Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Szánalmas az összes ilyen fosógalamb tizi, miért nem lehet nekiszaladni aztán ellőni rendesen?

7 hónapja
Épphogy érte, és nem változtatott irányt a kezén. Épphogy kezet szúroló 11est nem szokták befújni.Ez elég könnyű síppal adott büntető.???
Sixo
Messze nem test mellett volt, irányt is változtatott rajta.
ervinator
7 hónapja
Bocsesz 😬Micsoda bumburnyàk tizi 😄ejj faszom hogy a tv go csúszik
warr_b
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Fosógalambos totyorgás, meg is érdemelte
Sebii
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Ez elég könnyű síppal adott büntető.???
Sixo
Messze nem test mellett volt, irányt is változtatott rajta.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
Saka panenkaval egyenértékűen szar tizi
Poloska vagyok.
7 hónapja
Micsoda bumburnyàk tizi 😄ejj faszom hogy a tv go csúszik
warr_b
7 hónapja
Fosógalambos totyorgás, meg is érdemelte
7 hónapja
Micsoda bumburnyàk tizi 😄

7 hónapja
ezt a hülyét 😊))
7 hónapja
hát akkor ez kb el is dőlt, ha ez a tizi bemegy
7 hónapja
szép perdítés volt Saka-tól
7 hónapja
Áh, csak lusta vagyok kimenni a hűtőhözrendelj doordasht és add meg nekik a kapu kódot 😊
warr_b
7 hónapja
Áh, csak lusta vagyok kimenni a hűtőhözne légy irigy nem áll jólMa már ne igyál többet 😂Hagyjad már magad, én még láttam Vincze Ottó a Vasasban, te meg azt sem tudtad, hogy játszott ott.Kis divat 😄ő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
'86ban meg '94ben is voltak bajnokok
Negritis, a vajda
shagi0206
főként az azori gyöngyszem pauleta illetve jerome rothen (plusz vikash dorashoo) miatt.
eaglesmcnabb
peach
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo

7 hónapja
Arsenal nagyon ráérősen játszik.mintha ők állnának továbbjutásra
Sixo
7 hónapja
Varga zoli szelleme Ginola ellenNegri te vagy az?Robert C castelmi van a castlelel?Newcastleő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
főként az azori gyöngyszem pauleta illetve jerome rothen (plusz vikash dorashoo) miatt.
eaglesmcnabb
peach
Sixo
ozibozi
Sixo
ozibozi
Sixo
7 hónapja
he?Negri te vagy az?Robert C castelmi van a castlelel?Newcastleő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
eaglesmcnabb
peach
Sixo
ozibozi
Sixo
ozibozi
Sixo
7 hónapja
Negri te vagy az?Robert C castelmi van a castlelel?Newcastleő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
eaglesmcnabb
peach
Sixo
ozibozi
Sixo
ozibozi
7 hónapja
Martinelli fék ebben a csapatban. Venni kell oda valakit a nyáron, vagy télen kellett volna Kvaradonát elhappolni a PSG elől.
7 hónapja
Raja odamegy felveszi a labdát és előre viszi 10 métert xDnem sietnek
Sixo
7 hónapja
Robert C castelmi van a castlelel?Newcastleő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
eaglesmcnabb
peach
Sixo
ozibozi
Sixo