NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
185
16
22:05
RedZone week 16
84
16
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
81
20
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
9
4
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Lassan Jax szurkolónak kevésbé cikibb lenni, mint magyar fociszurkolónak
több mint 12 éve
na, még szerencsénk sincs ezen a meccsen 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Hallod mint mond a Zsuzsi? Otigbát és Ádorzsáánt a keretbe!
több mint 12 éve
Nála igen, viszont Devecserinél nem 😀Niko veszélyesebb a kapura 2 perc alatt mint...TocaGuzmics?csi77
több mint 12 éve
Megkérdőjelezhetetlen az előrelépés! A múltkor csak gólpasszt adtak az ellenfélnek, most már be is fejelik helyette.
több mint 12 éve
hát biztos nem Devecserinél, mivel jelenleg ő a legeredményesebb játékosunk maNiko veszélyesebb a kapura 2 perc alatt mint...TocaGuzmics?csi77
több mint 12 éve
Niko veszélyesebb a kapura 2 perc alatt mint...TocaGuzmics?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Niko veszélyesebb a kapura 2 perc alatt mint...
több mint 12 éve
Németh sokat dolgozott?És akkor ki dolgozott keveset?
több mint 12 éve
a jelenlegi formájában Albert Flórián vagy Puskás is beférne.😮 Haladásból válogatott? Ahogy ezt a csapatot elnézem, Illés Béla még mostani formájában is beleférne...BurkusGuzmics, Devecseri - kik ezek, könyörgöm? Melyik csapatból vannak?BurkusHaladás nem?Amadeus91
több mint 12 éve
A jó öreg Béci még a hollandusokhoz is beférne 😀😮 Haladásból válogatott? Ahogy ezt a csapatot elnézem, Illés Béla még mostani formájában is beleférne...BurkusGuzmics, Devecseri - kik ezek, könyörgöm? Melyik csapatból vannak?BurkusHaladás nem?Amadeus91
több mint 12 éve
S végül is Sousaval is kikapnánk itt. Akkor meg minek külföldi edző... Legalábbis Bognár Gyuri szerint.Na jön Niko, lesz kire fogni a vereséget.
több mint 12 éve
Bejön Niko!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
😮 Haladásból válogatott? Ahogy ezt a csapatot elnézem, Illés Béla még mostani formájában is beleférne...Guzmics, Devecseri - kik ezek, könyörgöm? Melyik csapatból vannak?BurkusHaladás nem?Amadeus91
több mint 12 éve
Guzmics, Devecseri - kik ezek, könyörgöm? Melyik csapatból vannak?BurkusHaladás 2 kiváló bekkje 😀
több mint 12 éve
Guzmics, Devecseri - kik ezek, könyörgöm? Melyik csapatból vannak?BurkusHaladás nem?
több mint 12 éve
"a világ élfutballja messze van tőlünk"Ezen mondjuk nem kell meglepődni, azon se hogy kikapunk csak megint a hogyan...
seems legit.Zolee23
több mint 12 éve
A világ elf-futballja?sutianapgundi is kiment a büfébe vicces sütiért. Meg tudom érteni.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Guzmics, Devecseri - kik ezek, könyörgöm? Melyik csapatból vannak?
több mint 12 éve
A világ elf-futballja?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Kár a holland gólokért. Akkor mi vezetnénk........csi77Nem akarlak elkeseríteni de akkor is 1-1 lenne 😀
több mint 12 éve
Guzmics mint egy vérbeli MLB.
több mint 12 éve
na a kötsög olaszok
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Kár a holland gólokért. Akkor mi vezetnénk........csi77ha a hollandok nem lőnek gólt, akkor is 1-1 lenne 😀