Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
na Wesley-ről szépen le lehet szállni...Balotelli árából megvan a tőkealap. 😊
|
több mint 13 éve
sztem Tornyi lenne a legjobb!Nem tudom, félek igazak, mert Leonardo nagyon ért a fiatal brazilok megszerzéséhez.
Stez: Ganso pletyik szted mennyire igazak? csodálkoznék Moratti papa ennyit perkálna érte.Divat
Anno ő hozta el nekünk Patot, illetve Silvát is, mindkettejükért a fél világ sorban állt pedig.
A következő Kaká, szerintem megéri a pénzét és az az érzésem, hogy ez már előrevetíti a Sneijder-MU transzfert is.
Szóval csak mi szopjuk majd meg ismét és koppanunk. :/ 😀
De nagyon remélem, nem igazak a pletykák és Ganso minket választ.
több mint 13 éve
a MU-tól Sneijderért kapott pénzből fussa majd 😉
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
sztem Tornyi lenne a legjobb!Stez: Ganso pletyik szted mennyire igazak? csodálkoznék Moratti papa ennyit perkálna érte.
|
több mint 13 éve
Inkább Mourinho kéne, Puskással, Pelével, Thiago Silvával és Nestával.Középpályára jöhet Xavi, Iniesta, a kapuba pedig egy egészséges Buffon.
Klónozzunk vaze!4 😊
több mint 13 éve
maradt az álláspontom, koemant nem kellett volna elküldeni, legalább nála nagyjából már ment a bunker foci, sanyinál nem nagyon...peachLotharral voltunk a legjobbak anno. De amúgy szerintem is Koeman>Sanyi bácsi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
maradt az álláspontom, koemant nem kellett volna elküldeni, legalább nála nagyjából már ment a bunker foci, sanyinál nem nagyon...peachHollandokat így se úgyse vertük volna. Viszont a verhető ellenfelek ellen sokkal jobban megy...
És a bunkerfociból nem volt hova fejlődni qmannal, most ez a játék még fejlődhet. Ha harmadikok leszünk, amire most nagy esélyünk van, mindenki elégedett lehet. És az egy olyan eredmény ami qmannak sose jött össze és nem is jött volna...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
maradt az álláspontom, koemant nem kellett volna elküldeni, legalább nála nagyjából már ment a bunker foci, sanyinál nem nagyon...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://utazas-szabadido.vatera.hu/jegy_belepo_berlet/frencvaros_ujpest_ftc_ute_fradi_meccs_1449656776.html😀 😀 😀
hétvégi buli pénz megoldva a srácnak..Joci
balazsujpest(-1)
Negatív vélemény: Licit után a megbeszélt találkozást lemondta-már úton voltam-,majd el tünt 30 napra,hivtam jelezte
kell neki a könyv,majd eltünt. Több mint 40nap után született meg az elhatározás,link,inkorrekt
vásárló!!! Azóta sem volt fent a piactéren. NEM ajánlom!!!
😀
több mint 13 éve
http://utazas-szabadido.vatera.hu/jegy_belepo_berlet/frencvaros_ujpest_ftc_ute_fradi_meccs_1449656776.htmlhétvégi buli pénz megoldva a srácnak..
több mint 13 éve
Jó úgy értem hogy mi is csapdostuk egymást anno törölközővel öltözőbe hányszor és ott sem csupa móka és kacagás volt, meg mikor fejberúgták/dobták egymást labdával "véletlenül" akkor ott is kiszaladt egy egy qvaanyád meg struccolás, de 5 perc múlva már senkinek nem volt semmi baja. Valószínű ez is tényleg valami ilyesmi lehetett.
több mint 13 éve
azért ha a testbeszédet megnézed a rúgások előtt, nem igazán tűnik baráti csevejnek a dolog, nekem inkább kakaskodásnak, erődemonstrációnak. Valószínűleg történt valami edzés közben amit az egyik szóvá tett a másiknak, a szöszi a szavait a végén egy kötözködés jellegű suhintással nyomatékosítja, majd egy kicsit elfordul, aztán vissza és azonnal hátrál amikor látja Zlatan akcióját - meglepte a dolog, nem poénkodott hanem védekezett az ösztönös hátrálással szvsz. Ha megnézitek utána sem úgy ér véget a dolog hogy nevetnek egy jót, Zlatan még a mutogatást is folytatja. Tipikus a dolog, mindenki látott már ilyet vagy át is élt ki-ki vérmérséklete szerint 😉azért hogy ilyet megörökítenek vagy szerinted csak felfújják a dolgot? szvsz azért Ibra túl sokat enged meg magánakdavemayerTény hogy van mikor Zlatannak elgurul a gyógyi, de ez tisztán látszik hogy csak ökörködés, de azért már indexen is úgy van beállítva mintha megint direkt legyilkolt volna valakit.Hanni
Én sem érzem olyan durvának például mint amit anno a Milan-edzésen csinált de az tény hogy ha ilyen reakciókat vált ki a viselkedése a csapattársaiból az nem valami jó jel az idegállapotára nézve.
Bocs az offért ha ez az volt 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
azért hogy ilyet megörökítenek vagy szerinted csak felfújják a dolgot? szvsz azért Ibra túl sokat enged meg magánakdavemayerTény hogy van mikor Zlatannak elgurul a gyógyi, de ez tisztán látszik hogy csak ökörködés, de azért már indexen is úgy van beállítva mintha megint direkt legyilkolt volna valakit.
több mint 13 éve
Jogos, ezt aláírom. De egyáltalán nem biztos hogy azért nem fajult el a dolog mert nem volt komoly a "nézeteltérés", inkább eszükbe juthatott (Wilhelmson reakciója is ennek tudható be szerintem) hogy valaki biztosan kamerázhatja őket. Mindenesetre nem zrikálásról van szó, egy olyan reakciót sem látsz ami "poénra" utalna, inkább az egyik a felsőbbrendűségét próbálta érvényesíteni. Zoológus kell ide nem edző 😂Szerintem itt simán hülyültek csak. Ha ekkora lendületből igazán rúgott volna, akkor Wilhelmson is elesik valszeg és nem így "támad" vissza.SchleckImádom a médiát :cool:Hanniazért hogy ilyet megörökítenek vagy szerinted csak felfújják a dolgot? szvsz azért Ibra túl sokat enged meg magánakdavemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Szerintem itt simán hülyültek csak. Ha ekkora lendületből igazán rúgott volna, akkor Wilhelmson is elesik valszeg és nem így "támad" vissza.azért hogy ilyet megörökítenek vagy szerinted csak felfújják a dolgot? szvsz azért Ibra túl sokat enged meg magánakdavemayerhttp://www.youtube.com/watch?v=F2jXKs4AGpw&feature=player_embeddedImádom a médiát :cool:Hanni
baj van a pilótafülkében...davemayer
több mint 13 éve
milyen szánalmasan próbált visszabüntetni a csicska 😀azért hogy ilyet megörökítenek vagy szerinted csak felfújják a dolgot? szvsz azért Ibra túl sokat enged meg magánakdavemayerhttp://www.youtube.com/watch?v=F2jXKs4AGpw&feature=player_embeddedImádom a médiát :cool:Hanni
több mint 13 éve
azért hogy ilyet megörökítenek vagy szerinted csak felfújják a dolgot? szvsz azért Ibra túl sokat enged meg magánakhttp://www.youtube.com/watch?v=F2jXKs4AGpw&feature=player_embeddedImádom a médiát :cool:Hanni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=F2jXKs4AGpw&feature=player_embeddedImádom a médiát :cool:
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=F2jXKs4AGpw&feature=player_embeddedbaj van a pilótafülkében...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Azért Stieber elég stabilan és eredményesen játszik a Bundesliga 2-ben.Az én álom válogatottam 😀 : Gulácsi - Lázár, Juhász, Horváth, Kádár - Vass - Dzsudzsák, Koman, Stieber - Gera, Szalai 😀JC6Ez is megégne ugyanúgy a hollandok ellen.
Más kérdés,hogy nekem is szimpibb.
Bár Gulácsi és Stieber még semmit nem bizonyított komoly bajnokságban.Bazzani
Ez több, mint amit pl.: Lipták, Lázár, Elek, Komlósi, Czvitkovics fel tud mutatni. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Az én álom válogatottam 😀 : Gulácsi - Lázár, Juhász, Horváth, Kádár - Vass - Dzsudzsák, Koman, Stieber - Gera, Szalai 😀JC6Ez is megégne ugyanúgy a hollandok ellen.
Más kérdés,hogy nekem is szimpibb.
Bár Gulácsi és Stieber még semmit nem bizonyított komoly bajnokságban.
több mint 13 éve
azért ígyis vannak benne fiatal tehetségek, honosítani való aranylábúakat nem is számoltam bele, mert az ugye hosszadalmas, és nekünk most azonnal kell a jó csapat, pedig akkor már csatlakozhat még a kerethez: Sadjo, Stockley, Coulibaly, Salami, Litsingi...áhh nem is sorolom tovább ígyis világverők lennénk.nem értetek hozzá...sztem:Malinauskast kéne honosítani, de ezen kívül tetszik ez a hajtós, sportszerű csapat akiknél inkább a rutin mint a fiatalos hév jellemző. Velük lehetne eredményt elérni.Matthew99
Balajcza - Vanczák, Komlósi, Éger, Laczkó - Dombi, Rósa (C), Bárányos, Tóth N. - Tököli, Kabát
Végh, Mátyus, Lisztes , Kenesei, TorghelleDivat
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Divat! Nem te vagy Sufur az NSO-ról? 😀 Ő irkál mindig ilyeneket 😀
több mint 13 éve
nem értetek hozzá...sztem:Malinauskast kéne honosítani, de ezen kívül tetszik ez a hajtós, sportszerű csapat akiknél inkább a rutin mint a fiatalos hév jellemző. Velük lehetne eredményt elérni.
Balajcza - Vanczák, Komlósi, Éger, Laczkó - Dombi, Rósa (C), Bárányos, Tóth N. - Tököli, Kabát
Végh, Mátyus, Lisztes , Kenesei, TorghelleDivat
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
nem értetek hozzá...sztem:Balajcza - Vanczák, Komlósi, Éger, Laczkó - Dombi, Rósa (C), Bárányos, Tóth N. - Tököli, Kabát
Végh, Mátyus, Lisztes , Kenesei, Torghelle
|