Soccer

41 feliratkozó

8 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 081 — LIGHTS OUT!
Most néztem vissza a tegnapi PSG-Atleti meccs második félidejének összefoglalóját. Most szembesültem vele, hogy kipróbálták a bíró minden döntését elmagyarázza, mintha NFL lenne.

8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 651 — Lucas Scott
NB I, 2025–2026
1. forduló (július 26-i hétvége)
MTK Budapest–Ferencvárosi TC
Kolorcity Kazincbarcika–Puskás Akadémia
Nyíregyháza Spartacus–Kisvárda
Újpest FC–Diósgyőri VTK
Paksi FC–ETO FC Győr
Zalaegerszegi TE FC–Debreceni VSC

Na, ebből mennyi marad el a nemzetközi kupák miatt?
Az Örökrangadót 1-nek számolom már, hiába a 2 Fradi és a Neoplan busznyi játékos. 😀😀
zacknorb
sztem az osszes lehetoseg.

amugy annyira atlatszo az egesz: egybe sorsoltak a Paks- Gyort, hogy legalabb ket csapat miatt csak 1 meccs legyen.
Barcikat a Felcsuttal, hogy a feljutonak adjanak meg idot.
Fradi meg Fradi. hiaba lesz kiemelt es ilyen walesi meg lett bajnokok johetnek szembe akkor is fognak halasztast kerni sztem ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Na a Sampdoria ugy nez ki egyelőre el vele, h kapott egy esélyt a bentmaradasra.
rob3r7o
És aki azt hitte, ebben a sztoriban nincs több: hazafelé a salernóiak bevertek a gépen valami remek kínai tésztát, ami után olyan rosszul lettek, hogy a leszállás után 16 embert vitt mentő a kórházba. Ez figyelembe véve, hogy egy órás útról beszélünk, és még meg is kell enni, valami ütős cucc lehetett. Szóval most ételmérgezésre hivatkozva halasztást kérnek a visszavágóra. Ez valami zseniális.

8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 743 — Kinek mit intézett a kormánya
NB I, 2025–2026
1. forduló (július 26-i hétvége)
MTK Budapest–Ferencvárosi TC
Kolorcity Kazincbarcika–Puskás Akadémia
Nyíregyháza Spartacus–Kisvárda
Újpest FC–Diósgyőri VTK
Paksi FC–ETO FC Győr
Zalaegerszegi TE FC–Debreceni VSC

Na, ebből mennyi marad el a nemzetközi kupák miatt?
Az Örökrangadót 1-nek számolom már, hiába a 2 Fradi és a Neoplan busznyi játékos. 😀😀

Poloska vagyok.
8 hónapja
YoungZeeZee 9 506
azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.
csebi
Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
Mint nálunk egy NB3-as.
Egy valódi tétmeccs egy ilyen világszinten top csapat ellen nekik életük sztorija eredménytől függetlenül.
Őszentsége Sobri Jóska
Remek és miért kell ezt, ilyen különbségekkel lévő csapatokat egy nemzetközi eseménybe szervezni?
alatriste
mert tlana oceaniai bl-t nyertek vagy mit.

de sztem boven eleg lenne az x ev gyoztesei barhonnan aztan max a masik dontos (CSAK BL szint).ha van atfedes akkor elodontosek vagy kisebb kupakn yertesei mint europa liga meg ki tudja mi a megfeleloje a vilag tobbi reszen ennek
nem kell itt 32 csapat.
8 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 245
azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Egy valódi tétmeccs egy ilyen világszinten top csapat ellen nekik életük sztorija eredménytől függetlenül.
Őszentsége Sobri Jóska
Remek és miért kell ezt, ilyen különbségekkel lévő csapatokat egy nemzetközi eseménybe szervezni?
alatriste
Amúgy én adnám, ha a foci VB is 16 csapattal menne. Annyi felesleges sallang meccs van…
8 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 835 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Őszentsége Sobri Jóska

Liverpool Fc
8 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 812 — no es importante
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Őszentsége Sobri Jóska
Jaja, több játékosuk azért nem utazott el, mert nem kaptak szabadságot a munkahelyükön

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 062 — #NoStress
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.

8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 651 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 988 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Costa Rica 20 perc után 2-0-ra vezetett, dehát ugye ez a legveszélyesebb eredmény, ki is egyenlített kis-Hollandia Suriname. Van még fél óra.
warr_b
még vezetett is Suriname, de egy 103. perces tizivel nyert Costa Rica 😀
Löfli
Hatalmas meccs volt. Csóri Suriname, legalább az ikszet megérdemelték volna...

Így viszont Mexikó ellen kéne nekik egy bravúr, különben nem lesz továbbjutás.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 466 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Costa Rica 20 perc után 2-0-ra vezetett, dehát ugye ez a legveszélyesebb eredmény, ki is egyenlített kis-Hollandia Suriname. Van még fél óra.
warr_b
még vezetett is Suriname, de egy 103. perces tizivel nyert Costa Rica 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 988 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649
ez az éjjeli Haiti - Szaúd-Arábia már így leírva is zseniálisnak tűnik
Löfli
Győztünk is, legközelebb kétszer is meggondolják, mielőtt Katart hívják

8 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 174 — Saturday Night Lights
 www.nemzetisport.hu/magyar-foci/2025/06/teruleti-osztalyozok-az-nb-iii-ba-kerulesert-csak-a-lelle-tudott-forditani
zacknorb
Na, ezt külön sajnálom.
Ha a polgi csapata feljut, jöhetett volna a kerületi derbi Németh Szilárd Csepele ellen.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
ez az éjjeli Haiti - Szaúd-Arábia már így leírva is zseniálisnak tűnik

Don't blink!
8 hónapja
Na a Sampdoria ugy nez ki egyelőre el vele, h kapott egy esélyt a bentmaradasra.
rob3r7o
A Liverpool legenda, Fabio Borini kipirosazta magát a visszavágóra.

8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 743 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.nemzetisport.hu/magyar-foci/2025/06/teruleti-osztalyozok-az-nb-iii-ba-kerulesert-csak-a-lelle-tudott-forditani

Poloska vagyok.
8 hónapja
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 900

„History is a set of lies agreed upon.”
8 hónapja
ez is 10-0 lesz?
Löfli
Az attól függ mennyi tejfölös tintahalat ettél.
Sixo
Rántott tintahal egy tejfölös-snidlinges mártogatóssal szerintem kurvajó lehet.

Közben az egyik legsokoldalúbb csatár villan.

Poloska vagyok.
8 hónapja
ez is 10-0 lesz?
Löfli
Az attól függ mennyi tejfölös tintahalat ettél.

8 hónapja
ez is 10-0 lesz?

Don't blink!
8 hónapja
Az Atleti nagyon jó olasz csapat lenne.

8 hónapja
Komoly kis PIF reklámok körbe

Poloska vagyok.
8 hónapja
Kvaradona->Fabian Ruiz, nagyon Serie A gól