NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Green Bay Packers - New Orleans Saints
43
11
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
http://focitipp.hu/?content=hirek&id=11659sztem még kapóra is jön ez az eltiltás, úgyis elég gyenge volt az utóbbi időben, a japó most bejátszhatja magát.
4 meccsre tiltották csak el Chivut... Pedig az ilyenekért azért többet is adnék...fetomy
|
több mint 13 éve
http://focitipp.hu/?content=hirek&id=116594 meccsre tiltották csak el Chivut... Pedig az ilyenekért azért többet is adnék...
több mint 13 éve
Ribéry felépül erre Robben megfázik...ezek tuti összebeszélnek és váltják egymást folyamat... 😀
|
több mint 13 éve
traitorres 😀
több mint 13 éve
vassadi
15 620
Próbálgatta, és azt ezután is lehet (és ha a szükség úgy hozza, akkor kell is majd), de tartósan szerintem biztosan nem fognak átállni erre a szisztémára. Már csak a rotáció miatt se; hamarosan ugyebár indul a BL-tavasz...Kétlem, hogy Mourinho átváltana a kétcsatáros rendszerre.vassadi27pedig idén már próbálgatta(nem sokszor),és nem is volt reménytelenmaximilien
több mint 13 éve
ma 85 éves Grosics Gyula 😊Isten éltesse még nagyon sokáig Gyuszi bácsit! 😊
http://www.youtube.com/watch?v=quCmT8rsTz8Joci
több mint 13 éve
Pontosan! Ha berakjuk, mintha kettővel kevesebben játszanánk...a debütáló mexikói szövetségi kapitány, José Manuel de la Torre kihirdette a Bosznia elleni, Atlantában február 9-én megrendezendő barátságos meccsre a keretét, benne 9 (!) csatárral 😀 aztán ránézek az azeriek ellen készülő magyar keretre és hánynom kell...JJ TillerNem értelek, Tököli kapásból hármat ér.Dzsokijuing
több mint 13 éve
Mikey
18 839
Két gondolat John W. Henrytől:Dalglishról esetleges hosszabb távú maradásáról:
“It’s still early but in retrospect you could not have made, in our case it was very fortunate for us, but we could not have made a better choice.”
“I know he, for a long time now, has wanted to be in this position, so it’s a great thing for the club, for Kenny and for us.”
Torresről:
“One of the things that we talked about from the very beginning was how important it was that everyone was on the same page. No player is bigger than the club.”
“We expect players to want to be there. If they don’t want to be part of Liverpool Football Club then we should do everything we can to facilitate them going elsewhere.”
😉
több mint 13 éve
a debütáló mexikói szövetségi kapitány, José Manuel de la Torre kihirdette a Bosznia elleni, Atlantában február 9-én megrendezendő barátságos meccsre a keretét, benne 9 (!) csatárral 😀 aztán ránézek az azeriek ellen készülő magyar keretre és hánynom kell...JJ TillerNem értelek, Tököli kapásból hármat ér.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
a debütáló mexikói szövetségi kapitány, José Manuel de la Torre kihirdette a Bosznia elleni, Atlantában február 9-én megrendezendő barátságos meccsre a keretét, benne 9 (!) csatárral 😀 aztán ránézek az azeriek ellen készülő magyar keretre és hánynom kell...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
pedig idén már próbálgatta(nem sokszor),és nem is volt reménytelennem lepődnék meg,ha a későbbiekben Benzemával együtt lépne a pályára. Benzema mezőnyben nagyon jól játszik,ő meg gólérzékenységével hozhat sok jót 😉maximilienKétlem, hogy Mourinho átváltana a kétcsatáros rendszerre.vassadi27
több mint 13 éve
vassadi
15 620
nem lepődnék meg,ha a későbbiekben Benzemával együtt lépne a pályára. Benzema mezőnyben nagyon jól játszik,ő meg gólérzékenységével hozhat sok jót 😉maximilienKétlem, hogy Mourinho átváltana a kétcsatáros rendszerre.
több mint 13 éve
Adebayor szépen beköszönt 😊eaglesmcnabbnem lepődnék meg,ha a későbbiekben Benzemával együtt lépne a pályára. Benzema mezőnyben nagyon jól játszik,ő meg gólérzékenységével hozhat sok jót 😉
több mint 13 éve
Ja és bye Gary 😕, sajnálom hogy visszavonult, nagyon bírtam, még akkor is ha az utóbbi években már nem igazán játszott, ő akkor is emblematikus Mu playa.Ki más smárolta volna le Scholest a városi rivális ellen lőtt uccsó perces győztesgólja után.. 😀
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Hát ezen én is sikongattam... hatalmas 😂http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2011/02/01/A_Torres-sztori_-_Ahogy_tortent/Sírva vertem az asztalt 😀 Óriási 😀
mókás 😀Hanni
Hogy egyeseknek mennyi szabadidejük van...JC6
15.06
Kiderül, hogy Fernando mégis marad, miután John Terrynek nem sikerült megállapodnia Torres feleségével.
😂
Just Win Baby!
több mint 13 éve
barca-real spanyol kupadöntőmaximilienAdebayor szépen beköszönt 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Lokálpatrioizmus. Abban a korban nőtt fel, amikor a Pool volt Anglia királya. ManUtd fanként a gyűlölet megmaradt benne játékosként is.azért Gary Neville-t a másik két emberrel egy lapon emlegetni, sztem blődség.+1. Érdekes, hogy csak ő intett be gyökér módon a Liverpool-szurkolóknak kb. 2 éve az egyik meccsen. :rolleyes:Mikey
sose szerettem, mindig is egy bunkónak tartottam, persze nagy alakja a unitednek, de régóta vártam már, hogy ne okozzon több gondot.gabtsi
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
szerintem (miután a unitedben a szélsővédők játékba lépése kiemelten fontos a támadásoknál) ő sokszor kerékkötője volt a támadásoknak egyszerű ügyetlensége miatt.Beckhammel remek kapcsolata volt, csak záporoztak tőle vagy Beckstől a beadások. Utána érdemes volt megnézni, hogy Ronaldo nem passzolt neki az esetek 95%ában Gary hiába sprintelt fel 50 métert. Ezért se kedveltem többek közt Ronaldot. Valenciával jó párost alkothattak volna, de Gary már nem az volt, aki régen.
gabtsi
Amúgy jól írod a 80as-90es években nagy király lehetett volna. Nagyon hajaz egy sokak által (főleg az idősebbek) nagyon kedvelt 70es években a csapatban játszó bekkre Nobby Stilesre.
több mint 13 éve
Mikey
18 839
azért Gary Neville-t a másik két emberrel egy lapon emlegetni, sztem blődség.+1. Érdekes, hogy csak ő intett be gyökér módon a Liverpool-szurkolóknak kb. 2 éve az egyik meccsen. :rolleyes:
sose szerettem, mindig is egy bunkónak tartottam, persze nagy alakja a unitednek, de régóta vártam már, hogy ne okozzon több gondot.gabtsi
több mint 13 éve
így van, nagyon jól írod. az elittel nem értek egyet de ez legyen az én bajom.szerintem Gary Neville legnagyobb baja, hogy rossz korban született, mert ő már ebben a mai futballban agyon kevés, ellenben a 80-as évek vége 90-es évek eleje angol futballban óriási nagy császár lett volna, mert ahhoz ért.
szerintem (miután a unitedben a szélsővédők játékba lépése kiemelten fontos a támadásoknál) ő sokszor kerékkötője volt a támadásoknak egyszerű ügyetlensége miatt.
szeretném még egyszer aláhúzni, hogy maximálisan respektlom a munkát amit beletett ebbe, illetve a hűségét, csak megközelítőleg sem bírt akkor a jelentőséggel a játéka mint a másik két úré.
de nem akarok mélyebben belemenni, mert kb 10 éve pont ugyanezen téma miatt, gyűlöltek ki az [origo] united forumról, szal tudom h kisebbségi véleményen vagyok 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
nemtom, én Scholes-ra és Giggsre úgy emlékszem mint aki meccseket/kupákat nyert nekünk, ezzel szemben Gary Neville max segített nem elveszteni, sose volt olyan szintú JÁTÉKOS mint Paul vagy Ryan, persze nagy alakja a unitednek ez nem kétséges, írtam is, de hozzáadott értékben a cipőjét nem vihetné az előbbi két úrnak.gabtsiScholes és Giggs kupákat nyer (középpályás ill, szélső), Neville "max segített nem elveszteni" jobb oldali szélsőhátvéd. Úgy vélem amit írtál az igaz, már csak a posztokból tekintve is. A védők megadják a középpályásoknak ill. csatároknak az esélyt, hogy nyerjenek. Lehet bármilyen támadójátékod, ha nincs mögötted jó védelem. Gary sérüléséig biztos pontja volt a védelemnek, amely ha meccset nem is nyert, de számtalanszor királlyá emelte az elől lévőket.
Nem volt olyan szintű játékos. Ez is igaz. Viszont egy rohadt nagy különbség van. Scholes és Giggs kaptak vmi Isten áldotta tehetséget a futballhoz. Gary nem különösebben. Ő szó szerint felküzdötte, feldolgozta magát, arra a szintre, amit elért. Ezt becsülöm mindennél jobban benne. Ezért kedvelem az egyszerű iparos, ámde lelkes, szívvel futballozó, brit labdarúgókat. Gary ennek a kategóriának a királya. Elit jobbhátvéd volt Anglia elit klubjában.
Klubimádata pedig ennél csak még inkább a magasba emeli.
A játéktudás az egy fontos dolog, de nem minden. Igazán az számít, amit elértél. Gary nem keveset ért el.
Ez nem Ryan és Paul ellen irányul én mindenkinél jobban szeretem őket, a játékukat.
Respect Gary!
több mint 13 éve
nemtom, én Scholes-ra és Giggsre úgy emlékszem mint aki meccseket/kupákat nyert nekünk, ezzel szemben Gary Neville max segített nem elveszteni, sose volt olyan szintú JÁTÉKOS mint Paul vagy Ryan, persze nagy alakja a unitednek ez nem kétséges, írtam is, de hozzáadott értékben a cipőjét nem vihetné az előbbi két úrnak.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
vassadi
15 620
Egyetértek, ugyanaz a kategória, mint Giggs, Scholes, és még sorolhatnám az MU-legendákat...