Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
mi van a castlelel?Newcastleő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
'86ban meg '94ben is voltak bajnokok
Negritis, a vajda
shagi0206
főként az azori gyöngyszem pauleta illetve jerome rothen (plusz vikash dorashoo) miatt.
eaglesmcnabb
peach
Sixo
ozibozi
7 hónapja
nemtom mikor lett szurkoló az öreg, de mindig az olaszt emlegettenekem nagyapám még Zola miatt lett Chelsea rajongó? zolat még láttam aktívan nyomni a chelseaben, pedig szvsz egy korosztály vagyunk
Negritis, a vajda
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Newcastleő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
főként az azori gyöngyszem pauleta illetve jerome rothen (plusz vikash dorashoo) miatt.
eaglesmcnabb
peach
Sixo
7 hónapja
ne légy irigy nem áll jólMa már ne igyál többet 😂Hagyjad már magad, én még láttam Vincze Ottó a Vasasban, te meg azt sem tudtad, hogy játszott ott.Kis divat 😄ő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
eaglesmcnabb
peach
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
7 hónapja
Yeboah spanja meg a Frankfurt őszeJay-Jay Okochaén psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
eaglesmcnabb
Sixo
7 hónapja
Ma már ne igyál többet 😂Hagyjad már magad, én még láttam Vincze Ottó a Vasasban, te meg azt sem tudtad, hogy játszott ott.Kis divat 😄ő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
eaglesmcnabb
peach
Sixo
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
én meg aranyos imrét és galaschek pétert. egyszerre!Hagyjad már magad, én még láttam Vincze Ottó a Vasasban, te meg azt sem tudtad, hogy játszott ott.Kis divat 😄ő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
eaglesmcnabb
peach
Sixo
warr_b
Sixo
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 hónapja
Hagyjad már magad, én még láttam Vincze Ottó a Vasasban, te meg azt sem tudtad, hogy játszott ott.Kis divat 😄ő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
eaglesmcnabb
peach
Sixo
warr_b
7 hónapja
mészáros ábel - top 10-es premier league klub tanácsadójaA Mészáros, az egy titulus.
ez egy titulus?
peach
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
mészáros ábel - top 10-es premier league klub tanácsadójaez egy titulus?
7 hónapja
Kis divat 😄ő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
eaglesmcnabb
peach
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Ki ez a Hófehérke??
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 hónapja
ő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
eaglesmcnabb
peach
7 hónapja
david ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
eaglesmcnabb
7 hónapja
Jay-Jay Okochaén psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
eaglesmcnabb
7 hónapja
oké hogy Gundi full fogalmatlan, de hogy tony parkert észre se veszi hogy ott ül gasly mellett...Majd a döntőben a pohost észreveszi.
eaglesmcnabb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 hónapja
? zolat még láttam aktívan nyomni a chelseaben, pedig szvsz egy korosztály vagyunknekem nagyapám még Zola miatt lett Chelsea rajongóÉn élőben láttam őket kétszer is két nap alatt Fehérváron😉A pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
ozibozi
nagyobbik öcsém meg Man City mikor anno SWP-vel lenyomták a Chelsea-t
ezeknek a csapatoknak létezik értelmezhető történelme
teljesen más mint egy Felcsút
Negritis, a vajda
7 hónapja
én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
podcasteket hallgatok, ő nem szerepel egyben sem ami hallgatokakkor szabó cristophe-ot nem követed gondolom, mert ő is hypeoltaAz összes focis podcastben szidják, mindegyikben ahova kommentálsz.A PSG legtöbbet szidott kp-a, akinek nem is kéne a kezdőben lennie. A spanyol válogatottnál ugyanez volt vele. Valamiért őt a szakik nem szeretik, nekem meg nagy kedvenc marad a Napolis időkből.Nekem onnan csak full az rémlik, hogy az EB-n ő volt a legjobb a spanyol középpályán, pedig egy Rodri és egy Olmo volt vele.
Sixo
zacknorb
Sixo
eaglesmcnabb
7 hónapja
akkor szabó cristophe-ot nem követed gondolom, mert ő is hypeoltaAz összes focis podcastben szidják, mindegyikben ahova kommentálsz.A PSG legtöbbet szidott kp-a, akinek nem is kéne a kezdőben lennie. A spanyol válogatottnál ugyanez volt vele. Valamiért őt a szakik nem szeretik, nekem meg nagy kedvenc marad a Napolis időkből.Nekem onnan csak full az rémlik, hogy az EB-n ő volt a legjobb a spanyol középpályán, pedig egy Rodri és egy Olmo volt vele.
Sixo
zacknorb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
Ez a here we gos reklam agyrem
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
www.iihf.com/en/events/2025/wm/gamecenter/playbyplay/62027/8-ger-vs-hunKint vagyunk?Milyen hoki esemény van, hogy nem Haraszti Ádi van az rtl stúdióban?Kezdődik a vb holnapután
Sixo
zacknorb
Sixo
ez alapján igen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Kint vagyunk?Milyen hoki esemény van, hogy nem Haraszti Ádi van az rtl stúdióban?Kezdődik a vb holnapután
Sixo
zacknorb
7 hónapja
Még Újpesten is játszott UEFA-kupa meccsetPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
7 hónapja
Milyen hoki esemény van, hogy nem Haraszti Ádi van az rtl stúdióban?Kezdődik a vb holnapután
Sixo
Poloska vagyok.