NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Green Bay Packers - New Orleans Saints
82
13
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
ég a Vidi 😀 😂
több mint 14 éve
vagy max végső esetben majd jövőre... 😀Szerintem meg inkább a kupára kéne, mert a bajnokságban max. egy "4.-10. hely egyikét" tűzhetik ki, ami ugye nem ér nemzetközi kupaindulást, a kupa-győzelem meg igen.ReCatalunyajaj ne, mar megint Gyugyoek. 😕 :ozavi27sztem inkább örülnöd kéne, hogy az Újpest teljesen mértékben a bajnokságra tud koncentrálni 😛Hurka
|
több mint 14 éve
Szerintem meg inkább a kupára kéne, mert a bajnokságban max. egy "4.-10. hely egyikét" tűzhetik ki, ami ugye nem ér nemzetközi kupaindulást, a kupa-győzelem meg igen.jaj ne, mar megint Gyugyoek. 😕 :ozavi27sztem inkább örülnöd kéne, hogy az Újpest teljesen mértékben a bajnokságra tud koncentrálni 😛Hurka
Hajrá Barça!
több mint 14 éve
magyar kupa sorsolásvissza kell vágni bajnoki vereségért Miljkovic góljaival 😊
Baja/Videoton-Haladás
MTK-Győr
Kaposvár-Paks
Siófok-FTC
Lombard-Újpest
Vasas-ZTE
Eger-Honvéd
DVSC-KTEJoci
|
több mint 14 éve
Jogos!! :o
több mint 14 éve
Hurka
4 103
jaj ne, mar megint Gyugyoek. 😕 :ozavi27sztem inkább örülnöd kéne, hogy az Újpest teljesen mértékben a bajnokságra tud koncentrálni 😛
több mint 14 éve
jaj ne, mar megint Gyugyoek. 😕 :o
több mint 14 éve
magyar kupa sorsolásBaja/Videoton-Haladás
MTK-Győr
Kaposvár-Paks
Siófok-FTC
Lombard-Újpest
Vasas-ZTE
Eger-Honvéd
DVSC-KTE
több mint 14 éve
1-0-ra győztünk Mastroeni góljával! 😊 Végig támadtuk az egész meccset, sokkal simább is lehetett volna. Remélem ez az előny is elég lesz a visszavágóra, amit jövő szombaton játszunk. Addig még most hétvégén a másik három párharcban lesznek meccsek: San Jose-New York, Seattle-LA, Dallas-Salt Lake.
több mint 14 éve
Csak most, az első kör ilyen, a többi egy meccsen dől el.visszavágós a PO??kristofPályára lépsz te is? 😀 Sok sikert! 😀 😀 😀JC6Engem a visszavágóra tartogatnak, ha esetleg szükség lesz egy terrortámadásra. 😛TheMileHighCity
több mint 14 éve
MLS vaze 😛visszavágós a PO??kristofPályára lépsz te is? 😀 Sok sikert! 😀 😀 😀JC6Engem a visszavágóra tartogatnak, ha esetleg szükség lesz egy terrortámadásra. 😛TheMileHighCity
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
visszavágós a PO??Pályára lépsz te is? 😀 Sok sikert! 😀 😀 😀JC6Engem a visszavágóra tartogatnak, ha esetleg szükség lesz egy terrortámadásra. 😛TheMileHighCity
több mint 14 éve
Engem a visszavágóra tartogatnak, ha esetleg szükség lesz egy terrortámadásra. 😛Ma kezdődik az MLS playoff! Rögtön az első napon mi játszunk a Crew ellen hazai pályán. Már nagyon komoly lázban vagyok, végre bejutottunk, és most nagyon erős a csapat, bízom benne, hogy minél tovább sikerül eljutnunk! 😊Pályára lépsz te is? 😀 Sok sikert! 😀 😀 😀JC6
Ismeretterjesztő, kedvcsináló beharangozó:
http://denversports.blog.hu/2010/10/28/mls_playoff_rapids_a_rajatszasbanTheMileHighCity
több mint 14 éve
Mi a különbség Higuain és Benzema között? Az előbbi lő gólokat, utóbbi nem, és akkor se lőtt amikor megkapta rá az esélyt. Tavaly se, pedig akkor tényleg kapott esélyt és nem véletlenül nem szorította ki Higuaint a kezdőből +Előbbinek nem kéne börtönben ülnie 😛nem értem miért kell egyfolytában ezen a dolgon lovagolni... ha neked azt mondja valaki hogy elmúlt 18, és bőven többnek néz ki, akkor elkéred a személyiét?
Lasst én se értem, de eddig nincs gond a Real védelmével, úgyh ott se indokolt a váltásBlack_Adder
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nem, megbukott az alkohol teszten 😀Ma kezdődik az MLS playoff! Rögtön az első napon mi játszunk a Crew ellen hazai pályán. Már nagyon komoly lázban vagyok, végre bejutottunk, és most nagyon erős a csapat, bízom benne, hogy minél tovább sikerül eljutnunk! 😊Pályára lépsz te is? 😀 Sok sikert! 😀 😀 😀JC6
http://denversports.blog.hu/2010/10/28/mls_playoff_rapids_a_rajatszasbanTheMileHighCity
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Mi a különbség Higuain és Benzema között? Az előbbi lő gólokat, utóbbi nem, és akkor se lőtt amikor megkapta rá az esélyt. Tavaly se, pedig akkor tényleg kapott esélyt és nem véletlenül nem szorította ki Higuaint a kezdőből +Előbbinek nem kéne börtönben ülnie 😛hát ja... Higuain sem jobb egy fokkal se mint Benzema... Lassról meg no comment, kedvencem a mostani Realba, kétszer annyit fut mint bármelyik más játékos a kezdőben 😊eaglesmcnabbBenzema halott Murinho számára a Marca szerintCsak egy kis szösszenet a meccs végi riportból:"a Madrid messze nem játszott abban a tempóban, amin teljesített az elmúlt hetekben, a középpályán kevés volt a mozgás, a csatárok pedig nem nagyon kaptak használható labdát"
Adná az ég!Black_Adder
Így elég nehéz is gólt szerezni főleg egy csatárnak,az is egy vicc,hogy nem meri betenni éles meccsen,hogy bizonyítson csak ilyen 5-10 percekre,gondolom kifúrja a köcsög majd őt is úgy ahogy Lasst :mad:JoeyPorter
Lasst én se értem, de eddig nincs gond a Real védelmével, úgyh ott se indokolt a váltás
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ma kezdődik az MLS playoff! Rögtön az első napon mi játszunk a Crew ellen hazai pályán. Már nagyon komoly lázban vagyok, végre bejutottunk, és most nagyon erős a csapat, bízom benne, hogy minél tovább sikerül eljutnunk! 😊Pályára lépsz te is? 😀 Sok sikert! 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Ma kezdődik az MLS playoff! Rögtön az első napon mi játszunk a Crew ellen hazai pályán. Már nagyon komoly lázban vagyok, végre bejutottunk, és most nagyon erős a csapat, bízom benne, hogy minél tovább sikerül eljutnunk! 😊Ismeretterjesztő, kedvcsináló beharangozó:
http://denversports.blog.hu/2010/10/28/mls_playoff_rapids_a_rajatszasban
több mint 14 éve
hát ja... Higuain sem jobb egy fokkal se mint Benzema... Lassról meg no comment, kedvencem a mostani Realba, kétszer annyit fut mint bármelyik más játékos a kezdőben 😊Benzema halott Murinho számára a Marca szerintCsak egy kis szösszenet a meccs végi riportból:"a Madrid messze nem játszott abban a tempóban, amin teljesített az elmúlt hetekben, a középpályán kevés volt a mozgás, a csatárok pedig nem nagyon kaptak használható labdát"
Adná az ég!Black_Adder
Így elég nehéz is gólt szerezni főleg egy csatárnak,az is egy vicc,hogy nem meri betenni éles meccsen,hogy bizonyítson csak ilyen 5-10 percekre,gondolom kifúrja a köcsög majd őt is úgy ahogy Lasst :mad:JoeyPorter
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
A Paul polipról filmet forgató kínai Hsziao Csiang szerint a 2010-es világbajnokság legnépszerűbb állata már két nappal a finálé előtt halott volt, és egy „dublőr” jósolta meg a spanyol válogatott győzelmét.„A film forgatása során rengeteget nyomoztunk, és hatvan-hetven százalékos biztossággal állíthatom, hogy Paul már július kilencedikén halott volt, és a németek eltitkolták a halálhírét” – mondta Hsziao Csiang.
Mint beszámoltunk róla, az oberhauseni tropikárium vezetői a héten tudatták, hogy Paul elpusztult, és most cáfolták, hogy a polip már korábban halott lett volna.
😂 😂 😂
Bunda volt az egész!
több mint 14 éve
Cummings sehol? Buzik ezek. 😀http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/het-spanyol-a-fifa-aranylabda-23-as-jeloltlistajan-2050261/ha nem Forlán nyer akkor szar az egész 😛konqueror
Nevetséges az aranylabda jelöltlistájaStez
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Benzema halott Murinho számára a Marca szerintCsak egy kis szösszenet a meccs végi riportból:"a Madrid messze nem játszott abban a tempóban, amin teljesített az elmúlt hetekben, a középpályán kevés volt a mozgás, a csatárok pedig nem nagyon kaptak használható labdát"
Adná az ég!Black_Adder
Így elég nehéz is gólt szerezni főleg egy csatárnak,az is egy vicc,hogy nem meri betenni éles meccsen,hogy bizonyítson csak ilyen 5-10 percekre,gondolom kifúrja a köcsög majd őt is úgy ahogy Lasst :mad:
több mint 14 éve
"Nem mindennapi esetet követően kapott piros lapot Zoran Supics, a Lombard Pápa játékosa a Gyirmót elleni kupameccsen. A védő a gyirmótiak hivatalos honlapján olvasható online közvetítés szerint nemi szervét mutogatta a nézőknek."Ezzel majdnem odaért nálam a McAfee szintre. 😂
😂 😂 😂Joci
több mint 14 éve
"Nem mindennapi esetet követően kapott piros lapot Zoran Supics, a Lombard Pápa játékosa a Gyirmót elleni kupameccsen. A védő a gyirmótiak hivatalos honlapján olvasható online közvetítés szerint nemi szervét mutogatta a nézőknek."agybeteg...vagy lehet csak imponálni akart egy szép gyirmóti leányzónak 😊
😂 😂 😂Joci
|