Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Acerbi a csatársor vezére
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Az év meccse? Az év párharca!Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?Gyűjtsd össze Darth Maul minden darabját!
Sixo
7 hónapja
azért ez a 2 védelem 😊
7 hónapja
Araujo…kivaszott gyenge ez a csavo
7 hónapja
Martin mekkora balfasz...
7 hónapja
Nagyapám lőtte gec, 69 éves
Poloska vagyok.
7 hónapja
Mondjuk ezek visszavonulnak úgy is, én meg évtizedekig szabadon tudok majd garázdálkodni.Tanulj a másik hiábájból, Yoda és Obi-wan legyen a kezdet. A többi már rutinmunka.Na lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Szép volt padawan.Iktriad jegyzeteltél?De ha nem kapcsol rá nem lesz BL győzelem.Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
HA lenne Barca BL, akkor szerintem elég valid esélyes lenne Raphinha…
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
shagi0206
7 hónapja
nem hiszem el geciiii 😊
7 hónapja
háááááááááááááááááááááááá 😀
7 hónapja
Az már megvolt ,az az utáni lépést kérdem.Dugd meg Natalie PortmantNa lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Szép volt padawan.Iktriad jegyzeteltél?De ha nem kapcsol rá nem lesz BL győzelem.Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
7 hónapja
Tanulj a másik hiábájból, Yoda és Obi-wan legyen a kezdet. A többi már rutinmunka.Na lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Sixo
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
7 hónapja
Dugd meg Natalie PortmantNa lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Sixo
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
7 hónapja
Ott kezdtem remènykedni hogy Lautraot lehozta 😏 de mèg messze a vège
7 hónapja
Na lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Sixo
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
7 hónapja
Gundi félelmetesen gyenge és felkészületlen! De leszarom jelenleg!!!!
7 hónapja
Egeszen siralmas.Gundi, attol, ha nem er bele, meg lehet lesen es akadalyozhat mast. FelelmetesAll season long ezt tolja
Stez
zacknorb
7 hónapja
Gundi, attol, ha nem er bele, meg lehet lesen es akadalyozhat mast. FelelmetesAll season long ezt tolja
Stez
Poloska vagyok.
7 hónapja
Na lesz-e megint 3-3?Szép volt padawan.Iktriad jegyzeteltél?De ha nem kapcsol rá nem lesz BL győzelem.Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
Sinisa
Sixo
Sixo
7 hónapja
Helyes
7 hónapja
Idén minden is összejön a Barcának.....sokan nem hitték el....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
azért az kibaszott szánalmas, hogy Gundi itthon van és nem lát semmit