NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
Gyan, Özil, Xabi Alonso, Eto'o, Klose....nevetséges 😀

Xavi érdemli meg leginkább....

@KJuraszik
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nálam egyébként Casillas, Forlán és Xavi a elgjobb. Ez nem sorrend, azaz csak abc sorrend, és talán pártatlan is, hosz egy atletciosat és barcast is benyomtam, pedig mindkét csapatot utálom...Black_Adder
De csak azért, hogy nyugodtan írhass be egy Reálost is 😀😛

(Csak vicc, nyugi 😊)

Továbbra is tartom, hogy ha Zanetti és Cambiasso elmegy a VB-re, messzebb is jutnak az argentinok, és ott is lehetne minimum egyikük a 23-ban, mert klubszinten egyébként ők rengeteget tettek azért, hogy az inter tavaly elérje amiket elért.

Ebből a 23-ból lehet pár nevet mondani, akiknek nincs ott a helye, akár pl. Eto'o-t is, de igazából felesleges, mert úgysem lesz közük még az élmezőnyhöz sem, nemhogy az aranylabdához 😉
több mint 14 éve
Meghalt Paul, a polip. 😊Soldados
halálhírt mosolygó szmájlival beírni? hát nem szégyelled magad? 😛
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 996 — we almost always almost win
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/het-spanyol-a-fifa-aranylabda-23-as-jeloltlistajan-2050261/

Nevetséges az aranylabda jelöltlistájaStez
Miért?

De komolyan miért? A messze VB-nek ban a legnagyobb súlya, és csupa olyan játékos van itt, aki a VB-n remekelt. Klub szinten az inter és a barca volt a legjobb. Az intereseket maradona nem válogatta be, de a többiek itt vannak, meg a barcások is.

Szerintem meglepően korrekt, mindenkinek helye van a 23ban, és senkit nem tudnék mondani aki igazságtalanul maradt ki, mondom ezt óriási barcahaterként...

Ja, remélem nem valamelyik balfasz, a VB-n magát jól beégető angolt hiányolod, aki a nemzetközi kupaporondon se ért el semmit. ABszolút SEMMIT...Black_Adder
Ne vicceljünk már, hogy egy Özilnek és egy Eto'o-nak -utóbbi se klubcsapatában, se válogatottban nem volt kiemelkedő- helye van ezen a listán és akkor egy Milito nincs ott, akinek az Inter köszönheti a bajnokságot és a BL-t..
Egyébként ha csak a VB teljesítményt nézzük, hol van Suárez, aki még az Ajaxban is egy rakat gólt lőtt? De azért még lehetne sorolni. És amint látod, nem, nem az angoljaimat hiányolom. 😉 Nehéz is lenne angol játékost mondanom így hirtelen, aki az előző szezonban mutatott játéka alapján a listán kéne hogy legyen.
Azért, mert Eto'o például kurva nagy játékos, ezen a listán helye sem lenne és nem csak neki. Megint csak a név..Stez
Özil VB bronzérmes és jól játszott a VB-n, Eto'o BL győztes.
Milito kb 4 percet játszott a VB-n és nem jutott 4 közé. Így olyan VB hősök ellen, mint mondjuk Gyan nem sok esély volt. Max Drogba helyére mehetne... Ha többet játszik a VB-n, vagy több interes argentin van a keretben (Cambiasso, stb..), akkor jobb eredményt ér el, és rajta lenne a 23mon...
Suarez mondjuk tényleg hiányzik /*annak ellenére, h a holland bajnokság nem topbajnokság azért*/, lehetne Eto'o helyett, de teljesen tökéletes 23-as listát úgy se lehet.
Az Inter meg Murinhonak köszönheti elsősorban a BL címet

23ba végül is talán, de azért csúnya lenne, ha az aranylabdás olyan lenne, aki nem végzett az 1. 4ben a VB-n. /*Igen csúnya lenne, ha Messi nyerné és ezt akkor is leírnám ha lenne dislike.*/ És főleg az első 3ból vannak válogatva.

Amúgy főleg azt néztem, h a legjobb 10 benne van-e, és szvsz igen

Nálam egyébként Casillas, Forlán és Xavi a elgjobb. Ez nem sorrend, azaz csak abc sorrend, és talán pártatlan is, hosz egy atletciosat és barcast is benyomtam, pedig mindkét csapatot utálom...

szerk: Most látom, h legalább nem csak én gondolom így az első hármat

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Meghalt Paul, a polip. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/het-spanyol-a-fifa-aranylabda-23-as-jeloltlistajan-2050261/

Az esetek 99%-ban teljesen megérdemelt a végső győztes. Akkor nem csak felesleges szájtépés *minden évben* kifogásolni a listát, amikor igazságot tenni úgysem lehet?

Nem tudom, hogy tudtátok-e, idén már nincs FIFA Év Játékosa díj, mert összegyúrták az Aranylabdával.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 578 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

Miért?

De komolyan miért? A messze VB-nek ban a legnagyobb súlya, és csupa olyan játékos van itt, aki a VB-n remekelt. Klub szinten az inter és a barca volt a legjobb. Az intereseket maradona nem válogatta be, de a többiek itt vannak, meg a barcások is.

Szerintem meglepően korrekt, mindenkinek helye van a 23ban, és senkit nem tudnék mondani aki igazságtalanul maradt ki, mondom ezt óriási barcahaterként...

Ja, remélem nem valamelyik balfasz, a VB-n magát jól beégető angolt hiányolod, aki a nemzetközi kupaporondon se ért el semmit. ABszolút SEMMIT...Black_Adder
Ne vicceljünk már, hogy egy Özilnek és egy Eto'o-nak -utóbbi se klubcsapatában, se válogatottban nem volt kiemelkedő- helye van ezen a listán és akkor egy Milito nincs ott, akinek az Inter köszönheti a bajnokságot és a BL-t..
Egyébként ha csak a VB teljesítményt nézzük, hol van Suárez, aki még az Ajaxban is egy rakat gólt lőtt? De azért még lehetne sorolni. És amint látod, nem, nem az angoljaimat hiányolom. 😉 Nehéz is lenne angol játékost mondanom így hirtelen, aki az előző szezonban mutatott játéka alapján a listán kéne hogy legyen.
Azért, mert Eto'o például kurva nagy játékos, ezen a listán helye sem lenne és nem csak neki. Megint csak a név..Stez
egyet értek minden szavaddal. erről a listáról nekem Forlan, Xavi, Casillas a sorrend.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 352 — Whoops, looks like something went wrong.

Miért?

Azért, mert Eto'o például kurva nagy játékos, ezen a listán helye sem lenne és nem csak neki. Megint csak a név..

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 996 — we almost always almost win

Miért?

Ja, remélem nem valamelyik balfasz, a VB-n magát jól beégető angolt hiányolod, aki a nemzetközi kupaporondon se ért el semmit. ABszolút SEMMIT...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
menjen PM-be, ide ne, még a végén romboljátok itt a topik színvonalát 😂
a Milan meccshez még: ugye Prince kezdett Seedorf helyén, Robinho Dinnye helyén, láthattuk, hogy előbbinek kezdőben a helye folyton, utóbbi pedig képes normális játékra, ha hozza a formáját, még a végén meg is éri az árát 😀
de azért abba gondoljunk bele, hogy még egy ilyen szenny védelemmel is erős csapatunk van, hajh mi lenne, hogy ha megérkezne a hiányposztokra az a 2-3, már kinézett erősítés, simán partyba lennénk a BL-ben.
majd jövőre lehet robbantani, idén még nagyban folyik a takarítás, de ha Allegri nagyon jó irányba halad, remélem az a buzi Berlusconi hagyni fogja őt dolgozni

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na, király lenne a "fórum - foci " 😀 Ki van benne?
Szívesen megszervezem, de nem egyedül, és nem ingyen 😀 Az utolsó rész poén 😀

Kérem azokat, akiket érdekel, jelentkezzenek 😀

Itt van egy lista azon kérdésekkel, amiket mindenképp tudnom kell:

1. Hol laksz?
2. Budapest megfelel? 😀
3. Egy nagy vagy 2 kispárnán alszol?
4. Alszol-e egyáltalán? 😀
5. Profi futballista vagy, vagy hobbiból nyomod?
6. Mi az a foci?
7. A folyadékpótlás a derby-n elengedhetetlen lesz. Sör vagy ásványvíz?
8. Mikor lenne jó? Nap, Hónap, Év? 😀
9. A szabadban vagy teremben?
10. Fiú vagy-e vagy esetleg lány? 😀

Lehet itt is, de jó a PM 😀
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Európában mennyire gyakori és mennyire nagy dolog, ha egy mezőnyjátékos végig játssza a teljes 30 meccses alapszakasz valamennyi meccsén a 90 percet? Nálunk Drew Moor mecsinálta. Csak azért kérdezem, hogy a playoff-kampányban hirdethetek-e világszintű szenzációt, vagy csak ligaszinten egyedülálló bravúrt. 😀TheMileHighCity
Angliában szerintem találhatsz még pár ilyen játékost
azt tudom, hogy a rekordot Harold Bell tartja, aki 401 meccset játszott zsinórban (arról nem szól a fáma, hogy ebből mennyi volt 90 perces 😊)JJ Tiller
Jó, akkor azért nem egyedülálló, de szerintem szép teljesítmény volt tőle. 😊
Az MLS-ben idén csak két mezőnyjátékos érte el a 2700 (90*30) percet, ő és a New York védője, Tim Ream.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Javier Zanettit is említhetjük itt szerintem.
Inter tétmeccsek:
7/8: 31 meccs - 90. percben hozták le egy kupameccsen, egyszer csak a 2. félidőt játszotta végig a ligában
8/9: 49 meccs - a serie-a 2. fordulójában a 45. perctől játszott, utána 47 meccsen végigjátszott (11 kupa, 36 liga)
9/0: 54 meccs - 54-et játszott végig (17 kupa, 37 liga)
0/1: 8 meccs - 8-at játszott végig (3 kupa 5 liga).
több mint 14 éve

Nevetséges az aranylabda jelöltlistája

több mint 14 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 710 — no es importante
Európában mennyire gyakori és mennyire nagy dolog, ha egy mezőnyjátékos végig játssza a teljes 30 meccses alapszakasz valamennyi meccsén a 90 percet? Nálunk Drew Moor mecsinálta. Csak azért kérdezem, hogy a playoff-kampányban hirdethetek-e világszintű szenzációt, vagy csak ligaszinten egyedülálló bravúrt. 😀TheMileHighCity
Angliában szerintem találhatsz még pár ilyen játékost
azt tudom, hogy a rekordot Harold Bell tartja, aki 401 meccset játszott zsinórban (arról nem szól a fáma, hogy ebből mennyi volt 90 perces 😊)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Úgy tűnik, kellett ez a vereség a Realtól, hogy Allegri rájöjjön, hogy Princet kell játszatnia Seedorf helyén.
A 3 pont megvan, fontos győzelem ez és Robinho is kezd hasonlítani egy focistára.

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Európában mennyire gyakori és mennyire nagy dolog, ha egy mezőnyjátékos végig játssza a teljes 30 meccses alapszakasz valamennyi meccsén a 90 percet? Nálunk Drew Moor mecsinálta. Csak azért kérdezem, hogy a playoff-kampányban hirdethetek-e világszintű szenzációt, vagy csak ligaszinten egyedülálló bravúrt. 😀

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 578 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
még nem volt rá példa tudtommal csak szervezkedés kezdődöttkristof
benne lennék 😀JC6
Én is jó lenne ha összejönne valamikor, sokakat érdekel itt az európai változat is úgy vettem észre 😉davemayer
én is benne lennék, a footballhoz az én paramétereim igencsak csekélyek, meg passzolgatáson kívül nem is nagyon csináltam, a Soccerbe legalább tudok rúgni egy egyeneset 😀

Oddo 2. gólpassz :o 😀empty taxi
Impossible is nothing 😉 😂davemayer
Későn érő tipus, most van a pályafutása csúcsán 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 14 792 — "Grammar maci"
hülye helyen teszem fel a kérdést de szokott lenni olyan esemény hogy itt a fórumozók fociznak egymással? mármint soccer 😀davemayer
benne lennék 😀JC6
Én is jó lenne ha összejönne valamikor, sokakat érdekel itt az európai változat is úgy vettem észre 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Oddo 2. gólpassz :o 😀empty taxi
Impossible is nothing 😉 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 450 — Lájkold a zsűrit!
Oddo 2. gólpassz :o 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hülye helyen teszem fel a kérdést de szokott lenni olyan esemény hogy itt a fórumozók fociznak egymással? mármint soccer 😀davemayer
benne lennék 😀
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 450 — Lájkold a zsűrit!
Oddo gólpassz Robinhonak! WTF??? :o 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
még nem volt rá példa tudtommal csak szervezkedés kezdődött
több mint 14 éve
hülye helyen teszem fel a kérdést de szokott lenni olyan esemény hogy itt a fórumozók fociznak egymással? mármint soccer 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal