Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Ramos 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Sanszosan kihagyom a BL döntőt ha még a Chelsea is bejut...
több mint 11 éve
Pont Ramos akit mindig csak szidni lehet 😊
több mint 11 éve
na asszem most dőlt el

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
Szerencse az Arsenalnak hogy van egy Tottenham mert így minden gyenge szezont pozitívan tudnak megélni 😛
több mint 11 éve
Csak ő lehet. 😀😀m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/video-talan-en-voltam-az-egyetlen-oka-a-kialakult-helyzetnek-rossi-232165Érdekes: Moniz, Rossini, Doll el tudja ismerni...
Magyar edzőtől ilyet sose hallottam mostanában.Toca
Ki lesz a beugró, Szurgent Lajos? 😊Sinisa
Én nagyon sajnálom, hogy a maestro odébb áll, hacsak nem jön valami géniusz a kispadra, nagy veszteséget szenvedtünk ma. 😕
több mint 11 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/video-talan-en-voltam-az-egyetlen-oka-a-kialakult-helyzetnek-rossi-232165Érdekes: Moniz, Rossini, Doll el tudja ismerni...
Magyar edzőtől ilyet sose hallottam mostanában.Toca
Ki lesz a beugró, Szurgent Lajos? 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/video-talan-en-voltam-az-egyetlen-oka-a-kialakult-helyzetnek-rossi-232165Magyar edzőtől ilyet sose hallottam mostanában.
több mint 11 éve
Felállt Marco Rossi a Honvéd kispadjáról. 😕iktriadVagy felállították...Legalább is a tegnapi meccs utáni nyilatkozatában semmi jel nem utalt arra,hogy lelépne,épp ellenkezőleg.Még mondta is,hogy meg szeretné nézni,hogy kikre számíthat a következő szezonban :-/
több mint 11 éve
Felállt Marco Rossi a Honvéd kispadjáról. 😕iktriadpedig ő is az értelmesebb külföldi edzők között volt akik be merték tenni a lábukat Mo-ra, kár érte
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Felállt Marco Rossi a Honvéd kispadjáról. 😕
több mint 11 éve
óóóóóóóóóóóóó na most nézek ki igazán tudatlan pöcsnek csak. Sorry, nem töltött telo rendesen és nem láttam hogy már bent van 😥ano92Nem kell magyarázkodni, tudjuk hogy csak vénülsz 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
óóóóóóóóóóóóó na most nézek ki igazán tudatlan pöcsnek csak. Sorry, nem töltött telo rendesen és nem láttam hogy már bent van 😥
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
gondolkoztam a vicc rovatban, de ott nem biztos hogy mindenki tolerálja 😀ano92nem azért kérdezte zinedine5 kolléga, hanem mert az előző négy hozzászólás is erről szólt
több mint 11 éve
gondolkoztam a vicc rovatban, de ott nem biztos hogy mindenki tolerálja 😀
több mint 11 éve
Dani Alves... 😀 hatalmas jelenet volt. 😀ezt most komolyan idelinkelted?
Videó a banánevésről 😀
mtc.cdn.vine.co/r/videos/8BFA5F7C731072301325246676992_2639df371fa.0.2.13996042744693109758.mp4?versionId=eBD7CQ6UFtmwpxPoYR3D6p9b.FvNCnkLano92
több mint 11 éve
betömörült védelem ellen meg lehet átlövésekkel operálni, CR tegnapi első góljánál 5 védő volt közvetlen előtte, a másodiknál 4. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy Osasuna védelmet annyi feltörni mint egy Chelsea-t, de a Pool még csak nem is próbálkozott nagyon távolról.eaglesmcnabbValld be, hogy csak fél szemmel nézted a meccset! 18 lövés volt a 16-oson kívülről, ebből 5-öt blokkoltak, 7 ment mellé, 6 talált kaput 😉
Ilyen jól "banán-dobást" kezelni, ahogy Dani Alves tette, még nem láttam 😀😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
És ha valami doppingot csempésztek bele?😊
több mint 11 éve
nem igazán bírom Alvest, de ez zseniális megmozdulás volt tőle 😀
BaltimoreDefense