Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
El se' hiszem!!!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Mindjárt kapunk gyorsan 3-at 😂
több mint 13 éve
Rudolf a Pinball Champ! 😀
több mint 13 éve
világbajnokok leszünk, érzem 😊huhuhuh 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na jó rudolf ezt is majdnem elkúrta...
több mint 13 éve
Milyen góóól 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
BRAVO RUDOLF!!!!!!!!
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
RUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
több mint 13 éve
HusztiLeo.Divatlétezik válogatott szintű balhátvéd?gamerkrAttól függ, hogy mit tekintünk válogatott szintnek, de én szerintem nincs olyan balhátvédünk, mint amilyen középhátvéd mondjuk Vili.Schleck
több mint 13 éve
Leo?Attól függ, hogy mit tekintünk válogatott szintnek, de én szerintem nincs olyan balhátvédünk, mint amilyen középhátvéd mondjuk Vili.SchleckLaczkó nem válogatott szint.Hannilétezik válogatott szintű balhátvéd?gamerkr
Kádár? --- jó lenne, ha valahol játszana felnőtt szinten.
Huszti!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Ez mondjuk jó ötlet, teljesen az. Jobb játékos messze, mint egy Lackó.Leo.Divatlétezik válogatott szintű balhátvéd?gamerkrAttól függ, hogy mit tekintünk válogatott szintnek, de én szerintem nincs olyan balhátvédünk, mint amilyen középhátvéd mondjuk Vili.Schleck
több mint 13 éve
Leo.Attól függ, hogy mit tekintünk válogatott szintnek, de én szerintem nincs olyan balhátvédünk, mint amilyen középhátvéd mondjuk Vili.SchleckLaczkó nem válogatott szint.Hannilétezik válogatott szintű balhátvéd?gamerkr
|
több mint 13 éve
Attól függ, hogy mit tekintünk válogatott szintnek, de én szerintem nincs olyan balhátvédünk, mint amilyen középhátvéd mondjuk Vili.létezik válogatott szintű balhátvéd?gamerkrLaczkó nem balhátvéd.SinisaLaczkó nem válogatott szint.Hanni
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Aranyos Imilétezik válogatott szintű balhátvéd?gamerkrLaczkó nem balhátvéd.SinisaLaczkó nem válogatott szint.Hanni
több mint 13 éve
létezik válogatott szintű balhátvéd?Laczkó nem balhátvéd.SinisaLaczkó nem válogatott szint.Hanni
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyébként ha Priskin helyén sanyi lenne tuti lőttünk volna már gól. Olyan meccseken ahol szarik bele az ellenfél, mindig ultimate weapon
több mint 13 éve
SANYI>>>C.Ronaldo>>>KuytEzt ki kérem Sanyi nevében is. SANYI>>>Kuyt.eaglesmcnabbKieftSancomire én 90 körül elkezdtem soccert nézni addigra már csak nagyon ritkán csereként jutott ő szóhoz. Így őt annyira nem tudom megítélni.
De Kuyt lényegében annyit tud mint Saaanyiharomt
!!!
több mint 13 éve
Laczkó nem balhátvéd.SinisaLaczkó nem válogatott szint.
több mint 13 éve
Ezt ki kérem Sanyi nevében is. SANYI>>>Kuyt.mire én 90 körül elkezdtem soccert nézni addigra már csak nagyon ritkán csereként jutott ő szóhoz. Így őt annyira nem tudom megítélni.nagyjából 22 éve látom a holland válogatottat, de Kuyt-nél rosszabb játékos szerintem még nem fordult meg náluk. Főleg nem csatárposzton...KieftSanco
Viszont Rudolf is egy ordas nagy 0haromt
De Kuyt lényegében annyit tud mint Saaanyiharomt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
A vicc, hogy egész jól játszunk.Csak végre a szopóálarcot kéne az öltözőben hagyni, hogy az első 15 percet átvészeljük bekapott gól nélkül.
Vadócz - Pintér jól mozog együtt. Nem távolodnak el egymástól nagyon, és jól zárják együtt a területet vonalban is.
Vanczák - Juhász szintén jobb együtt, mint Lipták - Juhász.
Laczkó nem balhátvéd.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 13 éve
Rudolfnak szólhatnának, hogy a megkapott labdával nem kell a szélek felé nyargalni, mert talán neki kellene érkeznie a beadásra... :rolleyes:
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Gerának adjanak redbull-t a szünetben, hogy fusson egy kicsit és 1-3-ra hozzuk a meccset! :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez az Illés Béla fociakadémia is eléggé meleg dolog.remélem 2020-ban nyílik majd a Torghelle Focisuli, mint a 2000res évek legnagyobb sztárjáé
több mint 13 éve
Azért megköszönhetjük a Hollandoknak, hogy kb púp a hátukra a meccs, mert egyébnként továbbra is pontosan azt csinálnak velünk, amihez csak kedvük van.