Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
De utálom az ilyen köcsög szereplési vágyas bírókat, mint ez a Fábián.
több mint 12 éve
Bede Márton valami hasonlót fogalmazott meg a tegnapi preview-ban, és igaza is volt. Teljesen felesleges így bajnokságnak hívni, mikor ezek ketten jelentik az egészet. Rengetegen nem nézik ezért már évek óta.Mi a szarnak kell 20 csapat?!zinedine5Barcelona - Levante a félidőben 6-0. Ennek így kurva sok értelme van.zinedine5kb ugyanez jutott az eszembe, ezt bajnokságnak csúfolni érdekes. Persze, a Real meg a Barca lehet hogy bajnok lenne a PL-ben is, de hogy nem lenne ennyire egyoldalú a meccseik 90%a az biztos.davemayer
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Barcelona - Levante a félidőben 6-0. Ennek így kurva sok értelme van.zinedine5ellenben ez a Levante a tavalyi szezon első negyven százalékában BL-helyen állt, a második hatvanban meg talán a legrosszabb eredményt hozta.
több mint 12 éve
Azért, bár a PL-ben több izgalmas meccs van, 1992 óta ugyanúgy öt csapat lett csak bajnok, mint a PD-ben. A MU ráadásul 2/3 arányban. Tehát a felső régió hasonló. A spanyoloknál az utóbbi 8 év ilyen egyhangú (most nem nézve az ősidőket), de abban igazad van, hogy a Pl tömörebb egy kicsit....Barcelona - Levante a félidőben 6-0. Ennek így kurva sok értelme van.zinedine5kb ugyanez jutott az eszembe, ezt bajnokságnak csúfolni érdekes. Persze, a Real meg a Barca lehet hogy bajnok lenne a PL-ben is, de hogy nem lenne ennyire egyoldalú a meccseik 90%a az biztos.davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Jó és akkor erről meg Barca meg a Real tehet... ugyanis itt mondjuk szvsz nem feltétlenül a pénzen múlik minden, hanem a szakmai dolgokon is. Egyszerűen most ennyivel erősebbek és nehéz rá bármit kitalálni a többieknek. Azért szvsz az A. Madrid meg talán ha jó passzban van a Valencia bekavarhat, meglátjuk.Azért én nem bánom, hogy így játszunk és akkor még Iniesta nincs is a pályán és Neymar is csak most állt be. Remélem kitart végig majd a lendület 😀 S Fabregas nem megy sehova 😀 remélem...
több mint 12 éve
Mi a szarnak kell 20 csapat?!Barcelona - Levante a félidőben 6-0. Ennek így kurva sok értelme van.zinedine5kb ugyanez jutott az eszembe, ezt bajnokságnak csúfolni érdekes. Persze, a Real meg a Barca lehet hogy bajnok lenne a PL-ben is, de hogy nem lenne ennyire egyoldalú a meccseik 90%a az biztos.davemayer
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a Chelsea mai kispadjáról gyakorlatilag mindenki befért volna az Arsenal kezdőbeSebiiez nagyon durva, hihetetlen mély a keret pedig kölcsönbe se kutyaütőket adtunk, nem igazán értem miért erőltetjük még Rooney leigazolását is. a hull city elleni meccs első félideje nagyon tetszett, sajnálom, hogy utána visszavettünk.
több mint 12 éve
Barcelona - Levante a félidőben 6-0. Ennek így kurva sok értelme van.zinedine5kb ugyanez jutott az eszembe, ezt bajnokságnak csúfolni érdekes. Persze, a Real meg a Barca lehet hogy bajnok lenne a PL-ben is, de hogy nem lenne ennyire egyoldalú a meccseik 90%a az biztos.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Barcelona - Levante a félidőben 6-0. Ennek így kurva sok értelme van.
több mint 12 éve
Wenger tök jól lenyilatkozta a tegnapi meccs előtt, hogy ugyanolyan helyzetben vagyunk mint a United meg a Chelsea, mert ők se nagyon tudtak igazolni. Azt sajnos elfelejtette, hogy a Chelsea mai kispadjáról gyakorlatilag mindenki befért volna az Arsenal kezdőbe, a Mu meg tavaly bajnok lett....
több mint 12 éve
Pedig a Honvéd sem öregek otthona. Ja, hogy ott külföldi az edző?Amúgy ez a PAFC simán serdülőcsapatnak tűnt, a párharcoknál úgy nyomták el őket, mint a fingszagot a Wunderbaum..... 😊csi77Magyar focista képzés...
Nézd meg a korábban belinkelt Moniz videó-t. Első kérdése h ki volt reggel konditeremben ill. nézd meg a játékosok karját, ami kilóg a pólókból...Sinisa
Amúgy örülök az (sorzatban 😊 ) első győzelmünknek....
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Szerethető Sándor miért nem válogatja be Nikolicsot amúgy?Túl sok gólt lő?
több mint 12 éve
Amúgy ez a PAFC simán serdülőcsapatnak tűnt, a párharcoknál úgy nyomták el őket, mint a fingszagot a Wunderbaum..... 😊csi77Magyar focista képzés...
Nézd meg a korábban belinkelt Moniz videó-t. Első kérdése h ki volt reggel konditeremben ill. nézd meg a játékosok karját, ami kilóg a pólókból...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Amúgy ez a PAFC simán serdülőcsapatnak tűnt, a párharcoknál úgy nyomták el őket, mint a fingszagot a Wunderbaum..... 😊
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
... és ez most jogos is volt, nem csak megadható!Vidi hot streak: 3 tizi+piros kombó zsinórban. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
De. Ennek ellenére Mezei a meccs végéig nyomta ezt a hülyeséget.Lehet, hogy én vagyok a hülye de ez nem az exdiósgyőri Luque a Puskásban mintahogy Mezei mondja.az a Luque visszavonult, nem?slowmotion
Bejön egy 24éves gyerek és elmagyarázza, hogy egy rutinos 35éves játékos jön be. Nevetséges.Bazzani
Rosszabb mint ifj.Crazy Jenő.
több mint 12 éve
Lehet, hogy én vagyok a hülye de ez nem az exdiósgyőri Luque a Puskásban mintahogy Mezei mondja.az a Luque visszavonult, nem?
Bejön egy 24éves gyerek és elmagyarázza, hogy egy rutinos 35éves játékos jön be. Nevetséges.Bazzani
több mint 12 éve
Lehet, hogy én vagyok a hülye de ez nem az exdiósgyőri Luque a Puskásban mintahogy Mezei mondja.Bejön egy 24éves gyerek és elmagyarázza, hogy egy rutinos 35éves játékos jön be. Nevetséges.
több mint 12 éve
Ez még Puskás idejéből való. 😀
Kispesti jegypénztár megvan mindenkinek?
😀
(mai kép)Bazzani
több mint 12 éve
szerintem sokkal fárasztóbb, hogy utána meg állandóan megsértődnek a büntetéseken, és persze mindenért az MLSZ a hibás 😊kicsit azért már fárasztó, hogy a züllői úti béközép állandóan dobálja a magas labdát...slowmotioncomment.blog.hu/2013/08/18/a_kassai_gettoparancsnokra_emlekezett_a_kozteveDexxter Tailorez a drapi meg irtó nagy parasztság. remélem vastagon fog fogni a ceruzapeteymi volt?kaszo
több mint 12 éve
A vendégszektor mindent visz a Honvéd-Puskás meccsen. 3 nagyzászló egy ember.Bazzania TEK készül augusztus huszadikára, jó?!
kicsit azért már fárasztó, hogy a züllői úti béközép állandóan dobálja a magas labdát...comment.blog.hu/2013/08/18/a_kassai_gettoparancsnokra_emlekezett_a_kozteveDexxter Tailorez a drapi meg irtó nagy parasztság. remélem vastagon fog fogni a ceruzapeteymi volt?kaszo
több mint 12 éve
A vendégszektor mindent visz a Honvéd-Puskás meccsen. 3 nagyzászló egy ember.
több mint 12 éve
comment.blog.hu/2013/08/18/a_kassai_gettoparancsnokra_emlekezett_a_kozteveez a drapi meg irtó nagy parasztság. remélem vastagon fog fogni a ceruzapeteymi volt?kaszo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
ez a drapi meg irtó nagy parasztság. remélem vastagon fog fogni a ceruzapeteymi volt?