Soccer

41 feliratkozó

8 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 466 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Egyszerűen, ami ebben a magyar futballban megy, nem is értem, hogy lehet ezt birkamód tűrni 😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
Tűrni? Minek egyáltalán követni? Az egész mb1 nem más, mint variációk egy témára: a lehető legtöbb pénzt zsebre tenni a semmiért. Minden egyes kattintással, rá szánt idővel ezt a fertőt támogatod közvetve vagy közvetlenül, az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy teljesen ignorálod.
r.baggio
az MB1 egyedül az FM-ben szórakoztató, főleg, ha MB2-es csapattal kezded 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649
mennyi lesz ennek a vége, 10? sok ilyen csoportmeccs lesz szerintem
Löfli
Én már előre kinéztem magamnak a Dortmund - Mamelodi Sundowns és persze a ManCity - Wydad rangadókat.

8 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 607 — Whoops, looks like something went wrong.
Aranyos a FIFÁ-tól, hogy csináltak egy edzőmeccset a Bayernnek Cincinnati-ben.
Kampman
Ennyire komoly ez a klub-vb. Es ennyire esz csodalatos majd a megnovelt letszamu vb meg Eb is. 😀
De a FIFA-nak kell, mert kva jo.

8 hónapja
mennyi lesz ennek a vége, 10? sok ilyen csoportmeccs lesz szerintem

Don't blink!
8 hónapja
Aranyos a FIFÁ-tól, hogy csináltak egy edzőmeccset a Bayernnek Cincinnati-ben.

8 hónapja
Hinnye... közben Gattuso az olasz szövkap, kövi tornát ki akarják hagyni vajon?
Beki
Az utóbbi két vb-t nála kvalifikáltabb kapitányokkal is sikerült kihagyni.

8 hónapja
Beki New York Jets 2 322
Hinnye... közben Gattuso az olasz szövkap, kövi tornát ki akarják hagyni vajon?
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 990 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Angola könnyedén behúzta a döntőt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 651 — Lucas Scott
Menő lett a 25-26os BM mez.

Sixo
A hazai nagyon gaz, és elég nagy botrány is van amiatt a szurkolok között.
A vendég az sztem jól néz ki, nekem tetszik h próbálkoznak újítani a mezparkon pl hosszú idő után tavaly kedvet is kaptam be rendelni az idegenbeli mezt, természetesen Müllerrel hiszen tudtam h az utolsó bundás szezonja lesz vszeg.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
ozibozi New York Giants 20 926
Aki így nevezi el magát az egy vicc, nem kirúgni ciki, hanem már szerződtetni is gáz egy ilyet
.—-májsztó vazek

Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
Sixo
Menő?
Mindenki azon röhög, mennyire ronda a hazai xdd
zacknorb
Szerintem mind2 elképesztően jól néz ki.
Mutassak rosszat? Tessék:

Sixo
ez egy vonalkód baszki 😀

Don't blink!
8 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 544 — I like the Texans, I like who we are
Na, ennyi volt a majsztronak Debrecenben.
Stez
Egyszerűen, ami ebben a magyar futballban megy, nem is értem, hogy lehet ezt birkamód tűrni 😆😆😆
Nem hiszem el, hogy az új tulajdonosi körrel nem kezdődtek el a tárgyalások már vagy fél éve…
Szóval, nyílt titok volt, hogy valószínűleg nagy változások jönnek.
Májsztró bent tartotta ezt a szedett-védett bagázst az utolsó fordulóban, amiért másnap meghosszabbították a 26 nyarán lejáró szerződését 27 nyaráig, hogy aztán három héttel később kirúgják, súlyos lelépési pénzt fizetve neki. Sokkal többet, mintha nem lett volna hosszabbítás, mert a hosszabbítással együtt emelés is jött…
Ez egy rossz vicc 😃😃😃
JC6 (Mr. Miele)
Az igazsag kedveert annyit pontositanek, hogy a szerzodest nem hosszabbitottak, hanem a bennmaradassal automat racsapodott az plusz egy ev opcio, tehat itt nem az uj tulaj volt a farok. Mas kerdes, hogy nem egeszen egy hete mar az uj gore szemrebbenes nelkul bekozolte, hogy a 25–26-os szezonban is Maestro lesz a vezetoedzo. Ez mar most egy eros kezdes arrol, mi is varhato.

Annyiban nem ertek egyet, hogy ez a DVSC boven-boven top7-8 volt erossegben, tehat az, hogy bennmaradjon fel ev alatt, szerintem nem oriasi siker, hanem konkretan a minimum elvaras volt. Hogy El Maestro ezt teljesitette, az nem bravur volt. Mar csak azert sem, mert mindezt ugy hozta ossze, hogy amugy Fehervarrol tulajdonosi asziszt is erkezett, leven Garancsi konkretan kivereztette es kiejtette a Vidit. 😀

Amugy a pali orulhet, egy napot nem kellett dolgoznia egyeves plusz fizetesert, szerintem a ket kezet osszeteszi, hogy ez igy jott ossze.
Stez
Milyen új góré? Zeangel már vagy 4 éve a tulaj, ő mondta hogy Májsztró marad. A tulajdonos valtasrol még semmi hír. Az edző menesztés valszeg annak a jele hogy hamarosan megtörténik.
Nemes samu09
Hogyne lenne hir, januar vagy februar ota nyilt titok, hogy a nyaron jonnek valtozasok, most meg hetek ota mar koztudott, hogy megkezdtek az okoskodast, mint ahogy az is, hogy elnoksegi ules lesz kedden, ahol valoszinuleg Maestro is mehet, amire elobb a tulaj rabaszta, hogy Maestro fixen marad, majd amire kedden rakontrazott a DVSC, hogy nem, alapbol semmifele ules nem lesz, hogy aztan szombaton az elkepesztoen sok totalis veletlen eredmenyekent valahogy megis kibasszak az edzot. Szoval de, eleg nagy sunyulas megy es ment itt, meg hazudozas.
Stez
A menesztés már hivatalos. Arra reagáltam, hogy az új tulajt még nem jelentették be.
8 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 081 — LIGHTS OUT!

Sixo
Menő?
zacknorb
Szerintem mind2 elképesztően jól néz ki.
Mutassak rosszat? Tessék:

8 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 607 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
Nem hiszem el, hogy az új tulajdonosi körrel nem kezdődtek el a tárgyalások már vagy fél éve…
Májsztró bent tartotta ezt a szedett-védett bagázst az utolsó fordulóban, amiért másnap meghosszabbították a 26 nyarán lejáró szerződését 27 nyaráig, hogy aztán három héttel később kirúgják, súlyos lelépési pénzt fizetve neki. Sokkal többet, mintha nem lett volna hosszabbítás, mert a hosszabbítással együtt emelés is jött…
Ez egy rossz vicc 😃😃😃
JC6 (Mr. Miele)
Az igazsag kedveert annyit pontositanek, hogy a szerzodest nem hosszabbitottak, hanem a bennmaradassal automat racsapodott az plusz egy ev opcio, tehat itt nem az uj tulaj volt a farok. Mas kerdes, hogy nem egeszen egy hete mar az uj gore szemrebbenes nelkul bekozolte, hogy a 25–26-os szezonban is Maestro lesz a vezetoedzo. Ez mar most egy eros kezdes arrol, mi is varhato.

Annyiban nem ertek egyet, hogy ez a DVSC boven-boven top7-8 volt erossegben, tehat az, hogy bennmaradjon fel ev alatt, szerintem nem oriasi siker, hanem konkretan a minimum elvaras volt. Hogy El Maestro ezt teljesitette, az nem bravur volt. Mar csak azert sem, mert mindezt ugy hozta ossze, hogy amugy Fehervarrol tulajdonosi asziszt is erkezett, leven Garancsi konkretan kivereztette es kiejtette a Vidit. 😀

Amugy a pali orulhet, egy napot nem kellett dolgoznia egyeves plusz fizetesert, szerintem a ket kezet osszeteszi, hogy ez igy jott ossze.
Stez
Milyen új góré? Zeangel már vagy 4 éve a tulaj, ő mondta hogy Májsztró marad. A tulajdonos valtasrol még semmi hír. Az edző menesztés valszeg annak a jele hogy hamarosan megtörténik.
Nemes samu09
Hogyne lenne hir, januar vagy februar ota nyilt titok, hogy a nyaron jonnek valtozasok, most meg hetek ota mar koztudott, hogy megkezdtek az okoskodast, mint ahogy az is, hogy elnoksegi ules lesz kedden, ahol valoszinuleg Maestro is mehet, amire elobb a tulaj rabaszta, hogy Maestro fixen marad, majd amire kedden rakontrazott a DVSC, hogy nem, alapbol semmifele ules nem lesz, hogy aztan szombaton az elkepesztoen sok totalis veletlen eredmenyekent valahogy megis kibasszak az edzot. Szoval de, eleg nagy sunyulas megy es ment itt, meg hazudozas.

8 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 990 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Madagaszkárnak nem jött össze a bronz 😞

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 746 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
8 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 938

Sixo
Menő?
zacknorb
Meg mindig jobb, mint a Dortmund klub VB-s meze. Azt a förmedvényt ki hagyhatta jóvá.
rob3r7o
szerintem arra gondoltak itt még, hogy Müller van rajta, mikor ő már ott se lesz jövőre. Egyébként meg tényleg ronda 😀
8 hónapja
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 900

Sixo
Menő?
zacknorb
Meg mindig jobb, mint a Dortmund klub VB-s meze. Azt a förmedvényt ki hagyhatta jóvá.

„History is a set of lies agreed upon.”
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 746 — Kinek mit intézett a kormánya

Sixo
Menő?

Poloska vagyok.
8 hónapja

8 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 544 — I like the Texans, I like who we are
Stez
Ez egy rossz vicc 😃😃😃
JC6 (Mr. Miele)

Stez
8 hónapja

8 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
JC6 (Mr. Miele)
Tűrni? Minek egyáltalán követni? Az egész mb1 nem más, mint variációk egy témára: a lehető legtöbb pénzt zsebre tenni a semmiért. Minden egyes kattintással, rá szánt idővel ezt a fertőt támogatod közvetve vagy közvetlenül, az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy teljesen ignorálod.
r.baggio
De a miénk!!!

Az a bajom nekem leginkább, hogy gyakorlatilag nem tudsz magyar bajnokságot úgy követni, hogy ne szőné keresztbe-kasul a politika. Teljesen mindegy, hogy gurulós fociról, jégkorongról, kézilabdáról beszélünk.
Mikey
Embé kettő-három király.
Dzsokijuing
Van elég fájdalmam alapból is, nem akarok még okozni is magamnak. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 174 — Saturday Night Lights
JC6 (Mr. Miele)
r.baggio
De a miénk!!!

Az a bajom nekem leginkább, hogy gyakorlatilag nem tudsz magyar bajnokságot úgy követni, hogy ne szőné keresztbe-kasul a politika. Teljesen mindegy, hogy gurulós fociról, jégkorongról, kézilabdáról beszélünk.
Mikey
Embé kettő-három király.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
JC6 (Mr. Miele)
r.baggio
De a miénk!!!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May