Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Csak megmutatom neked, hogy az igazi profik, hogy csinálják. Neked csak a szád jár, nekem a billentyűzetem.Jézusom ,Carlos Augusto és Frattesi is a pályán. Ha innen nem húzza be a Barca nem is érdemelnek döntőt.Nagyon megy ez neked ma. 😀
Sixo
iktriad
7 hónapja
Gerard Martin xdd, talált 2(+1) gólpasszt de szarrá van szopatva amúgy
Poloska vagyok.
7 hónapja
ja most akkor lejöttünk a SW vonalról? mert akkor ofc nem halt meg, duhNekem is új infóMikor halt meg? RIPkis nekrofília?Dugd meg Natalie PortmantNa lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Szép volt padawan.Iktriad jegyzeteltél?De ha nem kapcsol rá nem lesz BL győzelem.Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
HA lenne Barca BL, akkor szerintem elég valid esélyes lenne Raphinha…
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
petey
Sixo
Kampman
7 hónapja
Jézusom ,Carlos Augusto és Frattesi is a pályán. Ha innen nem húzza be a Barca nem is érdemelnek döntőt.Nagyon megy ez neked ma. 😀
Sixo
7 hónapja
Gratulálok
7 hónapja
Beszarás ez a párharc.
7 hónapja
Ez a meccs egy egész estés trollkodás
7 hónapja
Frattesi ivott egy espressot míg igazított a labdát
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Az FM, mint brand szerintem a 25 elszabotálásával jó eséllyel megdöglöttFM26 az nem most nyáron jön? GTA6 a 26 május, Jets PO 26 január.nem, nincs szaporafosásom a meccstől, csak FM-eztemVajon mi lesz hamarabb, FM 2026, GTA VI vagy Jets playoff?
Löfli
Kampman
Sixo
GTA lassan azért hiszem ha látom kategória így 12 év után
De valószínűleg hamarabb lesz, mint Jets PO valóban.
7 hónapja
Es a studioban sem levitezlett NB1 legendak ulnek.Sokkal jobban élvezhető, mióta Gundi hangja eltűnt!Hallanád a CBS-t, ott sosem lehetett hallani.
Klaci79
Sixo
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
ez megint mi volt? 😊
7 hónapja
hoppáááá - ezt nem láttam jönni
7 hónapja
Láttátok már Iktriadot és Gundit egy szobában?Sokkal jobban élvezhető, mióta Gundi hangja eltűnt!lehet ő is csekkolta Natalie Portman instáját, aztán nyomott egy mute-ot
Klaci79
gamerkr
7 hónapja
Sokkal jobban élvezhető, mióta Gundi hangja eltűnt!lehet ő is csekkolta Natalie Portman instáját, aztán nyomott egy mute-ot
Klaci79
7 hónapja
FM26 az nem most nyáron jön? GTA6 a 26 május, Jets PO 26 január.nem, nincs szaporafosásom a meccstől, csak FM-eztemVajon mi lesz hamarabb, FM 2026, GTA VI vagy Jets playoff?
Löfli
Kampman
7 hónapja
Mennyivel jobb a közvetítés mióta Gundelnek elment a hangja.
7 hónapja
Sokkal jobban élvezhető, mióta Gundi hangja eltűnt!Hallanád a CBS-t, ott sosem lehetett hallani.
Klaci79
7 hónapja
nem, nincs szaporafosásom a meccstől, csak FM-eztemVajon mi lesz hamarabb, FM 2026, GTA VI vagy Jets playoff?
Löfli
7 hónapja
Sokkal jobban élvezhető, mióta Gundi hangja eltűnt!
7 hónapja
nem, nincs szaporafosásom a meccstől, csak FM-eztem

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Az a latex, azt hiszi ő a Trinity a Mátrixból.Csak Padmé halt meg, de Natalie köszöni szépen remekül van. Az új képeiből kiindulva már ő is a sőtét oldal felé tendál. Vagy csak csatlakozott a Mátrixhoz?Mikor halt meg? RIPDugd meg Natalie Portmantkis nekrofília?
Kampman
petey
Sixo
![]()
iktriad