Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mire én 90 körül elkezdtem soccert nézni addigra már csak nagyon ritkán csereként jutott ő szóhoz. Így őt annyira nem tudom megítélni.nagyjából 22 éve látom a holland válogatottat, de Kuyt-nél rosszabb játékos szerintem még nem fordult meg náluk. Főleg nem csatárposzton...KieftSanco
Viszont Rudolf is egy ordas nagy 0haromt
De Kuyt lényegében annyit tud mint Saaanyi
több mint 13 éve
nagyjából 22 éve látom a holland válogatottat, de Kuyt-nél rosszabb játékos szerintem még nem fordult meg náluk. Főleg nem csatárposzton...Kuyt kb. a magyar keretbe sem férne be...
NÁLAM...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
nagyjából 22 éve látom a holland válogatottat, de Kuyt-nél rosszabb játékos szerintem még nem fordult meg náluk. Főleg nem csatárposzton...Kieft
több mint 13 éve
Kezdem azt hinni, hogy itthon sem kellett volna négyet kapni. :o
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nagyjából 22 éve látom a holland válogatottat, de Kuyt-nél rosszabb játékos szerintem még nem fordult meg náluk. Főleg nem csatárposzton...Viszont Rudolf is egy ordas nagy 0
több mint 13 éve
na, valami legalább alakult. :/
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Rudolf is zseniális eddig 😀StezNyugi félidőben jön Tököli 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ehh a hollandok tudnak szurkolni :o :o
több mint 13 éve
Balázs fogalmazta meg legjobban a Morning Showban, hogy milyen a magyar labdarúgás:-Kinevezték az új szövetségi kapitányt, a csapat jobban egyben van, mint bármikor, bárhova kijuthatunk.
-Ez csak az első meccs volt, még nincs semmi sem veszve.
-Ha a svédek döntetlent játszanak, és az albánok kikapnak, akkor még továbbjuthatunk.
-Matematikai esélyünk még van, de sok mindennek kéne összejönnie ahhoz, hogy kijussunk.
-Lemondott a szövetségi kapitány.
több mint 13 éve
És szerencsére eddig Kuyt is velünk van mint pénteken.
több mint 13 éve
Egyébként eddig faszák vagyunk. És egy-egy az állás amúgy.
több mint 13 éve
az a vicces védő, akit már van Persie is elküld egy lövőcsellel, meg a sima húzogatássalott már valami frankón nem okés
csak a mi Vilink lehetett
több mint 13 éve
barnabőrű norvég bíró. ...gyeekC.igáááány
Svédország - Moldova 2:1 azé az se gyenge... 😂
több mint 13 éve
De ha kérte a sorfalat, akkor sárga a magyarnak, ha nem akkor meg szabályos gól. A norvégok amúgy genetikailag alkalmatlanok a bíráskodásra, ez most bizonyosodott be...
több mint 13 éve
barnabőrű norvég bíró. ...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ez sima gól volt. Hány ilyen gólt rúgtak már nagyobb játékosok Pl Henry.
több mint 13 éve
Milyen nemzetiségű ez a mún?
több mint 13 éve
A kurva anyádat te nyomorult...ez is miylen szabálytalanság...
több mint 13 éve
Van Persie az anyád p.csáját.LakiInkább a védők anyja picsáját, hogy hagyták olyan üresen...
több mint 13 éve
Van Persie az anyád p.csáját.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Van Persie az anyád p.csáját.