Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Valoszinuleg a klubcsapatainal is ezt gondoltak, hogy a mentalitasa felrazhatja a jatekosokat, de ha ez egyetlen klubnal sem sikerult, tippem szerint a valogatottnal sem fog. Es nehezebb dolga is lesz. Mas munka, ez valo igaz, de pont amiatt nehezebb, hogy a valogatottnal nincs ido javitani a hibakat, a klubcsapatnal legalabb az van.Az olasz foci is hova jutott... Gattuso, erted. Gattuso. Mint olasz szovetsegi kapitany. Egy csupasziv ember, jatekos volt, annak zsenialis, de mint edzo... Atlagosan egy evet sincs az aktualis csapatainal. Az o peldaja tokeletesen ramutat, hogy az egesz olasz futball haldoklik, uzletileg a Serie A mellett elment a vilag, mint ahogy az igazan jo olasz edzokbol is egyre kevesebb nevelodik mar ki. Oke, Mendes az ugynoke, ennyit szamit, hogy a vilag egyik legjobb irodaja menedzseli. De hat egy olasz valogatott elere... atyaeg.A válogatottnál öt év alatt nincs annyi meccs, mint egy klubcsapatnál egy év alatt.
Stez
Ráadásul teljesen más a munka természete, a kapitány feladata, szóval az eddigi HC múltjából kiindulni sehova nem vezet, abból semmi nem következik a jövőre nézve.
Ráadásul az olasz foci tényleg rottyon van, szóval még rontani se tud rajta, lehet, hogy pont az ő mentalitása, személye hoz sikert és kijutást a VB-re az olaszoknak. Egy próbát szerintem megér, hátha kijön belőle valami eredmény.
Őszentsége Sobri Jóska
Marpedig az, hogy vegul kinevezik majd ot, az eleg sokat megmutat az olasz foci jelenlegi helyzeterol. Siralom. Mar ot-het eve sem nezett ki jol az utanpotlas, de akik akkor nagyon igeretesek voltak, azoknak is jo resze elkallodott.
Ahogy slowmotion is irta, ide most pont egy Conte kellett volna, akinek sok eve ez a legnagyobb erenye, hogy rovid tavon csodakat tud muvelni.
8 hónapja
Az olasz foci is hova jutott... Gattuso, erted. Gattuso. Mint olasz szovetsegi kapitany. Egy csupasziv ember, jatekos volt, annak zsenialis, de mint edzo... Atlagosan egy evet sincs az aktualis csapatainal. Az o peldaja tokeletesen ramutat, hogy az egesz olasz futball haldoklik, uzletileg a Serie A mellett elment a vilag, mint ahogy az igazan jo olasz edzokbol is egyre kevesebb nevelodik mar ki. Oke, Mendes az ugynoke, ennyit szamit, hogy a vilag egyik legjobb irodaja menedzseli. De hat egy olasz valogatott elere... atyaeg.A válogatottnál öt év alatt nincs annyi meccs, mint egy klubcsapatnál egy év alatt.
Stez
Ráadásul teljesen más a munka természete, a kapitány feladata, szóval az eddigi HC múltjából kiindulni sehova nem vezet, abból semmi nem következik a jövőre nézve.
Ráadásul az olasz foci tényleg rottyon van, szóval még rontani se tud rajta, lehet, hogy pont az ő mentalitása, személye hoz sikert és kijutást a VB-re az olaszoknak. Egy próbát szerintem megér, hátha kijön belőle valami eredmény.
8 hónapja
Az olasz foci is hova jutott... Gattuso, erted. Gattuso. Mint olasz szovetsegi kapitany. Egy csupasziv ember, jatekos volt, annak zsenialis, de mint edzo... Atlagosan egy evet sincs az aktualis csapatainal. Az o peldaja tokeletesen ramutat, hogy az egesz olasz futball haldoklik, uzletileg a Serie A mellett elment a vilag, mint ahogy az igazan jo olasz edzokbol is egyre kevesebb nevelodik mar ki. Oke, Mendes az ugynoke, ennyit szamit, hogy a vilag egyik legjobb irodaja menedzseli. De hat egy olasz valogatott elere... atyaeg.Ezeknek Conte kellett volna, vb-re simán kiviszi őket, amit mondjuk Gattusoról már nem feltétlenül lehet elmondani
Stez
8 hónapja
Az olasz foci is hova jutott... Gattuso, erted. Gattuso. Mint olasz szovetsegi kapitany. Egy csupasziv ember, jatekos volt, annak zsenialis, de mint edzo... Atlagosan egy evet sincs az aktualis csapatainal. Az o peldaja tokeletesen ramutat, hogy az egesz olasz futball haldoklik, uzletileg a Serie A mellett elment a vilag, mint ahogy az igazan jo olasz edzokbol is egyre kevesebb nevelodik mar ki. Oke, Mendes az ugynoke, ennyit szamit, hogy a vilag egyik legjobb irodaja menedzseli. De hat egy olasz valogatott elere... atyaeg.
8 hónapja
Több örömöt okoznak az autósportok, kétségtelen. 😊Nem az hogy eleget nem, hanem semennyit sem. 😀 | (Bengals topikot is csak ritkán.) |A autó és motorsport topik elveszi minden idődet. 😀
Mikey
iktriad
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Nem az hogy eleget nem, hanem semennyit sem. 😀 | (Bengals topikot is csak ritkán.) |A autó és motorsport topik elveszi minden idődet. 😀
Mikey
8 hónapja
Látod, nem olvasod eleget a Bills topikot. Már kb 2 hete házasok. 😀Nem az hogy eleget nem, hanem semennyit sem. 😀 | (Bengals topikot is csak ritkán.) |
iktriad
8 hónapja
Év=hónap vagy hétEgy 2-3 éven belül ez meg fog történni, hiába kapálózol 😉Pontosan, ki ne találja senki, hogy egy kerülettel lejjebb jönne.www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/06/kalmar-zsolt-felepult-es-keszen-all-az-uj-kihivasraFiola dettó ez volt, és még neki állt feljebb ugatni mint csk, amikor felkérdezték. jó helyen van Újpesten.
Egy kincs az ürge. Fehérváron évek óta fizetik, pedig sérülésből sérülésbe, rehabból rehabba ugrált. Elvileg most felépült, de a jelek szerint esze ágában nincs segíteni a feljutásban, inkább új kihívás elé néz. 😀
Bálesz
petey
zacknorb
Heisman nádor
Poloska vagyok.
8 hónapja
Egy 2-3 éven belül ez meg fog történni, hiába kapálózol 😉Pontosan, ki ne találja senki, hogy egy kerülettel lejjebb jönne.www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/06/kalmar-zsolt-felepult-es-keszen-all-az-uj-kihivasraFiola dettó ez volt, és még neki állt feljebb ugatni mint csk, amikor felkérdezték. jó helyen van Újpesten.
Egy kincs az ürge. Fehérváron évek óta fizetik, pedig sérülésből sérülésbe, rehabból rehabba ugrált. Elvileg most felépült, de a jelek szerint esze ágában nincs segíteni a feljutásban, inkább új kihívás elé néz. 😀
Bálesz
petey
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Pontosan, ki ne találja senki, hogy egy kerülettel lejjebb jönne.www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/06/kalmar-zsolt-felepult-es-keszen-all-az-uj-kihivasraFiola dettó ez volt, és még neki állt feljebb ugatni mint csk, amikor felkérdezték. jó helyen van Újpesten.
Bálesz
petey
Poloska vagyok.
8 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/06/kalmar-zsolt-felepult-es-keszen-all-az-uj-kihivasraFiola dettó ez volt, és még neki állt feljebb ugatni mint csk, amikor felkérdezték. jó helyen van Újpesten.
Bálesz
8 hónapja
Na baszki, szóval róla is lemaradtam. B opciónak jó lett volna, ha már Chrissy Costanza is el lett jegyezve. 😕Látod, nem olvasod eleget a Bills topikot. Már kb 2 hete házasok. 😀
Mikey
Adnám, ahogy azt is ha Chastain (és Russell) is nyerne a hétvégén. Csak a kapcsolgatás lesz remek a 2 futam között, ha nincs gixer sehol.OW most ráadásul itt van Szicíliában, Egyébként mostanában már lehet próbálkozni Maggie Rogers-el is. És ha mindkettőjüket megemlíted, az felér egy (nem Jessica, bár őt is imádom, hanem Ross) Chastain szakasz/futam győzelemmel vagy egy Jags vezetést szerző TD drive-val.Na majd igyekszem valamelyik kommentembe beleszőni a nevüket a hétvégi NASCAR versenyek alatt. 😀 Mondjuk Chastain lehet nyer anélkül is, jól ment a tegnapi edzésen.
Mikey
iktriad
Szerkesztette: iktriad
8 hónapja
Na baszki, szóval róla is lemaradtam. B opciónak jó lett volna, ha már Chrissy Costanza is el lett jegyezve. 😕A csajos kommenteket kétszer... 😄Azokat főleg én gyártom. 😊 Mindjárt teszem is be Hailee Steinfeld és Josh Allen hivatalos esküvői képeit a Bills topikba. 😀
Matthew99
iktriad
Na majd igyekszem valamelyik kommentembe beleszőni a nevüket a hétvégi NASCAR versenyek alatt. 😀 Mondjuk Chastain lehet nyer anélkül is, jól ment a tegnapi edzésen.Ha pedig beleszövöd Olivia Wilde kisasszony nevét, akkor még egy (öröm)könnycseppet is elmorzsol.OW most ráadásul itt van Szicíliában, Egyébként mostanában már lehet próbálkozni Maggie Rogers-el is. És ha mindkettőjüket megemlíted, az felér egy (nem Jessica, bár őt is imádom, hanem Ross) Chastain szakasz/futam győzelemmel vagy egy Jags vezetést szerző TD drive-val.
Mikey
iktriad
8 hónapja
@iktriad szerintem mindent elolvasAz Alkoholok topik nekem értelmezhetetlen téma. 😀 Meg olyan sok időm meg energiám sincs mint régen. De ha épp nincs más dolgom és nem tudok mit kezdeni magammal, akkor gyakran olvasgatom a topikokat, csak ne sok Lev Tolsztoj light hosszú hsz legyen. 😀
Löfli
A csajos kommenteket kétszer... 😄Azokat főleg én gyártom. 😊 Mindjárt teszem is be Hailee Steinfeld és Josh Allen hivatalos esküvői képeit a Bills topikba. 😀
Matthew99
Ha pedig beleszövöd Olivia Wilde kisasszony nevét, akkor még egy (öröm)könnycseppet is elmorzsol.OW most ráadásul itt van Szicíliában! Egyébként mostanában már lehet próbálkozni Maggie Rogers-el is. És ha mindkettőjüket megemlíted, az felér egy (nem Jessica, bár őt is imádom, hanem Ross) Chastain szakasz/futam győzelemmel vagy egy Jags vezetést szerző TD drive-val.
Mikey
A momentum szóra meg azonnal csippan a telefonja, egy script meg löki be az ominózus gifet 😀PC-t használok hsz íráshoz is. Szerinted miért tudom telespamelni pl. a Jags topikot vagy bármelyik playoff eredménykövetőt? 😀 És mindig kikeresem a gifet, fent van pár helyen (meg valahol a gépemen is, ha nagyon nincs kedvem kikeresni a neten - de az lassabb és ritkább eset).
warr_b
Szerkesztette: iktriad
8 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/06/kalmar-zsolt-felepult-es-keszen-all-az-uj-kihivasraSzóval ő is csak értelmező kéziszótárból ismerné az alázat és hála szavakat, ha elolvasná. 😊
Bálesz
8 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/06/kalmar-zsolt-felepult-es-keszen-all-az-uj-kihivasraEgy kincs az ürge. Fehérváron évek óta fizetik, pedig sérülésből sérülésbe, rehabból rehabba ugrált. Elvileg most felépült, de a jelek szerint esze ágában nincs segíteni a feljutásban, inkább új kihívás elé néz. 😀

8 hónapja
Mármint szerinted olvasta a fórumot? Mert egyébiránt nem igen volt ő szídva, mikor ment a szekér, sőt, talán túl magasra is lett emelve.Nem zárja ki ez igaz, de megvan az oka most miért viselkedik így ha már akkor is szidták amikor minden jó voltKicsit rövidítettem, lényeget nem levágva. Szerintem akkor, mikor ment a szekér, nem volt jogos Rossi ekézése, de az nem zárja ki a mostani kritikák létjogosultságát. Ezt vedd figyelembe.Mutogat az azeri meccsre, ahol konkretan Szappanos mentette meg a seggunketKöszönöm a lehetőséget!
Jezusom es sir mindenert, allandoan, sir, csak sir, mutogat, tamad, beszologat.
Stez
acsengegeri
szaba
acsengegeri
8 hónapja
acsengegeri
36
Nem zárja ki ez igaz, de megvan az oka most miért viselkedik így ha már akkor is szidták amikor minden jó voltKicsit rövidítettem, lényeget nem levágva. Szerintem akkor, mikor ment a szekér, nem volt jogos Rossi ekézése, de az nem zárja ki a mostani kritikák létjogosultságát. Ezt vedd figyelembe.Mutogat az azeri meccsre, ahol konkretan Szappanos mentette meg a seggunketKöszönöm a lehetőséget!
Stez
acsengegeri
szaba
8 hónapja
A valogatott jovobeni cserecsatara epp most irt ala a Felcsuthoz.
8 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/06/alairtak-a-szerzodest-szekesfehervar-onkormanyzatanak-tulajdonaba-kerult-a-fehervar-fcvégre, eltakarodott ez a kibaszott patkány. jöhet akkor a nagytakarítás.
warr_b
aztán innentől a neheze. de megoldjuk.
8 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/06/alairtak-a-szerzodest-szekesfehervar-onkormanyzatanak-tulajdonaba-kerult-a-fehervar-fc

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 hónapja
Tökmind1, ezt az országot nem menti meg semmi egy Dárdai Palitól.Én megnéznék egy Tornyi Barnát.Kár ekézni Rossit, most annyi történik, hogy elhúzódik a Szalai-Gera érából a transition time.Kicsit rövidítettem, lényeget nem levágva. Szerintem akkor, mikor ment a szekér, nem volt jogos Rossi ekézése, de az nem zárja ki a mostani kritikák létjogosultságát. Ezt vedd figyelembe.Mutogat az azeri meccsre, ahol konkretan Szappanos mentette meg a seggunketKöszönöm a lehetőséget!
Stez
acsengegeri
szaba
Mindig is az "ennyiből ennyit" mestere volt, azt viszont magas szinten űzi.
Ha nem jutunk ki a vébére (amire komoly esély van, kiismerték az egydimenziós játékunkat), lapátra tenném, de nem látom, ebből a keretből ki hozna ki többet.
Dzsokijuing
Sixo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
Én megnéznék egy Tornyi Barnát.Kár ekézni Rossit, most annyi történik, hogy elhúzódik a Szalai-Gera érából a transition time.Kicsit rövidítettem, lényeget nem levágva. Szerintem akkor, mikor ment a szekér, nem volt jogos Rossi ekézése, de az nem zárja ki a mostani kritikák létjogosultságát. Ezt vedd figyelembe.Mutogat az azeri meccsre, ahol konkretan Szappanos mentette meg a seggunketKöszönöm a lehetőséget!
Stez
acsengegeri
szaba
Ha nem jutunk ki a vébére (amire komoly esély van, kiismerték az egydimenziós játékunkat), lapátra tenném, de nem látom, ebből a keretből ki hozna ki többet.
Dzsokijuing
8 hónapja
Angola csúnyán elintézte Madagaszkárt a Cosafa elődöntőben, 4-1... pedig eléggé egál meccs volt amúgy. A szépítés is csak a 92. percben jött össze. Reméljük legalább a bronz összejön (2015-ben már sikerült nekik ez).

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 hónapja
Kár ekézni Rossit, most annyi történik, hogy elhúzódik a Szalai-Gera érából a transition time.Kicsit rövidítettem, lényeget nem levágva. Szerintem akkor, mikor ment a szekér, nem volt jogos Rossi ekézése, de az nem zárja ki a mostani kritikák létjogosultságát. Ezt vedd figyelembe.Mutogat az azeri meccsre, ahol konkretan Szappanos mentette meg a seggunketKöszönöm a lehetőséget!
Stez
acsengegeri
szaba
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)