Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Jó fej spori!Csak az a fontos h ne a pályán ápoljanak...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Szolnoki második félidei ámokfutása a meccsbe került a Vidinek, de az vicces hogy Juhász úgy ment oda mint a Titanic 😀Azért kíváncsi vagyok, van-e még olyan állami cég, ami nem támogatja a fideszotont, várom a máv és bkv logókat a mezükre 😊
Mondjuk ez a Győr egy rakás szar az elmúlt egy hónapban, csak a malacuknak köszönheti, hogy a végén beevickélnek az első helyre.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Győrben mikor volt ennyi drukker utoljára futball-meccsen?miért nem járnak ki szezon közben is, majdnem végig vezették a tabellát nem lehet azt moy hírtelen jött azndani hogy megnyerik a bajnokságot, mégis szezon közben a jobb meccseken is 2000 ha összejöttek....
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
halál komolyan kérdem.Böde mikor rúgott utoljára gólt? Siófok ellen?Ezek a szurkálódások annyira szarok,tudsz te ennél jobbat.Kenny
Moniz végre felvehette a pufajkát megint.petey
több mint 12 éve
Ezek a szurkálódások annyira szarok,tudsz te ennél jobbat.hát ilyekokor amikor lépésátrányban vagy nagyon nehéz. Szolnoki rendesen elbaszta. nekünk meg a kapufánál volt pechünk, illetve Verpecz védett ihletett formában.hát ha fordulékonysága nem lenne egyenlő egy bálnáéval, akkor még talán az is meglehetett volna... de elég jártas vagyok a Vidi belügyeiben, maradjunk ennyibenjjncaakonkrétan most hány gól száradt a lelkén? nem tudom mit tett veled JJ hogy ennyire savazod. értem én hogy nem lehet mindenki kedvence, csak mikor a védő odaadja ajándékba a labdát a csatárnak, mit tud tenni? csak már unom hogy mindig a Lokit ajándékozzuk meg, lásd Bozsovics tavalyelőtt..ez a szezonunk ilyen, nem megy be semmi, ellenben bekapunk olyan gólokat amit megye 2-ben is szégyen benyelni. majd jövőre 😀peteySose nyomd fullba a kretént . Egészen pontosan 😀a Vidi le se tagadhatná, hogy a nemzet csapata: csak azért, hogy a nemzet juhásza játékban legyen, már a sokadik meccsüket bukják el, így kell áldozatot vállalni a köz érdekében!jjncaasose nyomjál full kreténtpetey
Amugy vicces hogy innen is sokan Juhaszt egy éve még PL e valónak látták... Aztan a mennyeiben is szar.Toca
Böde mikor rúgott utoljára gólt? Siófok ellen?
Moniz végre felvehette a pufajkát megint.petey
több mint 12 éve
hát ilyekokor amikor lépésátrányban vagy nagyon nehéz. Szolnoki rendesen elbaszta. nekünk meg a kapufánál volt pechünk, illetve Verpecz védett ihletett formában.hát ha fordulékonysága nem lenne egyenlő egy bálnáéval, akkor még talán az is meglehetett volna... de elég jártas vagyok a Vidi belügyeiben, maradjunk ennyibenjjncaakonkrétan most hány gól száradt a lelkén? nem tudom mit tett veled JJ hogy ennyire savazod. értem én hogy nem lehet mindenki kedvence, csak mikor a védő odaadja ajándékba a labdát a csatárnak, mit tud tenni? csak már unom hogy mindig a Lokit ajándékozzuk meg, lásd Bozsovics tavalyelőtt..ez a szezonunk ilyen, nem megy be semmi, ellenben bekapunk olyan gólokat amit megye 2-ben is szégyen benyelni. majd jövőre 😀peteySose nyomd fullba a kretént . Egészen pontosan 😀a Vidi le se tagadhatná, hogy a nemzet csapata: csak azért, hogy a nemzet juhásza játékban legyen, már a sokadik meccsüket bukják el, így kell áldozatot vállalni a köz érdekében!jjncaasose nyomjál full kreténtpetey
Amugy vicces hogy innen is sokan Juhaszt egy éve még PL e valónak látták... Aztan a mennyeiben is szar.Toca
Böde mikor rúgott utoljára gólt? Siófok ellen?
Moniz végre felvehette a pufajkát megint.
több mint 12 éve
hát ha fordulékonysága nem lenne egyenlő egy bálnáéval, akkor még talán az is meglehetett volna... de elég jártas vagyok a Vidi belügyeiben, maradjunk ennyibenkonkrétan most hány gól száradt a lelkén? nem tudom mit tett veled JJ hogy ennyire savazod. értem én hogy nem lehet mindenki kedvence, csak mikor a védő odaadja ajándékba a labdát a csatárnak, mit tud tenni? csak már unom hogy mindig a Lokit ajándékozzuk meg, lásd Bozsovics tavalyelőtt..ez a szezonunk ilyen, nem megy be semmi, ellenben bekapunk olyan gólokat amit megye 2-ben is szégyen benyelni. majd jövőre 😀peteySose nyomd fullba a kretént . Egészen pontosan 😀a Vidi le se tagadhatná, hogy a nemzet csapata: csak azért, hogy a nemzet juhásza játékban legyen, már a sokadik meccsüket bukják el, így kell áldozatot vállalni a köz érdekében!jjncaasose nyomjál full kreténtpetey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Én már JJ előtt savaztam Juhászt, mert az elmúlt pár évben nem tud felmutatni semmit. Igen tudom hogy ne mfeltétlen ő baszta el de ha ne milyen balfasz eljöhetett volna Anderlechtből hamarabb is.konkrétan most hány gól száradt a lelkén? nem tudom mit tett veled JJ hogy ennyire savazod. értem én hogy nem lehet mindenki kedvence, csak mikor a védő odaadja ajándékba a labdát a csatárnak, mit tud tenni? csak már unom hogy mindig a Lokit ajándékozzuk meg, lásd Bozsovics tavalyelőtt..ez a szezonunk ilyen, nem megy be semmi, ellenben bekapunk olyan gólokat amit megye 2-ben is szégyen benyelni. majd jövőre 😀peteySose nyomd fullba a kretént . Egészen pontosan 😀a Vidi le se tagadhatná, hogy a nemzet csapata: csak azért, hogy a nemzet juhásza játékban legyen, már a sokadik meccsüket bukják el, így kell áldozatot vállalni a köz érdekében!jjncaasose nyomjál full kreténtpetey
Bayernes pletykák meg kb olyan szintüek voltak mitn Dzsudzsi a Realban.
több mint 12 éve
Nem értem Ferdinandot, Sir Alex utolsó hazai meccsét illett volna a Fergie time-ban megnyerni, erre belövi a 87.-ben és elrontja az egészet 😀UNITED!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
konkrétan most hány gól száradt a lelkén? nem tudom mit tett veled JJ hogy ennyire savazod. értem én hogy nem lehet mindenki kedvence, csak mikor a védő odaadja ajándékba a labdát a csatárnak, mit tud tenni? csak már unom hogy mindig a Lokit ajándékozzuk meg, lásd Bozsovics tavalyelőtt..ez a szezonunk ilyen, nem megy be semmi, ellenben bekapunk olyan gólokat amit megye 2-ben is szégyen benyelni. majd jövőre 😀Sose nyomd fullba a kretént . Egészen pontosan 😀a Vidi le se tagadhatná, hogy a nemzet csapata: csak azért, hogy a nemzet juhásza játékban legyen, már a sokadik meccsüket bukják el, így kell áldozatot vállalni a köz érdekében!jjncaasose nyomjál full kreténtpetey
több mint 12 éve
Juhásznak sajnos az Anderlecht baszta el a karrierjét nagyon csúnyán.volt egy időszak amikor valóban parádésan,tanárian játszott mint kint mint a válogatottban,de nem engedték el(azt hiszem akkor hivta a bayern is van buyten pótlására,más kérdés hogy nem lett semmi belőle).Most meg mielőtt hazajött nem játszott fél évig.Sose nyomd fullba a kretént . Egészen pontosan 😀a Vidi le se tagadhatná, hogy a nemzet csapata: csak azért, hogy a nemzet juhásza játékban legyen, már a sokadik meccsüket bukják el, így kell áldozatot vállalni a köz érdekében!jjncaasose nyomjál full kreténtpetey
több mint 12 éve
Sose nyomd fullba a kretént . Egészen pontosan 😀a Vidi le se tagadhatná, hogy a nemzet csapata: csak azért, hogy a nemzet juhásza játékban legyen, már a sokadik meccsüket bukják el, így kell áldozatot vállalni a köz érdekében!jjncaasose nyomjál full kreténtpetey
Amugy vicces hogy innen is sokan Juhaszt egy éve még PL e valónak látták... Aztan a mennyeiben is szar.
több mint 12 éve
a Vidi le se tagadhatná, hogy a nemzet csapata: csak azért, hogy a nemzet juhásza játékban legyen, már a sokadik meccsüket bukják el, így kell áldozatot vállalni a köz érdekében!jjncaasose nyomjál full kretént
több mint 12 éve
Azért kemény hogy ahol mi játszunk ott majdnem mindenhol teltház van.
több mint 12 éve
a Vidi le se tagadhatná, hogy a nemzet csapata: csak azért, hogy a nemzet juhásza játékban legyen, már a sokadik meccsüket bukják el, így kell áldozatot vállalni a köz érdekében!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mert szerinted érdekel? 😀Három Liverpool-védő is milyen szépen, nyugodtan, egy helyben állva nézte végig 4-6 m-ről Berbatov fejes gólját. Taps!Mikeyoké, de most már kapcsolj át a MU-Swansea-ra, Fergie és Scholes hazai búcsúmeccsére 😉davemayer
---
Sturridge 13 bajnoki, 11 gól. :cool:
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Három Liverpool-védő is milyen szépen, nyugodtan, egy helyben állva nézte végig 4-6 m-ről Berbatov fejes gólját. Taps!Mikeyoké, de most már kapcsolj át a MU-Swansea-ra, Fergie és Scholes hazai búcsúmeccsére 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Három Liverpool-védő is milyen szépen, nyugodtan, egy helyben állva nézte végig 4-6 m-ről Berbatov fejes gólját. Taps!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Di Canio mindennek örül!"most kaptuk a hírt, hogy az élvonalbeli szereplés miatt Felcsútot várossá minősítették, mert az mégsem járja, hogy egy falu legyen NB1-es. A város új neve pedig: Orbángrád. "Kennyés ennek örül annyira di Canio? 😛davemayer
több mint 12 éve
na ez kb hűen tükrözi is azt mennyire komolytalanok.Ez MLSZ sajátosság, nem kivételezés. Emlékszem valamelyik évben Liptákot tiltották el bizonyos számú szuper kupa meccsről. 😀SchleckJuhász Roli 5 MK meccs eltiltás LOL, nesze rendszer csapata 😂peteyha véletlenül maradna, akkor nagyon fontos meccsekről marad le 😀
érdekes módon nem időre tiltották el, amibe esetleg bajnoki meccs is beleesne 😊gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ez MLSZ sajátosság, nem kivételezés. Emlékszem valamelyik évben Liptákot tiltották el bizonyos számú szuper kupa meccsről. 😀Juhász Roli 5 MK meccs eltiltás LOL, nesze rendszer csapata 😂peteyha véletlenül maradna, akkor nagyon fontos meccsekről marad le 😀
érdekes módon nem időre tiltották el, amibe esetleg bajnoki meccs is beleesne 😊gabokocka
több mint 12 éve
Juhász Roli 5 MK meccs eltiltás LOL, nesze rendszer csapata 😂peteyha véletlenül maradna, akkor nagyon fontos meccsekről marad le 😀
érdekes módon nem időre tiltották el, amibe esetleg bajnoki meccs is beleesne 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
"most kaptuk a hírt, hogy az élvonalbeli szereplés miatt Felcsútot várossá minősítették, mert az mégsem járja, hogy egy falu legyen NB1-es. A város új neve pedig: Orbángrád. "Kennyés ennek örül annyira di Canio? 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
"most kaptuk a hírt, hogy az élvonalbeli szereplés miatt Felcsútot várossá minősítették, mert az mégsem járja, hogy egy falu legyen NB1-es. A város új neve pedig: Orbángrád. "
több mint 12 éve
a transfermarkt alapján az Alania Vladikavkaz -ba pont beférne egy belsővédő.Vagy a Fürth. 😀iktriadKína vagy orosz másodosztály? 😊somoskovigJuhász Roli 5 MK meccs eltiltás LOL, nesze rendszer csapata 😂peteyÚgyse lesz már itt jövőre😀Kenny