Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Nagyon kéne egy Arsenal továbbjutás holnapra, mert ez a PSG-Inter tényleg kriminális párosítás így szubjektíven.
7 hónapja
Miért nem húzza az időt az Inter?Olaszok olyant nem csinálnak.
Jughead
7 hónapja
Sommer mit védett

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Kapusok közti különbség dönt
7 hónapja
Nyárnak meg a társai adósak holnap 1-1 sörrel.
7 hónapja
Miért nem húzza az időt az Inter?
7 hónapja
Dzsamálnak nem akar összejönni
7 hónapja
Gratula az internek
7 hónapja
Elfogyott a Barca a hosszabbitasra. Ez egy megnyert meccs volt amit elengedtunk. 😕
7 hónapja
Araujo integet
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
De miért hajtotta le ennyire a fejét, direkt fejtetővel akarta eltalálni homlok helyett. CR7 10/10 befejeli ezeket. Egészen borzalmas volt ezt látni a lengyeltől.
7 hónapja
Abszolut. Amugy jokat szorakozok rajta, nagyon egyutt el a jatekkal.Inzaghi szivrohamot ne kapjonAzért meg lehet érteni, fasz volt bíró.
Hendrix
Sixo
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
Vagy rátaposni a pöcsére.Hogy az istenbe lehet ilyenkor lefújni a félidőt? Ez a bíró érdemelne egy Rüdigerezést.az milyen?
Sixo
Kampman
Poloska vagyok.
7 hónapja
www.youtube.com/watch?v=EpnP2SHgzKI&t=1s&ab_channel=NexusFootballHogy az istenbe lehet ilyenkor lefújni a félidőt? Ez a bíró érdemelne egy Rüdigerezést.az milyen?
Sixo
Kampman
7 hónapja
vagy jéggel köpködés? 😀

Don't blink!
7 hónapja
vizesflakonnal megdobálásHogy az istenbe lehet ilyenkor lefújni a félidőt? Ez a bíró érdemelne egy Rüdigerezést.az milyen?
Sixo
Kampman

Don't blink!
7 hónapja
Hogy az istenbe lehet ilyenkor lefújni a félidőt? Ez a bíró érdemelne egy Rüdigerezést.az milyen?
Sixo
7 hónapja
mellét meg elvitte a cica 😊Nem csodálom, hogy még mindig nagyon népszerű.Én meg közben dugom Natalie Portmant😁Csak megmutatom neked, hogy az igazi profik, hogy csinálják. Neked csak a szád jár, nekem a billentyűzetem.Jézusom ,Carlos Augusto és Frattesi is a pályán. Ha innen nem húzza be a Barca nem is érdemelnek döntőt.Nagyon megy ez neked ma. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
haver bírta egészen addig amíg rá nem világítottam nála rá, hogy nem vasárnap jár templomba 😊
7 hónapja
10et én is adnék érte a Juve nevében.Araujo most 50M-t ér transfermarkton. Holnap reggelre 10-et se kellene márReggel el kellene adni! Hátha valamelyik szaúdi sejk nem nézi a meccset
shagi0206
Klaci79
7 hónapja
Inzaghi szivrohamot ne kapjonAzért meg lehet érteni, fasz volt bíró.
Hendrix
7 hónapja
Nem csodálom, hogy még mindig nagyon népszerű.Én meg közben dugom Natalie Portmant😁Csak megmutatom neked, hogy az igazi profik, hogy csinálják. Neked csak a szád jár, nekem a billentyűzetem.Jézusom ,Carlos Augusto és Frattesi is a pályán. Ha innen nem húzza be a Barca nem is érdemelnek döntőt.Nagyon megy ez neked ma. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
ThundersNFL a Paraszt