Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Hát az Anderlecht játékosai elmehetnének az NFL-be kickernek. Én ilyet még nem láttam 5 tiziből 3 a kapu fölé...Zolikanem is az a vicc,hanem hogy mennyivel mentek azok a rúgások fölé! :o
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
bazd, ez nagyon komoly, Komanék ahogy kiestek, Juhászék ahogy kiestek áááá, katasztrófa93. percben 3-0-val már majdnem megvolt...
több mint 14 éve
Zolika
908
Hát az Anderlecht játékosai elmehetnének az NFL-be kickernek. Én ilyet még nem láttam 5 tiziből 3 a kapu fölé...
több mint 14 éve
lol, így kiesni!
több mint 14 éve
suarez mekkora homerun 😀hihetetlen...partizan a főtáblán
3 hazafutást is rúgott az anderlecht tiziből
több mint 14 éve
jönnek a tizik az anderlecht meccsen,csak kihúzta idáig a partizan
több mint 14 éve
Mekkora hentesek ezek a belgrádiak te atyaég. Mondjuk nem újdonság.
több mint 14 éve
Áááá, ezt nem hiszem el... 93. percben mentette hosszabbításra a Werder és tovább is jut, mert persze Antoniót 3-0-nál lecserélték, hogy kibekkeljék a hátralévő időt... Nem sikerült. 😕 Fuck.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
braxa88
12 534
majd jön Koman és eldönti 😉Ezt nem hiszem el................. Fuck!SoldadosGyerünk kicsi Samp! Meg tudod csinálni! Már csak ki kell húzni!!!!SoldadosAntonioooooooooooooooooooooooo!!!!!! Igeeeeeeeeeeeeen!!!!!
Most már ha kapunk is gólt, akkor is csak hosszabbítás, de ki kell húzni!Soldados
több mint 14 éve
kiezaz ökör? Kassai Arnautovic-al beszélget, ha jól látom németül 😀
|
több mint 14 éve
Ezt nem hiszem el................. Fuck!Gyerünk kicsi Samp! Meg tudod csinálni! Már csak ki kell húzni!!!!SoldadosAntonioooooooooooooooooooooooo!!!!!! Igeeeeeeeeeeeeen!!!!!
Most már ha kapunk is gólt, akkor is csak hosszabbítás, de ki kell húzni!Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Jól bekezdett a Real 😊 6perc alatt 1 kapufa,2helyzet meg egy meg nem adott goal :/ 😊
több mint 14 éve
Gyerünk kicsi Samp! Meg tudod csinálni! Már csak ki kell húzni!!!!SoldadosAntonioooooooooooooooooooooooo!!!!!! Igeeeeeeeeeeeeen!!!!!
Most már ha kapunk is gólt, akkor is csak hosszabbítás, de ki kell húzni!
több mint 14 éve
Na, kiderült kit hány meccsre meszelnek el az NBI/NBII-ben.😂
Egy nevet ne is keressünk a listán, Alves-nek ugyanis elnéznék a taposást, gyomorforgató amit művel már ez az MLSZ!
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-dvtk-t-pontlevonassal-az-ftc-t-300-ezer-forinttal-buntettek-2042249/gamerkr
röhej,ha ebben az évben nem a párt csapata nyeri a bajnokságot,jót fogok kacagni
több mint 14 éve
én már nem lepődök meg semminmegint megbüntették a Fradit ehhJocimeglepődsz? Tábor nélküli meccsen is kaptunk, mert vki bedobott szotyit 😊
vikinek biztos nem tetszett az új rigmus 😀 amúgy sztem "cigányokért" kaptuk csak azt nemtom h az hol szurkolói rendbontás
alves meg sztem prémiumot kap 😀
Mindig Lesznek SZarháziak!!! 😛Divat
a Fradi tartja el az egész emeleszt 😀
több mint 14 éve
Na, kiderült kit hány meccsre meszelnek el az NBI/NBII-ben.annyira vicc eza "testület" Rodi egyből pirosa 1 meccs, pedig az általában 2 meccs 😊
Egy nevet ne is keressünk a listán, Alves-nek ugyanis elnéznék a taposást, gyomorforgató amit művel már ez az MLSZ!
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-dvtk-t-pontlevonassal-az-ftc-t-300-ezer-forinttal-buntettek-2042249/gamerkr
|
több mint 14 éve
Gyerünk kicsi Samp! Meg tudod csinálni! Már csak ki kell húzni!!!!
több mint 14 éve
Ezek után nem megy Ibra a Milanba, tuti hogy a Madrid beajánl gyorsan 75 milliót + Gagot/Garayt. 😊Stezmilyen gágó meg garay... Casillas!!! 😀
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
úristen mekkora érzés lehet samp drukkernek lenni. hajrá itália!!!!!!!gameoverAzért még van egy félidő 😊 A Sevilla viszont hozza a szombati formáját úgy látszik :/
több mint 14 éve
gameover
20
úristen mekkora érzés lehet samp drukkernek lenni. hajrá itália!!!!!!!
bocs ha megbántottalak, tényleg nem direkt csinálom.
több mint 14 éve
Na, kiderült kit hány meccsre meszelnek el az NBI/NBII-ben.Egy nevet ne is keressünk a listán, Alves-nek ugyanis elnéznék a taposást, gyomorforgató amit művel már ez az MLSZ!
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-dvtk-t-pontlevonassal-az-ftc-t-300-ezer-forinttal-buntettek-2042249/
több mint 14 éve
nem kell várni, nagyon jól írta Mikey, Abramovics úgynevezett tulajdonosi kölcsönt ad a vállalatnak (teljesen nyilvánosan), ami azt jelenti, hogy az az ő személyes pénze amit bizony vissza kell fizetni.Abráról én olvastam már több helyen, hogy ő is csak hitelbe adja ám a pénzt a Chelsea-nek, és ha majd egyszer lelép, akkor azt bizony vissza fogja kérni... az úgy azért nem kicsi szopás lenne... és mindjárt változnának azok a vélemények, hogy jó tulaj... 😊MikeyErre a választ, hogy igaz-e vagy nem, csak akkor tudjuk meg, ha lelép Abra... 😊
Little Jarry
ami nem hajlik, az törik!