Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Woottonnak tényleg annyi lesz.
több mint 13 éve
Wooton haver, másnak nem bírtad volna passzolni, pont Sturridgenak kellett? 😀
több mint 13 éve
muhaha, Sturridge végre belőtte! Üres kapuba! Csoda!!! 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
engem sem zavar ha kiesünk, bár jó lenne ha az ifi minél többet játszana ilyen meccseket, de hát Wooton ismét elintézte hogy ne így legyen, szép gólpassz a töketlen chelsea csatárnak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Nem is baj, ha nem megyünk tovább, ez a kupa csak púp a csapat hátán. Nem véletlen van fenn az ificsapat felebár én csak 2-2nél kapcsolódtam be elég jól játszottak a srácok, én is elégedett vagyok velük, Anderson nagyon jó volt amíg le nem vitték Nani gólja pedig tényleg nagyon ott volt. Ezért is gáz hogy nem tudták megnyerni. Sztem a hosszabbításban kapnak még egyet és úgy fog kiesni a MU.davemayerAzért le a kalappal a csapat előtt, a B csapat ifikkel fűszerezve lenyomta a Chelsea csapatát melynek fele a PL kezdő. 2 tizenegyessel tudtak csak a 94. percben hosszabbítást kiharcolni. Szerintem jól játszottunk, Nani meg kis gólt lőtt :pDuffhát ez már botrányos, hogy ezen a meccsen is ellenünk fújnak... mindent ennek a kurva MU-nak kell nyerni?Dexxter Tailorkhm... na ez a Wooton gyerek se éri meg a következő szezont MU mezben sztem, nem ez a szint.davemayer
több mint 13 éve
bár én csak 2-2nél kapcsolódtam be elég jól játszottak a srácok, én is elégedett vagyok velük, Anderson nagyon jó volt amíg le nem vitték Nani gólja pedig tényleg nagyon ott volt. Ezért is gáz hogy nem tudták megnyerni. Sztem a hosszabbításban kapnak még egyet és úgy fog kiesni a MU.Azért le a kalappal a csapat előtt, a B csapat ifikkel fűszerezve lenyomta a Chelsea csapatát melynek fele a PL kezdő. 2 tizenegyessel tudtak csak a 94. percben hosszabbítást kiharcolni. Szerintem jól játszottunk, Nani meg kis gólt lőtt :pDuffhát ez már botrányos, hogy ezen a meccsen is ellenünk fújnak... mindent ennek a kurva MU-nak kell nyerni?Dexxter Tailorkhm... na ez a Wooton gyerek se éri meg a következő szezont MU mezben sztem, nem ez a szint.davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Azért le a kalappal a csapat előtt, a B csapat ifikkel fűszerezve lenyomta a Chelsea csapatát melynek fele a PL kezdő. 2 tizenegyessel tudtak csak a 94. percben hosszabbítást kiharcolni. Szerintem jól játszottunk, Nani meg kis gólt lőtt :phát ez már botrányos, hogy ezen a meccsen is ellenünk fújnak... mindent ennek a kurva MU-nak kell nyerni?Dexxter Tailorkhm... na ez a Wooton gyerek se éri meg a következő szezont MU mezben sztem, nem ez a szint.davemayer
több mint 13 éve
Tudod csak azért csinálta, hogy a cselzisek ne panaszkodjanak már annyit mikor véletlenül ellenük fújnak. Vagy lehet lefizették. Ki tudja... 😀hát ez már botrányos, hogy ezen a meccsen is ellenünk fújnak... mindent ennek a kurva MU-nak kell nyerni?Dexxter Tailorkhm... na ez a Wooton gyerek se éri meg a következő szezont MU mezben sztem, nem ez a szint.davemayer
több mint 13 éve
hát ez már botrányos, hogy ezen a meccsen is ellenünk fújnak... mindent ennek a kurva MU-nak kell nyerni?Dexxter TailorSzerencsére a végén ez a Wooton gyerek lelkét is zavarta. Ezt mégis hogy gondolta? 😂
több mint 13 éve
hát ez már botrányos, hogy ezen a meccsen is ellenünk fújnak... mindent ennek a kurva MU-nak kell nyerni?Dexxter Tailorkhm... na ez a Wooton gyerek se éri meg a következő szezont MU mezben sztem, nem ez a szint.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
hát ez már botrányos, hogy ezen a meccsen is ellenünk fújnak... mindent ennek a kurva MU-nak kell nyerni?yaaay, 94. percben kaptunk egy büntetőt, jöhet a hosszabbítás 😀

Don't blink!
több mint 13 éve
Szerintem biztos, hogy nem növi ki. Ügyes, de ugyanilyen önző és hanyag mióta először láttam, semmi fejlődést nem látok rajta.Ez a Sturridge annyira egy irritálóan buta és hanyag játékos, hogy rendesen fáj néznem a Chelseaben.Jaja, Mikel nagyon sokat fejlődött az utóbbi két évben, én is bírom 😊
Viszont Mikel a világ top3 védekező középpályása szerintem már egyértelműen. 😊Schleck
Sturridge meg csak simán elbalfaszkodja a helyzeteit, remélem lassan kinövi ezt.Dexxter Tailor
De neked legyen igazad! 😀
több mint 13 éve
Ez a Sturridge annyira egy irritálóan buta és hanyag játékos, hogy rendesen fáj néznem a Chelseaben.Jaja, Mikel nagyon sokat fejlődött az utóbbi két évben, én is bírom 😊
Viszont Mikel a világ top3 védekező középpályása szerintem már egyértelműen. 😊Schleck
Sturridge meg csak simán elbalfaszkodja a helyzeteit, remélem lassan kinövi ezt.

Don't blink!
több mint 13 éve
Ez a Sturridge annyira egy irritálóan buta és hanyag játékos, hogy rendesen fáj néznem a Chelseaben.Viszont Mikel a világ top3 védekező középpályása szerintem már egyértelműen. 😊
több mint 13 éve
Tiszaújváros - PMFC 2-1Borsod POWA
Erre nem tudok mit mondani... ezt a szégyent...takarodjon az összes a picsába.Dub
több mint 13 éve
Tiszaújváros - PMFC 2-1Erre nem tudok mit mondani... ezt a szégyent...takarodjon az összes a picsába.
több mint 13 éve
vajon 4-0-nál hányas szorzó volt a rendes játékidőbeli X-re? hmm hmmJC6Azt hiszem 29, és ugyanennyi a továbbjutásra is! 😊
Gooner Till I Die!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
félidőben 1-0ra vezet az NB3-as Szentlőrinc az igencsak tartalékos Loki ellen, hajrá!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
vajon 4-0-nál hányas szorzó volt a rendes játékidőbeli X-re? hmm hmm
több mint 13 éve
5-7 lett a vége az Arsenalnak, agyfasz 😀😀

Don't blink!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
89. percben 4-2 volt a Readingnek, LOL
több mint 13 éve
az úgy laza, az arsenal 0-4-ről fordított idegenben a ligakupában 😀 még van kb 10 perc a hosszabbítás 2. félidejéből

Don't blink!
több mint 13 éve
Sharaawy méltó rá, ezért őt el is adja a büdös zsidó az első jó ajánlatért. 😊Abate te szégyen. 😀Fel kellene égetni a klubszékházat és behinteni sóval.
Minnyá kiesőhelyen vagyunk. 😀Stez
A játékosok meg csak meztelen léphetnének a pályára, ugyanis nem méltóak a Milan-mezre.empty taxi
több mint 13 éve
Abate te szégyen. 😀Fel kellene égetni a klubszékházat és behinteni sóval.
Minnyá kiesőhelyen vagyunk. 😀Stez
A játékosok meg csak meztelen léphetnének a pályára, ugyanis nem méltóak a Milan-mezre.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...