Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
az is mesterség hogy ott kell lenni... bárki lehetett volna ott, mégis Balázs volt ott...eaglesmcnabbHol? Nem egy beadásra érkezett, könyörgöm. Az oldalvonal mellett a kaputól minimum 35 méterre hátulról fejberúgták...
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=DgmrrPeqaC8 😀 bár tény, hogy ez sincs messziről 😛Dzsudzsáknak kb annyi köze volt ahhoz a gólhoz, mint nekem... 😀 Tarkón rúgták a labdával és kész 😀Báleszén az ilyenre mindig Van Nistelrooyt hozom fel válaszul, aki ugye az ötösön kívül csak 11-esből szerzett gólt, találatainak jelentős része pedig úgy született, hogy Beckham egy szélről beküldött labdával jól fejberúgta...JJ Tiller
több mint 14 éve
Mikey
18 843
Egyébként a 'pool miért játszatja a B csapatot az EL-ben? Nem akarok fasz lenni, de ennyire kell koncentrálni azért, hogy meglegyen a 17. hely?F.SchleckIgen. Még a bajnokság kezdete előtt lenyilatkozta (és azóta sem nyilatkozta le ennek a szöges ellentétét, ellenben oly' sok mindennel) Hodgson, hogy idén a bajnokság a fontos, az EL csak másodlagos, ezért az EL-ben a cserék fognak játszani.
több mint 14 éve
az is mesterség hogy ott kell lenni... bárki lehetett volna ott, mégis Balázs volt ott...Dzsudzsáknak kb annyi köze volt ahhoz a gólhoz, mint nekem... 😀 Tarkón rúgták a labdával és kész 😀Báleszén az ilyenre mindig Van Nistelrooyt hozom fel válaszul, aki ugye az ötösön kívül csak 11-esből szerzett gólt, találatainak jelentős része pedig úgy született, hogy Beckham egy szélről beküldött labdával jól fejberúgta...JJ Tiller
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Dzsudzsáknak kb annyi köze volt ahhoz a gólhoz, mint nekem... 😀 Tarkón rúgták a labdával és kész 😀Báleszén az ilyenre mindig Van Nistelrooyt hozom fel válaszul, aki ugye az ötösön kívül csak 11-esből szerzett gólt, találatainak jelentős része pedig úgy született, hogy Beckham egy szélről beküldött labdával jól fejberúgta...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Egyébként a 'pool miért játszatja a B csapatot az EL-ben? Nem akarok fasz lenni, de ennyire kell koncentrálni azért, hogy meglegyen a 17. hely?Ami tény, hogy ez a mai B-csapat kb. alázatosabban tud játszani, mint a "kezdők". Sokkal inkább odateszik magukat.Egy sakkmérkőzésen nagyobb iram és izgalom van, mint ezen a Napoli-Liverpool meccsen. 😕MikeyValami kisebb elemzés a meccsről? Mert edzés miatt mindig lemaradok.kristóf17
Ngog elég egyedül volt elöl, egy helyzete volt, amikor szépen lefordult a védőjéről, de pechére egy másik blokkolta a lövését.
Spearing szépen szűrt és osztogatott. Shelvey is bátran játszott, simán jobb volt, mint Gerrard szokott lenni hasonló szerepkörben.
Kelly hibázgatott, de nagy gond nem lett belőle.
Poulsen, Konchesky és Carragher fos volt megint, szerencsére félidőben le kellett cserélni Carrát, és Kyrgiakosszal mindjárt biztosabb volt a hátsú négyes. Főleg, miután beállt Aurélio is Konchesky helyére.
Összességében a csapat támadójátéka megint kritikán aluli volt, de most legalább nem voltunk beszorítva úgy, ahogy a WBA, Sunderland-féle meccseken... Tipikus csoportkörös 3. meccs volt, egyik csapat sem hajtotta szét magát, mindenki örült a maga 1 pontjának.
Kb. ennyi. Nem sok biztató, ha a szokásos 9-es kezdés lett volna, tuti bealszom félidőben...Mikey
több mint 14 éve
Dzsudzsáknak kb annyi köze volt ahhoz a gólhoz, mint nekem... 😀 Tarkón rúgták a labdával és kész 😀
több mint 14 éve
Dzsudzsák gól, Koman gól, Juhász gól, erős nap volt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Mikey
18 843
Ami tény, hogy ez a mai B-csapat kb. alázatosabban tud játszani, mint a "kezdők". Sokkal inkább odateszik magukat.Egy sakkmérkőzésen nagyobb iram és izgalom van, mint ezen a Napoli-Liverpool meccsen. 😕MikeyValami kisebb elemzés a meccsről? Mert edzés miatt mindig lemaradok.kristóf17
Ngog elég egyedül volt elöl, egy helyzete volt, amikor szépen lefordult a védőjéről, de pechére egy másik blokkolta a lövését.
Spearing szépen szűrt és osztogatott. Shelvey is bátran játszott, simán jobb volt, mint Gerrard szokott lenni hasonló szerepkörben.
Kelly hibázgatott, de nagy gond nem lett belőle.
Poulsen, Konchesky és Carragher fos volt megint, szerencsére félidőben le kellett cserélni Carrát, és Kyrgiakosszal mindjárt biztosabb volt a hátsú négyes. Főleg, miután beállt Aurélio is Konchesky helyére.
Összességében a csapat támadójátéka megint kritikán aluli volt, de most legalább nem voltunk beszorítva úgy, ahogy a WBA, Sunderland-féle meccseken... Tipikus csoportkörös 3. meccs volt, egyik csapat sem hajtotta szét magát, mindenki örült a maga 1 pontjának.
Kb. ennyi. Nem sok biztató, ha a szokásos 9-es kezdés lett volna, tuti bealszom félidőben...
több mint 14 éve
Egy sakkmérkőzésen nagyobb iram és izgalom van, mint ezen a Napoli-Liverpool meccsen. 😕MikeyValami kisebb elemzés a meccsről? Mert edzés miatt mindig lemaradok.
több mint 14 éve
bunda? 😀1-1. ez gyors volt 😀shawnkaha jól emlékszem tavaly is vezettek a Fiorentina ellen... aztán mi lett belőle...eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Mikey
18 843
Egy sakkmérkőzésen nagyobb iram és izgalom van, mint ezen a Napoli-Liverpool meccsen. 😕
több mint 14 éve
2-1 oda 😀
több mint 14 éve
1-1. ez gyors volt 😀shawnkaha jól emlékszem tavaly is vezettek a Fiorentina ellen... aztán mi lett belőle...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
1-1. ez gyors volt 😀
több mint 14 éve
Mikey
18 843
Jah, jó vicc. 😊nyer a pool 😀miilannhát igen... a Maffia 😂eaglesmcnabbAz attól függ. Maffia akkor lesz, ha nyer a Pool, akkor az angolokat hazafelé menet lehet baleset éri. 😀Stez
Nem szeretem, amikor idegenben játszik a csapat európai kupameccset. Mert a hangulat tuti szar, és általában a meccs is. :/
több mint 14 éve
Vezet a Debrecen 😂
több mint 14 éve
nyer a pool 😀Az attól függ. Maffia akkor lesz, ha nyer a Pool, akkor az angolokat hazafelé menet lehet baleset éri. 😀StezNem baj az. 😀hát igen... a Maffia 😂eaglesmcnabb
Addig örülj, amíg nem kezdenek el mindenféle baromságot bedobálni a pályára, mert szokásuk.Stez
child please!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az camorra amit mondani akartokmaffia sziciliaban van
több mint 14 éve
Az attól függ. Maffia akkor lesz, ha nyer a Pool, akkor az angolokat hazafelé menet lehet baleset éri. 😀hát igen... a Maffia 😂eaglesmcnabbElmondani nem tudom, mennyire idegesítő, hogy a nápolyi szurkolók mást sem tudnak, csak fütyülni, ha a Liverpoolnál van a labda. :rolleyes:MikeyNem baj az. 😀
Addig örülj, amíg nem kezdenek el mindenféle baromságot bedobálni a pályára, mert szokásuk.Stez
több mint 14 éve
hát igen... a Maffia 😂Elmondani nem tudom, mennyire idegesítő, hogy a nápolyi szurkolók mást sem tudnak, csak fütyülni, ha a Liverpoolnál van a labda. :rolleyes:MikeyNem baj az. 😀
több mint 14 éve
Elmondani nem tudom, mennyire idegesítő, hogy a nápolyi szurkolók mást sem tudnak, csak fütyülni, ha a Liverpoolnál van a labda. :rolleyes:MikeyNem baj az. 😀
Addig örülj, amíg nem kezdenek el mindenféle baromságot bedobálni a pályára, mert szokásuk.
több mint 14 éve
Mikey
18 843
Elmondani nem tudom, mennyire idegesítő, hogy a nápolyi szurkolók mást sem tudnak, csak fütyülni, ha a Liverpoolnál van a labda. :rolleyes:
több mint 14 éve
Állítólag de.ebben egyetértünk, bár én azt sem értettem soha, miért jó poén az ellenfél szurkolóit ütni. és persze, én is sajnálom, akit megkéseltek, ne érts félre
De lényegében mindegy. Álljanak ki ököl az ököl ellen, de ne késeljenek. Míg az előbbi fair dolog, addig utóbbi szimplán cigánykodás.Mikey
több mint 14 éve
Mikey
18 843
Állítólag de.De lényegében mindegy. Álljanak ki ököl az ököl ellen, de ne késeljenek. Míg az előbbi fair dolog, addig utóbbi szimplán cigánykodás.