NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 379
52
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Coastal Carolina vs UTSA (NET4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Mikey
18 839
még Liverpoolban van, de állítolag a NUFC és a Pool már megegyezett Carroll átigazolásában: 35 guriga. azért az több mint derék. és ebből Torres távozás leszgabtsiDobok egy hátast, ha adunk 35 milliót bárkiért.
több mint 13 éve
még Liverpoolban van, de állítolag a NUFC és a Pool már megegyezett Carroll átigazolásában: 35 guriga. azért az több mint derék. és ebből Torres távozás leszgabtsi😂 😂 😂
Ennyibol szvsz okos modra egy komplett csapatot ossze lehetne rakni, ami jobb lenne, mint a Pool kezdo tizenegy..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Mikey
18 839
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3117801/Transfer-deadline-day-live-January-transfer-window-2011.htmlNeee. Egy Liverpool szurkoló ne olvassa már a S*n oldalát!!
akit érdekelnek a nagyon friss dolgok 😊a.kacsa
több mint 13 éve
még Liverpoolban van, de állítolag a NUFC és a Pool már megegyezett Carroll átigazolásában: 35 guriga. azért az több mint derék. és ebből Torres távozás lesz
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
De az is lehet, hogy csak az álTorrest látták és az igazi tengeralattjáróval közlekedik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
torres is kocsival távozott és 10 perce látták még liverpoolbana.kacsavalóban csak kocsi de sztem már nem nagyon látták liverpoolban
én itt követem az eseményeket: http://chelseafanatics.hu/news.php?subaction=showfull&id=1296472187&archive=&start_from=&ucat=18&
több mint 13 éve
torres is kocsival távozott és 10 perce látták még liverpoolban
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Torres helikopterrel ment Londonba h minél hamarabb tudjunk tárgyalni, állítólag az orvosi vizsgálatra is megkapta az engedélyt mivel a két klub már megegyezett, heti 200k fontot keresne. kíváncsi vagyok mennyit adunk érte sztem túlfizetjük de leszarom 😀Pool meg sztem Carrolra fog lecsapni állítólag ő is otthagyta a Newcastle edzést, és autóba ült
több mint 13 éve
Az egészről a véleményem: Egervári takarodj!
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Nikoliccsal mi van??
több mint 13 éve
Tököli újra keretben 😀 .tüsi91ez szégyen... szegény Varga Zoli, ha ezt látná 😕 mindent elmond ez a magyar foci jelenlegi helyzetéről sajna
több mint 13 éve
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3117801/Transfer-deadline-day-live-January-transfer-window-2011.htmlakit érdekelnek a nagyon friss dolgok 😊
több mint 13 éve
én is így látom h lehetetlen mindhármat megkötni. mondjuk sztem ha tényleg elmegy fernando akkor megemeljük carroll ajánlatát, mert nem azt mondták mnint a villa h nem eladó, hanem eh ennyiért nem eladó 😊 asszem ma nem fekszem le korán 😊
több mint 13 éve
McCabe úrnak üzenném innen: Jóreggelt!http://fradimob.hu/?p=10988
több mint 13 éve
Mikey
18 839
telegraphon most olvastam h ha megy torres akkor 3 ember jöhetne az elkövetkező 9 órában. carroll (newcastle) ashley young és adam. azért az nem lenne rossz, és mindegyik fiatal mint a fene. csak kérdés h mennyi bizniszt lehet 1 nap alatt lebonyolítania.kacsaEbből én Adamre látok esélyt egyedül.
Egyrészt három üzletet nem lehet végbe vinni 9 óra alatt, másrészt pl. Carrollért a csillagos eget is kéri a NUFC, míg a Villánál azt mondták, senkiért nem is kaptak ajánlatot. Persze hogy utóbbiból mi igaz, az egy kérdés.
Azt nem értem, hogy miért mindent az utolsó "percekre" kell hagyni. Így lehet a legkönnyebben beesni két szék közé, és ezt a Liverpoolnál az elmúlt években nagyon jól is csinálták.
több mint 13 éve
tüsi: ha össze akarjuk szedni a világ 5 legjobb (klasszikus) támadóját (en général, nem pillanatnyi forma szerint), akkor annak bizony része mind Fernando Torres, mind Wayne Rooney. Berbatov az nagyon nagyon messziről figyeli ezt a brigádot.szóval, (álláspontom szerint) az igen jól látszik, hogy a védekezésünk az többé kevésbe azon a magas művészi színvonalon tart, ami miatt az európai elitbe tartozunk hosszú ideje (megkérdőjelezhetetlenül), megfelelő kiegészítő emberekkel.
amin jelen pillanatban javítani kell az két dolog: középpálya közepe, és egy valódi megoldást jelentő center. szerintem Berbatov kibaszottul túlértékelt, és lehet h én vagyok a hülye, de sztem egy centernek nem az a dolga (ezen a szinten), hogy megtartsa és nagyon fasza módón passzolja vissza az érkezőknek a labdát. de egy ManU-ban meg főleg nem, ahol arról szól a játék, hogy eészívom a levegőt, labdát szerzek és azonnal indulunk. ezt a játékot Berbatov ésszel és lábbal sem nagyon tudja követni, rendszeresen lassul le a támadás azért mert hozzáér, megtolja, felnéz ésatöbbi. nem vitatom, hogy vannak szerencsés megmozdulásai is, de itt egészen másra van szükség, az ember ha nem szolgálják ki, egyedül akkora nulla, mint ide lacháza. láttuk komoly ellenfelek ellen, hogy mire ment Rooney nélkül. rúg akkor 4et, mikor nyerünk 5:0ra és képtelen megrúgni azt az egyet amivel nyernénk, 0:0nál.
30 millióba került, és semmilyen szinten meg sem közelítette a teljesítménye ezt a számot. egy fiatalabb, nemzetközi szinten bizonyított játékos idehozatala (és egyben Berbatov azonnali továbbpasszolása) megoldaná minden gondunkat. itt nem kell 6-7et rúgni meccsenként, hanem egy kettőt, mert a védelem úgy sem kap sok gólt. egy konzisztens jó center kellene, akivel Rooney hosszú időre megtalálja a párját. meggyőződésem ráadásul, hogy a mi erőnléti edzőinkkel nem is lenne ennyit sérült.
több mint 13 éve
telegraphon most olvastam h ha megy torres akkor 3 ember jöhetne az elkövetkező 9 órában. carroll (newcastle) ashley young és adam. azért az nem lenne rossz, és mindegyik fiatal mint a fene. csak kérdés h mennyi bizniszt lehet 1 nap alatt lebonyolítani
több mint 13 éve
Mikey
18 839
Mennyivel jobb? Hogy hagyományilag nem a legnagyobb rivális, hanem egy kiscsapat.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
egyrészt mert az egyik személyes kedvencemről beszélünk 😊Az első rész mindenkinek személyes ügye én speciel nem kedvelem.
másfelől úgy 10 évre megoldaná a csatárkérdést, valós hozzáadott értékkel (ellentétben Berbatovval).gabtsi
Ez a 10 évre megoldaná a csatárkérdést érdekes. Alapvetően egy meglehetősen sérülékeny srácról van szó. Ez nekem komoly aggályom. Azért sztem felesleges lenne kidobni font tízmilliókat, hogy egy szezonban a meccsek felét kihagyja. Amire az elmúlt 2 szezonban sor került.
Berbatov pedig nem azért mert idén rúgott 10 meccsen 20 gólt, másik 10en meg egyet sem, de az ő játéka kulcskérdés (akárcsak Rooneyé. Már többször leírtam, hogy ők együtt az igaziak, szüksége van egyiknek a másikra és fordítva). Egyrészt - bár idén teljesen más szerepben játszik, mint tavaly (lényegében Rooney tavalyi szerepében) - az ő szervező képessége, kreativitása még akkor is fontos volt, mikor mindent kihagyott. Jól jelzi ezt a tavaly adott gólpasszok száma. Másrészt egy olyan támadó, aki bármikor képes fenntartani a labdát, megtartani 2-3 ember között is (Torres is), így sokkal több támadást tudunk kezdeményezni, nem jönnek vissza a labdák, mint a falról (idei Rooney, Hernandez).
Berba mellett ott van, az idén nem olyan hatékony Wayne. A hatékonyságot a gólok számára értem, mert amikor ékként játszik és nem szélsőként, mint már említettem fontos játékos. Van még Hernandez aki játékban kutyafasza, de a helyzeteit azért belövöldözi és van az örök sérült Owen, akire lehet azért számítani. Nem elfelejtve Welbecket sem, szóval Torres abszolút felesleges igazolás lenne jelen állapotban szerintem. Az ő érkezése csak feszültséget generálna. szerencse, hogy nincs még csak tervben sem.
több mint 13 éve
mennyivel jobb a dynamo ?akkor legalább valami komoly egyesületet támogatna a pool nem ilyen parvenü buzikat.
több mint 13 éve
Mikey
18 839
úgyértem fasszopó dynamo london.Hát a MU-nak tuti nem adnánk el. Dalglish nem engedné, érthető okokból.
fergie megint ül csendben, másodszor maradunk le torresről :/gabtsi
De a dinamóba azért könnyebben.
több mint 13 éve
egyrészt mert az egyik személyes kedvencemről beszélünk 😊másfelől úgy 10 évre megoldaná a csatárkérdést, valós hozzáadott értékkel (ellentétben Berbatovval).
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
úgyértem fasszopó dynamo london.Miért kellene nekünk Torres??? Főleg 40+ millióért. Amikor a Pool elhozta azt mondom oké, hogy lemaradtunk, de most már abszolút nem lenne értelme.
fergie megint ül csendben, másodszor maradunk le torresről :/gabtsi
több mint 13 éve
Én még mindig abban reménykedem hogy valaki meghiúsítja ezt a szar üzletet...
több mint 13 éve
Jöhetne Torres Milánóba Ibra mellé 😀