Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
beteg az agyatok... 😀

de akkor nem titkolom tovább és bevallom(bár szvsz páran már sejtettétek), h én vagyok a levegő Ura, azaz Air Sanyi!!! 😛

|
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 731 — #NoStress
Jó lesz az, két év és Pintér lesz az új MU manager.Stez
Azt hittem már CsankAsbee
Csank igazán megérdemelne egy nívós nagy európai fociklubot, már csak azért az egy mondatáért is, amikor valami nemzetközi kupameccs elött a kérdésre, hogy "mi lesz idegenben a meccs eleji taktika?" azt felelte:
"Igyekszünk megzavarni az ellenfelet 4-5 apró góllal."
Ha bejön akkor tökéletes taktika.
És még mi lehet benne...

több mint 12 éve
III.JC6 89 — In God I trust
Sőt, ő maga mondta azt a bizonyos mondatot 😀III.JC6
Ja 😀 Csak nem meri bevallani 😀 fél, hogy trollfoci celeb lenne...Kiss
Már az 😀
Divat = Újvári Joci 😀

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
Sőt, ő maga mondta azt a bizonyos mondatot 😀III.JC6
Ja 😀 Csak nem meri bevallani 😀 fél, hogy trollfoci celeb lenne...

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Sőt, ő maga mondta azt a bizonyos mondatot 😀

több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
Hrutka Jani, tegnap, Facebook:
"(...) Zárásként álljon itt a futballszerető facebook-olok egyik nagy kedvencének a mérkőzés utáni visszaemlékezésének szavai, melyet Nekem mondott a fehérvári busz előtt beszélgetve:
"az egyik biztonsági őr, elkezdett lökdösni, csapkodott miközben azt kiabálta felém:
Már régóta utállak Te h...e köcsög, b..d szájba a k...a anyádat, mindjárt jól szájba is b...lak Te f..szopó!" - magasztos, kellő intellektussal párosítva, magáért beszél!
Szomorú, hogy ilyen előfordulhat!"farkaspeti
Divat 8 órája már bemásolta, ő very fast.
😀III.JC6
akkor viszont jó megfigyelő vagyok, pedig a meccs időpontjáig visszapörgettem 😀farkaspeti
Divat már a meccs előtt belinkelte. 😀

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
farkaspeti Washington Commanders 763
"(...) Zárásként álljon itt a futballszerető facebook-olok egyik nagy kedvencének a mérkőzés utáni visszaemlékezésének szavai, melyet Nekem mondott a fehérvári busz előtt beszélgetve:
"az egyik biztonsági őr, elkezdett lökdösni, csapkodott miközben azt kiabálta felém:
Már régóta utállak Te h...e köcsög, b..d szájba a k...a anyádat, mindjárt jól szájba is b...lak Te f..szopó!" - magasztos, kellő intellektussal párosítva, magáért beszél!
😀III.JC6
akkor viszont jó megfigyelő vagyok, pedig a meccs időpontjáig visszapörgettem 😀

több mint 12 éve
😀

több mint 12 éve
farkaspeti Washington Commanders 763
Na,kap-e büntit akármelyik csapat?Kenny
tévések kapnak vissza-vissazesőként 103.000...na jó talán 150.000,-
air sanyi pedig 4-6 meccs körül, bele se merek gondolni mit mondott, de sztem utána hazament és kiverte magának, aztán persze bele is feküdt a g.cibe! sanyi a király!Divat
Azért Nemzetsándora is kapott 😀

Szomorú, hogy ilyen előfordulhat!"

több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Örülök Moyesnak illik a United stílusába, de annak méginkább örülök, hogy nem Mourinho érkezett, mert féltem, h ő lesz a befutó. Remélem Moyes hozza magával Bainest.Duff
Pumuklival együtt 😊 Carrickel fasza kis páros lennének.

több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 403
Örülök Moyesnak illik a United stílusába, de annak méginkább örülök, hogy nem Mourinho érkezett, mert féltem, h ő lesz a befutó. Remélem Moyes hozza magával Bainest.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Jó lesz az, két év és Pintér lesz az új MU manager.Stez
Azt hittem már Csank

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Én azért számítok visszaesésre a Manutdtől, legalábbis nem lesz zökkenőmentes az átmenet szerintem. Nem is lehet.

Viszont, hogy az Everton hol lesz jövőre az is egy jó kérdés. Moyes azért alsó hangon, kevés pénzzel 5 csillagos munkát végzett évek óta.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 432 — "Grammar maci"
Ha PL-en belül kellett gondolkodni akkor én is őt választottam volna, jó és eredményes munkát végzett az Evertonnál. Viszont hogy nem 6 évre szerződtetem az tuti. Nem azért mert ha nem triplázunk ki kell rúgni, ha jövőre nem nyerünk semmit akkor is hagynám dolgozni (ha van stílusa a csapatnak és nem omlik össze) de szerintem 3 év bőven elég lett volna. Az neki sem kevés meg a klubnak sem olyan sok.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 186 — Whoops, looks like something went wrong.
Jó lesz az, két év és Pintér lesz az új MU manager.

több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Welcome Moyes. ha meg kellett történnie (sajnos) annak, hogy Ferguson visszavonul, és új managert kell keresnünk, a lehető legjobbat választottuk. szvsz. Én örülök neki, jó lesz. Sok sikert DM!

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
😕

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
No, állítólag már be is jelentették, hogy Moyes -> MU

www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2013/May/manchester-united-appoints-new-manager-david-moyes.aspx

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 432 — "Grammar maci"
'We face ruin. Alex Ferguson has retired!'

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Az Evertonnál már megerősítették, hogy Moyes a szezon végén elhagyja a csapatot.
több mint 12 éve
A soccer topikban való megnyilvánulásaidból nagyon nem az jött le, hogy tisztában lennél a dolgokkal, dear ex-playa.
So sorry, nem akartam a lelkedbe gázolni.

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 701 — no es importante
igazolt játékos voltam több éven keresztül, no problemo, de személyeskedj csak tovább nyugodtan, nem én leszek az, aki megadja neked az örömet, hogy IV. jc6-ként térhess vissza közénk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Én meg azt nem szeretem, amikor olyasvalaki hozzánemértő okoskodik a soccerrer kapcsolatban, aki futballpályára max akkor tette a lábát, mikor azt hitte az amerikai foci pálya. Még hogy a legegyszerűbb játék, OMG...

SAF pedig igenis megreformálta a futballt. És igenis nagy edző. De egy "sakkozó" honnan tudná?

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 408

buli van

Draxler 2018-ig hosszabbított a bányászoknál.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 701 — no es importante
én elhiszem, hogy a legfelső szinten nem kizárólag arról szól a dolog, hogy az edző kijelöli a kezdő tizenegyet, na de attól szerintem nem kell tartanod, hogy "mindenki ledegradálja"... még Monizt is elismerem, akiről biztos forrásból tudom, hogy ez az élete, minden nap reggeltől éjfélig dolgozik, csak ez a mesevilág zavar, amit a labdarúgás köré építenek (ez persze valamennyire az NFL-re is igaz természetesen)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal