Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Mészőly papára gondoltam, az afrikai focisták nagy haverjára 😀de legalább Mészőly nem szakértett.FarkyGézu vagy Kálmán bácsi? mondjuk egykutya...
amúgy google-be írva már a 'mészöly k' résznél érdekes tippeket ad 😊JSanyo
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
picsába, az ismétlés ütközik Favre-val 😀 😕Höriez bizony game time decision... 😊 (úgyis Favre lesz belőle)
jihááá, S2 közvetíti az Accrington-Newcastle meccset 😊
több mint 14 éve
de legalább Mészőly nem szakértett.FarkyGézu vagy Kálmán bácsi? mondjuk egykutya...
amúgy google-be írva már a 'mészöly k' résznél érdekes tippeket ad 😊
több mint 14 éve
sport2-n a heti NB1 összefoglalót megint érdemes lesz megnézni, Véber mester megint nyilatkozott 😊JSanyopicsába, az ismétlés ütközik Favre-val 😀 😕
több mint 14 éve
de legalább Mészőly nem szakértett.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
sztem a sporttv elérte a szellemi mélypontot ezzel az urbányi-véber-várhidi trióval a studióban.gabtside felhívták a Csertőit, még a műsor elején 😀
több mint 14 éve
sztem a sporttv elérte a szellemi mélypontot ezzel az urbányi-véber-várhidi trióval a studióban.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
sport2-n a heti NB1 összefoglalót megint érdemes lesz megnézni, Véber mester megint nyilatkozott 😊
több mint 14 éve
Spanyolország : davemayer, Sinisa, Bálesz, MarioAna, szaba, csi77, Blevi, dande, Toca
EB tippjáték 2012