Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Milyen hoki esemény van, hogy nem Haraszti Ádi van az rtl stúdióban?Kezdődik a vb holnapután
Sixo
Poloska vagyok.
7 hónapja
nekem nagyapám még Zola miatt lett Chelsea rajongóÉn élőben láttam őket kétszer is két nap alatt Fehérváron😉A pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
'86ban meg '94ben is voltak bajnokok
Negritis, a vajda
ozibozi
nagyobbik öcsém meg Man City mikor anno SWP-vel lenyomták a Chelsea-t
ezeknek a csapatoknak létezik értelmezhető történelme
teljesen más mint egy Felcsút
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Akkor még rövid haja voltPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
7 hónapja
Plusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
7 hónapja
A pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.Ennek a PSG nek szerintem bőven lehet, egyik legszebb focit játszák jelenleg
ozibozi

7 hónapja
Én élőben láttam őket kétszer is két nap alatt Fehérváron😉A pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
Nem voltak sehol. 😊
Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
Milyen hoki esemény van, hogy nem Haraszti Ádi van az rtl stúdióban?
7 hónapja
A pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
7 hónapja
A pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.Pedig a Fior ellen drukkoltunk nekik mint állat
ozibozi
Poloska vagyok.
7 hónapja
A pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.ott is vannak katariak?
ozibozi
7 hónapja
A pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.
7 hónapja
fasza, kimentem vacsoráért erre 1-0Menjél már ki piáért, hátha lesz egy kapufa
Negritis, a vajda
7 hónapja
Az összes focis podcastben szidják, mindegyikben ahova kommentálsz.A PSG legtöbbet szidott kp-a, akinek nem is kéne a kezdőben lennie. A spanyol válogatottnál ugyanez volt vele. Valamiért őt a szakik nem szeretik, nekem meg nagy kedvenc marad a Napolis időkből.Nekem onnan csak full az rémlik, hogy az EB-n ő volt a legjobb a spanyol középpályán, pedig egy Rodri és egy Olmo volt vele.
Sixo
zacknorb
7 hónapja
a héten minimum 3 cikket/posztot olvastam arról, hogy mekkora mágus 😀ez mekkora bomba volt, még lassítva isA PSG legtöbbet szidott kp-a, akinek nem is kéne a kezdőben lennie. A spanyol válogatottnál ugyanez volt vele. Valamiért őt a szakik nem szeretik, nekem meg nagy kedvenc marad a Napolis időkből.
Kampman
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
fasza, kimentem vacsoráért erre 1-0
7 hónapja
A PSG legtöbbet szidott kp-a, akinek nem is kéne a kezdőben lennie. A spanyol válogatottnál ugyanez volt vele. Valamiért őt a szakik nem szeretik, nekem meg nagy kedvenc marad a Napolis időkből.Nekem onnan csak full az rémlik, hogy az EB-n ő volt a legjobb a spanyol középpályán, pedig egy Rodri és egy Olmo volt vele.
Sixo
Poloska vagyok.
7 hónapja
ez mekkora bomba volt, még lassítva isA PSG legtöbbet szidott kp-a, akinek nem is kéne a kezdőben lennie. A spanyol válogatottnál ugyanez volt vele. Valamiért őt a szakik nem szeretik, nekem meg nagy kedvenc marad a Napolis időkből.
Kampman
7 hónapja
Ezt jól elkúrták
7 hónapja
Na hala az istennek
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
oké hogy Gundi full fogalmatlan, de hogy tony parkert észre se veszi hogy ott ül gasly mellett...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!