Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Ő hova nem tart, kb már az összes ligát sorolták. Volt már volt csapatában a bundásban, volt a Serie A-ban, volt törökben, szaudiban, katarban.Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Vicces lenne, az biztos...
Mikey
Dzsokijuing
7 hónapja
nem Kispestre?Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Mikey
Dzsokijuing
7 hónapja
Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Mikey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.Vicces lenne, az biztos...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
As the Champions League title holders (Paris Saint-Germain or Inter Milan) qualified via their domestic league's standard berth allocation, the following changes to the default access list have been made:-Olympiacos as the club with the highest club coefficient that would otherwise have entered the Champions Path of the qualifying phase or play-off round, will enter the league phase instead of the Champions Path second qualifying round.
-Slovan Bratislava and Qarabağ, as the two clubs with the highest club coefficient that would otherwise have entered the Champions Path first qualifying round, will enter the Champions Path second qualifying round.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Szelesi amugy jol tolta, foleg, amikor nekiallt filozofalni a labdarugas melysegeirol, mikozben a regnalasa alatt meg nem lehetett kb latni ertelmes U21-es valogatott taktikat. 😄🇮🇹 és 🐎 szakértő, már értelmesebb lenne meghívni a döntőre mint SzelesitCicciolina.Nevet is mondhatnátok, hogy én is tudjam kiről van szó.a feje is úgy járt mintha éppen másra gondolna1 perces híradókban is csinált ilyen mini stripper mozdulatokat? 🙃Csajt a Közmédiától hozták.Abból a prosztó prolilekvárból sikerült tényleg castongolni valakit...Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
So minden jelző stimmel 😅
zacknorb
FLZOLI
peach
Sixo
Stez
FLZOLI
7 hónapja
Sebaj, majd a 20 èves èvfordulóra jön megint egy Barca Arsenal 😏
7 hónapja
🇮🇹 és 🐎 szakértő, franciában is erős, emiatt már sokkal értelmesebb lenne meghívni a döntőre mint Szelesit vagy a kopaszodó DávidotCicciolina.Nevet is mondhatnátok, hogy én is tudjam kiről van szó.a feje is úgy járt mintha éppen másra gondolna1 perces híradókban is csinált ilyen mini stripper mozdulatokat? 🙃Csajt a Közmédiától hozták.Abból a prosztó prolilekvárból sikerült tényleg castongolni valakit...Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
peach
Sixo
Stez
Szerkesztette: FLZOLI
7 hónapja
Cicciolina.Nevet is mondhatnátok, hogy én is tudjam kiről van szó.a feje is úgy járt mintha éppen másra gondolna1 perces híradókban is csinált ilyen mini stripper mozdulatokat? 🙃Csajt a Közmédiától hozták.Abból a prosztó prolilekvárból sikerült tényleg castongolni valakit...Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
peach
Sixo
7 hónapja
Nevet is mondhatnátok, hogy én is tudjam kiről van szó.a feje is úgy járt mintha éppen másra gondolna1 perces híradókban is csinált ilyen mini stripper mozdulatokat? 🙃Csajt a Közmédiától hozták.Abból a prosztó prolilekvárból sikerült tényleg castongolni valakit...Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
peach
7 hónapja
Addig jo, amig megy a party, utana csak a problema marad. 🤣Túl sok volt az Unga Bunga party főnök? 🙂Mert az olasz 9. a vilag legjobb csapata. A PSG viszont nem az.Sajnos nem latom, hogy a PSG hogyan nyer az Inter ellen. Kb harom jatekost kell leszedni innen es eltunik a csapat. Az Inter meg nagyon tud focit gyilkolni, ezt a City ellen is megmutatta a korabbi dontoben. Inzaghi fixen futballt fog olni es nem megy bele olyan meccsbe, mint a Barca ellen.Nagy cucc lehet egy olyan csapatot megverni akit idén az olasz 9. háromszor kent el.
Stez
Sixo
Stez
FLZOLI
7 hónapja
a feje is úgy járt mintha éppen másra gondolna1 perces híradókban is csinált ilyen mini stripper mozdulatokat? 🙃Csajt a Közmédiától hozták.Abból a prosztó prolilekvárból sikerült tényleg castongolni valakit...Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 hónapja
Túl sok volt az Unga Bunga party főnök? 🙂Mert az olasz 9. a vilag legjobb csapata. A PSG viszont nem az.Sajnos nem latom, hogy a PSG hogyan nyer az Inter ellen. Kb harom jatekost kell leszedni innen es eltunik a csapat. Az Inter meg nagyon tud focit gyilkolni, ezt a City ellen is megmutatta a korabbi dontoben. Inzaghi fixen futballt fog olni es nem megy bele olyan meccsbe, mint a Barca ellen.Nagy cucc lehet egy olyan csapatot megverni akit idén az olasz 9. háromszor kent el.
Stez
Sixo
Stez
7 hónapja
Mondjuk csak olvassa mindenfele hangsuly nelkul a dolgokat, meg nem valtja a vilagot. De legalabb el tud mondani egy osszetett mondatot.Csajt a Közmédiától hozták.Abból a prosztó prolilekvárból sikerült tényleg castongolni valakit...Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
zacknorb
7 hónapja
1 perces híradókban is csinált ilyen mini stripper mozdulatokat? 🙃Csajt a Közmédiától hozták.Abból a prosztó prolilekvárból sikerült tényleg castongolni valakit...Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
zacknorb
7 hónapja
Mert az olasz 9. a vilag legjobb csapata. A PSG viszont nem az.Sajnos nem latom, hogy a PSG hogyan nyer az Inter ellen. Kb harom jatekost kell leszedni innen es eltunik a csapat. Az Inter meg nagyon tud focit gyilkolni, ezt a City ellen is megmutatta a korabbi dontoben. Inzaghi fixen futballt fog olni es nem megy bele olyan meccsbe, mint a Barca ellen.Nagy cucc lehet egy olyan csapatot megverni akit idén az olasz 9. háromszor kent el.
Stez
Sixo
7 hónapja
Ja persze. Oleg a Szaknévsor-korszak emblematikus alakja, Vaszilisz meg nyolcvanas évek közepe.Csak ők soha nem játszottak egy csapatban 😉Akkor is Oleg Sirinbekov a nyerő, de még inkább Teodoru Vasziliszén meg aranyos imrét és galaschek pétert. egyszerre!Hagyjad már magad, én még láttam Vincze Ottó a Vasasban, te meg azt sem tudtad, hogy játszott ott.Kis divat 😄ő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
'86ban meg '94ben is voltak bajnokok
Negritis, a vajda
shagi0206
főként az azori gyöngyszem pauleta illetve jerome rothen (plusz vikash dorashoo) miatt.
eaglesmcnabb
peach
Sixo
warr_b
Sixo
peach
slowmotion
/TadzsikOleg, a görög meg a cigány az biztos nem, Péter meg mindenek felett/
ozibozi
7 hónapja
A beltenyészet ellen sosem egyszerű.Sajnos nem latom, hogy a PSG hogyan nyer az Inter ellen. Kb harom jatekost kell leszedni innen es eltunik a csapat. Az Inter meg nagyon tud focit gyilkolni, ezt a City ellen is megmutatta a korabbi dontoben. Inzaghi fixen futballt fog olni es nem megy bele olyan meccsbe, mint a Barca ellen.Nagy cucc lehet egy olyan csapatot megverni akit idén az olasz 9. háromszor kent el.
Stez
Sixo
7 hónapja
Csajt a Közmédiától hozták.Abból a prosztó prolilekvárból sikerült tényleg castongolni valakit...Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
Poloska vagyok.
7 hónapja
Abból a prosztó prolilekvárból sikerült tényleg castongolni valakit...Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
zacknorb
7 hónapja
Sajnos nem latom, hogy a PSG hogyan nyer az Inter ellen. Kb harom jatekost kell leszedni innen es eltunik a csapat. Az Inter meg nagyon tud focit gyilkolni, ezt a City ellen is megmutatta a korabbi dontoben. Inzaghi fixen futballt fog olni es nem megy bele olyan meccsbe, mint a Barca ellen.Nagy cucc lehet egy olyan csapatot megverni akit idén az olasz 9. háromszor kent el.
Stez
7 hónapja
Sajnos nem latom, hogy a PSG hogyan nyer az Inter ellen. Kb harom jatekost kell leszedni innen es eltunik a csapat. Az Inter meg nagyon tud focit gyilkolni, ezt a City ellen is megmutatta a korabbi dontoben. Inzaghi fixen futballt fog olni es nem megy bele olyan meccsbe, mint a Barca ellen.
7 hónapja
Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
Poloska vagyok.
7 hónapja
Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleit
7 hónapja
Csak ők soha nem játszottak egy csapatban 😉Akkor is Oleg Sirinbekov a nyerő, de még inkább Teodoru Vasziliszén meg aranyos imrét és galaschek pétert. egyszerre!Hagyjad már magad, én még láttam Vincze Ottó a Vasasban, te meg azt sem tudtad, hogy játszott ott.Kis divat 😄ő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
'86ban meg '94ben is voltak bajnokok
Negritis, a vajda
shagi0206
főként az azori gyöngyszem pauleta illetve jerome rothen (plusz vikash dorashoo) miatt.
eaglesmcnabb
peach
Sixo
warr_b
Sixo
peach
slowmotion
/TadzsikOleg, a görög meg a cigány az biztos nem /
Péter meg kősziklaként mindenek felett/
Szerkesztette: ozibozi