Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Több mint 5ös gólátlag volt ebben a PL fordulóban... Nice. 😊
Just Win Baby!
több mint 13 éve
vassadi
15 620
Ez az Arsenal. Lehet egy-két nagy meccsük (a szezon kezdeti szakaszában), lehet dicsérgetni őket, hogy mennyire szimpatikus társaság, és el lehet sütni még jópárszor, hogy milyen szép focit játszanak; de így soha nem fognak bajnoki címet nyerni. Ha este nyerünk, 7 pontos előny.Finoman szólva potyognak a gólok a PL aktuális fordulójában, 7 meccsen 38 gól, 5,4-es átlag.
Bayern :o :rolleyes:Kb. az Arsenal esete. Ha a Bayern is így folytatja, BL-t mégúgyse fognak nyerni, mint bajnokságot. Bár a bajoroknál most már tendencia, hogy egy rossz szezon, egy jó, ...
nagyon össze kell kapnunk magunkat a BL-re....gamerkr
több mint 13 éve
miért lenne szar? 😉Asszem megvan az év meccse. 😊Raider89szar ujkastely a borotol tanultakFake
Az Arsenal a szar szerintem 😉
több mint 13 éve
Mikey
18 843
Cirka három év után néztem először olyan PL meccset, amelyen nem játszott a Liverpool.Elképesztően buta csapat ez az Arsenal.
Dowd meg még mindig idióta. De most legalább konzekvensen volt idióta.
több mint 13 éve
Nyer a United a Cselszki-Pool meg X :cool:Na a bayern meg az arzenál ismét bebizonyította miért nem igazi bajnok-csapat. Lehet hogy egy meccsről van szó egy hosszú bajnokságban de ez amatőrizmus. Wenger és az ő tálentuma ismét megmutatkozott azért, igaz hogy a játékosok játsszák a meccset de 0-4es félidőről...OMG...😊 Csak nem a Wolves fogja elvenni a veretlenségünket... 😛
Igaz hogy a fogadásaim felét elvitte ez a 2 csapat "teljesítménye" de ilyenkor egy United drukkernek illik pezsgőt bontani 😛 😂
Azért nyerjünk este... :/davemayer
De én nagyon remélem hogy nagyon pörögni fognak a srácok, látván hogy az Arsenal pontokat vesztett, most meg lehetne lógni. 😊Raider89
Azért most megkérdezném Wengertől mire gondolt hogy a N'Castle otthon feladja a meccset? legkésőbb azért 2-4nél illett volna rendezni a sorokat. Nem láttam a meccset de gondolom csak csapkodta az oldalát meg ordítozott befelé...
Most láttam mekkorát osztott Tioté, nálam már 5 évvel ezelőtt az elsőszámú szűrő-igazolás volt a CM-ben 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Nolan lövése nem sokkal ment mellé... akkor 5-4. Viszont utána ha RVP nem lesről indul akkor 4-5.volt még 1-2 perc,azt hittem simán kapunk még legalább egyetbecsületes teljesítmény 4-0-ról kikapni,jól van fiúk....Newman4-4 lett nem?Bazzani
szégyenNewman
Just Win Baby!
több mint 13 éve
volt még 1-2 perc,azt hittem simán kapunk még legalább egyetbecsületes teljesítmény 4-0-ról kikapni,jól van fiúk....Newman4-4 lett nem?Bazzani
szégyen
több mint 13 éve
Bayern :o :rolleyes:ja aztán megint csak a United ellen megy egész szezonban... :mad:
nagyon össze kell kapnunk magunkat a BL-re....gamerkr
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Na a bayern meg az arzenál ismét bebizonyította miért nem igazi bajnok-csapat. Lehet hogy egy meccsről van szó egy hosszú bajnokságban de ez amatőrizmus. Wenger és az ő tálentuma ismét megmutatkozott azért, igaz hogy a játékosok játsszák a meccset de 0-4es félidőről...OMG...😊 Csak nem a Wolves fogja elvenni a veretlenségünket... 😛
Igaz hogy a fogadásaim felét elvitte ez a 2 csapat "teljesítménye" de ilyenkor egy United drukkernek illik pezsgőt bontani 😛 😂
Azért nyerjünk este... :/davemayer
De én nagyon remélem hogy nagyon pörögni fognak a srácok, látván hogy az Arsenal pontokat vesztett, most meg lehetne lógni. 😊
Just Win Baby!
több mint 13 éve
felér egy vereséggel...becsületes teljesítmény 4-0-ról kikapni,jól van fiúk....Newman4-4 lett nem?Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Asszem megvan az év meccse. 😊Raider89szar ujkastely a borotol tanultak
több mint 13 éve
Bayern :o :rolleyes: nagyon össze kell kapnunk magunkat a BL-re....
több mint 13 éve
Na a bayern meg az arzenál ismét bebizonyította miért nem igazi bajnok-csapat. Lehet hogy egy meccsről van szó egy hosszú bajnokságban de ez amatőrizmus. Wenger és az ő tálentuma ismét megmutatkozott azért, igaz hogy a játékosok játsszák a meccset de 0-4es félidőről...OMG...Igaz hogy a fogadásaim felét elvitte ez a 2 csapat "teljesítménye" de ilyenkor egy United drukkernek illik pezsgőt bontani 😛 😂
Azért nyerjünk este... :/
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
becsületes teljesítmény 4-0-ról kikapni,jól van fiúk....Newman4-4 lett nem?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Akkor már én is egyet. 😊a you aint got no history films duman besirtam 😀
http://img819.imageshack.us/img819/738/suarezwerewolf.jpgMikey
de a tobbi is otletes 😊
en mindenesetre torrest nem tartom judasnak hiszen nem o akart mindenaron a dynamoban jatszani
persze ha o is csokolgatni fogja a mezet a senkihaziaknak az mar nem fog tetszeni kicsit sem 😕
több mint 13 éve
becsületes teljesítmény 4-0-ról kikapni,jól van fiúk....
több mint 13 éve
Nem néztem, csak a livescore-n az eredményt.Akkor azért Nolan lövésénél annyira nem volt meg az a vigyor 😀BruceNewcastle 😀BruceFeleségem D-re rakta tippmixen.
0-4nél szóltam neki,hogy bukó sajna.
Most vigyorog éppen. 😀Bazzani
több mint 13 éve
Hát ez hatalmas meccs volt, jókor kezdtem el nézni, 0-4nél elment tőle a kedvem, amikor visszakapcsoltam, pont szépítettek... 😂 Azóta meg EKSZTÁÁÁÁZIS. Szép volt másik UNITED.
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Akkor azért Nolan lövésénél annyira nem volt meg az a vigyor 😀Newcastle 😀BruceFeleségem D-re rakta tippmixen.
Most vigyorog éppen. 😀Bazzani
több mint 13 éve
Newcastle 😀BruceFeleségem D-re rakta tippmixen.
Most vigyorog éppen. 😀
több mint 13 éve
bogjosi
1 552
Newcastle-Arsenal 0-4 után 4-4 :o
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 13 éve
vassadi
15 620
Newcastle - Arsenal, te jó ég... :o
több mint 13 éve
Newcastle 😀