Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Es engem azert lep meg ez, mert Flick rohadt okos ember es edzo, de valamiert jo ideje allandoan elcsuszik ilyen apro dolgokon, amiket tuleroltet.ez nem elcsuszas. filozofia.
Stez
emlekezz a Bayern-PSG dontore. a PSG mit tudott akkor egyedul csinalni Tuchellel? busz utan kontrazni. erre vezet a Bayern, es meg boven a 80. perc utan is tud vezetni kontrat a PSG, mert pressing volt elol, vagy szogletnel is felment kb mki.
egyszeruen sztem nincs a szotaraban az, hogy 'visszaallunk fiuk/vedelmi vonalat hatrebb vonjuk 10 meterrel/' stb. ebbol nem enged es kesz.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Adom amit irsz, de ahogy Thuram beforgatta Araujot a hosszabbitsban az nem azon mulott ki van mellette. Es iden nem az elso olyan eset amikor egyenileg verik meg.Nem kiemelkedo, de ebben a sorban felfele log ki. De szerintem senki sem kiemelkedo, amig Cubarsi van mellette, a gyerek tegnap is siralmas volt. A gyerek fejben lassu, folyamatosan egy utemmel kesik, ugyanez a bibi okoz allandoan lestaktikanal is problemat, le van maradva es keson lep ki rendre, ezaltal beragad.Flicknek valaki szolhatna, hogy felebredhetne mar, nem Munchenben van, ahol elkezdte sorozatban elkovetni ugyanazokat a hibakat. Es utana jelezze neki az illeto azt is, hogy nem is a nemet valogatottnal van, ahol szinten ugyanazokat a hibakat kovette el, es amikbol szemmel lathatoan igy negy ev alatt sem sikerult tanulnia. Ertem en, hogy Guardiola is azzal lett nagy, hogy leszart mindent es mindenkit, nem volt sosem hajlando elengedi a sajat bekattanasait, csak amig emiatt nyert parat, elbukott ketszer annyi clutch szitut is.Araujo szerinted tovabbra kiemelkedo valasztas belso vedonek?
Stez
Blevi
Egy jo csapatnal taktikailag az a fontos, hogy a ket kozephatved kiegeszitse egymast, Cubarsi mellett viszont ebben a sorban egyaltalan senkit sem talalsz, aki klappolna vele. Araujo korabban mar megmutatta, hogy melle tudsz talalni olyat, akivel jol tudnak jatszani es erzik egymast, Cubarsi eseteben ez egyelore nagyjabol nulla. Az o fejbeli lassusaga oriasi problema, mert ha Flick ul a kispadon es tenyleg ennyire rizikos a vedelmi vonal, akkor odarakhatsz egy Van Dijket is, taktikailag ugyan tudja segiteni meccs kozben, de lestaktikanal nincs ido arra, hogy iranyitsak, ott fel-egy masodperceid vannak, hogy eszrevedd, mit akar a tamado es feljebb lepj.
Es ez a parharc nem kicsit ment el Cubarsin is, viszont pont emiatt emelem ki Flicket, mert o edzokent, pedagoguskent fel kell, hogy ismerje az ilyen gyenge pontokat es muszaj ezekre megoldast talalnia. A jatekosa az elso meccsen is ugyanigy szurta el a dolgokat, majd most ismet. Ez Flick sara. Ezt nem engedheti meg egy BL-elodontoben. Flick pontosan ugyanugy engedte atmenni az amugy tetu lassu Inter-kozeppalyat azzal, hogy ismet lassu jatekost rakott fel De Jong szemelyeben, mert a, De Jong tulsagosan is lassu, b, az amugy is lassu jobb oldalad duplan meg lesz bszva, mivel az a Yamal van elol, aki eljutott odaig, hogy Szalah-modon a sajat terfelere elvetve erkezik vissza idoben. Ezt a Barcelona egy ilyen nem tul acelos vedelemmel egesz egyszeruen nem birja el egy igazan jo csapat ellen. Inzaghi meg csucsprofi, hogy Flicket kettobol ketszer benevezte felszoponak, mert egy sokkal, de sokkal gyengebb kerettel is szepen hulyet csinalt belole.
Flick egyertelmuen megmutatta, hogy tulsagosan makacs es nem tanul az evekkel, de az egy hete elkovetett hibakbol sem. Aztan ez hol sikeres lesz, mert a csapat megoldja erobol, vagy nem lesz az, ala Guardiola, mert tenyleg o is abszolut ilyen makacs szemelyiseg, es azert jo parszor ra is toszott ezzel a papiron gyengebb csapatok ellen, eleg a BL-zakokra gondolni.
Es engem azert lep meg ez, mert Flick rohadt okos ember es edzo, de valamiert jo ideje allandoan elcsuszik ilyen apro dolgokon, amiket tuleroltet.
Stez
Nem Cubarsit akarom vedeni, egyedul Inogo logott ki felfele ebbol a vedelembol.
7 hónapja
Nem kiemelkedo, de ebben a sorban felfele log ki. De szerintem senki sem kiemelkedo, amig Cubarsi van mellette, a gyerek tegnap is siralmas volt. A gyerek fejben lassu, folyamatosan egy utemmel kesik, ugyanez a bibi okoz allandoan lestaktikanal is problemat, le van maradva es keson lep ki rendre, ezaltal beragad.Flicknek valaki szolhatna, hogy felebredhetne mar, nem Munchenben van, ahol elkezdte sorozatban elkovetni ugyanazokat a hibakat. Es utana jelezze neki az illeto azt is, hogy nem is a nemet valogatottnal van, ahol szinten ugyanazokat a hibakat kovette el, es amikbol szemmel lathatoan igy negy ev alatt sem sikerult tanulnia. Ertem en, hogy Guardiola is azzal lett nagy, hogy leszart mindent es mindenkit, nem volt sosem hajlando elengedi a sajat bekattanasait, csak amig emiatt nyert parat, elbukott ketszer annyi clutch szitut is.Araujo szerinted tovabbra kiemelkedo valasztas belso vedonek?
Stez
Blevi
Egy jo csapatnal taktikailag az a fontos, hogy a ket kozephatved kiegeszitse egymast, Cubarsi mellett viszont ebben a sorban egyaltalan senkit sem talalsz, aki klappolna vele. Araujo korabban mar megmutatta, hogy melle tudsz talalni olyat, akivel jol tudnak jatszani es erzik egymast, Cubarsi eseteben ez egyelore nagyjabol nulla. Az o fejbeli lassusaga oriasi problema, mert ha Flick ul a kispadon es tenyleg ennyire rizikos a vedelmi vonal, akkor odarakhatsz egy Van Dijket is, taktikailag ugyan tudja segiteni meccs kozben, de lestaktikanal nincs ido arra, hogy iranyitsak, ott fel-egy masodperceid vannak, hogy eszrevedd, mit akar a tamado es feljebb lepj.
Es ez a parharc nem kicsit ment el Cubarsin is, viszont pont emiatt emelem ki Flicket, mert o edzokent, pedagoguskent fel kell, hogy ismerje az ilyen gyenge pontokat es muszaj ezekre megoldast talalnia. A jatekosa az elso meccsen is ugyanigy szurta el a dolgokat, majd most ismet. Ez Flick sara. Ezt nem engedheti meg egy BL-elodontoben. Flick pontosan ugyanugy engedte atmenni az amugy tetu lassu Inter-kozeppalyat azzal, hogy ismet lassu jatekost rakott fel De Jong szemelyeben, mert a, De Jong tulsagosan is lassu, b, az amugy is lassu jobb oldalad duplan meg lesz bszva, mivel az a Yamal van elol, aki eljutott odaig, hogy Szalah-modon a sajat terfelere elvetve erkezik vissza idoben. Ezt a Barcelona egy ilyen nem tul acelos vedelemmel egesz egyszeruen nem birja el egy igazan jo csapat ellen. Inzaghi meg csucsprofi, hogy Flicket kettobol ketszer benevezte felszoponak, mert egy sokkal, de sokkal gyengebb kerettel is szepen hulyet csinalt belole.
Flick egyertelmuen megmutatta, hogy tulsagosan makacs es nem tanul az evekkel, de az egy hete elkovetett hibakbol sem. Aztan ez hol sikeres lesz, mert a csapat megoldja erobol, vagy nem lesz az, ala Guardiola, mert tenyleg o is abszolut ilyen makacs szemelyiseg, es azert jo parszor ra is toszott ezzel a papiron gyengebb csapatok ellen, eleg a BL-zakokra gondolni.
Es engem azert lep meg ez, mert Flick rohadt okos ember es edzo, de valamiert jo ideje allandoan elcsuszik ilyen apro dolgokon, amiket tuleroltet.
7 hónapja
Kontakt sport ez még mindig
7 hónapja
Azért az vicces számomra amikor spanyol csapat szurkolói fikázzák az olaszokat szimulálás miatt. 😀 A mai olasz futballisták sírva könyörögnek a receptért, hogy úgy tudjanak reklamálni meg színészkedni mint a spanyolok.Szivesen megnéztem volna kilassítva hogy az inter harmadik góljánál nem szabálytalankodott-e Dumfries amikor megszerezte a labdát a barcástól - ha nem, akkor jó nagy kretén ez a védő, utolsó percekben ilyet homorítani...x.com/PoiticJustice/status/1919890476619968556
davemayer
Pep71
Nálam ez teljesen tiszta szitu, Dumfries belépett a spanyol elé, előnyösebb helyzetben volt, a lába közelebb a labdához. A spanyol játékos beleakadt, majd összecsuklott. Borzasztó rutintalan megoldás ez, akkor már rúgta volt fel nem pedig megpróbálja előadni a hattyú halálát.
7 hónapja
Flicknek valaki szolhatna, hogy felebredhetne mar, nem Munchenben van, ahol elkezdte sorozatban elkovetni ugyanazokat a hibakat. Es utana jelezze neki az illeto azt is, hogy nem is a nemet valogatottnal van, ahol szinten ugyanazokat a hibakat kovette el, es amikbol szemmel lathatoan igy negy ev alatt sem sikerult tanulnia. Ertem en, hogy Guardiola is azzal lett nagy, hogy leszart mindent es mindenkit, nem volt sosem hajlando elengedi a sajat bekattanasait, csak amig emiatt nyert parat, elbukott ketszer annyi clutch szitut is.Araujo szerinted tovabbra kiemelkedo valasztas belso vedonek?
Stez
7 hónapja
Amúgy ma óriási ünnepnap van:Happy New Year neki 😀
zacknorb

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
Amúgy ma óriási ünnepnap van:
Poloska vagyok.
7 hónapja
Akkor már értem miért háborog Flick.Visszanézte, csak nem találta szabálytalannak.Szivesen megnéztem volna kilassítva hogy az inter harmadik góljánál nem szabálytalankodott-e Dumfries amikor megszerezte a labdát a barcástól - ha nem, akkor jó nagy kretén ez a védő, utolsó percekben ilyet homorítani...Te szívesen megnézted volna, meg néhány millió másik ember, a VAR nem szívesen nézte volna vissza…ez van sajnos.
davemayer
Klaci79
zacknorb
Ugyanakkor sajnos ez a meccs végén már el lett baszva. Nem is lett volna szabad felmenni 2-3 embernél többnek, pláne Araujot pályára engedni.
7 hónapja
Flicknek valaki szolhatna, hogy felebredhetne mar, nem Munchenben van, ahol elkezdte sorozatban elkovetni ugyanazokat a hibakat. Es utana jelezze neki az illeto azt is, hogy nem is a nemet valogatottnal van, ahol szinten ugyanazokat a hibakat kovette el, es amikbol szemmel lathatoan igy negy ev alatt sem sikerult tanulnia. Ertem en, hogy Guardiola is azzal lett nagy, hogy leszart mindent es mindenkit, nem volt sosem hajlando elengedi a sajat bekattanasait, csak amig emiatt nyert parat, elbukott ketszer annyi clutch szitut is.
7 hónapja
Internek volt egy teljesen ilyen eset azt is tovabb engedteLewa kezezése a 90. percben? Fordított esetben full tizi😃Visszanézte, csak nem találta szabálytalannak.Szivesen megnéztem volna kilassítva hogy az inter harmadik góljánál nem szabálytalankodott-e Dumfries amikor megszerezte a labdát a barcástól - ha nem, akkor jó nagy kretén ez a védő, utolsó percekben ilyet homorítani...Te szívesen megnézted volna, meg néhány millió másik ember, a VAR nem szívesen nézte volna vissza…ez van sajnos.
davemayer
Klaci79
zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
7 hónapja
tudomasom szerint, ha testrol pattan a kezedre, ami amugy test mellett van az nem tizi. legalabbis en ezert nem adtam volna. de hat ugye az Inter ne panaszkodjon mikor a Munchen ellen Martinez kezezeset meg sem neztek a VAR ...Lewa kezezése a 90. percben? Fordított esetben full tizi😃Visszanézte, csak nem találta szabálytalannak.Szivesen megnéztem volna kilassítva hogy az inter harmadik góljánál nem szabálytalankodott-e Dumfries amikor megszerezte a labdát a barcástól - ha nem, akkor jó nagy kretén ez a védő, utolsó percekben ilyet homorítani...Te szívesen megnézted volna, meg néhány millió másik ember, a VAR nem szívesen nézte volna vissza…ez van sajnos.
davemayer
Klaci79
zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
kozben maltai bajnoksag:ugye del-amerikai rendszer oszi meg teli-tavaszi bajnoksaggal. kovethetetlen is lett szamomra picit.
lenyeg, hogy ha jol ertelmezem, hogy mivel mind2 bajnoksagban mas csapatt vegzett az elso 2 helyen, most hetvegen voltak az elodontok:
Sliema-Birkirara 0-1: jo roncsderbi volt, Sliemanak egy kaput eltalalo loves 120 perc alatt, Birkirkara nyomott, es a legvegen a 121. percben szabadrugas utani beivelesbol szereztek meg a mindent eldonto golt.
Floriana-Hamrun: buntetok utan Hamrun jutott tovabb, inkabb ok erdemeltek meg amugy. kapus fogott ket (amugy botranyosan rugott) tizenegyest.
szombaton Hamrun-Birkirkara donto. elvileg kimentem volna par ovis apukaval, de jelenleg csak a csapatok szurkoloinak nyitottak meg szektorokat, oda meg nem vagyunk igazabol. remelem addig nyitnak semleges szektort is, es akkor elmenybeszamolo is johet.
csapatom a Hibernians, jol szerepelt az elso szakaszban, top 6 kerultek, es ott is jol alltak, de aztan eppen lecsusztak az elso ket helyrol. aztan a tavaszi bajnoksag alapszakaszat elrontottak es rosszabb golarany miatt az also hatosba kerultek, ott meg beleszartak. de legalabb a kupaban elodontoznek jovo szerdan a Hamrun ellen.
ja es akit igazan erdekelnek a bomba golok az nezze meg a csapatom utolso osszefoglalojat:
7 hónapja
Lewa kezezése a 90. percben? Fordított esetben full tizi😃Visszanézte, csak nem találta szabálytalannak.Szivesen megnéztem volna kilassítva hogy az inter harmadik góljánál nem szabálytalankodott-e Dumfries amikor megszerezte a labdát a barcástól - ha nem, akkor jó nagy kretén ez a védő, utolsó percekben ilyet homorítani...Te szívesen megnézted volna, meg néhány millió másik ember, a VAR nem szívesen nézte volna vissza…ez van sajnos.
davemayer
Klaci79
zacknorb
7 hónapja
Visszanézte, csak nem találta szabálytalannak.Szivesen megnéztem volna kilassítva hogy az inter harmadik góljánál nem szabálytalankodott-e Dumfries amikor megszerezte a labdát a barcástól - ha nem, akkor jó nagy kretén ez a védő, utolsó percekben ilyet homorítani...Te szívesen megnézted volna, meg néhány millió másik ember, a VAR nem szívesen nézte volna vissza…ez van sajnos.
davemayer
Klaci79
Poloska vagyok.
7 hónapja
az inter egyaltalan nem panaszkodhat sem a biroi felfogasra, sem a VAR hozzaallasara az elmult ket parharcban.Köszi, bár én őszintén szólva itt sem látom Dumfriest ártatlannak, odatartja a lábát hogy ütközzön a védőével. Könnyen esett a barcás az azért látszik, azt hitte simán lefújják.Szivesen megnéztem volna kilassítva hogy az inter harmadik góljánál nem szabálytalankodott-e Dumfries amikor megszerezte a labdát a barcástól - ha nem, akkor jó nagy kretén ez a védő, utolsó percekben ilyet homorítani...x.com/PoiticJustice/status/1919890476619968556
davemayer
Pep71
davemayer
ettol fuggetlenul sztem ezt a csapatot nagyon osszerantotta Inzaghi, nekem picit ilyen prime Jose erzesem van, es nem a buszozas miatt, mert teljesen maskepp vedekeznek plusz vannak olyan szinten felepitett labdakihozatalhoz semaik, amikrol Jose csapat csak almodozhat.
hanem inkabb az, hogy mentalisan bivaly eros ez a csapat, bmi tortenik, mindig van valaszuk.
Munchenben egyenlit a Bayern 80. perc utan erre ok szereznek golt, ami vegulis eldontotte a parharcot.
utana otthon kapnak egy golt, es 10 perc alatt megforditjak.
Barcelonaban is kijonnek es szereznek gyors 2 golt, tegnap meg 93. percben egyenlitenek ki mikozben 0-2rol megforditja a Barca...
arra meg tenyleg nincsenek szavak, hogy 20 kaput eltalalo lovesbol szereznek 11 golt. elkepesztoen toppon vannak mentalisan.
7 hónapja
Amikor erezte hogy elveszti azonnal vagy labda vagy baba. Sargaert is.Szerintem inkább csak rutintalan volt Martin. Neki is a 93.perc volt, mindezt úgy, hogy egész évben Balde játszott a posztján, mert egyértelműen jobb játékos jelenleg. Egyébként nagyon derekasan helyt állt, meg kell dicsérni őt. Valószínűleg ha valamelyik olasszal történik ez, akkorát homorít egyből, hogy legalább visszavarozzák, de ilyen az élet…Köszi, bár én őszintén szólva itt sem látom Dumfriest ártatlannak, odatartja a lábát hogy ütközzön a védőével. Könnyen esett a barcás az azért látszik, azt hitte simán lefújják.Szivesen megnéztem volna kilassítva hogy az inter harmadik góljánál nem szabálytalankodott-e Dumfries amikor megszerezte a labdát a barcástól - ha nem, akkor jó nagy kretén ez a védő, utolsó percekben ilyet homorítani...x.com/PoiticJustice/status/1919890476619968556
davemayer
Pep71
davemayer
Klaci79
Szerkesztette: Blevi
7 hónapja
Szerintem inkább csak rutintalan volt Martin. Neki is a 93.perc volt, mindezt úgy, hogy egész évben Balde játszott a posztján, mert egyértelműen jobb játékos jelenleg. Egyébként nagyon derekasan helyt állt, meg kell dicsérni őt. Valószínűleg ha valamelyik olasszal történik ez, akkorát homorít egyből, hogy legalább visszavarozzák, de ilyen az élet…Köszi, bár én őszintén szólva itt sem látom Dumfriest ártatlannak, odatartja a lábát hogy ütközzön a védőével. Könnyen esett a barcás az azért látszik, azt hitte simán lefújják.Szivesen megnéztem volna kilassítva hogy az inter harmadik góljánál nem szabálytalankodott-e Dumfries amikor megszerezte a labdát a barcástól - ha nem, akkor jó nagy kretén ez a védő, utolsó percekben ilyet homorítani...x.com/PoiticJustice/status/1919890476619968556
davemayer
Pep71
davemayer
7 hónapja
Mondjuk ez így 😡🤦 wtf egyèrtelmű hogy Dumfriès kiteszi a lábát amibe a Barca játèkos szerencsètlenül ütközik bele (legalább felborította volna az sintèr játèkost) de semmi meglepő, hogy elengedtèk fordított esetben tuti megnèzik ès elveszik...igaz nem lett volna szabad hogy ezen múljon.Szivesen megnéztem volna kilassítva hogy az inter harmadik góljánál nem szabálytalankodott-e Dumfries amikor megszerezte a labdát a barcástól - ha nem, akkor jó nagy kretén ez a védő, utolsó percekben ilyet homorítani...x.com/PoiticJustice/status/1919890476619968556
davemayer
Pep71
Szerkesztette: dande2
7 hónapja
Köszi, bár én őszintén szólva itt sem látom Dumfriest ártatlannak, odatartja a lábát hogy ütközzön a védőével. Könnyen esett a barcás az azért látszik, azt hitte simán lefújják.Szivesen megnéztem volna kilassítva hogy az inter harmadik góljánál nem szabálytalankodott-e Dumfries amikor megszerezte a labdát a barcástól - ha nem, akkor jó nagy kretén ez a védő, utolsó percekben ilyet homorítani...x.com/PoiticJustice/status/1919890476619968556
davemayer
Pep71
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Szivesen megnéztem volna kilassítva hogy az inter harmadik góljánál nem szabálytalankodott-e Dumfries amikor megszerezte a labdát a barcástól - ha nem, akkor jó nagy kretén ez a védő, utolsó percekben ilyet homorítani...Te szívesen megnézted volna, meg néhány millió másik ember, a VAR nem szívesen nézte volna vissza…ez van sajnos.
davemayer
7 hónapja
Szivesen megnéztem volna kilassítva hogy az inter harmadik góljánál nem szabálytalankodott-e Dumfries amikor megszerezte a labdát a barcástól - ha nem, akkor jó nagy kretén ez a védő, utolsó percekben ilyet homorítani...x.com/PoiticJustice/status/1919890476619968556
davemayer
7 hónapja
Szivesen megnéztem volna kilassítva hogy az inter harmadik góljánál nem szabálytalankodott-e Dumfries amikor megszerezte a labdát a barcástól - ha nem, akkor jó nagy kretén ez a védő, utolsó percekben ilyet homorítani...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
sok mindenre valaszt adott ez a parharc,de talan az a legfontosabb, hogy Araujora nem lehet epiteni.