat, mondván majd 15 éves tapasztalattal meglátjuk?
Szerintem ez nem feltétlenül ilyen. Szerintem vannak edzők, akiknél egyszerűen van az a pont, ahol elfogy a tudomány és akiknek a nagy eredménye mögött sokkal többet jelent a csapat, mint maga az edző.
Pep is valami ilyesmi. Ad valamiféle pluszt a csapatának, csak ez a plusz nem elég, illetve a Bayernnek meg ez a plusz pont, hogy negatívan fog jönni szvsz, mert ez a Bayern nem ilyen csapat, mint amit Guardiola csinálni akar belőlük. És szerintem sosem lesz ez a latin mentalitású csapat.

több mint 11 éve
Ribery pofonja?
Ha Pepe csinálta volna már ettől lenne hangos az internet.

több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Persze, hogy ott hagyta, mivel már tavaly márciusban belentettéh a köv szezontól guardiola lesz az edző...peach
Jah, mert előtte nem egyeztettek Heynkes-el mi? Bár ez még mindig nem változtat azon, hogy első évében már bajnokságot nyert és elődöntőt játszott a BL-ben.
Van még mit tanulnia, de ismétlem 6 éve vezetőedző szemben Mourinho-val, aki 14 éve Heynkes 34 éve, Ancelotti 19 éve, Klopp 13 éve. Viszonyításképp Moyes 16 éve kezdte (12 év PL) és mit is tud felmutatni első (egyben utolsó) MU-s szezonjában? Pedig ő is kétszer tapasztaltabb Guardiolánál.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Persze, hogy ott hagyta, mivel már tavaly márciusban belentettéh a köv szezontól guardiola lesz az edző...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Azért baromi nagy röhej, hogy a 6 éve vezetőedző Pep-et elkezdik hasonlítgatni Heynckes-hez, aki 34 (!!!) éve kezdte, na meg Ancelotti-hoz, aki meg 19 éve vezetőedző. Persze a hate faktor erős, ha Guardioláról van szó, de ennyire nem kellene elszakadni a realitástól, hogy 34 illetve 19 éve a pályán lévőkhöz kezdjük hasonlítani a munkáját.
Heynkes (csak úgy mint Ferguson) a csúcson hagyta ott a csapatot, olyan teljesítmény után, amit nehéz utána csinálni. Könnyen megeshet érezte, hogy ez volt a csúcs. Guardiola annak ellenére, hogy teljesen átvariálta a stílust, rekordokat döntögetett a Bayern-el és jajj volt 3-4 szar meccsük egész évben. Nos nézzük már meg pl Moyes teljesítményét az MU kispadján, pedig ő sem 6 éve kezdte a szakmát. Várjunk még 3-5 évet és utána kezdjünk hülyeségeket fröcsögni és hasonlítgatni évtizedes pályafutásúakhoz.
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
szebben már nem nagyon lehet bukni, megnyerte a bajnokságot és a bl elődöntőben elvérzett. Ennél szebb bukás ha a döntőben vérzik el 😀 De az meg rosszabb lett volna a szurkolóknak is.ano92
Azért a 0-5-öt nem nevezném annyira szép bukásnak... De nekem is feltűnt, hogy mintha ki lett volna herélve a Bayern a tavalyi játékhoz képest. Próbálták a tiki takát amit rájuk erőltetett Pep de aztán mikor már gond volt rátértek a beívelésre de addigra nem volt bent Mandzukic aki ezekkel kezdhetett volna valamit. Lahm eleve rossz helyen volt, Götze későn jött, Neuer az idény legrosszabb meccsét tolta. Ennyi meg nem fér bele a mostani Madrid ellen.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
szebben már nem nagyon lehet bukni, megnyerte a bajnokságot és a bl elődöntőben elvérzett. Ennél szebb bukás ha a döntőben vérzik el 😀 De az meg rosszabb lett volna a szurkolóknak is.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 128 — Vikings fan
Stez nem sajnálni kell Pep-et csupán nem szeretem ezt az ekézést még ha nem is bírom Guardiolat es sose fogom. Senki nem vitatja hogy kurva sok hibaja van , az hogy mit tud tudtak a Bayern vezetoi, ha barki azt varta hogy nem a sajat stilusat huzza a Bayernre akkor az vak 😀
Igen ő most ennyit tud, de mondj egy edzot aki job lett volna a Bayernnel es mozdithato?
Ez a Real raadasul ellene lett kitalava csak azota mar erosebb, fegyelmezettebb, gyorsabb, én nem is értem mért csodálkozik bárki is hogy megfőttek.
Götzeről meg annyit hogy lábába volt, hogy a Bayern irányíthassa a meccset de belelőtte Ikerbe es egesz evben gyenge...
Mondjuk hogy kepest volt a Mandzukic - Martinez cserét meghúzni az teljesen megmutatta kurvára nem tudja mi a picsát csináljon ebben egyet értünk. Meccsekbe belenyúlni még mindig nem tud ( nah nem mindha az öreg Carlo nem fürdött volna be többször ilyen helyzetelben...).
Én annyit mondok várjunk még egy évet Pep teljes sárba tiprásával, ahol ő átvette a csapatot onnan csak bukni lehetett, bukhatott volna szebben lehet, majd meglatjuk kovetkezo evben marade ilyen hulye makacs vagy rajon, hogy a tiki-taka addig jó amíg szembe nem jön egy fegyelmezett csapat.

De attól azt tartom, hogy valaki nem lesz attól szar edző mert van nála 2-3 jobb.
több mint 11 éve
Nemlettmindenolyan Philadelphia Eagles 8
Götze meg irányító, Thiagonál röhögve jobb. Az, hogy kapott 20 percet egy ilyen meccsen, az no comment.Stez
Götz€ nem véletlenül nem játszik! A szezonban is teljesen súlytalan, se szélen, se betolva nem tesz hozzá semmi pluszt a játékhoz. BVB-nél sem fordított meccseket vagy vitte hátán a csapatot. Nem sírom vissza, pedig tkp posztra elférne a jó játékos.
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Kapott egy csapatot amelyet a következő dinasztiának tekintett szinte mindenki. Egy egységes, elit képességű játékosokból álló csapatot. Erre mit csinál? 😊 Teljesen leépíti.

Itt egy cikk még a tegnapi meccs előttről az nst blogjáról. Remekül kiemeli a videó,hogy milyen tiki-taka kislány csapatot csinált egy tökéletes gépezetből.

nst.postr.hu/mi-a-legfobb-kulonbseg-heynckes-es-guardiola-kozott

szerk: A Bayern fanok helyében pedig egyenesen sértőnek találnám,hogy hazai pályán a második félidőre már úgy jön fel a csapatom,hogy nem akar megpróbálni fordítani, csak a nagyobb pofont elkerülni, és a 85. percben a Real az aki a 16-osnál letámad, nem a saját, hátrányban lévő, német csapatom.
Arról nem is beszélve,hogy -habár nem sok Bayern meccset láttam tavaly, csak a Bl-t-, de szerintem tavaly nem volt divat,hogy sípszó után azonnal 5-6 Bayern játékos állja körül a bírót és húzzák-vonják, ordítanak vele, viszont anno a Barcelonától több ilyet is láttam 😊
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért meg ne sajnáljam már Pepet, milyen szar helyzetbe van ezzel a csapattal. Götze meg irányító, Thiagonál röhögve jobb. Az, hogy kapott 20 percet egy ilyen meccsen, az no comment. Carlo sem tévedhetetlen és verhetetlen, ilyen edző sosem lesz. De ez a tegnapi, meg az egy héttel ezelőtti is konkrétan egy hatalmas győzelme Pep felett. Nyilván tapasztaltabb edző, amivel semmi gond sincsen, de attól még ez a helyzet. Az, hogy 5-10 év múlva mik lesznek az erőviszonyok, senki sem tudja és engem momentán nem is érdekel. Most ez a helyzet, ez a lényeg.
Normális csatár pedig van, ahogy tavaly is volt. Csak most a Bayern stílusa volt annyira más, amit viszont már nem bírt el a csapat és amit szerintem nem is fog elbírni, mert nekik nem fekszik ez a játék. A németek nem ilyenek. Rá lehet erőszakolni ezt a spanyol stílust egy német csapatra, csak nem biztos, hogy akkora lesz a siker, mint előtte volt.
Egy B-tervvel előállni pedig volt ideje. Hogy a Bayernnél nem volt? Azt ki nem szarja le? A Barcánál ugyanez volt, nem tudott mit kezdeni végül a szituval. De évei voltak egy B-tervre, és ezt a bizonyos B-tervet már tegnap, 20 perc után meg kellett volna lépnie.
Ja, rá lehet fogni, hogy tapasztalatlan, egyebek, de ez szvsz sokkal inkább makacsság, mint sem tapasztalatlanság. És az, hogy ő nem is tud váltani, még ha akar sem. Neki ennyi van a tarsolyában. Azt meg pont te mondod, kiknek a helyét nem találja. Hát bazeg, akkor neki ez is hiányossága. Miért van az, hogy az elődje megtalálta ezeknek a játékosoknak a helyeit?
És az sem mentség, hogy ha a Barca sosem volt ilyen korán bajnok. Baszki, egy edzőnek előre fel kell készülnie alap esetben a történésekre, hogy ha kell, akkor még időben le tudja reagálni, nem pedig ezzel elpöcsölni egy évet, aztán legyinteni, hogy ebből tanulunk, aztán majd jövőre. Ha felkészült, de így is buknak, akkor ez van, valóban tapasztalatnak kurva jó volt, de jelenleg ennyire futotta mind tőle, mind a csapatától. Ha konkrétan ő nem képes meccs előtt feltüzelni a csapatát és kellő motivációt beléjük adagolni és hagyja őket leereszteni, akkor az súlyos edzői hiba.
Benne is van egy plusz, amit megad a csapatának, egyszerűen csak szerintem az a nagy helyzet, hogy a Bayernnek nem ez a plusz kellett. Szerintem a két fél nem passzol egymáshoz, ennyi. A Bayernhez pont egy Ancelotti-féle edző illene, az ő stílusa sokkal inkább feküdne nekik. És én nem azért ekézem Pepet, mert bajom lenne vele, én nagyon bírom őt, de sokadszorra látom azt, hogy egyszerűen elfogy a tudomány. Ez pedig súlyos gond. Az meg, hogy egy Götze-Martinez párost ennyire nem akar játszatni, szintén elég érdekes döntés szvsz, ha nincsen sérülés a háttérben.
Én nem gondolom, hogy ő rossz edző, egyszerűen szerintem csak nincsen ott a legjobbak között, Barca ide vagy oda.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem beszélve arról, hogy Carlo se mindig mindenhol tudott maradandót alkotni bármennyire is nagy edző. Sokkal összetettebb dolgok ezek annál.

Mourinho képességeit meg nyilán nem lehet elvitatni csak néha maradna csendben 😀 De hát ez is a zsenije meg a taktika része.