Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló
5-4, micsoda meccsek vannak a ligakupában 😀

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Woottonnak tényleg annyi lesz.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Wooton haver, másnak nem bírtad volna passzolni, pont Sturridgenak kellett? 😀

több mint 13 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 662 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
muhaha, Sturridge végre belőtte! Üres kapuba! Csoda!!! 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
engem sem zavar ha kiesünk, bár jó lenne ha az ifi minél többet játszana ilyen meccseket, de hát Wooton ismét elintézte hogy ne így legyen, szép gólpassz a töketlen chelsea csatárnak.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
hát ez már botrányos, hogy ezen a meccsen is ellenünk fújnak... mindent ennek a kurva MU-nak kell nyerni?Dexxter Tailor
khm... na ez a Wooton gyerek se éri meg a következő szezont MU mezben sztem, nem ez a szint.davemayer
Azért le a kalappal a csapat előtt, a B csapat ifikkel fűszerezve lenyomta a Chelsea csapatát melynek fele a PL kezdő. 2 tizenegyessel tudtak csak a 94. percben hosszabbítást kiharcolni. Szerintem jól játszottunk, Nani meg kis gólt lőtt :pDuff
bár én csak 2-2nél kapcsolódtam be elég jól játszottak a srácok, én is elégedett vagyok velük, Anderson nagyon jó volt amíg le nem vitték Nani gólja pedig tényleg nagyon ott volt. Ezért is gáz hogy nem tudták megnyerni. Sztem a hosszabbításban kapnak még egyet és úgy fog kiesni a MU.davemayer
Nem is baj, ha nem megyünk tovább, ez a kupa csak púp a csapat hátán. Nem véletlen van fenn az ificsapat fele
több mint 13 éve
hát ez már botrányos, hogy ezen a meccsen is ellenünk fújnak... mindent ennek a kurva MU-nak kell nyerni?Dexxter Tailor
khm... na ez a Wooton gyerek se éri meg a következő szezont MU mezben sztem, nem ez a szint.davemayer
Azért le a kalappal a csapat előtt, a B csapat ifikkel fűszerezve lenyomta a Chelsea csapatát melynek fele a PL kezdő. 2 tizenegyessel tudtak csak a 94. percben hosszabbítást kiharcolni. Szerintem jól játszottunk, Nani meg kis gólt lőtt :pDuff
bár én csak 2-2nél kapcsolódtam be elég jól játszottak a srácok, én is elégedett vagyok velük, Anderson nagyon jó volt amíg le nem vitték Nani gólja pedig tényleg nagyon ott volt. Ezért is gáz hogy nem tudták megnyerni. Sztem a hosszabbításban kapnak még egyet és úgy fog kiesni a MU.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Azért le a kalappal a csapat előtt, a B csapat ifikkel fűszerezve lenyomta a Chelsea csapatát melynek fele a PL kezdő. 2 tizenegyessel tudtak csak a 94. percben hosszabbítást kiharcolni. Szerintem jól játszottunk, Nani meg kis gólt lőtt :p
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Tudod csak azért csinálta, hogy a cselzisek ne panaszkodjanak már annyit mikor véletlenül ellenük fújnak. Vagy lehet lefizették. Ki tudja... 😀
több mint 13 éve
Szerencsére a végén ez a Wooton gyerek lelkét is zavarta. Ezt mégis hogy gondolta? 😂

több mint 13 éve
khm... na ez a Wooton gyerek se éri meg a következő szezont MU mezben sztem, nem ez a szint.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 662 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hát ez már botrányos, hogy ezen a meccsen is ellenünk fújnak... mindent ennek a kurva MU-nak kell nyerni?

yaaay, 94. percben kaptunk egy büntetőt, jöhet a hosszabbítás 😀

Don't blink!
több mint 13 éve
Ez a Sturridge annyira egy irritálóan buta és hanyag játékos, hogy rendesen fáj néznem a Chelseaben.

Viszont Mikel a világ top3 védekező középpályása szerintem már egyértelműen. 😊Schleck
Jaja, Mikel nagyon sokat fejlődött az utóbbi két évben, én is bírom 😊
Sturridge meg csak simán elbalfaszkodja a helyzeteit, remélem lassan kinövi ezt.Dexxter Tailor
Szerintem biztos, hogy nem növi ki. Ügyes, de ugyanilyen önző és hanyag mióta először láttam, semmi fejlődést nem látok rajta.
De neked legyen igazad! 😀

több mint 13 éve
Ez a Sturridge annyira egy irritálóan buta és hanyag játékos, hogy rendesen fáj néznem a Chelseaben.

Viszont Mikel a világ top3 védekező középpályása szerintem már egyértelműen. 😊Schleck
Jaja, Mikel nagyon sokat fejlődött az utóbbi két évben, én is bírom 😊
Sturridge meg csak simán elbalfaszkodja a helyzeteit, remélem lassan kinövi ezt.

Don't blink!
több mint 13 éve

Viszont Mikel a világ top3 védekező középpályása szerintem már egyértelműen. 😊

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 107 — Vikings fan
Tiszaújváros - PMFC 2-1
Erre nem tudok mit mondani... ezt a szégyent...takarodjon az összes a picsába.Dub
Borsod POWA
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Tiszaújváros - PMFC 2-1
Erre nem tudok mit mondani... ezt a szégyent...takarodjon az összes a picsába.
több mint 13 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
vajon 4-0-nál hányas szorzó volt a rendes játékidőbeli X-re? hmm hmmJC6
Azt hiszem 29, és ugyanennyi a továbbjutásra is! 😊
Gooner Till I Die!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
félidőben 1-0ra vezet az NB3-as Szentlőrinc az igencsak tartalékos Loki ellen, hajrá!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
vajon 4-0-nál hányas szorzó volt a rendes játékidőbeli X-re? hmm hmm
több mint 13 éve
5-7 lett a vége az Arsenalnak, agyfasz 😀😀

Don't blink!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
89. percben 4-2 volt a Readingnek, LOL
több mint 13 éve
az úgy laza, az arsenal 0-4-ről fordított idegenben a ligakupában 😀 még van kb 10 perc a hosszabbítás 2. félidejéből

Don't blink!
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
Abate te szégyen. 😀
Minnyá kiesőhelyen vagyunk. 😀Stez
Fel kellene égetni a klubszékházat és behinteni sóval.
A játékosok meg csak meztelen léphetnének a pályára, ugyanis nem méltóak a Milan-mezre.empty taxi
Sharaawy méltó rá, ezért őt el is adja a büdös zsidó az első jó ajánlatért. 😊

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 067 — Lájkold a zsűrit!
Abate te szégyen. 😀
Minnyá kiesőhelyen vagyunk. 😀Stez
Fel kellene égetni a klubszékházat és behinteni sóval.
A játékosok meg csak meztelen léphetnének a pályára, ugyanis nem méltóak a Milan-mezre.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...