Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Jól példát statuálnak megint egy kiscsapattal 😊🚨🇮🇪 𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 | Drogheda United have been REMOVED from the Conference League. 👋❌
— EuroFoot (@eurofootcom) June 16, 2025
Trivela Group own both Drogheda United & Silkeborg. Due to multi-club ownership rules, Drogheda were taken out of the competition.
The Irish club appealed to CAS, but it was rejected. pic.twitter.com/XticevCG34
De a Girona és a ManCity BL csoportkörözhetett tavaly. Hányinger az egész.
Tony Adams
8 hónapja
Ez a Dortmund mez baszki… nem tudok napirendre térni felette.A kilencvenes évek borzalmait idézi, de legalább klubszínek.
Mázli, h csak a klub vb-n fogjak hordani.
rob3r7o
Ennél sokkal jellegtelenebb, identitástalan borzalmakat szoktak topcsapatok hordani manapság.
8 hónapja
Inter made the most TV money of any Serie A team last season… it was still €50M less than lowest earning team in the Premier League.Az egyik a vilag legjobb bajnoksaga, a masik meg evrol evre nehezebben eladhato, mint ahogy olaszbol is folyamatosan mennek el a sztarok mostmar. Nem orulok neki Milan-fankent, de az olasz foci szamomra kis tulzassal mar a nezhetetlen kategoria, amilyen nulla iram es lendulet van, annyira belassult az egesz.
• €81.4M - Inter
• €130M - Southampton
Tony Adams
8 hónapja
a Vikingur - Lincoln Red Imps párharcban gyűlni fognak a km-ek 😀Ráadásul a párharc vesztese hesszelhet egy kört, és csak konfetii 3. körben kell becsatlakoznia. A Virtus-Mostar párharc még ilyen.
Löfli
Poloska vagyok.
8 hónapja
🚨🇮🇪 𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 | Drogheda United have been REMOVED from the Conference League. 👋❌
— EuroFoot (@eurofootcom) June 16, 2025
Trivela Group own both Drogheda United & Silkeborg. Due to multi-club ownership rules, Drogheda were taken out of the competition.
The Irish club appealed to CAS, but it was rejected. pic.twitter.com/XticevCG34
De a Girona és a ManCity BL csoportkörözhetett tavaly. Hányinger az egész.
8 hónapja
Inter made the most TV money of any Serie A team last season… it was still €50M less than lowest earning team in the Premier League.• €81.4M - Inter
• €130M - Southampton
8 hónapja
Amúgy Pippo Inzaghi lett a Palermo HC-ja. Gondolom ő nem fog annyit keresni, mint a teso.
„History is a set of lies agreed upon.”
8 hónapja
Ez a Dortmund mez baszki… nem tudok napirendre térni felette. Mázli, h csak a klub vb-n fogjak hordani.
„History is a set of lies agreed upon.”
8 hónapja
Már kiégtem keddre.Lehet azon, amin az NSO-sok.Te melyik bolygón élsz?Péntek van. Mindenhol vagy reeleket pörgetnek vagy már kettőkor leléptek.pákszi efszí a Kolozsvárt kaptaamugy vmi elkepeszto, hogy az uefa oldalan semmi osszegzes nincs a sorsolasokrol meg jelenleg sem ...
Löfli
csebi
Nemes samu09
Willie Parker
zacknorb
8 hónapja
Lehet azon, amin az NSO-sok.Te melyik bolygón élsz?Péntek van. Mindenhol vagy reeleket pörgetnek vagy már kettőkor leléptek.pákszi efszí a Kolozsvárt kaptaamugy vmi elkepeszto, hogy az uefa oldalan semmi osszegzes nincs a sorsolasokrol meg jelenleg sem ...
Löfli
csebi
Nemes samu09
Willie Parker
Poloska vagyok.
8 hónapja
Te melyik bolygón élsz?Péntek van. Mindenhol vagy reeleket pörgetnek vagy már kettőkor leléptek.pákszi efszí a Kolozsvárt kaptaamugy vmi elkepeszto, hogy az uefa oldalan semmi osszegzes nincs a sorsolasokrol meg jelenleg sem ...
Löfli
csebi
Nemes samu09
8 hónapja
Péntek van. Mindenhol vagy reeleket pörgetnek vagy már kettőkor leléptek.pákszi efszí a Kolozsvárt kaptaamugy vmi elkepeszto, hogy az uefa oldalan semmi osszegzes nincs a sorsolasokrol meg jelenleg sem ...
Löfli
csebi
8 hónapja
pákszi efszí a Kolozsvárt kaptaamugy vmi elkepeszto, hogy az uefa oldalan semmi osszegzes nincs a sorsolasokrol meg jelenleg sem ...
Löfli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
pákszi efszí a Kolozsvárt kapta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
na jon Levi is, kicsit Kodros igazolas ez, nem tudom mi szukseg van ra.Persze, meg Ötvös Csöpi is ilyen.
Kenny
Pár hete még azt nyilatkozta, hogy megy haza Svédországba, mert családalapítás, asszony stb. 😂
És nem hiszem, hogy annyival több lenne nálunk a pénz, mint a Pufla-nál…
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
8 hónapja
az izlandi Breidablik a kollégám kedvenc csapata, majd mondom neki, hogy repüljünk ki Albániába a meccsre 😀😀a Vikingur - Lincoln Red Imps párharcban gyűlni fognak a km-ek 😀albán-izlandi is komoly kis utazás
és lesz egy ír - észak-ír párharc is, nyami
Löfli
zacknorb

Don't blink!
8 hónapja
Hamrun meg a Zalgirist. ott meg talan lehet is eselyuk.a Vikingur - Lincoln Red Imps párharcban gyűlni fognak a km-ek 😀albán-izlandi is komoly kis utazás
Löfli
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
a Vikingur - Lincoln Red Imps párharcban gyűlni fognak a km-ek 😀albán-izlandi is komoly kis utazás
Löfli
Poloska vagyok.
8 hónapja
na jon Levi is, kicsit Kodros igazolas ez, nem tudom mi szukseg van ra.
8 hónapja
a Vikingur - Lincoln Red Imps párharcban gyűlni fognak a km-ek 😀és lesz egy ír - észak-ír párharc is, nyami
Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
8 hónapja
Vagy ha pl őket is kizárnák a nemzetközi versenysorozatokból mint megelőző agresszortHapoel lenne a legjobb mert akkor lehet nem is kellene utazni külföldre egyáltalán.A Paksnak már maszívesen 😮sorsolnakcsengetnek.
Lehetséges ellenfelek:
Legia Warszawa (POL)
FK Partizan Beograd (SRB)
CFR 1907 Cluj (ROU)
Hapoel Beer-Sheva FC (ISR)
zacknorb
slowmotion
csebi
/ja ez nem a viccek topic
8 hónapja
Na, Pethő Bence már jött, várom a Bódi Ádám bejelentésten megkockaztatom, hogy a Barcikanak osszesen nem lesz 15 pontja a bajnoksag vegen.
zacknorb
8 hónapja
Na, Pethő Bence már jött, várom a Bódi Ádám bejelentést
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ráadásul utána Fradi-Barcika meccs, miben szintén benne van a halasztásNB I, 2025–2026sztem az osszes lehetoseg.
1. forduló (július 26-i hétvége)
MTK Budapest–Ferencvárosi TC
Kolorcity Kazincbarcika–Puskás Akadémia
Nyíregyháza Spartacus–Kisvárda
Újpest FC–Diósgyőri VTK
Paksi FC–ETO FC Győr
Zalaegerszegi TE FC–Debreceni VSC
Na, ebből mennyi marad el a nemzetközi kupák miatt?
Az Örökrangadót 1-nek számolom már, hiába a 2 Fradi és a Neoplan busznyi játékos. 😀😀
zacknorb
amugy annyira atlatszo az egesz: egybe sorsoltak a Paks- Gyort, hogy legalabb ket csapat miatt csak 1 meccs legyen.
Barcikat a Felcsuttal, hogy a feljutonak adjanak meg idot.
Fradi meg Fradi. hiaba lesz kiemelt es ilyen walesi meg lett bajnokok johetnek szembe akkor is fognak halasztast kerni sztem ...
csebi
Poloska vagyok.
8 hónapja
nálam is hazard az elsőHa már ChelseaDenílson a futballtörténelem legdrágább játékosa volt, amikor leigazolta a Betis, ennek ellenére elég halovány teljesítményt nyújtott, ki is esett a Betis két szezonnal később. nálam ő a legnagyobb soccer bust.
13 Worst Signings in Football History [Ranked]
www.givemesport.com/worst-signings-history-football-soccer/?link_source=ta_first_comment&taid=684c19dd54f573000195bc6f&fbclid=IwQ0xDSwK9VWpleHRuA2FlbQIxMQABHjGvXFtBOHEIEW8CsOGvQBgPO_H6XQlmgq-OSQYSBA1F4jD_HVlkDnRSqUHg_aem_QbdzuL-ZJCulaoQX6y9vNQ
ozibozi
deyell
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!