Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
tényleg két csapat lesz, egy az nb1-re az ingyen pénzért egy meg az európai kupákra.Van pénz lóvéra, akkor meg miért ne. Meg aztán nem akart Kubi levegőbe beszélni.
Kenny

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
8 hónapja
tényleg két csapat lesz, egy az nb1-re az ingyen pénzért egy meg az európai kupákra.
8 hónapja
Pecsi Armin lesz, Alisson meg megy a levesbe.Ha már amúgy téma, ki lesz szerintetek a helyettese Virgilnek jövőre így, hogy TAA elment?Konate lehetne logikus, de ő is kezdi a TAA dolgot a hírek szerint
Robertson van asszem a sorban de megkapja úgy, hogy ha jön Kerkez akkor egyértelműen második számú ember lesz már a posztján?
Becker lépne elő? (én ennek drukkolok)
Mo? (ezt akarom a legkevésbé látni)
Illetve ha ezt a sort nézzük mindenki 30+-os és 2 év múlva lehet már se Van Dijk se Becker, se Robbo se Mo nem lesz itt.
Kijelöl Slot egy capitano futurot?
Nem tudom ki nőhetne bele ebbe a szerepbe nyilván nem vagyunk az öltözőben de nagyon drukkolnék Maccanak, hogy esetleg belőle nőjön ki ez.
alatriste
Ugye a másik aki nehezen helyettesíthető az gravenberch és ő lehet a jövő cap is
De nyilván Macca lenne nekem is a választásom
Negritis, a vajda
8 hónapja
Ha már amúgy téma, ki lesz szerintetek a helyettese Virgilnek jövőre így, hogy TAA elment?Salah, Alisson, Mac Allister lesz a sorrend szerintem.
Robertson van asszem a sorban de megkapja úgy, hogy ha jön Kerkez akkor egyértelműen második számú ember lesz már a posztján?
Illetve ha ezt a sort nézzük mindenki 30+-os és 2 év múlva lehet már se Van Dijk se Becker, se Robbo se Mo nem lesz itt.
Nem tudom ki nőhetne bele ebbe a szerepbe nyilván nem vagyunk az öltözőben de nagyon drukkolnék Maccanak, hogy esetleg belőle nőjön ki ez.
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Sane kapott meg egy ingyen kiruccanast az USA-ba. Vagy igy mar otthon hagyjak?meg nem dolt el, nevezte a klub amugy, de ezek utan biztosan nem vinnem el. ha jol ertelmezem a Bayern vegul megajanlotta neki a 15 M bruttot, o meg inkabb a 15 M nettot valasztotta Isztambulban. lelke rajta. most mar tenyleg nagyon remelem, hogy elhozzuk Nicot a helyere.
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
Sane kapott meg egy ingyen kiruccanast az USA-ba. Vagy igy mar otthon hagyjak?
8 hónapja
akkor hivatalos, hogy Sané nem marad Munchben, nem hosszabbit, ingyen igazolhatokent vszeg a Galatasarayba igazol.
csebi
If you're wondering what the appeal of Galatasaray is for Sane (aside from the fact that Istanbul is wonderful and it'd be a lot of fun to play for Gala), that's equivalent to about £475,000 a week in the UK. https://t.co/eDmRqwHnFd
— James Benge (@jamesbenge) June 11, 2025
8 hónapja
Ha már amúgy téma, ki lesz szerintetek a helyettese Virgilnek jövőre így, hogy TAA elment?Konate lehetne logikus, de ő is kezdi a TAA dolgot a hírek szerint
alatriste
Ugye a másik aki nehezen helyettesíthető az gravenberch és ő lehet a jövő cap is
De nyilván Macca lenne nekem is a választásom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Ha már amúgy téma, ki lesz szerintetek a helyettese Virgilnek jövőre így, hogy TAA elment?Robertson van asszem a sorban de megkapja úgy, hogy ha jön Kerkez akkor egyértelműen második számú ember lesz már a posztján?

Liverpool Fc
8 hónapja
Pool különítmény nem hiszem h túlértékelné Szobót. Nem miatta vagyunk Liverpoolosok. Ha megy a padra úgy, hogy 1500 játékperce lesz is leszarom. 😀 az játszon aki jobb ha van nála jobb játszon az - nem hiszem, hogy annyira sok jobb lenne h ilyen mennyiségű perce legyen de Wirtz nyilván elé jön és nyilván más polcon van.eloszor egyet akartam irni, csak nem akartam a flamet kapni a helyi pool kulonitmenytol.Az a fel az szerintem ketto inkabb, minden rosszindulaton kivul. 😀sztem rohadt jo lesz ez a Pool igy. ugye Szobo meg a sajat maga altal bemondott gol+golpassz elvarastol is elmaradt, ezt jon sztem picit javitani Wirtz, hogy tobb tamogatas erkezzen a csapat ezen reszebol. ha ugyesen megtalalja mki szerepet akkor a Pool jovore akar tobbet is elerhet. aggodom, hogy Szobo nem fog annyi jatekpercet kapni foleg a nagy meccseken, de Wirtz elkepesztoen jo, egy fel polccal fentebb fenn nala.tavaly nyáron semmit nem költöttünk150 milkó kifizetve a friccért.Hogy lesz zsé így Kerkezre? Eladják Szobo-t? 😀
Magasan A valaha volt legnagyobb összeg kifizetve érte.
Most expensive sale in Bundesliga history
🥇Most expensive signing in Liverpool’s history
🥇Most expensive signing in Premier League history.
Nem mindig sülnek el az ilyen leg-leg -leg dolgok jól, de talán majd most.
ozibozi
Jó játékos Wirtz, de szvsz közel sem ennyire.
iktriad
lesznek eladások is
Negritis, a vajda
csebi
Ez a Liverpool egy egeszseges Wirtzcel es egy normalis kilencessel, meg Kerkezzel kiegeszulve brutalis lesz.
Stez
csebi

Liverpool Fc
8 hónapja
150 milkóért olyan elvárások lesznek vele szemben, amiket azonnal teljesíteni kell neki —az biztos.
8 hónapja
Nem kapnád. Legalábbis szerintem. Wirtz egyértelműen magasabb polcon van.eloszor egyet akartam irni, csak nem akartam a flamet kapni a helyi pool kulonitmenytol.Az a fel az szerintem ketto inkabb, minden rosszindulaton kivul. 😀sztem rohadt jo lesz ez a Pool igy. ugye Szobo meg a sajat maga altal bemondott gol+golpassz elvarastol is elmaradt, ezt jon sztem picit javitani Wirtz, hogy tobb tamogatas erkezzen a csapat ezen reszebol. ha ugyesen megtalalja mki szerepet akkor a Pool jovore akar tobbet is elerhet. aggodom, hogy Szobo nem fog annyi jatekpercet kapni foleg a nagy meccseken, de Wirtz elkepesztoen jo, egy fel polccal fentebb fenn nala.tavaly nyáron semmit nem költöttünk150 milkó kifizetve a friccért.Hogy lesz zsé így Kerkezre? Eladják Szobo-t? 😀
ozibozi
iktriad
lesznek eladások is
Negritis, a vajda
csebi
Ez a Liverpool egy egeszseges Wirtzcel es egy normalis kilencessel, meg Kerkezzel kiegeszulve brutalis lesz.
Stez
csebi
8 hónapja
Kell is az erősítés még:Man City in the last 6 months:
🇪🇬 Marmoush, €75M
🇪🇸 Nico Gonzalez, €60M
🇰🇿 Khusanov, €40M
🇧🇷 Vitor Reis, €40M
🇳🇱 Reijnders, €70M
🇫🇷 Cherki, €40M
🇲🇦 Aït-Nouri, €50M
8 hónapja
eloszor egyet akartam irni, csak nem akartam a flamet kapni a helyi pool kulonitmenytol.Az a fel az szerintem ketto inkabb, minden rosszindulaton kivul. 😀sztem rohadt jo lesz ez a Pool igy. ugye Szobo meg a sajat maga altal bemondott gol+golpassz elvarastol is elmaradt, ezt jon sztem picit javitani Wirtz, hogy tobb tamogatas erkezzen a csapat ezen reszebol. ha ugyesen megtalalja mki szerepet akkor a Pool jovore akar tobbet is elerhet. aggodom, hogy Szobo nem fog annyi jatekpercet kapni foleg a nagy meccseken, de Wirtz elkepesztoen jo, egy fel polccal fentebb fenn nala.tavaly nyáron semmit nem költöttünk150 milkó kifizetve a friccért.Hogy lesz zsé így Kerkezre? Eladják Szobo-t? 😀
ozibozi
iktriad
lesznek eladások is
Negritis, a vajda
csebi
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
#számolgatás telex.hu/sport/2025/06/11/vilagbajnoki-selejtezok-rajatszas-sorsolasSztem ez annyiban téves, hogy a NL-ból mi nem fogunk tudni pótselejtezőre kerülni, mert most nem végző sorrendet néznek, hanem csoportgyőzteseket, így hamarabb lesz San Marino pótselejtezős az NL-ből, mint mi.
Löfli
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
8 hónapja
Vintage Lucho. 😊WHAT A GOAL FROM LUIS DIAZ AGAINST ARGENTINA!!! 🤯🔥
— snappedlfc (@snappedlfc) June 11, 2025
pic.twitter.com/8tYZ8qnS7s
8 hónapja
#számolgatás telex.hu/sport/2025/06/11/vilagbajnoki-selejtezok-rajatszas-sorsolasKell is számolgatni, mert a török és a svéd meccsek megint kiadják, hogy hiányoznak puzzle darabok.
Löfli
Gulácsi pótlása lesz a legnehezebb, nem véletlenül ment a bakui csere-bere.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
Az a fel az szerintem ketto inkabb, minden rosszindulaton kivul. 😀sztem rohadt jo lesz ez a Pool igy. ugye Szobo meg a sajat maga altal bemondott gol+golpassz elvarastol is elmaradt, ezt jon sztem picit javitani Wirtz, hogy tobb tamogatas erkezzen a csapat ezen reszebol. ha ugyesen megtalalja mki szerepet akkor a Pool jovore akar tobbet is elerhet. aggodom, hogy Szobo nem fog annyi jatekpercet kapni foleg a nagy meccseken, de Wirtz elkepesztoen jo, egy fel polccal fentebb fenn nala.tavaly nyáron semmit nem költöttünk150 milkó kifizetve a friccért.Hogy lesz zsé így Kerkezre? Eladják Szobo-t? 😀
ozibozi
iktriad
lesznek eladások is
Negritis, a vajda
csebi
8 hónapja
#számolgatás telex.hu/sport/2025/06/11/vilagbajnoki-selejtezok-rajatszas-sorsolas

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Hagyd a faszba, több fizetést és stadiont a labdakergetőknek!U21es EB van. Kint vannak a Georgiaiak, a Románok, Slovákok, Slovének, Finnek, mi nem.Lehet hogy a szakmai munka többet számítana mint a pènz??? 🤔 Hm, ez lehet valami új, de talán ki kellene próbálni esetleg 😅😎?
Csak tolni kéne meg ebbe a pénzt, egyelőre ugyanis nem épül a jövő generációja ezek alapján.
alatriste
dande2

Liverpool Fc
8 hónapja
U21es EB van. Kint vannak a Georgiaiak, a Románok, Slovákok, Slovének, Finnek, mi nem.Lehet hogy a szakmai munka többet számítana mint a pènz??? 🤔 Hm, ez lehet valami új, de talán ki kellene próbálni esetleg 😅😎?
Csak tolni kéne meg ebbe a pénzt, egyelőre ugyanis nem épül a jövő generációja ezek alapján.
alatriste
8 hónapja
U21es EB van. Kint vannak a Georgiaiak, a Románok, Slovákok, Slovének, Finnek, mi nem.Csak tolni kéne meg ebbe a pénzt, egyelőre ugyanis nem épül a jövő generációja ezek alapján.

Liverpool Fc
8 hónapja
Pochettino újra szabad, ki lesz a következő áldozat vajon?
8 hónapja
akkor hivatalos, hogy Sané nem marad Munchben, nem hosszabbit, ingyen igazolhatokent vszeg a Galatasarayba igazol.
8 hónapja
Chile már biztos nem jut ki a VB-re.Brazilok és Ecuador kint vannak.
A Haiti-Curacao és a St. Lucia-Barbados meccs is nagyon jó.
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"