NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
18
8
19:00
New Orleans Saints - New York Jets
7
6
Cleveland Browns - Buffalo Bills
5
3
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
5
4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
4
3
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
3
3
19:00, MAX4
New York Giants - Minnesota Vikings
2
2
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
2
2
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Robben könnyen fejel, ő 2 méter magas...jah mégsem
több mint 12 éve
úristen, év gólja!! 😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Bazzeg ez komoly ? 😀
több mint 12 éve
Ezt megnyerjük.Rezes magyar de nem válogatott
Be vannak rezelve a hollandusok.Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
azok a magyarok, akik kimentek a meccsre, mit vállaltak?Zolee23Egy holland tripet szerintem bárki bármikor bevállalna, még akkor is, ha soccerrel büntetik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
azok a magyarok, akik kimentek a meccsre, mit vállaltak?Zolee23Betépnek előtte, utána aztán már simán tűrhető 😀
több mint 12 éve
azok a magyarok, akik kimentek a meccsre, mit vállaltak?Zolee23többségük alapból ott él.
több mint 12 éve
azok a magyarok, akik kimentek a meccsre, mit vállaltak?Zolee23hogy lesz erejük visszamenni tusolni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Már most nyugodtan kijelenthetjük, hogy tökéletes volt a halftime adjustment, bejöttek egervári cseréi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tavaly ez volt a végeredmény, félek, ma nem ennyi lesz.Akkor tényleg előrébb léptünk 😀
több mint 12 éve
ezért jó fogadni 😊 ilyenkor is tudok örülni mert ez a 11es hozta a mi is lövünk gólt /1.72) és azt is hogy Zsuzsi lő gólt (5.00)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Valaki legalább nyert a Dzsudzsi góllal 😀
több mint 12 éve
davemayer, remélem sokat tettél a juji gólra 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Már csak 4 kell a VBhez!
több mint 12 éve
Egervári hogy belenyúlt a meccsbe! Jövünkk fel!
több mint 12 éve
jövünk fel, mint a talajvíz!!!😊
több mint 12 éve
Beindul a henger. 😀
több mint 12 éve
Na most megalázzuk őket.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Tizeneggyes!!!!!
több mint 12 éve
A másikat meg Besic, úgyse játszik a bosnyákoknál...Sokan nevetnek rajta,de sok évre megoldhatná az egyik belső védő gondját ViníciusJoeyPorterÚj HC-n kívül az új DEF-re is kíváncsi leszek, mert védelem az még viccnek is rossz.TocaAz a baj h nincs jobb, legalábbis nekem senki nem jut eszembe, aki upgrade lehetne a védelembe. Talán Otigba, de középen attól még ugyanolyan szarok vagyunk. Tudom majd honosítjuk Viniciust + Stopirát...Shilkor
több mint 12 éve
4-0 nál tényleg erősíteném a védelmet 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na ezt a 15 percet kihúztuk kapott gól nélkül, így tovább 😀Az gáz, hogy egyik továbbjutásról - döntő meccs sem dőlt el még a félidőben, csak a miénk? (most ilyen Bosznia - Lich., meg Lux - Oroszt hagyjuk)