Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
az sárga volt "csak". Viszont tekintve, hogy a Pool játékosokat azelőtt fejbe rúgták, megtaposták, büntetlenül - nehogy már a Pool meg egyből pirosat kapjon arra, ami amúgy sárga.Mondjuk Gordon becsúszása nekem full ugyanaz volt mint amit Gravenbech csináltKivéve, hogy Gravenberch nem full sprintből csinálta, és a "hátsó" lábával, de igen
kapitnono
slowmotion
8 hónapja
Mondjuk Gordon becsúszása nekem full ugyanaz volt mint amit Gravenbech csináltKivéve, hogy Gravenberch nem full sprintből csinálta, és a "hátsó" lábával, de igen
kapitnono
8 hónapja
De pont ez a baj a Newcastle-lal, egy rohadt jo csapat, csak epp allandoan leadja a meccseit ilyen gyokersegekkel.Tehát ők a brit Cincinnati Bengals?
Stez
8 hónapja
Ez már az Újkastély - Májmedence.Hentes g.cik. RászolgáltakLépjünk lassan azért túl a Honvéd - Csákváron. 😀
shagi0206
iktriad
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
De pont ez a baj a Newcastle-lal, egy rohadt jo csapat, csak epp allandoan leadja a meccseit ilyen gyokersegekkel.
8 hónapja
Mert erre nem számítottak, így meglepetten nem tudják mi tévő legyenek.Trükkösen engedjük, hogy a Tiszakécske a Fáy utcában beszorítson minket az utolsó percekben.A kifárasztásos taktika tökéletesen működött. A szakma csak VasaS Darának hívja ezt.Igaz még némi csiszolására szorul!
ozibozi
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
-
Minden a terv szerint-
8 hónapja
Hentes g.cik. RászolgáltakLépjünk lassan azért túl a Honvéd - Csákváron. 😀
shagi0206
8 hónapja
Mondjuk Gordon becsúszása nekem full ugyanaz volt mint amit Gravenbech csinált

8 hónapja
Hentes g.cik. Rászolgáltak
8 hónapja
Gordon, aki egy amugy egy okos focista, ilyen eszetlen dolgot csinaljon. Sima pirosHa bíró megfogja az elején a meccset..
Stez
8 hónapja
Ez a Kécske egy megye 2-es csapat kb. VIicc
8 hónapja
Trükkösen engedjük, hogy a Tiszakécske a Fáy utcában beszorítson minket az utolsó percekben.A kifárasztásos taktika tökéletesen működött. A szakma csak VasaS Darának hívja ezt.Igaz még némi csiszolására szorul!
ozibozi
ozibozi
8 hónapja
Gordon, aki egy amugy egy okos focista, ilyen eszetlen dolgot csinaljon. Sima piros
8 hónapja
Ez bizony piros kell legyen
8 hónapja
Ez piros
8 hónapja
A kifárasztásos taktika tökéletesen működött. A szakma csak VasaS Darának hívja ezt.Igaz még némi csiszolására szorul!
ozibozi
8 hónapja
B+, ezt már bent láttam. Még az hiányzott volna.
8 hónapja
A kifárasztásos taktika tökéletesen működött. A szakma csak VasaS Darának hívja ezt.
8 hónapja
Milyen labda volt salahtól
8 hónapja
Megtették mögöttem a Vasast, 1 perc és tizi
Poloska vagyok.
8 hónapja
Maximum vészmegoldáskéntLeoni?Konate szerintem a szunetig lesz palyan.Aha... és ki jön be helyette? Gomez, aki a meccs után nem bírt edzeni? Vagy Endo?
Stez
Konaté dupla vagy semmi. Viszinr elég lenne a biztos megoldásokat választania.
slowmotion
Stez
8 hónapja
Leoni?Konate szerintem a szunetig lesz palyan.Aha... és ki jön be helyette? Gomez, aki a meccs után nem bírt edzeni? Vagy Endo?
Stez
Konaté dupla vagy semmi. Viszinr elég lenne a biztos megoldásokat választania.
slowmotion
8 hónapja
Fú de egy alattomos sunyi geci lövés volt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018