Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
gyeeerüüüünkkk ETO...meglesz az

|
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 677 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Na akkor Monoki Lehel és Zágráb - Győr 😂

mekkora gól, vezet a Győr!!

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nekünk Marseille-Szpartak Moszkva-Zsolna 😊 16 pont, de inkább 18 😊JSanyo
fenét, go Szpartak 😛

EL-be meg remélem a Fener és a Levszki és beverekszi magát aztán lesz kinek drukkolgatnikonqueror
miért szurkolsz ezeknek?

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Nekünk Marseille-Szpartak Moszkva-Zsolna 😊 16 pont, de inkább 18 😊JSanyo
fenét, go Szpartak 😛

EL-be meg remélem a Fener és a Levszki és beverekszi magát aztán lesz kinek drukkolgatni
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Máté Péter mikor játszott utoljára meccset? Tavaly ilyenkor? Amúgy grat a Lokinak lesz kiért szorítani!
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 677 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Közben Stuttgart - Slovan Bratislava 1-2, összesítve 2-2

több mint 14 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 179
CIIIIIICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!! 😀
Európa Liga jövünk!!!!!!! 😀
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
na, vége 😊

több mint 14 éve
Na most ne hogy összeessünk.gamerkr
3 gól kell még nekik. Innen még egy magyar csapat sem tudja elbukni, kivéve talán a női kéziseket 😀
több mint 14 éve
Na most ne hogy összeessünk.

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ez is szép volt.... Janika megtáltosodott... 😀 Még pár ilyen kontra kéne...
több mint 14 éve
Janika gól, és innen nem lehet kiesni 😀
Már mikor Bandi bá becserélte megakartam dicsérni, hogy végre hamarabb lépett, így meg ő az Isten 😀

Szerk: olyan 50-70 szurkoló lehet ott, de most őket lehet csak hallani 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ó jeee Zsolna :cool: igazából a csoportot leszartam hova kerülünk mert nagy eséllyel továbbjutunk de ez így rohadt jó mert csak 300km így valszeg irány a vendégszektor 😊
több mint 14 éve
Yannick bevertetüsi91
szépen csinálta

ennyien fehérvárra nem mennek vendégbe. 😀

|
több mint 14 éve
Yannick beverte
több mint 14 éve
Hát elég kemény első félidőt éltünk túl kapott gól nélkül, bár azért egy két kontránkban voltak lehetőségünk, főleg amit Szakály a kapussal szemben sikeresen a kapu mellé gurított. :o

a dábrácán új kedvence kabátpetike...bordán rúgják de azért még biztonság kedvéért leellenőrzi, h nem-e vérzik az arca Divat
Pont az ilyenek miatt nem igaz nem kedveljük Debrecenbe se. Bár mondjuk akiknél egy Dragóner szinte ikon az ne szídja ilyenekért a többi játékost. 😉

vendégbe van vki?Divat
Amennyiben nincs rendesek a Litex szurkolók, hogy néha néha egy két loki dalt is énekelnek. 😀Jughead
pedig tényleg annak tűnik 😛 mert hol szidtam én őt? csak megjegyeztem h elővigyázatos...Dragi nem szinte ikon, hanem az(az utolsó és egyetlen igazi Fradi kötődésű a csapatban...fiatalokat leszámítva persze) 😉

hmm azé mondom mintha vmi ismerős dallamot hallanék de nem láttam őket 😊 hányan lehetnek kb?

|
több mint 14 éve
Hát elég kemény első félidőt éltünk túl kapott gól nélkül, bár azért egy két kontránkban voltak lehetőségünk, főleg amit Szakály a kapussal szemben sikeresen a kapu mellé gurított. :o

a dábrácán új kedvence kabátpetike...bordán rúgják de azért még biztonság kedvéért leellenőrzi, h nem-e vérzik az arca Divat
Pont az ilyenek miatt nem igaz nem kedveljük Debrecenbe se. Bár mondjuk akiknél egy Dragóner szinte ikon az ne szídja ilyenekért a többi játékost. 😉

vendégbe van vki?Divat
Amennyiben nincs rendesek a Litex szurkolók, hogy néha néha egy két loki dalt is énekelnek. 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
mi történt?Joci
Herczeg lefizette az asszisztenst és 20 centire a szeme előtt nem vette észre,h kint a labda...igaz kulibuli nagy segge előtte volt és zavarhatta 😊

Malinauskas viszont qrva jól véd.Divat
Az a labda szerintem egyébként nem volt kint. Malinauskast pedig hogy szidták páran az első meccsei után...

több mint 14 éve
mi történt?Joci
Herczeg lefizette az asszisztenst és 20 centire a szeme előtt nem vette észre,h kint a labda...igaz kulibuli nagy segge előtte volt és zavarhatta 😊

Malinauskas viszont qrva jól véd.

|
több mint 14 éve
mi történt?Joci
Szakály óriási helyzetet rontott el, pedig csodálatos passzt kapott Vargától...

első félidő: 0-0

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
mi történt?

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
bazdmeg... ilyen nincs. Ez mi volt???

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
LooooooooL :/ 😂

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
a dábrácán új kedvence kabátpetike...bordán rúgják de azért még biztonság kedvéért leellenőrzi, h nem-e vérzik az arca 😊

vendégbe van vki? 😀

|
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
inkább nem idézem Stez posztját, de hülye a barca ha ebbe belemegy.gabtsi
Ha a vételárát nézzük, mennyiért hozta a Barca akkor hülye, de azért a 30 milla sem lókuki, örülhetnek hogy ennyit visszakapnak belőle.. A saját tavalyi faszságukba "buknak" bele kicsit, de Ibra teljesen fölösleges Villáék mellett, ilyen brutális fizetéssel pedig elég beteg, aki padoztatja.Stez
érted, 1 év alatt odadták az internek etot nektek ibrát és buknak rajta tíz mihályt!gabtsi
én azért adtam volna még Ibrának egy esélyt, de tetszik amit a Barca és Guardiola csinál, hogy nagyon bátran nyúlnak az ificsapathoz.
viszont azért bepróbáltam volna egy
Villa-Ibra-Messi támadósort
Villa és Messi szélről indul befele, Ibra középen...hát nem tudom, szerintem gyilkos lenne nagyon

JT Daniels fan