Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Most néztem vissza a tegnapi PSG-Atleti meccs második félidejének összefoglalóját. Most szembesültem vele, hogy kipróbálták a bíró minden döntését elmagyarázza, mintha NFL lenne.
8 hónapja
NB I, 2025–2026sztem az osszes lehetoseg.
1. forduló (július 26-i hétvége)
MTK Budapest–Ferencvárosi TC
Kolorcity Kazincbarcika–Puskás Akadémia
Nyíregyháza Spartacus–Kisvárda
Újpest FC–Diósgyőri VTK
Paksi FC–ETO FC Győr
Zalaegerszegi TE FC–Debreceni VSC
Na, ebből mennyi marad el a nemzetközi kupák miatt?
Az Örökrangadót 1-nek számolom már, hiába a 2 Fradi és a Neoplan busznyi játékos. 😀😀
zacknorb
amugy annyira atlatszo az egesz: egybe sorsoltak a Paks- Gyort, hogy legalabb ket csapat miatt csak 1 meccs legyen.
Barcikat a Felcsuttal, hogy a feljutonak adjanak meg idot.
Fradi meg Fradi. hiaba lesz kiemelt es ilyen walesi meg lett bajnokok johetnek szembe akkor is fognak halasztast kerni sztem ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
Na a Sampdoria ugy nez ki egyelőre el vele, h kapott egy esélyt a bentmaradasra.És aki azt hitte, ebben a sztoriban nincs több: hazafelé a salernóiak bevertek a gépen valami remek kínai tésztát, ami után olyan rosszul lettek, hogy a leszállás után 16 embert vitt mentő a kórházba. Ez figyelembe véve, hogy egy órás útról beszélünk, és még meg is kell enni, valami ütős cucc lehetett. Szóval most ételmérgezésre hivatkozva halasztást kérnek a visszavágóra. Ez valami zseniális.
rob3r7o
8 hónapja
NB I, 2025–20261. forduló (július 26-i hétvége)
MTK Budapest–Ferencvárosi TC
Kolorcity Kazincbarcika–Puskás Akadémia
Nyíregyháza Spartacus–Kisvárda
Újpest FC–Diósgyőri VTK
Paksi FC–ETO FC Győr
Zalaegerszegi TE FC–Debreceni VSC
Na, ebből mennyi marad el a nemzetközi kupák miatt?
Az Örökrangadót 1-nek számolom már, hiába a 2 Fradi és a Neoplan busznyi játékos. 😀😀
Poloska vagyok.
8 hónapja
YoungZeeZee
9 506
mert tlana oceaniai bl-t nyertek vagy mit.Remek és miért kell ezt, ilyen különbségekkel lévő csapatokat egy nemzetközi eseménybe szervezni?azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Egy valódi tétmeccs egy ilyen világszinten top csapat ellen nekik életük sztorija eredménytől függetlenül.
Őszentsége Sobri Jóska
alatriste
de sztem boven eleg lenne az x ev gyoztesei barhonnan aztan max a masik dontos (CSAK BL szint).ha van atfedes akkor elodontosek vagy kisebb kupakn yertesei mint europa liga meg ki tudja mi a megfeleloje a vilag tobbi reszen ennek
nem kell itt 32 csapat.
8 hónapja
Amúgy én adnám, ha a foci VB is 16 csapattal menne. Annyi felesleges sallang meccs van…Remek és miért kell ezt, ilyen különbségekkel lévő csapatokat egy nemzetközi eseménybe szervezni?azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Egy valódi tétmeccs egy ilyen világszinten top csapat ellen nekik életük sztorija eredménytől függetlenül.
Őszentsége Sobri Jóska
alatriste
8 hónapja
Remek és miért kell ezt, ilyen különbségekkel lévő csapatokat egy nemzetközi eseménybe szervezni?azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Őszentsége Sobri Jóska

Liverpool Fc
8 hónapja
Jaja, több játékosuk azért nem utazott el, mert nem kaptak szabadságot a munkahelyükönazert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Őszentsége Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
8 hónapja
azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
Hatalmas meccs volt. Csóri Suriname, legalább az ikszet megérdemelték volna...Costa Rica 20 perc után 2-0-ra vezetett, dehát ugye ez a legveszélyesebb eredmény, ki is egyenlítettmég vezetett is Suriname, de egy 103. perces tizivel nyert Costa Rica 😀kis-HollandiaSuriname. Van még fél óra.
warr_b
Löfli
Így viszont Mexikó ellen kéne nekik egy bravúr, különben nem lesz továbbjutás.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 hónapja
Costa Rica 20 perc után 2-0-ra vezetett, dehát ugye ez a legveszélyesebb eredmény, ki is egyenlítettmég vezetett is Suriname, de egy 103. perces tizivel nyert Costa Rica 😀kis-HollandiaSuriname. Van még fél óra.
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Costa Rica 20 perc után 2-0-ra vezetett, dehát ugye ez a legveszélyesebb eredmény, ki is egyenlített 
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 hónapja
ez az éjjeli Haiti - Szaúd-Arábia már így leírva is zseniálisnak tűnikGyőztünk is, legközelebb kétszer is meggondolják, mielőtt Katart hívják
Löfli
8 hónapja
www.nemzetisport.hu/magyar-foci/2025/06/teruleti-osztalyozok-az-nb-iii-ba-kerulesert-csak-a-lelle-tudott-forditaniNa, ezt külön sajnálom.
zacknorb
Ha a polgi csapata feljut, jöhetett volna a kerületi derbi Németh Szilárd Csepele ellen.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
ez az éjjeli Haiti - Szaúd-Arábia már így leírva is zseniálisnak tűnik

Don't blink!
8 hónapja
Na a Sampdoria ugy nez ki egyelőre el vele, h kapott egy esélyt a bentmaradasra.A Liverpool legenda, Fabio Borini kipirosazta magát a visszavágóra.
rob3r7o
8 hónapja
Na a Sampdoria ugy nez ki egyelőre el vele, h kapott egy esélyt a bentmaradasra.
„History is a set of lies agreed upon.”
8 hónapja
Rántott tintahal egy tejfölös-snidlinges mártogatóssal szerintem kurvajó lehet.ez is 10-0 lesz?Az attól függ mennyi tejfölös tintahalat ettél.
Löfli
Sixo
Közben az egyik legsokoldalúbb csatár villan.
Poloska vagyok.
8 hónapja
ez is 10-0 lesz?Az attól függ mennyi tejfölös tintahalat ettél.
Löfli
8 hónapja
ez is 10-0 lesz?

Don't blink!
8 hónapja
Komoly kis PIF reklámok körbe
Poloska vagyok.