Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
na. katalány földön az volt a baj, hogy volt kimagasló technikai skill, de nem volt kiló, és nem volt hátvédsor. bőrgatyás földön az a baj, hogy van kiló, meg van hátvédsor, de nincs olyan kiemelkedő szintű technikai skill elöl.mondjuk én azt hittem, hogy a német Inzaghi-ról bepattan valami, aztán meccs lesz, erre jön az a Ramos, akinek pályán sem kellene lennie, mert még Piquénél is nagyobb bohóc, erre fejel két gólt. na EZ a megalol kategória.
viszont lehet, hogy Ancelotti rájön a tutira, és előre pakolja be Szerdzsót, aztán hátha egy felívelés bepattan róla - feltéve, hogy holnap a Dinamó jut tovább
több mint 12 éve
Szegény bayern........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Gotze bameg... Kurva jo csoka, erre megrohad a padon. Guardioalanal meg igaz, amit mondanak, csak elonybol tud jatszani, hatranyban nem tud megujulni.es varatlant huzni.
több mint 12 éve
Az csere 😀
több mint 12 éve
Szerencséje a Bayernnek,hogy a két ütésnél (Mandzukic az elején meg utána Ribery) pont Carvajal volt az elszenvedő...
több mint 12 éve
Le a kalappal a reál előtt. Egyszerűen éhesebbek. Még pep munkája nem ért be teljesen majd jövőrecsebilegyen igazad, én kicsit szkeptikus vagyok. Nagyon jó a penge idénykezdet/ősz, aztán jött a leengedés. Nyilván a 2:0nál, 3:0nál érkező hibák már következmények... Jó lenne abból meríteni, ami a régi Bayern-t jelenti. Értem én, hogy Pep a tiki-takára esküszik, de nagyon kíváncsi vagyok mennyit akar/képes ebből "engedni" a jövőben.
több mint 12 éve
Le a kalappal a reál előtt. Egyszerűen éhesebbek. Még pep munkája nem ért be teljesen majd jövőre
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Ancelotti egy zseni, mondtam en. Nem veletlenul nyert ennyi BLt a Milannal. Szep foci nem terepe, de az eredmenyes nagyon is.
több mint 12 éve
Pep!meccs után monnyá le,aztán gyere haza.
Amúgy mennyire lesz epic hogy mou a döntőbe betolja a buszt és veri a realt.
😀
több mint 12 éve
az a bizonyos identitás, amiről az NFLben is sokat beszélnek.Csak az eredmenyt latom. Ez valami vicc?Stezvéres valóság.Amadeus91
'who are these guys in green and gold' ?
több mint 12 éve
Ribery helyes kis balpofon, remélem nem fog eldurvulni nagyon a meccs
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Csak az eredmenyt latom. Ez valami vicc?StezNem. Ezt a Bayern ellen még David Moyes is továbbjutásra állt a 2. meccs 2. félidejében.
| Kőkemény 1 percig |
több mint 12 éve
Visszakapjuk, amit tavaly ilyenkor adtunk a Barcának.
több mint 12 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Csak az eredmenyt latom. Ez valami vicc?StezAz eredmény nem, de a Bayern "játéka" az.
több mint 12 éve
Csak az eredmenyt latom. Ez valami vicc?Stezvéres valóság.
több mint 12 éve
Csak az eredmenyt latom. Ez valami vicc?
több mint 12 éve
Nah, nézek akkor Breaking Badet. 😀Vrijbloednagyon helyes, kedvenc sorozatom 😀
/OFF vége

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Ez a bayern nemhogy öt gólt nem fog lőni, de még ötször kapura sem...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Nah, nézek akkor Breaking Badet. 😀
több mint 12 éve
hát ez ennyi volt.A sebhelyesarcú kár hogy eladta a labdát. Jupp idején szoptuk a szöglet gólokat rendesen.
több mint 12 éve
húbaszki 😀 asszem a real lesz az esélyes a döntőben, bárkit is kapjon

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!