Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Ahogy olvasom, két Liverpool szurkolót megkéseltek olasz ultrák Nápolyban.nem hinném, hogy ez olasz foci, vagy nem olasz foci kérdése. mindkét csapatnak van egy elég szélsőséges tábora, valószínűleg nem ártatlan kisfiúkat késeltek meg ott. biztos vagyok benne, hogy Angliában fordítva történt volna 😉
Na most erről meg is van a nem túl nyomdaképes véleményem, de tekintve, hogy akadnak itt olasz focit is szerető szurkerek, így inkább nem írom le.Mikey
több mint 14 éve
Mikey
18 843
Ahogy olvasom, két Liverpool szurkolót megkéseltek olasz ultrák Nápolyban.Na most erről meg is van a nem túl nyomdaképes véleményem, de tekintve, hogy akadnak itt olasz focit is szerető szurkerek, így inkább nem írom le.
több mint 14 éve
Tök jó, Bale is egy éve a célkeresztünkben van, de folyton pöcsölünk, aztán sikeresen hozza az ilyen meccseit, az egy dolog, hogy az ára az egekbe szökik, de jövőre már a fél világ őt fogja üldözni rajtunk kívül. Újabb gratuláció a zsicinek és a kopasznak.
több mint 14 éve
BL-ben már régebb óta csúcstartó volt, csak úgy rémlett h tavaly a 67tel egész erurópában az lett, de nem számít, idén meg lesz neki, csak az zavar, h nem Real mezben. Brrr, hideg ráz ha belegondolok...Raúl a 15. különböző BL szezonban szerzett gólt, ez rekord, valamint duplájával 69. gólját szerezte az európai kupaporondon, amivel beérte Gerd Müllert. /*Igazából én eddig azt hittem, h a 67 már csúcsdöntés volt...*/.Black_Addera BL-ben volt csúcstartó, az európai kupaporondon majd idén lesz 😊 és ez az ember nem volt soha aranylabdás...hihetetlen...eaglesmcnabb
Aranylabdás sajnos nem is lesz, ráadásul pont owen kapta helyette. Hát...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Raúl a 15. különböző BL szezonban szerzett gólt, ez rekord, valamint duplájával 69. gólját szerezte az európai kupaporondon, amivel beérte Gerd Müllert. /*Igazából én eddig azt hittem, h a 67 már csúcsdöntés volt...*/.Black_Addera BL-ben volt csúcstartó, az európai kupaporondon majd idén lesz 😊 és ez az ember nem volt soha aranylabdás...hihetetlen...
szerk.: amúgy nem értem egy ember miatt hogy lehet nem drukkolni egy csapatnak... Beckham érkezésénél voltam így, de aztán hihetetlen módon megszerettem az angolt, és rájöttem hogy egy klub, amelynek múltja, és hagyománya van nem érdemli meg, hogy 1 ember miatt elpártoljak tőle...
Perezt lehet utálni, de ebben a világban ahol klubok tucatjai kerülnek csődközelbe a Real él és virul, (Laporta is mit csinált barcelonában undorító)... nem is beszélve arról hogy perez csak a szurkolók kívánságait teljesíti, idén végre rájött hogy volt minden csak normális edzőnk nem volt del Bosque óta. (egyetlen hibája szvsz hogy anno elküldte őt)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
ottapont. KúperÚr!Egy senki volt a Reálban esélye nem volt MAllorcában lett valaki.BleviRosszul emlékszem, h ronaldo-t bírtad? Csak mert a barca-real, inter-milan, flamengo-corinthians párosok külön-külön is durvák lennének, együtt a hárommal meg más nem is 'büszkélkedhet'. /*mégha a flamengoban csak edzet, pályára nem lépett akkor is*/Black_Adderjól emlékszel... csak az rám nem volt hatással, Ronaldot amikor megszerettem, már Milánóban rúgta a bőrt, de pl. Kenny Miller esete más, nagyon szerettem azt a Celticet, vele az élen, szar volt pár év múlva a Rangersben látni...
+Ronaldonak amikor a Milanba ment nem volt nagyon más választása, Mcnabb esetére tudom hasonlítani, ha ugyanolyan magas szinten akarta folytatni a pályafutását, akkor ez az egy opció volt... ja és érdekes módon Figot is bírtam, pedig ott is megvan a Real-Barca ellentét... ilyen szempontból nálam Eto'o a legalja, a Realban lett belőle valaki, aztán tudjuk mennyire utálja mégis őket...eaglesmcnabb
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Raúl a 15. különböző BL szezonban szerzett gólt, ez rekord, valamint duplájával 69. gólját szerezte az európai kupaporondon, amivel beérte Gerd Müllert. /*Igazából én eddig azt hittem, h a 67 már csúcsdöntés volt...*/.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Hát elég gyér ez az 1-0... Na meg az 1 ékes játék, gondolom Fergie már készül a Roo utáni időkre. Ezzel kapcsolatban meg az a véleményem, hogy januárban adjuk el, ha valóban menni akar, de csak a Reálhoz, Citynek, Chelskynek semmiféle képpen ne. A Margit cserébe adná Benzemát is, a sok suska mellé, jó deal lenne sztem.Bay AreaEddig bíztam benne, h gusztustalanabb már nem lesz a Real, és ha egyszer meghal Florentino Perez újra szurkolhatok nekik, de ha jön rooney azzal tudná még tovább rontani a helyzetet. Ért a kínzáshoz rendesen... 😕
Gondolom majd Casillast adják érte, ő jön a sorban...
több mint 14 éve
Persze, ez csak amolyan találgatás, és én ennek a megoldásnak örülnék leginkább, hamár elmegy..Persze őt nem lehet pótolni - na nem az idei teljesítménye alapján mondom -...Hát elég gyér ez az 1-0... Na meg az 1 ékes játék, gondolom Fergie már készül a Roo utáni időkre. Ezzel kapcsolatban meg az a véleményem, hogy januárban adjuk el, ha valóban menni akar, de csak a Reálhoz, Citynek, Chelskynek semmiféle képpen ne. A Margit cserébe adná Benzemát is, a sok suska mellé, jó deal lenne sztem.Bay Areaazért tedd hozzá hogy ez csak az újságírók agyszüleménye, mourinho megmondta hogy nem lesz igazolás a télen. meg nem lenne megoldás a csatárposzt bővítésére hogyha úgy veszünk egy csatárt hogy egy másikat meg elcserélünk.miilann
több mint 14 éve
Hát elég gyér ez az 1-0... Na meg az 1 ékes játék, gondolom Fergie már készül a Roo utáni időkre. Ezzel kapcsolatban meg az a véleményem, hogy januárban adjuk el, ha valóban menni akar, de csak a Reálhoz, Citynek, Chelskynek semmiféle képpen ne. A Margit cserébe adná Benzemát is, a sok suska mellé, jó deal lenne sztem.Bay Areaazért tedd hozzá hogy ez csak az újságírók agyszüleménye, mourinho megmondta hogy nem lesz igazolás a télen. meg nem lenne megoldás a csatárposzt bővítésére hogyha úgy veszünk egy csatárt hogy egy másikat meg elcserélünk.
child please!
több mint 14 éve
Hát elég gyér ez az 1-0... Na meg az 1 ékes játék, gondolom Fergie már készül a Roo utáni időkre. Ezzel kapcsolatban meg az a véleményem, hogy januárban adjuk el, ha valóban menni akar, de csak a Reálhoz, Citynek, Chelskynek semmiféle képpen ne. A Margit cserébe adná Benzemát is, a sok suska mellé, jó deal lenne sztem.
több mint 14 éve
Mikey
18 843
Mit kap majd ezért Hurkától... 😛Most mutatkozott meg igazán, hogy Benitez egy hurka edző.JC6Mit kapsz ezért Mikeytól... 😀empty taxi
Kár, hogy nincs dislike gomb. -100-ig meg sem állnék. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Minimum 1 LIKE-ot várok 😀 😀 😀Most mutatkozott meg igazán, hogy Benitez egy hurka edző.Mit kapsz ezért Mikeytól... 😀empty taxi
JC6
több mint 14 éve
Most mutatkozott meg igazán, hogy Benitez egy hurka edző.Mit kapsz ezért Mikeytól... 😀
JC6
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most mutatkozott meg igazán, hogy Benitez egy hurka edző.Szép volt Spurs, kár az első negyed óráért!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Eto'o meg Bale kicsit játszottak 😊egyiknek 2gól2gólpassz másiknak "csak" 3 gól 😊
több mint 14 éve
A szakértők ezt célfocinak hívják.Ennyire azért nem lenne szabad. Alibifocit játszunk a második félidőben :rolleyes:BleviHihetetlen h Xavi nélkül ennyire nem megy. Nem kis mákkal nem egyenlített a KöbenhavnBleviTöbbször megállapítottuk már: a csapat legfontosabb játékosa.
Pótolhatatlan...Sinisa
A lényeg a 3 pont.
Meg az, hogy pár játékos tudjon pihenni: ki a leláton, ki a pályán... 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Ennyire azért nem lenne szabad. Alibifocit játszunk a második félidőben :rolleyes:Hihetetlen h Xavi nélkül ennyire nem megy. Nem kis mákkal nem egyenlített a KöbenhavnBleviTöbbször megállapítottuk már: a csapat legfontosabb játékosa.
Pótolhatatlan...Sinisa
több mint 14 éve
Hihetetlen h Xavi nélkül ennyire nem megy. Nem kis mákkal nem egyenlített a KöbenhavnBleviTöbbször megállapítottuk már: a csapat legfontosabb játékosa.
Pótolhatatlan...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Hihetetlen h Xavi nélkül ennyire nem megy. Nem kis mákkal nem egyenlített a KöbenhavnBleviGuardiola és a félidői feltüzelő szónoklatai....
Amióta itt van, kellemetlen különbség van az első és második játékrészbeli hajtás és koncentráltság között. Ezért gyűlölöm, ha csak 1 gólos előnnyel megyünk szünetre.
A miért is kevés 1 center (aki maga sem mindig helyezkedik, illetve ér be középre) tömörülő védelem ellen című tételt pedig továbbra is elégtelenre tudja. Murinho idén újra meg fogja enni reggelire.
több mint 14 éve
Hihetetlen h Xavi nélkül ennyire nem megy. Nem kis mákkal nem egyenlített a Köbenhavn
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Hát ezzel a ManUtd meccsel (is) vallatni lehetne...
több mint 14 éve
Sztem azért utálja a Madridot mert sosem kapta meg az esélyt h megmutassa mit tud, bármennyire jó volt a Mallorcában.ez igaz, de ha a Realhoz nem kerül ki anno, akkor még most is szaladgálhatna az oroszlánok elől...eaglesmcnabbjól emlékszel... csak az rám nem volt hatással, Ronaldot amikor megszerettem, már Milánóban rúgta a bőrt, de pl. Kenny Miller esete más, nagyon szerettem azt a Celticet, vele az élen, szar volt pár év múlva a Rangersben látni...Egy senki volt a Reálban esélye nem volt MAllorcában lett valaki.Blevi
+Ronaldonak amikor a Milanba ment nem volt nagyon más választása, Mcnabb esetére tudom hasonlítani, ha ugyanolyan magas szinten akarta folytatni a pályafutását, akkor ez az egy opció volt... ja és érdekes módon Figot is bírtam, pedig ott is megvan a Real-Barca ellentét... ilyen szempontból nálam Eto'o a legalja, a Realban lett belőle valaki, aztán tudjuk mennyire utálja mégis őket...eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Raúl dupla :cool:
több mint 14 éve
ez igaz, de ha a Realhoz nem kerül ki anno, akkor még most is szaladgálhatna az oroszlánok elől...Egy senki volt a Reálban esélye nem volt MAllorcában lett valaki.BleviRosszul emlékszem, h ronaldo-t bírtad? Csak mert a barca-real, inter-milan, flamengo-corinthians párosok külön-külön is durvák lennének, együtt a hárommal meg más nem is 'büszkélkedhet'. /*mégha a flamengoban csak edzet, pályára nem lépett akkor is*/Black_Adderjól emlékszel... csak az rám nem volt hatással, Ronaldot amikor megszerettem, már Milánóban rúgta a bőrt, de pl. Kenny Miller esete más, nagyon szerettem azt a Celticet, vele az élen, szar volt pár év múlva a Rangersben látni...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!