Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 041
függetlenül attól hogy ki kinek szurkol, jóérzésű ember erre nem mondhatja hogy foci. én ha leülnék a kedvenc csapatom meccse elé, és ezt nyomnák, elsírnám magam.

mourinho ennyit tud, ami nem rossz, csak nézhetetlen. beáll 11 emberrel a kapu elé, aztán véletlenül bepattan valakiről a labda, és megnyerik a meccset.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
hihetetlen a kezezés megítélése is csak hab a tortánbaggio
tesóm a másik szobában nézi ő pool drukker és mondtam neki, hogy a kezezés nálam tizi!
derékszögben állt a keze, ment a labda a kapura, Persze ő szerintem nem volt az😊NB2
a 45. perc környékén volt egy ugyanilyen eset a félpálya környékén, amit meg befújt a bíró, szóval ennyit a konzekvens szabályokról...
agymenés az egészbaggio
Most mondjuk pont nekünk NFL/NCAA foci fanoknak nem kellene nagyon a nem konzekvens ítéletek miatt kiakadni.
Legyen itt példának a DPI/OPI szabály.
De lehetne még sorolni sokat.

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
tesóm a másik szobában nézi ő pool drukker és mondtam neki, hogy a kezezés nálam tizi!
derékszögben állt a keze, ment a labda a kapura, Persze ő szerintem nem volt az😊NB2
a 45. perc környékén volt egy ugyanilyen eset a félpálya környékén, amit meg befújt a bíró, szóval ennyit a konzekvens szabályokról...
agymenés az egész

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
derékszögben állt a keze, ment a labda a kapura, Persze ő szerintem nem volt az😊
több mint 11 éve
Az tényleg komoly, hogy az 5 pont hátrányban levő Chelsea 0-0-nál húzza az időt a Liverpool ellen? Ezt ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el, hova süllyed még ez a játék? (míg a népszerűsége az egeket ostromolja...)baggio
Te szerinted most érdekli Mou-t vagy bárkit aki a Chelseanek szurkol?NB2
előbbi az egyetlen (na meg a csapat többi tagja), aki felmentést kaphat, de hogy ehhez a fifától kezdve a szurkolókon át mindenki asszisztál, az nehezen fér a fejembe

még az f1-nél vagyok így, ami úgy lett egyre nézettebb, hogy egyre nézhetetlenebbé vált, hihetetlen
a kezezés megítélése is csak hab a tortán

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Az tényleg komoly, hogy az 5 pont hátrányban levő Chelsea 0-0-nál húzza az időt a Liverpool ellen? Ezt ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el, hova süllyed még ez a játék? (míg a népszerűsége az egeket ostromolja...)baggio
Te szerinted most érdekli Mou-t vagy bárkit aki a Chelseanek szurkol?NB2
Szerintem a kutyát sem érdekli ha nyernek.
Bár az én csapataim nyernének rendszeresen, akár bunkerfocival.
Az sem zavarna ha még a vécésnéni is a védekezne, csak végre nyerne bármelyik valami kupát.

több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
A labdarúgás meggyalázása az, hogy a Chelsea ilyen "játékkal" vezethet félidőben.
A legrosszabb mégis az, hogy nem lepődtem meg, amikor Gerrard elcsúszott...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Te szerinted most érdekli Mou-t vagy bárkit aki a Chelseanek szurkol?
több mint 11 éve
ehh... azért a 6-kor kezdődő Fener meccset még megnézem, mivel december után újra csak nők és gyerekek lesznek a stadionban, a férfiakat megint kitiltották a lelátókról xD különös pikantériája az összecsapásnak, hogy ma bajnokavatás is lehet, igaz jövőre nem szerepelhetnek az európai porondon sem

---
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
a Chelseanek a múltheti Sunderland elleni vereség után biztossá vált, hogy nem a PL a prioritás, a BL-re koncentrál a csapat, ezért is kapott engedélyt Mou a vezetőségtől, hogy pihentesse néhány játékosát.
Persze ettől még senki nem szeretne nagy vereséget, én valami hasonlóra számítottam, bár a Poolra fogadtam.

(és hát igen, kedvenc csapat meg minden, de nem a játék élvezetéért nézem már az ilyen meccseket :-/)
több mint 11 éve
Az tényleg komoly, hogy az 5 pont hátrányban levő Chelsea 0-0-nál húzza az időt a Liverpool ellen? Ezt ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el, hova süllyed még ez a játék? (míg a népszerűsége az egeket ostromolja...)

---
több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Roy Keane pont remek mediátor lenne... 😀

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
nagy guru, de nagyon erős személyiség. Lazán padra baszta a 40 milliós Gomezt, meg a 11 milliós Tymoschukot, meg berakta a kapuba a 3. számú kapust.Amadeus91
Végre egy olyan edző, aki nem azt nézi ki mennyibe került, hanem azt hogy ki érdemli meg a kezdőbe kerülést. Juhé!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
DVTK - Paks, végre hozzuk a kötelezőt.szaba
amúgy ez most tippmix meccs vagy csak ez most a Diósgyőr? ha az utóbbi akkor ez lesz Szivics első olyan állomása Mo.-n, ahol nem épít jó csapatotdavemayer
pontosabban itt jön elő leghamarabb, hogy csak eseti javulást hoz.
aztán persze előbb-utóbb mindenhonnan elzavarják.
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
Van Gaal a Mu-ba????????????? szerintem ne akarjátok. Szakmailag lehet, hogy nem rossz, bár szerintem jó ideje nem tud megújulni, és főleg emberileg nagyon nem bírom. Nagyon bennem van ahogy kezelte a Fradit is anno mikor az Ajax edzője volt, és a Bl-ben találkoztak, de a Barcás időszaka alatt meg egyáltalán nem bírtam. Talán RvP jól járna vele de meglepődnék ha Rooney is....dande
hát az igazat megvallva Van Gaalnak én sem igazán örülnék, jó lenne ha maradna a válogatott élén, de sajnos nem, és PLbe akar nagyon menni, de remélem inkább a Spurs lesz a befutó 😀
csak az a baj hogy igazán kiemelkedő edzőt nem tud hozni a csapat mivel mindegyiknek van csapata, szal kíváncsi leszek hogy gondolkodnak....

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 930
amúgy ez most tippmix meccs vagy csak ez most a Diósgyőr? ha az utóbbi akkor ez lesz Szivics első olyan állomása Mo.-n, ahol nem épít jó csapatotdavemayer
LOL 😀 Pakson is csak leépítette a csapatot, mondjuk aláírom, hogy nem volt 5csillagos a keret, de Kiskarcsi óta itt mindenki megégett. Érdekes módon mindenki felfelé bukott.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Van Gaal a Mu-ba????????????? szerintem ne akarjátok. Szakmailag lehet, hogy nem rossz, bár szerintem jó ideje nem tud megújulni, és főleg emberileg nagyon nem bírom. Nagyon bennem van ahogy kezelte a Fradit is anno mikor az Ajax edzője volt, és a Bl-ben találkoztak, de a Barcás időszaka alatt meg egyáltalán nem bírtam. Talán RvP jól járna vele de meglepődnék ha Rooney is....
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
amúgy ez most tippmix meccs vagy csak ez most a Diósgyőr? ha az utóbbi akkor ez lesz Szivics első olyan állomása Mo.-n, ahol nem épít jó csapatot

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 930
DVTK - Paks, végre hozzuk a kötelezőt.
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
ááá végre ismét régi old school Manu foci van,végre idén egy olyan meccs ahol tényleg akarnak a srácok,van elképzelés és jó játék és nem mellékesen gólokat is lövünk 😀

több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Hát ez bizony Loki örömfoci a végére. Ez a Kulcsár gól a végén 5 csillagos.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 221
 www.fourfourtwo.hu/hirek/anglia/premier-league/man-united/megvan-az-united-uj-edzoje
Még nem hivatalos, de ha igaz szerintem jól jár a United. Ideális választás ő, jól le fogja menedzselni a generációváltást, aztán 3 év múlva feláll a padról.Sebii
nagy guru, de nagyon erős személyiség. Lazán padra baszta a 40 milliós Gomezt, meg a 11 milliós Tymoschukot, meg berakta a kapuba a 3. számú kapust.
Nem tudom, hogy Rooneyval hogy fognak kijönni.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
 www.fourfourtwo.hu/hirek/anglia/premier-league/man-united/megvan-az-united-uj-edzoje
Még nem hivatalos, de ha igaz szerintem jól jár a United. Ideális választás ő, jól le fogja menedzselni a generációváltást, aztán 3 év múlva feláll a padról.Sebii
remélem megtartja Giggset másodedzőnek, aztán majd ő átveszi ha elég tapasztalatot gyűjtött.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 684 — Csodabogár
 m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-750-millios-tamogatast-kap-a-nyiregyhaza-ha-feljut-2331097
Á nem pénzmosoda 😀Toca
mondjuk a nézőszámhoz kötött támogatás szerintem kifejezetten jó ötlet, mely önmagában legitimálja az önkormányzati pénzosztástbaggio
Nyíregyházán azért sokan kimentek meccsre mindig.

több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 861
Még nem hivatalos, de ha igaz szerintem jól jár a United. Ideális választás ő, jól le fogja menedzselni a generációváltást, aztán 3 év múlva feláll a padról.