Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
8-nál kétség kívül több a 13... 😀

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Remélem most nézi a nemzeti sportos kopasz köcsög a nagy "szurkolást". Elég undorító volt, hogy nyomta, hogy itt 2-0 után is fognak szurkolni, mert úgy is a hollandoknál lesz annyi.

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Faragóból a sok soha nem elég 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 408 — Whoops, looks like something went wrong.
3 passznál többet nem tudunk csinálni.. Azt is csak hátrafelé

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
200 ezer forintos büntetést kapott az FTC Zrt. az MLSZ Fegyelmi Bizottságától, mint visszaeső.
A büntetés oka az, hogy berepült három műanyag pohár a pályára a Videoton elleni bajnoki találkozón a nézőtérről. Emellett a következő 2 hazai mérkőzésre ellenőrt kell fogadnunk saját költségen.

támadnak a műanyag poharak vigyázat!Joci
Ezt egyszerűen meg lehetne oldani, nem kell dobálózni. Az tény, hogy az MLSZ egy fasz, de akkor azokat a szurkolókat hogyan jellemeznéd, akik tudnak róla hogy a KLUBBOT meg fogják büntetni ha ezt teszik, mégis csinálják? Szerintem nem csak az MLSZ a hibás....apeszos
ja ezaz,rohadt oldallelátós nyugdíjas huligánokJoci
Látom nem érted. Nem arról van szó hogy huligán, vagy nyugdíjas, hanem kárt okoz a klubnak. Szabad a pályára bedobálni BÁRMIT? Nem szabad. Akkor nem értem a sírást, hogy büntetnek. Nincs olyan, hogy nyugdíjasnak szabad, huligánnak nem. Az MLSZ-en maximum a mércét lehetne számon kérni.
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 953 — Gràcies Pep!
Ott van a címerünk a mellükön, akár hogyan is állunk fel. Ők a magyar csapat. Tehát HAJRÁ !diverdoc
+1
Ez így van, akkor is a mieink, ha sz@rok.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 953 — Gràcies Pep!
Juhász talán Vanczák-kal párban játszott a legjobban még Qman idején.
Kiváncsi vagyok, hogy ma mit mutatnak.

Laczkó pedig nem balhátvéd.
Ezt nem lehet elégszer leírni.

Mondjuk arra is kiváncsi lennék, ha Fülöp Mártonnak a vezetékneve Szabó lenne mondjuk, akkor is itt tartana-e...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
gametime. HAJRÁ MAGYAROK!

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Ott van a címerünk a mellükön, akár hogyan is állunk fel. Ők a magyar csapat. Tehát HAJRÁ !

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 091
Istenem menniyre utálom a nagypofájú hollandokat, de szép lenne ha az "űrfocijukkal" kikapnának...
több mint 13 éve
Sanco Green Bay Packers 2 737 — Rest of the World fan
Fülöp, Lackó (belső védő) és Lázár garancia a sikerre! Ha mégsem, akkor sima 6-0 oda.
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
200 ezer forintos büntetést kapott az FTC Zrt. az MLSZ Fegyelmi Bizottságától, mint visszaeső.
A büntetés oka az, hogy berepült három műanyag pohár a pályára a Videoton elleni bajnoki találkozón a nézőtérről. Emellett a következő 2 hazai mérkőzésre ellenőrt kell fogadnunk saját költségen.

Ezt egyszerűen meg lehetne oldani, nem kell dobálózni. Az tény, hogy az MLSZ egy fasz, de akkor azokat a szurkolókat hogyan jellemeznéd, akik tudnak róla hogy a KLUBBOT meg fogják büntetni ha ezt teszik, mégis csinálják? Szerintem nem csak az MLSZ a hibás....apeszos
ja ezaz,rohadt oldallelátós nyugdíjas huligánok

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
3-1es vereséget vízionálok.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat

Ezt egyszerűen meg lehetne oldani, nem kell dobálózni. Az tény, hogy az MLSZ egy fasz, de akkor azokat a szurkolókat hogyan jellemeznéd, akik tudnak róla hogy a KLUBBOT meg fogják büntetni ha ezt teszik, mégis csinálják? Szerintem nem csak az MLSZ a hibás....
több mint 13 éve
tetszett amit mondott vityesz.legalábbis az első 3 mondat amit hallottam 😀

több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 851 — no es importante
Jah, és itt a kezdő: Fülöp Márton – Lázár Pál, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Gera Zoltán, Pintér Ádám, Vadócz Krisztián, Dzsudzsák Balázs – Rudolf Gergely, Priskin Tamás.

Én kicsit öngyilkos taktikának érzem ezt, de hátha. 😊
Az öngyilkos taktikával egyetértek... 😂

...
Vanczák Vili - No Comment....bárki aki nem úgy fordul mint egy csuklósbusz... 😂 Talán még a csörgőlabda válogatottba befér..bár necces. Valaki tudja mi a baja Egervárinak Horváth Gáborral..???
...
Huhhh ez nem lett kevés.... :cool:Keano
A nagyjával egyetértek, ami kivétel, az a Vanczákos rész. A klubcsapatában is belső védőként játszik és ott azért mérföldekkel jobb, mint szélen. Persze nem egy Vidic, de a széleken nagyobb gond van szerintem ezzel a hátvédsorral.Schleck
írták pár hete, hogy Juhász kérésére játszik Vanczák, mert jól megértik egymást... ezt valamennyire még el is tudtam volna fogadni magyarázatként, csak a jobb szélsőként való szerepeltetését nehéz megmagyarázni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

én előre meg mondtam h ez lesz, és fehérváriak mit kaptak?? meg miazh 3 héttel meccs után büntetnek??? tehát tudjuk h MindigLesznekSzarháziak...

|
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jah, és itt a kezdő: Fülöp Márton – Lázár Pál, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Gera Zoltán, Pintér Ádám, Vadócz Krisztián, Dzsudzsák Balázs – Rudolf Gergely, Priskin Tamás.

...
Vanczák Vili - No Comment....bárki aki nem úgy fordul mint egy csuklósbusz... 😂 Talán még a csörgőlabda válogatottba befér..bár necces. Valaki tudja mi a baja Egervárinak Horváth Gáborral..???
...
Huhhh ez nem lett kevés.... :cool:Keano
A nagyjával egyetértek, ami kivétel, az a Vanczákos rész. A klubcsapatában is belső védőként játszik és ott azért mérföldekkel jobb, mint szélen. Persze nem egy Vidic, de a széleken nagyobb gond van szerintem ezzel a hátvédsorral.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az MLSZ önmagát múlja alul...
több mint 13 éve

támadnak a műanyag poharak vigyázat!

több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan

Fülöp - nagyobb potyakapus mint Király, de ő az egyetlen aki még rendszeresen véd a csapatában..,,így nincs más alternatíva...Bogdán és Gulácsi a jővő, de azzal hogy a kispadon kuporognak a csapataikban nem sokra megy a válogatott....talán ha kölcsönben védenének a holland 1. vagy az angol 2. ligában jobban járnánk...
Lázár - szerintem az NB1-ből sem magaslik ki nem hogy a válogatottban kezdő legyen, de lássuk be nem nagyon van versenytársa....talán Bodnár, de neki az itthon töltött egy év betette a kaput teljesen visszaszokott a magyar színvonalhoz...vagy ha már az NB1-ből válogatunk találn Takács Ákos...
Juhász - Ő az akinek a helyén van és helye is van a kezdőben...bár szerintem sose fog elszerződni Belgiumból...
Laczkó - Nem tudom hány tucat gólt kell még összehoznia, hogy kijátsza magát a balbekk posztról....Itt még annyi válogatási lehetőség sincs mint a jobb oldalon..talán Kádár ha játszana rendszersen...mondjuk én - kövezzenek is meg -, de még mindig Leo-ban látom azt a lehetőséget hogy eljátszon egy " balbunkót " ...
Gera - A népkedvenc és a népellenség egy személyben...valljuk be akkora játékhiányban szenved mint a magyar államadósság...ha játszana rendszeresen természetesen helye lenne, így talán jó ha 20 perc van benne..Buzsákyt előbb-utóbb be kell hívni helyette..nincs mese, ja és Huszti ballábasan is eljátszana annyit mint Gera..sőt
Vadócz - talán jó megoldás, de amint itt is irták a csapatában támadókp.-t játszik nem szűrőt, de talán megoldja...
Pintér - az igazat megvallva nem tudni mit bír....sose láttam 15-20 percnél többet játszani, de a klubjána ő is csak a padot koptatja.... / a finnek ellen amikor becserélték nagyon vakon volt... / egyértelműen ha a keretben lenne akkor Vass Ádámé a kezdőposzt..
Rudolf - ő helyén lenne az ék vagy ne adj isten az ékek mögött..Szalaival jó páros lesz...
Priskin - Nincs jobb valljuk be...Szalai sérülése miatt megkapta az esélyt, bár a válogatott karrierje jól indult / 5-6 gól zsinórban / , azóta szerintem kicsit arcos lett és teljesítmény nem nagyon van mögötte...talán ha Németh K. elkezdene valahol játszani rendszeresen, de félek ő is örök igéret marad...

Huhhh ez nem lett kevés.... :cool:

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Nem rossz ez a kezdő, de amíg Laczkó és Vanczák a védelemben kezd, addig sok jóra nem tudok számítani...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 393 — Expect the Best !
várjuk ki a végét.
ha x-elünk itthon a svédekkel és megverjük a finneket, meg hozzuk a többi kötelezőt, akkor azt mondom előreléptünk. az utóbbi évek eredményeit figyelembe véve.
"szakmailag" viszont egy helyben topogunk és nem látni a fényt az alagút végén..JC6
ezt próbáltam magyarázni eddig..... 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
várjuk ki a végét.
ha x-elünk itthon a svédekkel és megverjük a finneket, meg hozzuk a többi kötelezőt, akkor azt mondom előreléptünk. az utóbbi évek eredményeit figyelembe véve.
"szakmailag" viszont egy helyben topogunk és nem látni a fényt az alagút végén..
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 393 — Expect the Best !
yooker, hány éves vagy?
nem azt írtam, hogy 1 meccs után szar tavasz, hanem hogy évek óta jó ősz -> szar tavasz. nem tudom mit nem lehet ezen érteni.

JC6
akkor meg minek írtad , ha nem akartad megelőlegezni a mostani tavszra is?

mint történelmi tényt említetted???