Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Blades kb el is döntötte a Bristol City elleni elődöntőt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Te leszel nézhetetlenNagyon meg lesz baszva ez a MU a döntőben.Nézhetetlen meccs lesz.
Sixo
Kampman
7 hónapja
Keant mondjuk ezért én simán kiállítottam volnaAzt mondod, ez a megye2ben nem szabályos?
Löfli
7 hónapja
Keant mondjuk ezért én simán kiállítottam volna

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
épp írni akartam, hogy mostanra már csak a Fior meccs maradt eldöntetlen
7 hónapja
Hopp, Mount gól! 1-1..csak nyugis lesz most már!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 hónapja
Fior alakul
7 hónapja
ennyire érdekel mindenkit a mai 4 meccs?😊mindenki Gyurcsánnyal/a pápával van elfoglalva
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
ennyire érdekel mindenkit a mai 4 meccs?😊
7 hónapja
bocs, mint két tojás 😀Ez a Larry FitzgeraldÉn már Pittsburghben láttamÉn azt hallottam Bognár Gyuri akarja őt Paksra.Jah, Nápolyban is járt a felesége házat nézni. 😀Ő hova nem tart, kb már az összes ligát sorolták. Volt már volt csapatában a bundásban, volt a Serie A-ban, volt törökben, szaudiban, katarban.Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Vicces lenne, az biztos...
Mikey
Dzsokijuing
Sixo
Nem tudom, Felcsúton nem járt még? A sok akadémistának jó veteran presence lehetne.
Mikey
Sixo
Klaci79
Sixo
7 hónapja
Ez a Larry FitzgeraldÉn már Pittsburghben láttamÉn azt hallottam Bognár Gyuri akarja őt Paksra.Jah, Nápolyban is járt a felesége házat nézni. 😀Ő hova nem tart, kb már az összes ligát sorolták. Volt már volt csapatában a bundásban, volt a Serie A-ban, volt törökben, szaudiban, katarban.Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Mikey
Dzsokijuing
Sixo
Nem tudom, Felcsúton nem járt még? A sok akadémistának jó veteran presence lehetne.
Mikey
Sixo
Klaci79
7 hónapja
Én már Pittsburghben láttamÉn azt hallottam Bognár Gyuri akarja őt Paksra.Jah, Nápolyban is járt a felesége házat nézni. 😀Ő hova nem tart, kb már az összes ligát sorolták. Volt már volt csapatában a bundásban, volt a Serie A-ban, volt törökben, szaudiban, katarban.Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Mikey
Dzsokijuing
Sixo
Mikey
Sixo
7 hónapja
VAR disallowing my meal deal because the crisps were offside https://t.co/J4PXB5VcaE pic.twitter.com/S9vAF7aKWn
— Jacob (@Jsize18) May 7, 2025
Poloska vagyok.
7 hónapja
Egyem szívüket, hogy örülnek az ellenfélnek!Bodo/Glimt fans set fireworks off at 2:37am this morning outside the hotel which Tottenham are staying at
— The Spurs Web (@thespursweb) May 8, 2025
pic.twitter.com/zp95EVPF5y
Sixo
7 hónapja
Iktriad is Paksi, oszt ő cérna.Ahhoz nem túl sovány?Én azt hallottam Bognár Gyuri akarja őt Paksra.Jah, Nápolyban is járt a felesége házat nézni. 😀Ő hova nem tart, kb már az összes ligát sorolták. Volt már volt csapatában a bundásban, volt a Serie A-ban, volt törökben, szaudiban, katarban.Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Mikey
Dzsokijuing
Sixo
Mikey
Sixo
Bálesz
7 hónapja
Bodo/Glimt fans set fireworks off at 2:37am this morning outside the hotel which Tottenham are staying at
— The Spurs Web (@thespursweb) May 8, 2025
pic.twitter.com/zp95EVPF5y
7 hónapja
Ahhoz nem túl sovány?Én azt hallottam Bognár Gyuri akarja őt Paksra.Jah, Nápolyban is járt a felesége házat nézni. 😀Ő hova nem tart, kb már az összes ligát sorolták. Volt már volt csapatában a bundásban, volt a Serie A-ban, volt törökben, szaudiban, katarban.Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Mikey
Dzsokijuing
Sixo
Mikey
Sixo

7 hónapja
keita után mehet a fagyibaÉn azt hallottam Bognár Gyuri akarja őt Paksra.Jah, Nápolyban is járt a felesége házat nézni. 😀Ő hova nem tart, kb már az összes ligát sorolták. Volt már volt csapatában a bundásban, volt a Serie A-ban, volt törökben, szaudiban, katarban.Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Mikey
Dzsokijuing
Sixo
Mikey
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Én azt hallottam Bognár Gyuri akarja őt Paksra.Jah, Nápolyban is járt a felesége házat nézni. 😀Ő hova nem tart, kb már az összes ligát sorolták. Volt már volt csapatában a bundásban, volt a Serie A-ban, volt törökben, szaudiban, katarban.Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Mikey
Dzsokijuing
Sixo
Mikey
7 hónapja
Jah, Nápolyban is járt a felesége házat nézni. 😀Ő hova nem tart, kb már az összes ligát sorolták. Volt már volt csapatában a bundásban, volt a Serie A-ban, volt törökben, szaudiban, katarban.Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Mikey
Dzsokijuing
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May