Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Hogy az istenbe lehet ilyenkor lefújni a félidőt? Ez a bíró érdemelne egy Rüdigerezést.
7 hónapja
Inzaghi szivrohamot ne kapjon
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
de nézikAraujo most 50M-t ér transfermarkton. Holnap reggelre 10-et se kellene márReggel el kellene adni! Hátha valamelyik szaúdi sejk nem nézi a meccset
shagi0206
Klaci79
7 hónapja
Araujo most 50M-t ér transfermarkton. Holnap reggelre 10-et se kellene márReggel el kellene adni! Hátha valamelyik szaúdi sejk nem nézi a meccset
shagi0206
7 hónapja
MI lett a képeddel?plusz add hozzá a 2 Bayern ellenit...egyèbkènt így nem zavar a kiesès, így belefèr ha úgy alakul, a ha úgy maradt volna ahogy az első fèlidő után, az bosszantott volna jobban....hát azért ilyen helyzetkihasználást ritkán látni, mint az Internek a két meccs alatt...
dande2
NB2
eaglesmcnabb
7 hónapja
Araujo-n szépen elment ez a meccs
7 hónapja
Megteheted egész addig, amíg nem szól az ébresztő 😊Én meg közben dugom Natalie Portmant😁Csak megmutatom neked, hogy az igazi profik, hogy csinálják. Neked csak a szád jár, nekem a billentyűzetem.Jézusom ,Carlos Augusto és Frattesi is a pályán. Ha innen nem húzza be a Barca nem is érdemelnek döntőt.Nagyon megy ez neked ma. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
7 hónapja
Én meg közben dugom Natalie Portmant😁Csak megmutatom neked, hogy az igazi profik, hogy csinálják. Neked csak a szád jár, nekem a billentyűzetem.Jézusom ,Carlos Augusto és Frattesi is a pályán. Ha innen nem húzza be a Barca nem is érdemelnek döntőt.Nagyon megy ez neked ma. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
SIntèr style semmi meglepő műringyoval is így nyertek annoegyèbkènt így nem zavar a kiesès, így belefèr ha úgy alakul, a ha úgy maradt volna ahogy az első fèlidő után, az bosszantott volna jobban....hát azért ilyen helyzetkihasználást ritkán látni, mint az Internek a két meccs alatt...
dande2
NB2
7 hónapja
plusz add hozzá a 2 Bayern ellenit...egyèbkènt így nem zavar a kiesès, így belefèr ha úgy alakul, a ha úgy maradt volna ahogy az első fèlidő után, az bosszantott volna jobban....hát azért ilyen helyzetkihasználást ritkán látni, mint az Internek a két meccs alatt...
dande2
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
Premier TV-n meg azt amit fentebb írtam. Elképesztő a csavoAz mondta Gundi h ez volt Acerbi első BL-európai kupaporondon szerzett gólja?Azt nem tudom, de CBS.en mondták, hogy ez volt az idei első gólja.
csebi
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Az mondta Gundi h ez volt Acerbi első BL-európai kupaporondon szerzett gólja?Azt nem tudom, de CBS.en mondták, hogy ez volt az idei első gólja.
csebi
7 hónapja
egyèbkènt így nem zavar a kiesès, így belefèr ha úgy alakul, a ha úgy maradt volna ahogy az első fèlidő után, az bosszantott volna jobban....hát azért ilyen helyzetkihasználást ritkán látni, mint az Internek a két meccs alatt...
dande2
7 hónapja
Az mondta Gundi h ez volt Acerbi első BL-európai kupaporondon szerzett gólja?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Araujo most 50M-t ér transfermarkton. Holnap reggelre 10-et se kellene már
7 hónapja
egyèbkènt így nem zavar a kiesès, így belefèr ha úgy alakul, a ha úgy maradt volna ahogy az első fèlidő után, az bosszantott volna jobban....
7 hónapja
Most már jönnek a görcsöt kapások is
7 hónapja
Stez Araujot koveteled a csapatba
7 hónapja
Gerard Martin xdd, talált 2(+1) gólpasszt de szarrá van szopatva amúgyBaldé nagyon hiányzik
zacknorb
7 hónapja
Ha így marad akkor Frattesi lesz az aki mind a Bayern mind a barca elleni párharcban aki szerzi a GWGt
7 hónapja
Tetszőlegesen lépegetünk a valóságból a képzeletbe és vissza.ja most akkor lejöttünk a SW vonalról? mert akkor ofc nem halt meg, duhNekem is új infóMikor halt meg? RIPkis nekrofília?Dugd meg Natalie PortmantNa lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Szép volt padawan.Iktriad jegyzeteltél?De ha nem kapcsol rá nem lesz BL győzelem.Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
HA lenne Barca BL, akkor szerintem elég valid esélyes lenne Raphinha…
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
petey
Sixo
Kampman
petey
7 hónapja
Csak megmutatom neked, hogy az igazi profik, hogy csinálják. Neked csak a szád jár, nekem a billentyűzetem.Jézusom ,Carlos Augusto és Frattesi is a pályán. Ha innen nem húzza be a Barca nem is érdemelnek döntőt.Nagyon megy ez neked ma. 😀
Sixo
iktriad
7 hónapja
Gerard Martin xdd, talált 2(+1) gólpasszt de szarrá van szopatva amúgy
Poloska vagyok.
7 hónapja
ja most akkor lejöttünk a SW vonalról? mert akkor ofc nem halt meg, duhNekem is új infóMikor halt meg? RIPkis nekrofília?Dugd meg Natalie PortmantNa lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Szép volt padawan.Iktriad jegyzeteltél?De ha nem kapcsol rá nem lesz BL győzelem.Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
HA lenne Barca BL, akkor szerintem elég valid esélyes lenne Raphinha…
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
petey
Sixo
Kampman