Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
nem tudom mit kell nézni, áruld el. Több a csillagotok vagy mi?davemayerha részletesen megnézed, akkor rájössz te magad is.Amadeus91? eddig nem volt meze a bayernnek vagy mi?davemayer
na végreAmadeus91

volt

lesz most.
ne mond, hogy nem látod.
több mint 12 éve
Te nem is tudtad? Kényelmetlen fecske strandpapucs kombóban gurítottak egy hetest, meg verték agyon a Bundest. El se merem képzelni mit fognak művelni ebben a csillivilli szerelésben 😀? eddig nem volt meze a bayernnek vagy mi?davemayer
na végreAmadeus91

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Végre Liverpool mez színű lehet.nem tudom mit kell nézni, áruld el. Több a csillagotok vagy mi?davemayerha részletesen megnézed, akkor rájössz te magad is.Amadeus91? eddig nem volt meze a bayernnek vagy mi?davemayer
na végreAmadeus91
több mint 12 éve
az nem lehet hogy agyat növesztettek a játékosok,ugye?nem tudom mit kell nézni, áruld el. Több a csillagotok vagy mi?davemayerha részletesen megnézed, akkor rájössz te magad is.Amadeus91? eddig nem volt meze a bayernnek vagy mi?davemayer
na végreAmadeus91
több mint 12 éve
nem tudom mit kell nézni, áruld el. Több a csillagotok vagy mi?ha részletesen megnézed, akkor rájössz te magad is.Amadeus91? eddig nem volt meze a bayernnek vagy mi?davemayer
na végreAmadeus91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ha nem épitik fel akkor mi csak jól járunk mert van egy olyan záradék a szerződésben a market zrt-vel,miszerint minden nap csúszás 12 millió forint kötbért von maga után.Namost mivel a marketzrt-nek elég nagy narancs támogatása van,tehát nem hiszem hogy kibasznának saját magukkalwww.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/sportberuhazasok-szukseg-eseten-a-stadionepiteseket-is-felfuggeszthetik-2243477A gáz csak az h az Albert stadiont mar lebontották...Sinisa
na eddig tartott a nagy lendület, de akkor minek kell elindítani...davemayer
több mint 12 éve
aztán akkora bust lesz, mint Torres 😀 szerintem jövőre Mouval így is simán bajnokesélyes a Chelsea, a védelembe kellene még pár ember, azt jóvan 😊LOLvan pénz, bár Mou helyében erre ráígérnék, ha elhozza a Chelsea-be akkor van esélyük a bajnoki címre.davemayer
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/atletico-madrid-falcao-60-millio-euroert-a-monacoe-lesz-sajtohir-2243463Stez

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
ha részletesen megnézed, akkor rájössz te magad is.? eddig nem volt meze a bayernnek vagy mi?davemayer
na végreAmadeus91
több mint 12 éve
Hát nem jött jól ez az MTK győzelem,mert távolodik a dobogó.Győr,MTK,Debrecen hármasból igazából verni kéne mindhármat.De jól tudom hogy a negyedik hely is EL-t ér,mert a debrecen bejutott a döntőbe?
több mint 12 éve
? eddig nem volt meze a bayernnek vagy mi?
na végreAmadeus91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
csak várj, holnap érkezik két raklap só isEz is az mlsz műve. Stadiont is leromboltatták büntetésként... 😊vandeminekszerintem direkt kibaxtak a fradival.Amadeus91pont erre céloztam, minek kell elkezdeni ha utána egy hónappal ilyen hírek vannak. Azt ne mondja senki hogy nem tudták előre mihez nyúlnak hozzá ha gáz van...davemayerwww.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/sportberuhazasok-szukseg-eseten-a-stadionepiteseket-is-felfuggeszthetik-2243477A gáz csak az h az Albert stadiont mar lebontották...Sinisa
több mint 12 éve
Ez is az mlsz műve. Stadiont is leromboltatták büntetésként... 😊szerintem direkt kibaxtak a fradival.Amadeus91pont erre céloztam, minek kell elkezdeni ha utána egy hónappal ilyen hírek vannak. Azt ne mondja senki hogy nem tudták előre mihez nyúlnak hozzá ha gáz van...davemayerwww.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/sportberuhazasok-szukseg-eseten-a-stadionepiteseket-is-felfuggeszthetik-2243477A gáz csak az h az Albert stadiont mar lebontották...Sinisa
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
szerintem direkt kibaxtak a fradival.pont erre céloztam, minek kell elkezdeni ha utána egy hónappal ilyen hírek vannak. Azt ne mondja senki hogy nem tudták előre mihez nyúlnak hozzá ha gáz van...davemayerwww.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/sportberuhazasok-szukseg-eseten-a-stadionepiteseket-is-felfuggeszthetik-2243477A gáz csak az h az Albert stadiont mar lebontották...Sinisa
több mint 12 éve
LOLvan pénz, bár Mou helyében erre ráígérnék, ha elhozza a Chelsea-be akkor van esélyük a bajnoki címre.
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/atletico-madrid-falcao-60-millio-euroert-a-monacoe-lesz-sajtohir-2243463Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
pont erre céloztam, minek kell elkezdeni ha utána egy hónappal ilyen hírek vannak. Azt ne mondja senki hogy nem tudták előre mihez nyúlnak hozzá ha gáz van...www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/sportberuhazasok-szukseg-eseten-a-stadionepiteseket-is-felfuggeszthetik-2243477A gáz csak az h az Albert stadiont mar lebontották...Sinisa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/sportberuhazasok-szukseg-eseten-a-stadionepiteseket-is-felfuggeszthetik-2243477A gáz csak az h az Albert stadiont mar lebontották...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/sportberuhazasok-szukseg-eseten-a-stadionepiteseket-is-felfuggeszthetik-2243477na eddig tartott a nagy lendület, de akkor minek kell elindítani...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Mondjuk ismerősök közül aki nagy "focistának" tartotta magát, egyik sem volt egy nagy észlény és nem is hinném azt, hogy alapból felfognák a komplexebb taktikai dolgokat. Persze ezzel nem azt mondom, hogy minden focista buta 😀 Ugyanakkor annyi rémlik az egészből, mikor egyesületben fociztam, hogy játszottunk ahogy tudtunk, majd mikor váltottam asztaliteniszre ott ez az elgondolás nagyon nem volt kifizetődő...Csank igazán megérdemelne egy nívós nagy európai fociklubot, már csak azért az egy mondatáért is, amikor valami nemzetközi kupameccs elött a kérdésre, hogy "mi lesz idegenben a meccs eleji taktika?" azt felelte:Jó lesz az, két év és Pintér lesz az új MU manager.StezAzt hittem már CsankAsbee
"Igyekszünk megzavarni az ellenfelet 4-5 apró góllal."
Ha bejön akkor tökéletes taktika.
És még mi lehet benne...Sobri Jóska
több mint 12 éve
Csank - MU párhuzamról annyit, hogy amikor SAF itthon tartott egy előadást a végén megkérdezte hogy valakinek van e kéedése... Természetesen az illusztris magyar edzői karnak nem volt. Majd kifele a teremből csank megkérdezte az egyik másik nagytudásút,hogy : " te! Ez tudott nekünk valami újat mondani?" 😀peachúgy tűnik még is JJ-nek lesz akkor igaza!
ilyen egyszerű játék ez... 😊
több mint 12 éve
és nehezebb, akárcsak az élet.... 😀Csank - MU párhuzamról annyit, hogy amikor SAF itthon tartott egy előadást a végén megkérdezte hogy valakinek van e kéedése... Természetesen az illusztris magyar edzői karnak nem volt. Majd kifele a teremből csank megkérdezte az egyik másik nagytudásút,hogy : " te! Ez tudott nekünk valami újat mondani?" 😀peachJogos.
Itthon Ferguson még egy ZTE ellen se tudott nyerni.
Magyarországon még a soccer is más...Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Csank - MU párhuzamról annyit, hogy amikor SAF itthon tartott egy előadást a végén megkérdezte hogy valakinek van e kéedése... Természetesen az illusztris magyar edzői karnak nem volt. Majd kifele a teremből csank megkérdezte az egyik másik nagytudásút,hogy : " te! Ez tudott nekünk valami újat mondani?" 😀peachJogos.
Itthon Ferguson még egy ZTE ellen se tudott nyerni.
Magyarországon még a soccer is más...
több mint 12 éve
Csank - MU párhuzamról annyit, hogy amikor SAF itthon tartott egy előadást a végén megkérdezte hogy valakinek van e kéedése... Természetesen az illusztris magyar edzői karnak nem volt. Majd kifele a teremből csank megkérdezte az egyik másik nagytudásút,hogy : " te! Ez tudott nekünk valami újat mondani?" 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Valaki mondja már el mi értelme van elengedni Rooney-t a MU-ból?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal