Soccer

41 feliratkozó

8 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 081 — LIGHTS OUT!
Sport igazgatóját, Ghisolfit úgy néz ki kibassza a Roma és jön vissza Massara, aki már 8 évet lehúzott korábban a csapatnál. A Milan pár éve bajnokságot nyerő csapatának ő volt a sportigazgatója.

8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 651 — Lucas Scott
A Paksnak már ma sorsolnak csengetnek.

Lehetséges ellenfelek:
Legia Warszawa (POL)
FK Partizan Beograd (SRB)
CFR 1907 Cluj (ROU)
Hapoel Beer-Sheva FC (ISR)
zacknorb
szívesen 😮
slowmotion
Hapoel lenne a legjobb mert akkor lehet nem is kellene utazni külföldre egyáltalán.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 332 — Sworn to the Dark
Ha már Chelsea

13 Worst Signings in Football History [Ranked]

www.givemesport.com/worst-signings-history-football-soccer/?link_source=ta_first_comment&taid=684c19dd54f573000195bc6f&fbclid=IwQ0xDSwK9VWpleHRuA2FlbQIxMQABHjGvXFtBOHEIEW8CsOGvQBgPO_H6XQlmgq-OSQYSBA1F4jD_HVlkDnRSqUHg_aem_QbdzuL-ZJCulaoQX6y9vNQ
ozibozi
Denílson a futballtörténelem legdrágább játékosa volt, amikor leigazolta a Betis, ennek ellenére elég halovány teljesítményt nyújtott, ki is esett a Betis két szezonnal később. nálam ő a legnagyobb soccer bust.

chemicals keep me under control

8 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
A Paksnak már ma sorsolnak csengetnek.

Lehetséges ellenfelek:
Legia Warszawa (POL)
CFR 1907 Cluj (ROU)
zacknorb
szívesen 😮
8 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 489 — The Mathematician
Ha már Chelsea

www.givemesport.com/worst-signings-history-football-soccer/?link_source=ta_first_comment&taid=684c19dd54f573000195bc6f&fbclid=IwQ0xDSwK9VWpleHRuA2FlbQIxMQABHjGvXFtBOHEIEW8CsOGvQBgPO_H6XQlmgq-OSQYSBA1F4jD_HVlkDnRSqUHg_aem_QbdzuL-ZJCulaoQX6y9vNQ
ozibozi
Szép Chelsea és United dominancia. Nicolas Pepét mondjuk hiányolom a listáról, annyira ugyan nem volt rossz mint Anthony, de azért közel, mondjuk neki 1 vállalható szezonja volt a 3-ból.
Sebii
liverpoolból ezek a nevek simán beférnének:
El-Hadji Diouf
Mario Ballotelli
Christian Poulsen
Negritis, a vajda
Ők mondjuk nem kerültek csillagászati összegekbe, Pepé, klubrekord igazolás volt 72 millió fontért.
Sebii
Diouf azért a maga 15 millájával 2002ben azért elég komoly igazolás voilt
csak viszonyításként Robbie Keane-t ugyanakkor vette a Spurs 10milláért
és a MU Rio-t 45ért

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 950
Ha már Chelsea

ozibozi
Szép Chelsea és United dominancia. Nicolas Pepét mondjuk hiányolom a listáról, annyira ugyan nem volt rossz mint Anthony, de azért közel, mondjuk neki 1 vállalható szezonja volt a 3-ból.
Sebii
El-Hadji Diouf
Mario Ballotelli
Christian Poulsen
Negritis, a vajda
Ők mondjuk nem kerültek csillagászati összegekbe, Pepé, klubrekord igazolás volt 72 millió fontért.
8 hónapja
Ha már Chelsea

ozibozi
Sebii
El-Hadji Diouf
Mario Ballotelli
Christian Poulsen

8 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 950
Ha már Chelsea

ozibozi

Szerkesztette: Sebii
8 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 174 — Saturday Night Lights
A Paksnak már ma sorsolnak.

Lehetséges ellenfelek:
Legia Warszawa (POL)
CFR 1907 Cluj (ROU)
zacknorb
Mind1 is nekik kb
ozibozi
Ők az embéegyre optimalizáltak, Kubi őszinte sajnálatára.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
ozibozi New York Giants 20 926

Lehetséges ellenfelek:
Legia Warszawa (POL)
CFR 1907 Cluj (ROU)
zacknorb
Mind1 is nekik kb
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 741 — Kinek mit intézett a kormánya

Lehetséges ellenfelek:
Legia Warszawa (POL)
CFR 1907 Cluj (ROU)

Poloska vagyok.
8 hónapja
Ha már Chelsea

ozibozi
nem teljesen értem hogy kerülhet ingyenes igazolás egy ilyen listára
legalábbis hogy miért nem ilyen "honorary mention"ként
annyi szar igazolás volt 10m+ért hogy top100ba nem férnének be nekem ingyenes igazolások
Negritis, a vajda
Nagyon kihúzhatta csórikám a gyufát a lista összeállítónál, de legalább olyan focisták közé került akiket ismertek legalább 😊

Azért nem szokványos eset:

Aly Dia, közismert nevén Ali Dia, egykori szenegáli profi labdarúgó, aki csatárként játszott. 1996 novemberében Dia meggyőzte Graeme Sounesst, a Southampton akkori menedzserét, hogy ő a FIFA Világ Év Játékosa és Aranylabdás George Weah unokatestvére, ami miatt napokkal később egy hónapos szerződést írt alá ...

Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
Ha már Chelsea

ozibozi
nem teljesen értem hogy kerülhet ingyenes igazolás egy ilyen listára
legalábbis hogy miért nem ilyen "honorary mention"ként
annyi szar igazolás volt 10m+ért hogy top100ba nem férnének be nekem ingyenes igazolások

8 hónapja
Ha már Chelsea

Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 499 — Omar's Coming Yo!
ez komoly, hogy ilyen kevesen vannak? 😊
NB2
miki egér kupa, ez is sok.

8 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649
NB2
Nem túl jó szervezés abból a szempontból, hogy ha pl. a Miami játszhatott otthon, akkor a Los Angeles miért nem a Rose Bowl-ban játszik.

Sőt, a másik két meccsük is Nashville-ben meg Orlandóban lesz. Hát nem tudom.

Szerkesztette: Kampman

8 hónapja
NB2 New England Patriots 28 134 — nabege2@yahoo.com
8 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649
Dragan Vukmir lett a BVSC edzője 😀 #kiesés
Löfli
Csertői Aurél és Feczkó Tamás nem volt még?

8 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 466 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Dragan Vukmir lett a BVSC edzője 😀 #kiesés

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 081 — LIGHTS OUT!
Most néztem vissza a tegnapi PSG-Atleti meccs második félidejének összefoglalóját. Most szembesültem vele, hogy kipróbálták a bíró minden döntését elmagyarázza, mintha NFL lenne.
Sixo
Már az első félidőben láthattad az érvénytelen Alvarez gólnál.
zacknorb
A felett elsiklottam.

8 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 062 — #NoStress
azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.
csebi
Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
Mint nálunk egy NB3-as.
Egy valódi tétmeccs egy ilyen világszinten top csapat ellen nekik életük sztorija eredménytől függetlenül.
Őszentsége Sobri Jóska
Remek és miért kell ezt, ilyen különbségekkel lévő csapatokat egy nemzetközi eseménybe szervezni?
alatriste
Miért ne? Senkinek se rossz így, aki nem akarja, az nem nézi, nem kötelező. Aztán a legjobb 8 között úgyis az erős csapatok lesznek, addig meg hagy örüljön a világ azon része, ahol nem topligás csapatok vannak a bajnokságban.
Pl. az új-zélandi embereknek nagy össznépi jóérzést ad, hogy egy Bayernnel meccselhetnek tétmeccsen (nem valami B-csapatos stadionavatón), még ha kapnak is egy tizest. Valahol erről szól a sport, nem?

8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 651 — Lucas Scott
Fiola hosszabbított💜
zacknorb
lilakurva 😀
petey
Pesics likes this.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 161 — Csodabogár
Fiola hosszabbított💜
zacknorb
lilakurva 😀

8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 741 — Kinek mit intézett a kormánya
Fiola hosszabbított💜

Poloska vagyok.
8 hónapja
Most néztem vissza a tegnapi PSG-Atleti meccs második félidejének összefoglalóját. Most szembesültem vele, hogy kipróbálták a bíró minden döntését elmagyarázza, mintha NFL lenne.
Sixo
Már az első félidőben láthattad az érvénytelen Alvarez gólnál.

Poloska vagyok.