Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Sport igazgatóját, Ghisolfit úgy néz ki kibassza a Roma és jön vissza Massara, aki már 8 évet lehúzott korábban a csapatnál. A Milan pár éve bajnokságot nyerő csapatának ő volt a sportigazgatója.
8 hónapja
Hapoel lenne a legjobb mert akkor lehet nem is kellene utazni külföldre egyáltalán.A Paksnak már maszívesen 😮sorsolnakcsengetnek.
Lehetséges ellenfelek:
Legia Warszawa (POL)
FK Partizan Beograd (SRB)
CFR 1907 Cluj (ROU)
Hapoel Beer-Sheva FC (ISR)
zacknorb
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
Ha már ChelseaDenílson a futballtörténelem legdrágább játékosa volt, amikor leigazolta a Betis, ennek ellenére elég halovány teljesítményt nyújtott, ki is esett a Betis két szezonnal később. nálam ő a legnagyobb soccer bust.
13 Worst Signings in Football History [Ranked]
www.givemesport.com/worst-signings-history-football-soccer/?link_source=ta_first_comment&taid=684c19dd54f573000195bc6f&fbclid=IwQ0xDSwK9VWpleHRuA2FlbQIxMQABHjGvXFtBOHEIEW8CsOGvQBgPO_H6XQlmgq-OSQYSBA1F4jD_HVlkDnRSqUHg_aem_QbdzuL-ZJCulaoQX6y9vNQ
ozibozi
chemicals keep me under control
8 hónapja
A Paksnak már maszívesen 😮sorsolnakcsengetnek.
Lehetséges ellenfelek:
Legia Warszawa (POL)
CFR 1907 Cluj (ROU)
zacknorb
8 hónapja
Diouf azért a maga 15 millájával 2002ben azért elég komoly igazolás voiltŐk mondjuk nem kerültek csillagászati összegekbe, Pepé, klubrekord igazolás volt 72 millió fontért.liverpoolból ezek a nevek simán beférnének:Ha már ChelseaSzép Chelsea és United dominancia. Nicolas Pepét mondjuk hiányolom a listáról, annyira ugyan nem volt rossz mint Anthony, de azért közel, mondjuk neki 1 vállalható szezonja volt a 3-ból.
www.givemesport.com/worst-signings-history-football-soccer/?link_source=ta_first_comment&taid=684c19dd54f573000195bc6f&fbclid=IwQ0xDSwK9VWpleHRuA2FlbQIxMQABHjGvXFtBOHEIEW8CsOGvQBgPO_H6XQlmgq-OSQYSBA1F4jD_HVlkDnRSqUHg_aem_QbdzuL-ZJCulaoQX6y9vNQ
ozibozi
Sebii
El-Hadji Diouf
Mario Ballotelli
Christian Poulsen
Negritis, a vajda
Sebii
csak viszonyításként Robbie Keane-t ugyanakkor vette a Spurs 10milláért
és a MU Rio-t 45ért
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Ők mondjuk nem kerültek csillagászati összegekbe, Pepé, klubrekord igazolás volt 72 millió fontért.liverpoolból ezek a nevek simán beférnének:Ha már ChelseaSzép Chelsea és United dominancia. Nicolas Pepét mondjuk hiányolom a listáról, annyira ugyan nem volt rossz mint Anthony, de azért közel, mondjuk neki 1 vállalható szezonja volt a 3-ból.
ozibozi
Sebii
El-Hadji Diouf
Mario Ballotelli
Christian Poulsen
Negritis, a vajda
8 hónapja
liverpoolból ezek a nevek simán beférnének:Ha már ChelseaSzép Chelsea és United dominancia. Nicolas Pepét mondjuk hiányolom a listáról, annyira ugyan nem volt rossz mint Anthony, de azért közel, mondjuk neki 1 vállalható szezonja volt a 3-ból.
ozibozi
Sebii
El-Hadji Diouf
Mario Ballotelli
Christian Poulsen
8 hónapja
Ha már ChelseaSzép Chelsea és United dominancia. Nicolas Pepét mondjuk hiányolom a listáról, annyira ugyan nem volt rossz mint Anthony, de azért közel, mondjuk neki 1 vállalható szezonja volt a 3-ból.
ozibozi
Szerkesztette: Sebii
8 hónapja
Ők az embéegyre optimalizáltak, Kubi őszinte sajnálatára.A Paksnak már ma sorsolnak.Mind1 is nekik kb
Lehetséges ellenfelek:
Legia Warszawa (POL)
CFR 1907 Cluj (ROU)
zacknorb
ozibozi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
A Paksnak már ma sorsolnak.Mind1 is nekik kb
Lehetséges ellenfelek:
Legia Warszawa (POL)
CFR 1907 Cluj (ROU)
zacknorb
8 hónapja
A Paksnak már ma sorsolnak.Lehetséges ellenfelek:
Legia Warszawa (POL)
CFR 1907 Cluj (ROU)
Poloska vagyok.
8 hónapja
Nagyon kihúzhatta csórikám a gyufát a lista összeállítónál, de legalább olyan focisták közé került akiket ismertek legalább 😊Ha már Chelseanem teljesen értem hogy kerülhet ingyenes igazolás egy ilyen listára
ozibozi
legalábbis hogy miért nem ilyen "honorary mention"ként
annyi szar igazolás volt 10m+ért hogy top100ba nem férnének be nekem ingyenes igazolások
Negritis, a vajda
Azért nem szokványos eset:
Aly Dia, közismert nevén Ali Dia, egykori szenegáli profi labdarúgó, aki csatárként játszott. 1996 novemberében Dia meggyőzte Graeme Sounesst, a Southampton akkori menedzserét, hogy ő a FIFA Világ Év Játékosa és Aranylabdás George Weah unokatestvére, ami miatt napokkal később egy hónapos szerződést írt alá ...
Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
Ha már Chelseanem teljesen értem hogy kerülhet ingyenes igazolás egy ilyen listára
ozibozi
legalábbis hogy miért nem ilyen "honorary mention"ként
annyi szar igazolás volt 10m+ért hogy top100ba nem férnének be nekem ingyenes igazolások
8 hónapja
Ha már Chelsea13 Worst Signings in Football History [Ranked]
Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
ez komoly, hogy ilyen kevesen vannak? 😊miki egér kupa, ez is sok.
NB2
8 hónapja
ez komoly, hogy ilyen kevesen vannak? 😊Nem túl jó szervezés abból a szempontból, hogy ha pl. a Miami játszhatott otthon, akkor a Los Angeles miért nem a Rose Bowl-ban játszik.
NB2
Sőt, a másik két meccsük is Nashville-ben meg Orlandóban lesz. Hát nem tudom.
Szerkesztette: Kampman
8 hónapja
ez komoly, hogy ilyen kevesen vannak? 😊
8 hónapja
Dragan Vukmir lett a BVSC edzője 😀 #kiesésCsertői Aurél és Feczkó Tamás nem volt még?
Löfli
8 hónapja
Dragan Vukmir lett a BVSC edzője 😀 #kiesés

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
A felett elsiklottam.Most néztem vissza a tegnapi PSG-Atleti meccs második félidejének összefoglalóját. Most szembesültem vele, hogy kipróbálták a bíró minden döntését elmagyarázza, mintha NFL lenne.Már az első félidőben láthattad az érvénytelen Alvarez gólnál.
Sixo
zacknorb
8 hónapja
Miért ne? Senkinek se rossz így, aki nem akarja, az nem nézi, nem kötelező. Aztán a legjobb 8 között úgyis az erős csapatok lesznek, addig meg hagy örüljön a világ azon része, ahol nem topligás csapatok vannak a bajnokságban.Remek és miért kell ezt, ilyen különbségekkel lévő csapatokat egy nemzetközi eseménybe szervezni?azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Egy valódi tétmeccs egy ilyen világszinten top csapat ellen nekik életük sztorija eredménytől függetlenül.
Őszentsége Sobri Jóska
alatriste
Pl. az új-zélandi embereknek nagy össznépi jóérzést ad, hogy egy Bayernnel meccselhetnek tétmeccsen (nem valami B-csapatos stadionavatón), még ha kapnak is egy tizest. Valahol erről szól a sport, nem?
8 hónapja
Pesics likes this.Fiola hosszabbított💜lilakurva 😀
zacknorb
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
Most néztem vissza a tegnapi PSG-Atleti meccs második félidejének összefoglalóját. Most szembesültem vele, hogy kipróbálták a bíró minden döntését elmagyarázza, mintha NFL lenne.Már az első félidőben láthattad az érvénytelen Alvarez gólnál.
Sixo
Poloska vagyok.