Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Csak ők soha nem játszottak egy csapatban 😉Akkor is Oleg Sirinbekov a nyerő, de még inkább Teodoru Vasziliszén meg aranyos imrét és galaschek pétert. egyszerre!Hagyjad már magad, én még láttam Vincze Ottó a Vasasban, te meg azt sem tudtad, hogy játszott ott.Kis divat 😄ő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
'86ban meg '94ben is voltak bajnokok
Negritis, a vajda
shagi0206
főként az azori gyöngyszem pauleta illetve jerome rothen (plusz vikash dorashoo) miatt.
eaglesmcnabb
peach
Sixo
warr_b
Sixo
peach
slowmotion
/TadzsikOleg, a görög meg a cigány az biztos nem /
Péter meg kősziklaként mindenek felett/
Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
Akkor is Oleg Sirinbekov a nyerő, de még inkább Teodoru Vasziliszén meg aranyos imrét és galaschek pétert. egyszerre!Hagyjad már magad, én még láttam Vincze Ottó a Vasasban, te meg azt sem tudtad, hogy játszott ott.Kis divat 😄ő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
'86ban meg '94ben is voltak bajnokok
Negritis, a vajda
shagi0206
főként az azori gyöngyszem pauleta illetve jerome rothen (plusz vikash dorashoo) miatt.
eaglesmcnabb
peach
Sixo
warr_b
Sixo
peach
Szerkesztette: slowmotion
7 hónapja
2-1re győzött az arsenal és 3-1re elbúcsúztatta az arsenalt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Valahol szörnyű, hogy milyen csapatok játsszák az idei BL döntőt, csúnya lesz amit mondok, de hogy nem a 2 legjobb az fix!Általában nem azok szokták játszani a döntőt, de nem is ez a lebonyolíiás lényege.
NB2
Poloska vagyok.
7 hónapja
Valahol szörnyű, hogy milyen csapatok játsszák az idei BL döntőt, csúnya lesz amit mondok, de hogy nem a 2 legjobb az fix!
7 hónapja
Hat igen Kvarachelia leviszi a sarokbaA Kaukázusban ezt tanítják. Ennél már csak a kefírt csinálják jobban.
Blevi
7 hónapja
Hat igen Kvarachelia leviszi a sarokba
7 hónapja
Saka nem okos.Ha Iktriad lennék az mondanám nézd meg a bőrszínét, de én ugye nem vagyok rasszista így nem mondom.
warr_b
7 hónapja
Nagyjából már idomult a közeghez.Azt hittem a Tóth Milán nagy spíler. Múltkor láttam talán az Ajka ellen ott jól kente.Vasasból bárki bármekkorát0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.Szilveszter Ferenc bármikor
Sixo
ozibozi
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Azok a Bologna-Napoli indulatok nagyon kijöttek most. Gondolom olaszul szidták egymást, nehogy értse a bíró,
7 hónapja
Saka nem okos.

7 hónapja
Azt hittem a Tóth Milán nagy spíler. Múltkor láttam talán az Ajka ellen ott jól kente.Vasasból bárki bármekkorát0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.Szilveszter Ferenc bármikor
Sixo
ozibozi
warr_b
7 hónapja
Vasasból bárki bármekkorát0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.Szilveszter Ferenc bármikor
Sixo
ozibozi

7 hónapja
0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.nem pont tegnap volt?
Sixo
Negritis, a vajda
Az 0.53as volt, nagyon messze ettől.0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.Tegnap láttunk eric garcia say hello 🤦🥹
Sixo
dande2
7 hónapja
0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.Ha nem ő kéne elokeszitsen, induljon, érkezzen és befejezzen egyszerre ezeket jobban oldana meg. A favágók körülötte bazi nagy alibit nyomnak előre
Sixo
7 hónapja
www.youtube.com/watch?v=jtemNUJXyXcAnyámmal élek babettával járok és macskám van és nem is legyek kemény?keméyn vagy csoki?Mindig igazam van.Nah akkor legveszélyesebb eredményigazad lesz? 😊
warr_b
NB2
warr_b
Negritis, a vajda
Sixo
7 hónapja
0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.Szilveszter Ferenc bármikor
Sixo
7 hónapja
Anyámmal élek babettával járok és macskám van és nem is legyek kemény?keméyn vagy csoki?Mindig igazam van.Nah akkor legveszélyesebb eredményigazad lesz? 😊
warr_b
NB2
warr_b
Negritis, a vajda
7 hónapja
0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.Tegnap láttunk eric garcia say hello 🤦🥹
Sixo
7 hónapja
0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.nem pont tegnap volt?
Sixo
7 hónapja
0.81es helyzetet hagyott ki Saka, ritkán látni ennél nagyobb kimaradtat.
7 hónapja
keméyn vagy csoki?Mindig igazam van.Nah akkor legveszélyesebb eredményigazad lesz? 😊
warr_b
NB2
warr_b
7 hónapja
Ja csak előtte meg a 16 között retek nagy mákkal mentek tovább a portugál 3.(?) Portón, Taremi tartotta bent őket, csak akkor még Portugáliában játszott.1 meccsen semelyik olasz csapatot nem lehet lebecsülni. A top Cityt is majdnem megfogtak a döntőbenInter könnyen verhető, még a Juvenak is ment, meg a Milan is vagy 3szor picsázta el őket idén, oszt hanyadikok, 9?Mekkora sztori lenne, hogy lelépett a fék és egyből BL-t nyer a PSG. Tudom rosszmájúság, de nagyon adnám.az a baj hogy nem Angol csapat jön a döntőben 😊
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
FLZOLI
7 hónapja
Saka te balfasz, csukafejesről még nem hallottál?