Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Az Lautaro szokott lenni. Taktikailag lecserlete.Lewat a tizenegyes parbajra hozta amúgy beRajta fog elmenni
csebi
Sixo
Poloska vagyok.
7 hónapja
Csak Padmé halt meg, de Natalie köszöni szépen remekül van. Az új képeiből kiindulva már ő is a sőtét oldal felé tendál. Vagy csak csatlakozott a Mátrixhoz?Mikor halt meg? RIPDugd meg Natalie Portmantkis nekrofília?
Kampman
petey
Sixo
7 hónapja
Acerbi hogy ér így vissza a nyugdíjas otthon zarorajara? Vagy kapott hosszabb kimenot?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Yamalon másodszor😉Lewat a tizenegyes parbajra hozta amúgy beRajta fog elmenni
csebi
Sixo
7 hónapja
"A lapoknak nincs jelentőssége csak a pirosnak."Ezen én is néztem
köszi
gamerkr
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Sokba kerülnek ezek a kihagyott helyzetek
7 hónapja
hat bazmeg ez miOT
Kenny
7 hónapja
Nekem is új infóMikor halt meg? RIPkis nekrofília?Dugd meg Natalie PortmantNa lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Szép volt padawan.Iktriad jegyzeteltél?De ha nem kapcsol rá nem lesz BL győzelem.Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
HA lenne Barca BL, akkor szerintem elég valid esélyes lenne Raphinha…
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
petey
Sixo
7 hónapja
Nem tudom láttam-e valaha jobb BL párharcot ennyire a végjátékban főleg.
7 hónapja
Jinx mindenüttLewat a tizenegyes parbajra hozta amúgy beRajta fog elmenni
csebi
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
"A lapoknak nincs jelentőssége csak a pirosnak."köszi
7 hónapja
Yamal lababan maradt
7 hónapja
nehéz eldönteni hogy melyik volt a nagyobb túlélés, 2-3-ról az Interé, vagy félidő után a Barcáé? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
Mondtam.Nah megjött a 0-2 Power Spike a Barcának ,végre kezdődhet a meccs.Ezek szerint 3-3 lesz.
Sixo
nagylaza, főpohárnok
7 hónapja
Lewat a tizenegyes parbajra hozta amúgy beRajta fog elmenni
csebi
7 hónapja
Mikor halt meg? RIPkis nekrofília?Dugd meg Natalie PortmantNa lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Szép volt padawan.Iktriad jegyzeteltél?De ha nem kapcsol rá nem lesz BL győzelem.Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
petey
7 hónapja
Vader nagyúr nem fog örülni, hogy szó szerint baszogatod a csaját. 😀Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?Dugd meg Natalie Portmant
Sixo
Kampman
7 hónapja
Lewat a tizenegyes parbajra hozta amúgy be
7 hónapja
kis nekrofília?Dugd meg Natalie PortmantNa lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Sixo
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
7 hónapja
Mélytorok?Az már megvolt ,az az utáni lépést kérdem.Dugd meg Natalie PortmantNa lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Sixo
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Mákos guba
7 hónapja