Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Öröm itt olvasgatni egyes hszeket. Mai napon kiderült hogy a FA miatt nem lesz bajnok az Arsenal.

Just Win Baby!
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Annyira bírom, ha ezek a nagy stúdiós szakértők nem tudnak mit mondani, akkor ráfogják a kapusra a gólt... Erről ez első gólról rohadtul nem tehetett Hennessy. Hajrá Wolves persze! 😊

több mint 13 éve
Öröm az ürömben, hogy szopik a MU.
De majd kapnak 4 11-est és úgy is nyernek.Sebii
😊

Just Win Baby!
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 620
Valami hasonló comeback kell a második félidőben, mint a Blackpool ellen...

Az FA utálja Wengert, mert párszor már beszólt, ezért most úgy döntöttek nem leszünk bajnokok.Sebii
Milyen jól hangzik ez az előző évek eseményeinek ismeretében. 😂 😛
több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Az Öreg ordít egy sort a szünetben + Chicha be és megoldva...remélem... :rolleyes:

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 450 — Lájkold a zsűrit!
A nagy Torres-vita kapcsán:
http://www.focitipp.hu/?content=hirek&id=11670

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 144
Carrick, Flethcer, Berbatov LE, Anderson, Scholes, Hernandez BE és megfordítjuk...
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 792 — "Grammar maci"
ilyen játékkal hogy utolsó a Wolves? ja hogy csak ellenünk játszanak így... :rolleyes:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 572
Öröm az ürömben, hogy szopik a MU.
De majd kapnak 4 11-est és úgy is nyernek.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 337 — Je suis kobranadrág
Arsenal vitte a mixemet, szóval engem is utál az FA :cool:
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 572
Az FA utálja Wengert, mert párszor már beszólt, ezért most úgy döntöttek nem leszünk bajnokok. Már a múlthéten is megpróbálták pofátlanul elcsalni a meccset, akkor nem sikerült. De amit Phil Dowd ma játékvezetés címén művelt, az felháborító!
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 337 — ℧
nem tud valaki streamet a MU meccshez?

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Itt is kezdodik 😂 Majd a masodik felidot megnezem 😀Fake
nem is kell megvárni, már az első helyzet is elég volt hogy 3an egymást fogják a beívelésnél... :/

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 843
hat azert tudnek sorolni par jatekost aki anno majdnem tovigszopta a traductort h ott jatszhasson 0 perceket
persze ha jatszani fog akkor alap h en sem szeretnem h jol jatsszon de azert judasozni meg ugy kezelni
mint drogbat v terryt megsem fogomFake
Persze, lehetne mondani néhány nevet.
De Torresnél nem azzal van a gond, hogy menni akart, hanem hogy január közepén egy nyilatkozatban biztosította a Liverpool-szurkolókat, hogy maradni fog, és küzdeni a klubért és csapattársakért ésatöbbi.
Aztán 28-án jól szembeköpött mindenkit a transfer requestjével.

Csak ezért szeretném, hogy kapjon néhány nagyot a meccsen, és nem azért, mert menni akart.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Itt is kezdodik 😂 Majd a masodik felidot megnezem 😀
több mint 13 éve
NANI!!! 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
3' Nani, 0-1 :cool: 😊

Just Win Baby!
több mint 13 éve
Feleségem D-re rakta tippmixen.
0-4nél szóltam neki,hogy bukó sajna.
Most vigyorog éppen. 😀Bazzani
Akkor azért Nolan lövésénél annyira nem volt meg az a vigyor 😀Bruce
Elképzelem annak a tagnak a délutánját, aki betfairen 1000-es oddson adta a Newcastle-győzelmet. Persze ő megúszta, nem úgy, aki 500-ért adta a döntetlent 0-4-nél. 😀marci
kíváncsi lennék arra aki volt olyan hülye megrakni 0-4nél az X-et...

Fake: az hogy egy középső középpályást állították ki nem kell hogy sokat jelentsen, ha lyukas a csapat azért van az edző hogy kitalálja hogy kell betömni + nem kapni 4-et. Az évtized edzője...aha...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Jah hát én Newcastle szurkoló vagyok, nekem nem számít a Man United!
Ez a meccs jó volt! Aztán kész 😀Bruce
Na 😕 😂
Nekem is szimpi a Castle, még Shearerrel volt 2. kedvenc csapatom, amióta feljutottak ujra PLbe szorítok nekik is. 😛

Just Win Baby!
több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Newcastle 😀Bruce
Feleségem D-re rakta tippmixen.
0-4nél szóltam neki,hogy bukó sajna.
Most vigyorog éppen. 😀Bazzani
Akkor azért Nolan lövésénél annyira nem volt meg az a vigyor 😀Bruce
Elképzelem annak a tagnak a délutánját, aki betfairen 1000-es oddson adta a Newcastle-győzelmet. Persze ő megúszta, nem úgy, aki 500-ért adta a döntetlent 0-4-nél. 😀
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 514 — Sic semper tyrannis!
Jah hát én Newcastle szurkoló vagyok, nekem nem számít a Man United!
Ez a meccs jó volt! Aztán kész 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
en mindenesetre torrest nem tartom judasnak hiszen nem o akart mindenaron a dynamoban jatszani
persze ha o is csokolgatni fogja a mezet a senkihaziaknak az mar nem fog tetszeni kicsit sem 😕Fake
Miért, ki akart?

Én őszintén remélem, hogy Skrtel és Agger úgy bánik majd vele holnap, ahogy anno Ferdinand és Vidic bánt vele egy-egy manure elleni meccsen...Mikey
hat azert tudnek sorolni par jatekost aki anno majdnem tovigszopta a traductort h ott jatszhasson 0 perceket
persze ha jatszani fog akkor alap h en sem szeretnem h jol jatsszon de azert judasozni meg ugy kezelni
mint drogbat v terryt megsem fogom
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Asszem megvan az év meccse. 😊Raider89
szar ujkastely a borotol tanultakFake
miért lenne szar? 😉

Az Arsenal a szar szerintem 😉Bruce
jo abban az esetben hajlando vagyok visszavonni az allitasom ha ezt meg megcsinaljak
mondjuk 8 fordulon belul haromszor. es nincs lazazas a tobbit meg kell forditani 😀

btw kivancsi lennek ha nem pont az egyik kozepso kozeppalyasat allitjak ki a szarzenalnak
akkor mekkora feltamadast produkalt vna az ujkastely de ezzel nem azt akarom mondani h ezert nem jar a respect 😊
csak h azert a kulso korulmenyek erosen a nutd malmara hajtottak a vizet
több mint 13 éve
Remélem Rafael felépült és játszik. Nagyon szépen kezdett beépülni a csapatba, és jól is nyomja. Védekezésbe is jó és támadásba is.

Just Win Baby!
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 843
en mindenesetre torrest nem tartom judasnak hiszen nem o akart mindenaron a dynamoban jatszani
persze ha o is csokolgatni fogja a mezet a senkihaziaknak az mar nem fog tetszeni kicsit sem 😕Fake
Miért, ki akart?

Én őszintén remélem, hogy Skrtel és Agger úgy bánik majd vele holnap, ahogy anno Ferdinand és Vidic bánt vele egy-egy manure elleni meccsen...