Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Egy senki volt a Reálban esélye nem volt MAllorcában lett valaki.jól emlékszel... csak az rám nem volt hatással, Ronaldot amikor megszerettem, már Milánóban rúgta a bőrt, de pl. Kenny Miller esete más, nagyon szerettem azt a Celticet, vele az élen, szar volt pár év múlva a Rangersben látni...nekem a halálom ha egy focista az ősi riválishoz átmegy, az én gyomrom ezt nem tudja megemészteni...eaglesmcnabbRosszul emlékszem, h ronaldo-t bírtad? Csak mert a barca-real, inter-milan, flamengo-corinthians párosok külön-külön is durvák lennének, együtt a hárommal meg más nem is 'büszkélkedhet'. /*mégha a flamengoban csak edzet, pályára nem lépett akkor is*/Black_Adder
+Ronaldonak amikor a Milanba ment nem volt nagyon más választása, Mcnabb esetére tudom hasonlítani, ha ugyanolyan magas szinten akarta folytatni a pályafutását, akkor ez az egy opció volt... ja és érdekes módon Figot is bírtam, pedig ott is megvan a Real-Barca ellentét... ilyen szempontból nálam Eto'o a legalja, a Realban lett belőle valaki, aztán tudjuk mennyire utálja mégis őket...eaglesmcnabb
több mint 14 éve
jól emlékszel... csak az rám nem volt hatással, Ronaldot amikor megszerettem, már Milánóban rúgta a bőrt, de pl. Kenny Miller esete más, nagyon szerettem azt a Celticet, vele az élen, szar volt pár év múlva a Rangersben látni...Rosszul emlékszem, h ronaldo-t bírtad? Csak mert a barca-real, inter-milan, flamengo-corinthians párosok külön-külön is durvák lennének, együtt a hárommal meg más nem is 'büszkélkedhet'. /*mégha a flamengoban csak edzet, pályára nem lépett akkor is*/Black_Adderna most a jó öreg kenny miért is faszláda?tüsi91nekem a halálom ha egy focista az ősi riválishoz átmegy, az én gyomrom ezt nem tudja megemészteni...eaglesmcnabb
+Ronaldonak amikor a Milanba ment nem volt nagyon más választása, Mcnabb esetére tudom hasonlítani, ha ugyanolyan magas szinten akarta folytatni a pályafutását, akkor ez az egy opció volt... ja és érdekes módon Figot is bírtam, pedig ott is megvan a Real-Barca ellentét... ilyen szempontból nálam Eto'o a legalja, a Realban lett belőle valaki, aztán tudjuk mennyire utálja mégis őket...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Rosszul emlékszem, h ronaldo-t bírtad? Csak mert a barca-real, inter-milan, flamengo-corinthians párosok külön-külön is durvák lennének, együtt a hárommal meg más nem is 'büszkélkedhet'. /*mégha a flamengoban csak edzet, pályára nem lépett akkor is*/nekem a halálom ha egy focista az ősi riválishoz átmegy, az én gyomrom ezt nem tudja megemészteni...eaglesmcnabbáh, ilyen kenny miller féle f@szládák játszadoznak a Valencia védelemmel...jóvanakkor... :mad:eaglesmcnabbna most a jó öreg kenny miért is faszláda?tüsi91
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
közben 1-1, na még egyet... Látszik bejött félidőbe Soldado 😊ez mondjuk jogos, azt hittem a játékstílusára gondolsz. Én még a Wolves-os időszakában kedveltem meg.tüsi91na most a jó öreg kenny miért is faszláda?tüsi91nekem a halálom ha egy focista az ősi riválishoz átmegy, az én gyomrom ezt nem tudja megemészteni...eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
ez mondjuk jogos, azt hittem a játékstílusára gondolsz. Én még a Wolves-os időszakában kedveltem meg.nekem a halálom ha egy focista az ősi riválishoz átmegy, az én gyomrom ezt nem tudja megemészteni...eaglesmcnabbáh, ilyen kenny miller féle f@szládák játszadoznak a Valencia védelemmel...jóvanakkor... :mad:eaglesmcnabbna most a jó öreg kenny miért is faszláda?tüsi91
több mint 14 éve
nekem a halálom ha egy focista az ősi riválishoz átmegy, az én gyomrom ezt nem tudja megemészteni...áh, ilyen kenny miller féle f@szládák játszadoznak a Valencia védelemmel...jóvanakkor... :mad:eaglesmcnabbna most a jó öreg kenny miért is faszláda?tüsi91
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
áh, ilyen kenny miller féle f@szládák játszadoznak a Valencia védelemmel...jóvanakkor... :mad:eaglesmcnabbna most a jó öreg kenny miért is faszláda?
több mint 14 éve
áh, ilyen kenny miller féle f@szládák játszadoznak a Valencia védelemmel...jóvanakkor... :mad:
több mint 14 éve
Scholes szerintem is tök korrekt:Lehet, hogy csak én látom akkor ilyennek, de valamiért mikor MU meccset nézek, akkor igen sok könyökkel felugrásos/hátulról lábra csúszós jelenetet látok tőle.F.SchleckScholest se felejtsük el azért, ha már ilyen típusú játékosokról van szó.F.Schleckezt hol olvastad ?
pl patrick vieira az akkori muból egyértelműen v nistelrooyt emelte ki mint a legnagyobb sunyi, keane-t vagy scholest korrekt harcosnak tartotta, kőkemények de nem alattomosak.gabtsi
A kis genyó vörös lerúgta edzésen Rooney-t, hogy SAF-nak kelljen kamuznia, hogy azért nem játszatja, mert sérült.
😀 😀 😀
Mostmár tuti sérült pár hétig...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
idén ő viszi a hátán a csapatot3 nyuszi 😀DivatEto'o nem szarozik. gól 2 gólpassz. serie a-t már nem követem (thx digi) ott is ilyen jól tolja?kristof
|
több mint 14 éve
hát az ő góljával nyertek most hétvégén... Cesar védett már 2 ziccert, valahogy nyerhetne a Valencia :rolleyes: ...3 nyuszi 😀DivatEto'o nem szarozik. gól 2 gólpassz. serie a-t már nem követem (thx digi) ott is ilyen jól tolja?kristof
Raúl meg hát Isten, dehát ezt eddig is tudtuk 😀
több mint 14 éve
Most nézem, h Raúl góljával vezet a Schalke. Super cool :cool:
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
3 nyuszi 😀DivatEto'o nem szarozik. gól 2 gólpassz. serie a-t már nem követem (thx digi) ott is ilyen jól tolja?
több mint 14 éve
raktam egy 5öst izibe hogy beveri a tizit 😊
több mint 14 éve
Lehet, hogy csak én látom akkor ilyennek, de valamiért mikor MU meccset nézek, akkor igen sok könyökkel felugrásos/hátulról lábra csúszós jelenetet látok tőle.ezt hol olvastad ?Én alattomosnak egyébként inkább a Zidane, Ballack féléket tartom, aki nem ilyen fejberúgom háromszor, ha még él, akkor még kétszer típusú játékosok, hanem becsúsznak, aztán ahogy felkelnek még megtapossák a tökeit a másiknak pl. vagy lefejelik, stb...fetomyScholest se felejtsük el azért, ha már ilyen típusú játékosokról van szó.F.Schleck
pl patrick vieira az akkori muból egyértelműen v nistelrooyt emelte ki mint a legnagyobb sunyi, keane-t vagy scholest korrekt harcosnak tartotta, kőkemények de nem alattomosak.gabtsi
több mint 14 éve
ezt hol olvastad ?Én alattomosnak egyébként inkább a Zidane, Ballack féléket tartom, aki nem ilyen fejberúgom háromszor, ha még él, akkor még kétszer típusú játékosok, hanem becsúsznak, aztán ahogy felkelnek még megtapossák a tökeit a másiknak pl. vagy lefejelik, stb...fetomyScholest se felejtsük el azért, ha már ilyen típusú játékosokról van szó.F.Schleck
pl patrick vieira az akkori muból egyértelműen v nistelrooyt emelte ki mint a legnagyobb sunyi, keane-t vagy scholest korrekt harcosnak tartotta, kőkemények de nem alattomosak.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Én alattomosnak egyébként inkább a Zidane, Ballack féléket tartom, aki nem ilyen fejberúgom háromszor, ha még él, akkor még kétszer típusú játékosok, hanem becsúsznak, aztán ahogy felkelnek még megtapossák a tökeit a másiknak pl. vagy lefejelik, stb...fetomyScholest se felejtsük el azért, ha már ilyen típusú játékosokról van szó.
több mint 14 éve
ők az őszinték 😀Alattomos az nálam De Jong, van Bommel, Felipe Melo, Materazzi, hogy csak néhány nevet említsek.alattomos dolog két méterről repülve mellberúgni valakit? 😊valtine
Stez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Én alattomosnak egyébként inkább a Zidane, Ballack féléket tartom, aki nem ilyen fejberúgom háromszor, ha még él, akkor még kétszer típusú játékosok, hanem becsúsznak, aztán ahogy felkelnek még megtapossák a tökeit a másiknak pl. vagy lefejelik, stb...
több mint 14 éve
valtine
13
Alattomos az nálam De Jong, van Bommel, Felipe Melo, Materazzi, hogy csak néhány nevet említsek.alattomos dolog két méterről repülve mellberúgni valakit? 😊
Stez
több mint 14 éve
Stez: Az alattomosat mindenki magának máshogy definiálja, nálam ibra alattomos, és ezt legutóbb ellenünk is alátámasztotta.De rajta kívül is rengeteg cr-nél alattomosabb játékost tudnék mondani. Pl. rögtön akiket te is írtál + Dani Alves /*nem, nem azért mert barcás, sevillásként utáltom meg, de nagyon*/. De nálam pl Luis Fabiano is az az Espagnol elleni uefa kupa döntőben látottak miatt
jc6: Hát nem, nekem mindenesetre nem az alattomosság jut eszembe cronaldoról, hacsak úgy nem mint ahogy stez írta, végül is valahol az is alattomosság... Szvsz sok játékosról lehetne hosszabb youtube mixet csinálni, de az is igaz, h fairplay díjra se nevezném...
De azzal nincs is bajom, h utáljátok őt /*főleg, h én is*/, csak szeretnék rávilágítani, h másokat is lehet mellette /*csupa szeretet a világ 😀*/, van aki jobban rászolgált az utálatra, és mégse kap belőle semmit. Én is utálom őt, de akad bőven, akit jobban, sőt akad olyan is, akit ok nélkül...
több mint 14 éve
"nem olyan alattomos féreg CR, mint Ibra...". Na, én ezzel vitatkoznék méghttp://www.youtube.com/watch?v=CpUjUMNpF-c 😉
JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az Rooney volt.rosszul emléxem, h riberynek volt mellette egy terhes felesége? Vagy az nem is számít a megítélésénél? 😛 //lehet h tényleg rosszul emlékszem, annyi ilyen van más, lehet keverem...Black_AdderRengeteg játékos van alatta.Ő legalább nem ront meg kiskorúakt mint benzema vagy ribery,Azért Ribery védelmére kelnék, hiszen ezt a kiskorú hölgyet "rontotta meg". Senki nem mondja meg róla, hogy kiskorú
Black_Adder
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://thebiglead.fantasysportsven.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2010/04/zahia_dehar_is-a-high-end-call-girl.jpg&imgrefurl=http://thebiglead.com/index.php/category/hookers/&usg=__RF31Ag1PQRE2T35zo2ZjjpEC00s=&h=599&w=450&sz=66&hl=hu&start=0&sig2=lAKBg0_oWh6beysB-t8iUg&zoom=1&tbnid=fMQf1exh-lp0KM:&tbnh=152&tbnw=115&ei=Fw-_TIDFLs2j4QbnocmMBA&prev=/images%3Fq%3Dribery%2Bprostitute%2Bgirl%26um%3D1%26hl%3Dhu%26sa%3DN%26biw%3D1024%26bih%3D585%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=545&oei=Fw-_TIDFLs2j4QbnocmMBA&esq=1&page=1&ndsp=14&ved=1t:429,r:10,s:0&tx=54&ty=94Sebii
Amúgy meg, még egy utolsó gondolat: azt írtad, kedves földim, haverom, hogy "nem olyan alattomos féreg CR, mint Ibra...". Na, én ezzel vitatkoznék még, aztán abbahagyom.
CR rengeteg alattomosságot követett el az utóbbi években, párszor kiállították ez miatt, párszor nem. De néha olyan alattomos volt, hogy az nem emberi. Lehet azt mondani, hogy elviszi a hév, igen. De rengeteg esetben ott sem volt a labda... az a sok direkt rátartás, könyöklés, lehetne belőle csinálni egy youtube-os mixet. A játéktudása viszont elismerésre méltó. Megemelem előtte a kalapom.