Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Pozitívan szólok a Felcsútról.Mondovics Kevin beállt és megszerezte első NB1es gólját.
Minél többet játszon!
Poloska vagyok.
7 hónapja
Csak az ukrán védelem taktikáját szeretné megismerni.
XDD, de ő nem pofázik bele Rossi dolgába
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Úgy hallom Debrecen most esik el az állami támogatásoktól.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
Tiszta Loki tizi maradt el. Mekkora gáz
7 hónapja
És ha csak a lepusztult Hatvanpuszta felújítási terveivel dicsekszik? 😄DB7 ismét kerettag lesz? 😂🫡
zacknorb
Sinisa

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
DB7 ismét kerettag lesz? 😂🫡
zacknorb
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
7 hónapja

Poloska vagyok.
7 hónapja
Szerencsére elég ritkán derül ki az, hogy rosszabbul jártunk azzal, hogy minket visszautasított egy játékos, aki aztán egy angol riválishoz megy, mintha hozzánk igazolt volna. Hosszú lehetne a lista azokról, akik inkább máshova mentek, aztán (sokkal) rosszabbul jártak.Arsenal agree deal to sign Martin Zubimendi from Real Sociedad, here we go!"Én ide tartozom a Sociedadba, jól érzem magam, nem szeretnék sehova sem igazolni." (OK, nem szó szerinti idézet, csak a lényeget foglalta össze.)
Zubimendi has now verbally agreed to sign a long term deal… so formal steps must follow soon with Arsenal to trigger €60m clause.
Beki
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a tavalyi snub után idén is bepróbálkoztunk-e, vagy csak azt hitte, a kerítés is kolbászból van, mint Xabi Leverkusenben...
slowmotion
7 hónapja
Ha már Pool és baszk középpályás:https://t.co/07Ej3UThPD pic.twitter.com/ATLvveqGat
— Spencer Mossman (@fc_mossman) May 9, 2025
Poloska vagyok.
7 hónapja
Mondjuk en ugy olvastam, o kis tulzassal mindvegig konyorgott a klubnak, hogy maradni akar, de az meg el akarja adni egy eve, amig meg top formajat hozza es sokat kapnak erte, ugyhogy maga ez a sztori vicces. 😀Arsenal agree deal to sign Martin Zubimendi from Real Sociedad, here we go!"Én ide tartozom a Sociedadba, jól érzem magam, nem szeretnék sehova sem igazolni." (OK, nem szó szerinti idézet, csak a lényeget foglalta össze.)
Zubimendi has now verbally agreed to sign a long term deal… so formal steps must follow soon with Arsenal to trigger €60m clause.
Beki
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a tavalyi snub után idén is bepróbálkoztunk-e, vagy csak azt hitte, a kerítés is kolbászból van, mint Xabi Leverkusenben...
slowmotion
Nyilvan az angolok szempontjabol erdekes, egy ilyen jatekost megeri-e elhozni, de azert altalaban az ilyenek is lenyugszanak es megszeretik a kovetkezo klubjukat is. Kerdes, Zubimendi eseteben a hatterben van-e olyasmi, hogy tudja magarol, nem tud kulfoldon meglenni, honvagya lenne, imadja Spanyolorszagot, netan a csaladja imadja-e, vagy csak ruhellik Angliat, etc.
De hat ilyen egy focista elete, megsajnalni azert nem fogom. 😊
7 hónapja
Mondjuk speciel a Pool-ban van 3 jobb ember arra a posztra így nem értem miért lett volna rá szükség.6-osra?
FLZOLI
Max a Gravenberch, de ő is kicsit másabb profil, Macca meg aztán depláne.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Mondjuk speciel a Pool-ban van 3 jobb ember arra a posztra így nem értem miért lett volna rá szükség.Arsenal agree deal to sign Martin Zubimendi from Real Sociedad, here we go!"Én ide tartozom a Sociedadba, jól érzem magam, nem szeretnék sehova sem igazolni." (OK, nem szó szerinti idézet, csak a lényeget foglalta össze.)
Beki
slowmotion
7 hónapja
mekkora parasztok a győriek, dehát ezt tudjuk egy ideje. remélem hasonló utat járnak be, mint a Kecskemét.Ezzel csak az a baj, hogy épp ti jártok velük kéz a kézben azon a hasonló úton 😉 De remélem ti maradtok bent végül, mert kell ez a 3 hétvége az életünkbe.
petey
Szerkesztette: dr0725
7 hónapja
Vagy az tett hozzá erősen, hogy erős a baszk hatás az Arsenalban.Arsenal agree deal to sign Martin Zubimendi from Real Sociedad, here we go!"Én ide tartozom a Sociedadba, jól érzem magam, nem szeretnék sehova sem igazolni." (OK, nem szó szerinti idézet, csak a lényeget foglalta össze.)
Beki
slowmotion
Poloska vagyok.
7 hónapja
Arsenal agree deal to sign Martin Zubimendi from Real Sociedad, here we go!"Én ide tartozom a Sociedadba, jól érzem magam, nem szeretnék sehova sem igazolni." (OK, nem szó szerinti idézet, csak a lényeget foglalta össze.)
Beki
7 hónapja
Csak szimplán le kéne vágni az állami csecset mindegyik pénzmosóról és egyből nagyobb kapálózás lenne ezért a pénzért. Így persze, hogy az összes K****v féle pribék köpködhetMinden pofon jó helyre megyEz a döntés valóban faszság, mert továbbra sem a valódi problémát kezeli. Fradinak egyébként édesmindegy, hogy elesik 500 milliótól vagy sem, megkapják a pénzt máshogy.
m.hvg.hu/sport/20250509_mlsz-kozgyules-szabalyvaltoztatas-magyar-szabaly-csanyi-sandor-kubatov-gabor-orban-viktor
r.baggio
Magyar játékosok ára tovább fog emelkedni, ami pedig azt is eredményezi, hogy a játékosnak még kevésbé lesz érdeke elmenni külföldre, amikor itthon olyan fizetésért tud játszani, amit külföldön sem kap meg.
ervinator
7 hónapja
Minden pofon jó helyre megyEz a döntés valóban faszság, mert továbbra sem a valódi problémát kezeli. Fradinak egyébként édesmindegy, hogy elesik 500 milliótól vagy sem, megkapják a pénzt máshogy.
m.hvg.hu/sport/20250509_mlsz-kozgyules-szabalyvaltoztatas-magyar-szabaly-csanyi-sandor-kubatov-gabor-orban-viktor
r.baggio
Magyar játékosok ára tovább fog emelkedni, ami pedig azt is eredményezi, hogy a játékosnak még kevésbé lesz érdeke elmenni külföldre, amikor itthon olyan fizetésért tud játszani, amit külföldön sem kap meg.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
Arsenal agree deal to sign Martin Zubimendi from Real Sociedad, here we go! Zubimendi has now verbally agreed to sign a long term deal… so formal steps must follow soon with Arsenal to trigger €60m clause.
7 hónapja
Minden pofon jó helyre megym.hvg.hu/sport/20250509_mlsz-kozgyules-szabalyvaltoztatas-magyar-szabaly-csanyi-sandor-kubatov-gabor-orban-viktor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
jajj de lúzer góllal kap ki a CoventryAlakul a Sheffield Utd - Sunderland döntő. Semmi szimpatikus nincs egyik csapatban sem, de ha ők fogják játszani a döntőt, akkor inkább a Sunderland jusson fel, ők régebben voltak fent.
Löfli
7 hónapja
jajj de lúzer góllal kap ki a CoventryAyr is elbukott megint 😥
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
jajj de lúzer góllal kap ki a Coventry

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Amig ez a vezetoseg, nem lesz magyar edzoje a Fradinak. Meg ilyen kamu allampolgar sem, mint Rossi.Tímár vs Borbély fight, ez az 😃😃Borbely lesz meg Fradi HC.
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
7 hónapja
fehervarnak kene a bentmaradas, ok jovore tudnanak penzt keresni, mas ugysincs ebben a projectben tovabb.Garancsi pont leszarja, neki csak jól jönne a kiesés. már ha nem fogják megkeresni és szarrá verni.
Kenny