Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
azért ez szép volt 😀
betömörült védelem ellen meg lehet átlövésekkel operálni, CR tegnapi első góljánál 5 védő volt közvetlen előtte, a másodiknál 4. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy Osasuna védelmet annyi feltörni mint egy Chelsea-t, de a Pool még csak nem is próbálkozott nagyon távolról.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Elhunyt Vujadin Boskov.Kedvenc edzőm volt.
Pagliuca, Pari, Lanna, Vierchowood, Mannini, Katanec, Cerezo, Lombardo, Dossena, Vialli, Mancini.
Fejből megy a mai napig.
Talán még a gombfoci csapat is megvan valahol. Én vagdostam ki hozzá a fejeket egy Labdarúgás nevű újságból. 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Én nagyon bírom Mou-t, a világ legjobb edzője 😉"Kétszáz oldalas könyvet tudnék írni a Marióval töltött két évemről, de ez a könyv nem dráma lenne, hanem komédia. Emlékszem, egyszer a Rubin Kazan ellen játszottunk a Bajnokok Ligájában, és azon a meccsen óriási gondban voltam, mivel az összes csatárom sérült volt. Se Milito, se Eto'o, csak Mario volt bevethető. Kapott egy sárga lapot a mérkőzés 42. percében, ezért mikor a félidőben az öltözőbe mentünk, a szünet 15 percéből 14-et csak Marióval beszélgettem. Arra kértem, szinte könyörögtem, hogy csak a labdával foglalkozzon és próbáljon meg a meccs végéig a pályán maradni, mivel nem tudok senkit behozni a helyére, nincs több csatárom a padon. Kértem, hogy ne érjen senkihez, kértem, hogy ha provokálják, ne reagáljon. Kértem, hogy ha a bíró hibát követ el, ne reagáljon. Erre mi történt? A 46. percben kiállították."
szerk.: a 60. percben nyomták ki, de így is nagy sztori 😀
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Az egészben csak az az érdekes, ha a Chelsea ellen védekezik valaki, akkor Mou lenyilatkozza, hogy "XIX. századi labdarúgás", meg "beparkolt az ellenfél a busszal", illetve " a szurkolók kérjék vissza a pénzüket, mert csak a Chelsea akart játszani". Viszont ha Ő (Mourinho) csinálja, akkor "tökéletesen elértük a célunkat" vagy "célfocit játszottunk". Szóval, ha már ő is így játszat, akkor kussoljon és ne pofázzon, amikor ő ellene is antifocit játszanak.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 11 éve
Nem láttam, szerencsére, de idegenben valahogy így kell játszani. Nem kellett volna hagyni őket, hogy megöljék a játékunkat - mondom ezt elvben. A tét sajnos minket nyomott agyon.Szomorú.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Imádom, hogy ilyen jó edző és hogy ilyen jól tud nyilatkozni és hogy a Pool edzője. : )
több mint 11 éve
szerk.: egyébként nem tudom mi a gond, amerikai fociban is vannak csapatok, akik a védelmükkel nyerik a meccseket, viszonylag gyenge támadójátékkal. Mivel itt gurulósban a 2 szekció egyszerre van a pályán, nyilván nehéz egyszerre jól védekezni és támadni iseaglesmcnabbpont ez a baj, maga a játék a sz@r 😊 (amit még le is nyelnék, ha nem ez lenne a világ messze legnépszerűbb sportja és ne hallanék minden héten olyan nyilatkozatokat, hogy a "futball művészet" és a többi...)
és utóbbiból következik, hogy a fifa abszolút nincs is rákényszerülve a szabályváltoztatásokra, sőt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Pont szar meccset lestél meg. Azért, hogy egy busz ellen jól focizni és látványos meccset játszani nem nagyon lehet. : )kristóf17na ja, emiatt vesztett pontokat a Chelsea a West Ham meg a többi "kis csapat" ellen 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
idegenben B csapattal 2-0 a Pool ellen és ekézik 😀 Imádom ezt az embert! 😀Pont szar meccset lestél meg. Azért, egy busz ellen jól focizni és látványos meccset játszani nem nagyon lehet. : )
ez a második Pool meccsem idén amit láttam, úgy hallottam hogy európa egyik legszebb támadófociját nyomják, na ebből a hype-ból sajnos semmit se láttam, Mourinhóról tudom hogy kurvajól védekezik és kontrázik a csapata, ez jött is.
szerk.: egyébként nem tudom mi a gond, amerikai fociban is vannak csapatok, akik a védelmükkel nyerik a meccseket, viszonylag gyenge támadójátékkal. Mivel itt gurulósban a 2 szekció egyszerre van a pályán, nyilván nehéz egyszerre jól védekezni és támadni iseaglesmcnabb
több mint 11 éve
jajaAzért az a csapat sem érdemel győzelmet, amely eddig 96 gólt rúgott, de ma így játszott. Ment előre a csapat, de ha reggelig játszik, sem rúgott volna gólt. Erőtlen fos volt ez, és jellemzően minden lövés középre ment az egy Allen próbálkozást kivéve.Ha mindenki nyer mindent Akkor pontegyenlőség van nem? 86-86. (City-Pool) Ez esetben pedig gólkülönbség?kristóf17
Ez van, nyerni kell a két hátralévő meccset, és szurkolni a City botlásáért. Nem lehetetlen egyik sem.Mikey

Don't blink!
több mint 11 éve
Azért az a csapat sem érdemel győzelmet, amely eddig 96 gólt rúgott, de ma így játszott. Ment előre a csapat, de ha reggelig játszik, sem rúgott volna gólt. Erőtlen fos volt ez, és jellemzően minden lövés középre ment az egy Allen próbálkozást kivéve.Ha mindenki nyer mindent Akkor pontegyenlőség van nem? 86-86. (City-Pool) Ez esetben pedig gólkülönbség?
Ez van, nyerni kell a két hátralévő meccset, és szurkolni a City botlásáért. Nem lehetetlen egyik sem.Mikey
több mint 11 éve
Ez nem képesség hanem szerelem első látásra.Ki mondta, hogy szar emberek vagytok? Feltettem egy egyszerű kérdést, ha nem megy a válaszadás, akkor max. buta vagy.gdavidHogy baszná meg...Szar emberek vagyunk mind nyugi.Hanni
u.i.: ennek a Chelsea-nek hogy képes valaki szurkolni?gdavid
Legalábbis nálam így volt.
(Nem vagyok Chelsea drukker, de gondolom akik azok sem ebbe a játékba szerettek bele anno.)
több mint 11 éve
Azért az a csapat sem érdemel győzelmet, amely eddig 96 gólt rúgott, de ma így játszott. Ment előre a csapat, de ha reggelig játszik, sem rúgott volna gólt. Erőtlen fos volt ez, és jellemzően minden lövés középre ment az egy Allen próbálkozást kivéve.Ez van, nyerni kell a két hátralévő meccset, és szurkolni a City botlásáért. Nem lehetetlen egyik sem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
idegenben B csapattal 2-0 a Pool ellen és ekézik 😀 Imádom ezt az embert! 😀ez a második Pool meccsem idén amit láttam, úgy hallottam hogy európa egyik legszebb támadófociját nyomják, na ebből a hype-ból sajnos semmit se láttam, Mourinhóról tudom hogy kurvajól védekezik és kontrázik a csapata, ez jött is.
szerk.: egyébként nem tudom mi a gond, amerikai fociban is vannak csapatok, akik a védelmükkel nyerik a meccseket, viszonylag gyenge támadójátékkal. Mivel itt gurulósban a 2 szekció egyszerre van a pályán, nyilván nehéz egyszerre jól védekezni és támadni is
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ki mondta, hogy szar emberek vagytok? Feltettem egy egyszerű kérdést, ha nem megy a válaszadás, akkor max. buta vagy.Hogy baszná meg...Szar emberek vagyunk mind nyugi.Hanni
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
FUCK YEAH! 😊 mondjuk zseniális, hogy a Sunderland, CP, Villa trión megy el a bajnoki címünk 😕persze epikusabb lenne, ha a Pool elromozná

Don't blink!
több mint 11 éve
Hogy baszná meg...Szar emberek vagyunk mind nyugi.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
függetlenül attól hogy ki kinek szurkol, jóérzésű ember erre nem mondhatja hogy foci. én ha leülnék a kedvenc csapatom meccse elé, és ezt nyomnák, elsírnám magam.nevezzük célfutballnak. nem mondom, hogy élvezem, de ha ezzel nyerünk kupákat, akkor néhány nagyobb meccsen le tudom nyelni.
mourinho ennyit tud, ami nem rossz, csak nézhetetlen. beáll 11 emberrel a kapu elé, aztán véletlenül bepattan valakiről a labda, és megnyerik a meccset.Zolee23
több mint 11 éve
pozitívum: a Mourinho mögötti fotós USC sapkában a második gólnálnegatívum: minden más

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Hogy baszná meg...u.i.: ennek a Chelsea-nek hogy képes valaki szurkolni?
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
írtam egy hosszabb kommentet, de inkább töröltem, a lényeg, hogy két ugyanolyan DPI egyetlen meccsen szinte teljesen esélytelen...Akkor beszéljünk a holdingokról?
ezt meg csak azért, hogy ne legyek off
www.origo.hu/sport/focivilag/20090512-felreertett-es-hianyos-szabalyok-a-labdarugasban.htmlbaggio
Na tényleg befejeztem.
Hajrá Lilák!
több mint 11 éve
Nagyobb Liverpool fan kommentátor nem jutott a meccsre? Szánalmas.
több mint 11 éve
írtam egy hosszabb kommentet, de inkább töröltem, a lényeg, hogy két ugyanolyan DPI egyetlen meccsen szinte teljesen esélytelen...ezt meg csak azért, hogy ne legyek off
www.origo.hu/sport/focivilag/20090512-felreertett-es-hianyos-szabalyok-a-labdarugasban.html

---
több mint 11 éve
Szerintem meg tök ugyanaz a két eset.ne keverjük a konzekvenciát a szubjektivitással, a kettő közel sem ugyanazbaggioMost mondjuk pont nekünk NFL/NCAA foci fanoknak nem kellene nagyon a nem konzekvens ítéletek miatt kiakadni.a 45. perc környékén volt egy ugyanilyen eset a félpálya környékén, amit meg befújt a bíró, szóval ennyit a konzekvens szabályokról...hihetetlen a kezezés megítélése is csak hab a tortánbaggiotesóm a másik szobában nézi ő pool drukker és mondtam neki, hogy a kezezés nálam tizi!
derékszögben állt a keze, ment a labda a kapura, Persze ő szerintem nem volt az😊NB2
agymenés az egészbaggio
Legyen itt példának a DPI/OPI szabály.
De lehetne még sorolni sokat.Bazzani
Van egy szabály aztán vagy megítéli a bíró vagy nem.
Akár egy meccsen belül is van két teljesen ugyanolyan DPI. Az egyiket megfújja a másikat nem.
Ugyanez van a kezezésnél. Egyik mehet tovább míg a másik szabadot ér.
több mint 11 éve
ne keverjük a konzekvenciát a szubjektivitással, a kettő közel sem ugyanazMost mondjuk pont nekünk NFL/NCAA foci fanoknak nem kellene nagyon a nem konzekvens ítéletek miatt kiakadni.a 45. perc környékén volt egy ugyanilyen eset a félpálya környékén, amit meg befújt a bíró, szóval ennyit a konzekvens szabályokról...hihetetlen a kezezés megítélése is csak hab a tortánbaggiotesóm a másik szobában nézi ő pool drukker és mondtam neki, hogy a kezezés nálam tizi!
derékszögben állt a keze, ment a labda a kapura, Persze ő szerintem nem volt az😊NB2
agymenés az egészbaggio
Legyen itt példának a DPI/OPI szabály.
De lehetne még sorolni sokat.Bazzani

---