Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
egyébként a tököm tele van ezzel az egész pénzezéssel, minden klubot amelyiknél ez felmerül azonnal kizárni. Lehet hogy 3 csapatossá válna az NB1 de később lehet hogy lenne 10-12 csapat aki stabilan tudná vállalni a megmérettetést. Vagy ha nem akkor amatőr státus és végre oda kerülne ez a sok ingyenélő aki a magyar foci körül van ahová való.Ha kapnak fizetést akkor simán meglesz a dobogó,ha nem akkor nem.Ilyen egyszerű sajnos a képlet..KennyA lényeg h gúnárékat előzzük be, mert a konda úgyis bejut a kupából, szal a 4. hely is EL-t érhet, bár szebb lenne dobogón végezni.ShilkorBözsi szerint 3-0 lett, úgy látszik szerinte is necces volt Lázok tizije....mondjuk ondónál elmenta győrtől sztem kikapunk (nem nekünk adtak le pontokat...) a gedeont ütni kell a konda elleni lesz az igazi rangadó, ott (remélem) a dobogó lesz a tét.davemayer
amúgy szar játék megint, de legalább simán nyertünk, viszont most jön az igazi víz(dobogó)választó: audi-gedeon-kondaDivat
Tényleg, senki sem unta még meg hogy állandóan ez megy?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ha kapnak fizetést akkor simán meglesz a dobogó,ha nem akkor nem.Ilyen egyszerű sajnos a képlet..A lényeg h gúnárékat előzzük be, mert a konda úgyis bejut a kupából, szal a 4. hely is EL-t érhet, bár szebb lenne dobogón végezni.ShilkorBözsi szerint 3-0 lett, úgy látszik szerinte is necces volt Lázok tizije....mondjuk ondónál elmenta győrtől sztem kikapunk (nem nekünk adtak le pontokat...) a gedeont ütni kell a konda elleni lesz az igazi rangadó, ott (remélem) a dobogó lesz a tét.davemayer
amúgy szar játék megint, de legalább simán nyertünk, viszont most jön az igazi víz(dobogó)választó: audi-gedeon-kondaDivat
több mint 12 éve
ha verjük őket sztem előzzük isA lényeg h gúnárékat előzzük be, mert a konda úgyis bejut a kupából, szal a 4. hely is EL-t érhet, bár szebb lenne dobogón végezni.ShilkorBözsi szerint 3-0 lett, úgy látszik szerinte is necces volt Lázok tizije....mondjuk ondónál elmenta győrtől sztem kikapunk (nem nekünk adtak le pontokat...) a gedeont ütni kell a konda elleni lesz az igazi rangadó, ott (remélem) a dobogó lesz a tét.davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
A lényeg h gúnárékat előzzük be, mert a konda úgyis bejut a kupából, szal a 4. hely is EL-t érhet, bár szebb lenne dobogón végezni.Bözsi szerint 3-0 lett, úgy látszik szerinte is necces volt Lázok tizije....mondjuk ondónál elmenta győrtől sztem kikapunk (nem nekünk adtak le pontokat...) a gedeont ütni kell a konda elleni lesz az igazi rangadó, ott (remélem) a dobogó lesz a tét.davemayer
több mint 12 éve
Azt csiripelik, Mitrovic visszajön Újpestre. Nekünk kurva jól jönne, csak akkor mit csinál a videoton?berger90sanyigyurinak kell a hely... 😊
|
több mint 12 éve
Azt csiripelik, Mitrovic visszajön Újpestre. Nekünk kurva jól jönne, csak akkor mit csinál a videoton?
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Tig mindig a frankót mondja!Rafael megmozdulása egyértelmű piros. Meg is értem a srácot, kár, hogy nem rúgott nagyobbat, vagy nem találta el jobban Lujzát, mivel előtte vagy 20x belekönyökölt az arcába.Duffazért érdekes volt az ahogy Luiz fedezte a ladbát, eléggé emberre ment. persze utána Rafael is ez tény, ilyet nem szabad csinálni csak azért érdemes a körülményeket is megvizsgálni. Főleg ha esetleg a megelőző 5-10 percet is megnézzük, érdemes mert a mintapéldája volt annak hogy csúszik ki egy idióta kezéből a mérkőzés és fajul idáig.davemayerEttől függetlenül nálam már a szándék is piros. Mondjuk szinészkedésért egy sárga is mehetett volna ez tény 😊Tocaaha, értem...davemayerhttp://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/943455_588293161204592_1137652195_n.jpgdavemayerCsak a szerencsétlen cigánygyereket röhögte ki, hogy ekkorát volt képes rúgni. 😉Schleck
több mint 12 éve
Rafael megmozdulása egyértelmű piros. Meg is értem a srácot, kár, hogy nem rúgott nagyobbat, vagy nem találta el jobban Lujzát, mivel előtte vagy 20x belekönyökölt az arcába.azért érdekes volt az ahogy Luiz fedezte a ladbát, eléggé emberre ment. persze utána Rafael is ez tény, ilyet nem szabad csinálni csak azért érdemes a körülményeket is megvizsgálni. Főleg ha esetleg a megelőző 5-10 percet is megnézzük, érdemes mert a mintapéldája volt annak hogy csúszik ki egy idióta kezéből a mérkőzés és fajul idáig.davemayerEttől függetlenül nálam már a szándék is piros. Mondjuk szinészkedésért egy sárga is mehetett volna ez tény 😊Tocaaha, értem...davemayerhttp://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/943455_588293161204592_1137652195_n.jpgdavemayerCsak a szerencsétlen cigánygyereket röhögte ki, hogy ekkorát volt képes rúgni. 😉Schleck
több mint 12 éve
azért érdekes volt az ahogy Luiz fedezte a ladbát, eléggé emberre ment. persze utána Rafael is ez tény, ilyet nem szabad csinálni csak azért érdemes a körülményeket is megvizsgálni. Főleg ha esetleg a megelőző 5-10 percet is megnézzük, érdemes mert a mintapéldája volt annak hogy csúszik ki egy idióta kezéből a mérkőzés és fajul idáig.Ettől függetlenül nálam már a szándék is piros. Mondjuk szinészkedésért egy sárga is mehetett volna ez tény 😊Tocaaha, értem...davemayerhttp://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/943455_588293161204592_1137652195_n.jpgdavemayerCsak a szerencsétlen cigánygyereket röhögte ki, hogy ekkorát volt képes rúgni. 😉Schleck
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ettől függetlenül nálam már a szándék is piros. Mondjuk szinészkedésért egy sárga is mehetett volna ez tény 😊aha, értem...davemayerhttp://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/943455_588293161204592_1137652195_n.jpgdavemayerCsak a szerencsétlen cigánygyereket röhögte ki, hogy ekkorát volt képes rúgni. 😉Schleck
több mint 12 éve
aha, értem...http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/943455_588293161204592_1137652195_n.jpgdavemayerCsak a szerencsétlen cigánygyereket röhögte ki, hogy ekkorát volt képes rúgni. 😉Schleck
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
sztem gyenge most a győr (mondjuk mi is mostanában), én libásoktól félek igazán...elemér meg csak kihúzza addig! 😊Bözsi szerint 3-0 lett, úgy látszik szerinte is necces volt Lázok tizije....mondjuk ondónál elmenta győrtől sztem kikapunk (nem nekünk adtak le pontokat...) a gedeont ütni kell a konda elleni lesz az igazi rangadó, ott (remélem) a dobogó lesz a tét.davemayer
|
több mint 12 éve
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/943455_588293161204592_1137652195_n.jpgdavemayerCsak a szerencsétlen cigánygyereket röhögte ki, hogy ekkorát volt képes rúgni. 😉
több mint 12 éve
Bözsi szerint 3-0 lett, úgy látszik szerinte is necces volt Lázok tizije....mondjuk ondónál elmenta győrtől sztem kikapunk (nem nekünk adtak le pontokat...) a gedeont ütni kell a konda elleni lesz az igazi rangadó, ott (remélem) a dobogó lesz a tét.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Bözsi szerint 3-0 lett, úgy látszik szerinte is necces volt Lázok tizije....mondjuk ondónál elmentamúgy szar játék megint, de legalább simán nyertünk, viszont most jön az igazi víz(dobogó)választó: audi-gedeon-konda
|
több mint 12 éve
nemnem, ez nem katalán stílus, a Barcelona még mindig a saját tizenhatosa előtt passzolgatna. ha tíz passznál kevesebből hozzák ki a saját térfélról a lasztit, akkor a következő edzésen megfingatja őket az edző.Lesz még München katalán falu........csi77Amadeus91
több mint 12 éve
Lesz még München katalán falu........Amadeus91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ez az ETO az egyik legellenszenvesebb csapat Magyarországon...Pinyővel az élen!
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
Ötlettelen,kilátástalan előrejáték. A 3 pontrugáson kivül nem is volt igazi gólhelyzetünk.Nyertünk,de moslék szarul játszottunk megint.Kennykifejtenéd, hogy egy idegenbeli kétgólos siker miért tükröz szar játékot?berger90
Ma ennyi is elég volt.
több mint 12 éve
Titkos megkeresése van a válogatottal kapcsolatban 😊Paulo Sousa állítólag megnézte a mai Újpest meccset és a B csapatét is. Érdekes húzás lenne. Kíváncsi vagyok mit tudna egy -a Vidinél jóval- gyengébb kerettel csinálni.Bazzanitegnap kint volt a Diósgyőr meccsén is, múlt héten meg a Fradi-Vidit nézte Benczéssel. unatkozik.kristof
több mint 12 éve
Szar játékkal még nem láttál csapatot meccset nyerni? Nulla foci volt ez a mai, vagdostuk előre a labdát ész nélkül, összesen talán egy felépített akciónk volt. 3 pontrúgás, nyertünk, de kb ennyi.Nyertünk,de moslék szarul játszottunk megint.Kennykifejtenéd, hogy egy idegenbeli kétgólos siker miért tükröz szar játékot?berger90

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Paulo Sousa állítólag megnézte a mai Újpest meccset és a B csapatét is. Érdekes húzás lenne. Kíváncsi vagyok mit tudna egy -a Vidinél jóval- gyengébb kerettel csinálni.Bazzanitegnap kint volt a Diósgyőr meccsén is, múlt héten meg a Fradi-Vidit nézte Benczéssel. unatkozik.
több mint 12 éve
Nyertünk,de moslék szarul játszottunk megint.Kennykifejtenéd, hogy egy idegenbeli kétgólos siker miért tükröz szar játékot?
Mindig jövőre
davemayer
Amadeus91