Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Saka lábában maradt a gól!
7 hónapja
Intert simán elgyepálják szerintemMekkora sztori lenne, hogy lelépett a fék és egyből BL-t nyer a PSG. Tudom rosszmájúság, de nagyon adnám.az a baj hogy nem Angol csapat jön a döntőben 😊
Sixo
Negritis, a vajda

7 hónapja
Mindig igazam van.Nah akkor legveszélyesebb eredményigazad lesz? 😊
warr_b
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
1 meccsen semelyik olasz csapatot nem lehet lebecsülni. A top Cityt is majdnem megfogtak a döntőbenInter könnyen verhető, még a Juvenak is ment, meg a Milan is vagy 3szor picsázta el őket idén, oszt hanyadikok, 9?Mekkora sztori lenne, hogy lelépett a fék és egyből BL-t nyer a PSG. Tudom rosszmájúság, de nagyon adnám.az a baj hogy nem Angol csapat jön a döntőben 😊
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
7 hónapja
Na igy jar aki feldobja magat.. ( jo volt egy pici lokes, de akkor is..)

7 hónapja
Inter könnyen verhető, még a Juvenak is ment, meg a Milan is vagy 3szor picsázta el őket idén, oszt hanyadikok, 9?Mekkora sztori lenne, hogy lelépett a fék és egyből BL-t nyer a PSG. Tudom rosszmájúság, de nagyon adnám.az a baj hogy nem Angol csapat jön a döntőben 😊
Sixo
Negritis, a vajda
7 hónapja
3-1 vagy 4-1 kellene kis zsebpénzreott az 1
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Realt hogy picsazta el az Arsenal?Mint az állat, zseniális volt. És bementek kulcs szitukban a gólok.
Blevi
Poloska vagyok.
7 hónapja
Realt hogy picsazta el az Arsenal?Mert az is egy rossz csapat idén szar taktikával és kondival
Blevi
7 hónapja
3-1 vagy 4-1 kellene kis zsebpénzre
7 hónapja
Mekkora sztori lenne, hogy lelépett a fék és egyből BL-t nyer a PSG. Tudom rosszmájúság, de nagyon adnám.az a baj hogy nem Angol csapat jön a döntőben 😊
Sixo
7 hónapja
Realt hogy picsazta el az Arsenal?
7 hónapja
Annyira sima a meccs, hogy még a gyengébbik Hernandez tesót is be merik küldeni.
7 hónapja
Nah akkor legveszélyesebb eredmény

7 hónapja
Mekkora sztori lenne, hogy lelépett a fék és egyből BL-t nyer a PSG. Tudom rosszmájúság, de nagyon adnám.
7 hónapja
mi a faszt csinált itt a 'Senal?ezt a balfaszkodást
7 hónapja
Szánalmas az összes ilyen fosógalamb tizi, miért nem lehet nekiszaladni aztán ellőni rendesen?nem kell szaladni de legyen egy normális lendülete a mozdulatnak
kapitnono
7 hónapja
Ekkora balfaszt

7 hónapja
jah nem semmiBocsesz 😬Micsoda bumburnyàk tizi 😄ejj faszom hogy a tv go csúszik
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
én megyek házhoz a lófaszért mer mindig belefutok 😊
7 hónapja
akkor most dőlt el
7 hónapja
Szánalmas az összes ilyen fosógalamb tizi, miért nem lehet nekiszaladni aztán ellőni rendesen?