NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
10
5
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Engem akkor is nagyon zavar ha egy magyar csapatban az idegenlégiósokat részesítik előnyben a fiatal tehetségek előtt. Szerintem velük is ugyanitt tartana a vidi, de ha ők így gondolják Lelkük rajta.Pedig azt kell mondjam,hogy Lipták egyáltalán nem hiányzik a védelemből,mert a Caneira-Vinicius duó egyre jobb.Szolnoki/Stopira meg szerintem jobb is,mint Lázár.Ráadásul pont olyanok vannak itt említve akiknek semmi köze a támadó játékhoz,vagy csak nagyon kicsi.A legnagyobb veszteség szerintem egyértelműen Elek volt,a többit simán pótolták/pótolják ezek a légiósokJoeyPorterMégis válogatottak. Présinger is U21-es válogatott. Azt ne mond, hogy ez a sok idegenlégiós jobb mint a felsoroltak. Shawn84Présinger? 😀 Még a Pápában is csere...Lipták sztoriját mindenki ismeri,Lencse felesleg 4. csatárnak ebben a rendszerben,Lázárt meg nem is értettem,mert itt az nb1-ben sem tudott kimagaslóan jó teljesítményt nyújtani folyamatosan.Látszik is kb,hogy az új csapatában játszott vagy 1 meccset egész szezonban.JoeyPorterUtóbbi 2 játékosra már nem is emlékszek. Elek, Gosztonyí, Lipták, Présinger, Lencse, Lázár. Rájuk gondoltam. Szerintem ez elég tekintélyes lista.Shawn84Te kikről beszélsz?Max Eleket meg Gosztonyit lehetne idesorolni...Vagy a Farkas Balázs-Sebők féle vonulatra gondolsz??? 😀JoeyPorterNem kellett volna eladni a fiatal magyar tehetségeket. A szart Souza hozta magával.Shawn84Hazai pályán 0-0-ra játszik a Viktorfehérvár szinte. Sousa is csak annyit tud a taktikáról mint Détári.Shawn84szarból nem lehet várat építeni.Amadeus91
több mint 13 éve
Pedig azt kell mondjam,hogy Lipták egyáltalán nem hiányzik a védelemből,mert a Caneira-Vinicius duó egyre jobb.Szolnoki/Stopira meg szerintem jobb is,mint Lázár.Ráadásul pont olyanok vannak itt említve akiknek semmi köze a támadó játékhoz,vagy csak nagyon kicsi.A legnagyobb veszteség szerintem egyértelműen Elek volt,a többit simán pótolták/pótolják ezek a légiósokMégis válogatottak. Présinger is U21-es válogatott. Azt ne mond, hogy ez a sok idegenlégiós jobb mint a felsoroltak. Shawn84Présinger? 😀 Még a Pápában is csere...Lipták sztoriját mindenki ismeri,Lencse felesleg 4. csatárnak ebben a rendszerben,Lázárt meg nem is értettem,mert itt az nb1-ben sem tudott kimagaslóan jó teljesítményt nyújtani folyamatosan.Látszik is kb,hogy az új csapatában játszott vagy 1 meccset egész szezonban.JoeyPorterUtóbbi 2 játékosra már nem is emlékszek. Elek, Gosztonyí, Lipták, Présinger, Lencse, Lázár. Rájuk gondoltam. Szerintem ez elég tekintélyes lista.Shawn84Te kikről beszélsz?Max Eleket meg Gosztonyit lehetne idesorolni...Vagy a Farkas Balázs-Sebők féle vonulatra gondolsz??? 😀JoeyPorterNem kellett volna eladni a fiatal magyar tehetségeket. A szart Souza hozta magával.Shawn84Hazai pályán 0-0-ra játszik a Viktorfehérvár szinte. Sousa is csak annyit tud a taktikáról mint Détári.Shawn84szarból nem lehet várat építeni.Amadeus91
több mint 13 éve
Mégis válogatottak. Présinger is U21-es válogatott. Azt ne mond, hogy ez a sok idegenlégiós jobb mint a felsoroltak.Présinger? 😀 Még a Pápában is csere...Lipták sztoriját mindenki ismeri,Lencse felesleg 4. csatárnak ebben a rendszerben,Lázárt meg nem is értettem,mert itt az nb1-ben sem tudott kimagaslóan jó teljesítményt nyújtani folyamatosan.Látszik is kb,hogy az új csapatában játszott vagy 1 meccset egész szezonban.JoeyPorterUtóbbi 2 játékosra már nem is emlékszek. Elek, Gosztonyí, Lipták, Présinger, Lencse, Lázár. Rájuk gondoltam. Szerintem ez elég tekintélyes lista.Shawn84Te kikről beszélsz?Max Eleket meg Gosztonyit lehetne idesorolni...Vagy a Farkas Balázs-Sebők féle vonulatra gondolsz??? 😀JoeyPorterNem kellett volna eladni a fiatal magyar tehetségeket. A szart Souza hozta magával.Shawn84Hazai pályán 0-0-ra játszik a Viktorfehérvár szinte. Sousa is csak annyit tud a taktikáról mint Détári.Shawn84szarból nem lehet várat építeni.Amadeus91
több mint 13 éve
Présinger? 😀 Még a Pápában is csere...Lipták sztoriját mindenki ismeri,Lencse felesleg 4. csatárnak ebben a rendszerben,Lázárt meg nem is értettem,mert itt az nb1-ben sem tudott kimagaslóan jó teljesítményt nyújtani folyamatosan.Látszik is kb,hogy az új csapatában játszott vagy 1 meccset egész szezonban.Utóbbi 2 játékosra már nem is emlékszek. Elek, Gosztonyí, Lipták, Présinger, Lencse, Lázár. Rájuk gondoltam. Szerintem ez elég tekintélyes lista.Shawn84Te kikről beszélsz?Max Eleket meg Gosztonyit lehetne idesorolni...Vagy a Farkas Balázs-Sebők féle vonulatra gondolsz??? 😀JoeyPorterNem kellett volna eladni a fiatal magyar tehetségeket. A szart Souza hozta magával.Shawn84Hazai pályán 0-0-ra játszik a Viktorfehérvár szinte. Sousa is csak annyit tud a taktikáról mint Détári.Shawn84szarból nem lehet várat építeni.Amadeus91
több mint 13 éve
Utóbbi 2 játékosra már nem is emlékszek. Elek, Gosztonyí, Lipták, Présinger, Lencse, Lázár. Rájuk gondoltam. Szerintem ez elég tekintélyes lista.Te kikről beszélsz?Max Eleket meg Gosztonyit lehetne idesorolni...Vagy a Farkas Balázs-Sebők féle vonulatra gondolsz??? 😀JoeyPorterNem kellett volna eladni a fiatal magyar tehetségeket. A szart Souza hozta magával.Shawn84Hazai pályán 0-0-ra játszik a Viktorfehérvár szinte. Sousa is csak annyit tud a taktikáról mint Détári.Shawn84szarból nem lehet várat építeni.Amadeus91
több mint 13 éve
Te kikről beszélsz?Max Eleket meg Gosztonyit lehetne idesorolni...Vagy a Farkas Balázs-Sebők féle vonulatra gondolsz??? 😀Nem kellett volna eladni a fiatal magyar tehetségeket. A szart Souza hozta magával.Shawn84Hazai pályán 0-0-ra játszik a Viktorfehérvár szinte. Sousa is csak annyit tud a taktikáról mint Détári.Shawn84szarból nem lehet várat építeni.Amadeus91
több mint 13 éve
Nem kellett volna eladni a fiatal magyar tehetségeket. A szart Souza hozta magával.Hazai pályán 0-0-ra játszik a Viktorfehérvár szinte. Sousa is csak annyit tud a taktikáról mint Détári.Shawn84szarból nem lehet várat építeni.Amadeus91
több mint 13 éve
Hazai pályán 0-0-ra játszik a Viktorfehérvár szinte. Sousa is csak annyit tud a taktikáról mint Détári.Shawn84szarból nem lehet várat építeni.
több mint 13 éve
Hazai pályán 0-0-ra játszik a Viktorfehérvár szinte. Sousa is csak annyit tud a taktikáról mint Détári.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez a meccs nézhetetlen....ennyire defenzív taktikával nem lehet játszani. Ráadásul nem is világverő gárda ez a belga csapat...Tóth B.-nek a 33. percben volt az első labdaszerzése, mint védekező kp, addig csak nyomozta a labdát, lepattant az emberről és nagyon feltűnő a lassúsága..
Szegény Gyurcsót nem akarom ekézni, de a helyzeténél én inkább passzoltam volna..az a szabadrúgás meg...
Na mindegy, kívülről könnyű persze...
több mint 13 éve
Kidőlt a 3. szélső védőnk is a 4-ből..Contento terheléstől hajszálrepedések a bal lábában. (Alaba-nak terheléstől tört el az edzőtáborban.)
több mint 13 éve
Kis Károly nem a tipikus magyar megélhetési edző.Fehéroroszok még versenyben vannak az olimpián? Mert ha igen, akkor drukkoljunk hogy itt maradjanak.Simán verhető ez a BATE. Nagyobb a füstje, mint a lángja...JC6Azért ha Bressan hazamegy Londonból, nem lesz ilyen vidám az élet hátul. Meg ahogy nézem a két legértékesebb védőjük is kint karikázik.
Sousa-féle 0-0 lesz ebből ha mákunk van 😀Höri
Kis Károly lemondása pedig WTF. 1 L után elmenni, gondokat sejtett...iktriad
Azt nyilatkozta hogy azért megy el, mert idén nem lesznek meg a feltételek a sikeres szerepléshez.
Hogy ez pontosan mit jelent (kevés pénzt, vagy nem kapta meg a játékosokat akiket kért...) ki tudja?
De nyilván nem az egy vereség miatt megy el.
több mint 13 éve
pedig igazán visszatérhetett volna a Szentélybe, talán tudná pótolni a pölő által hagyott (z)űrt...na majd kuckovic, v tosic v ki tudja talán gruborovic!Szerintem összeveszhetett az Éger féle idősebb vonulattal. Éger és Csernya sem volt kezdő.BazzaniLehet, hogy igazad van... Viszont itt az újabb bombahír. Tököli ismét Pakson, de miért???Matthew99
|
több mint 13 éve
továbbra sem fogjuk elolvasni a német cikkeket, muszáj erőltetni?kristofigen a kedvedért.
több mint 13 éve
Szerintem összeveszhetett az Éger féle idősebb vonulattal. Éger és Csernya sem volt kezdő.BazzaniLehet, hogy igazad van... Viszont itt az újabb bombahír. Tököli ismét Pakson, de miért???

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Szerintem összeveszhetett az Éger féle idősebb vonulattal. Éger és Csernya sem volt kezdő.Ezen én is megdöbbentem, nem is értem. Talán a túl sok távozó miatt.zavi27Fehéroroszok még versenyben vannak az olimpián? Mert ha igen, akkor drukkoljunk hogy itt maradjanak.Simán verhető ez a BATE. Nagyobb a füstje, mint a lángja...JC6Azért ha Bressan hazamegy Londonból, nem lesz ilyen vidám az élet hátul. Meg ahogy nézem a két legértékesebb védőjük is kint karikázik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
továbbra sem fogjuk elolvasni a német cikkeket, muszáj erőltetni?
több mint 13 éve
Szánalmas vagy Uli!www.bild.de/sport/fussball/bayern-muenchen/bayern-und-mario-gomez-es-war-nie-die-grosse-liebe-25454920.bild.html
egyre kevésbé ismerek rá arra a csapatra, amellyel felnőttem... se küzdés, se összetartás.. már csak a képmutatás maradt. 😕
több mint 13 éve
www.azzurri.co.hu/Inter/Kinai-befektetokkel-erositett-az-Inter-uj-korszak-vette-kezdetet-Milanobanén miattam arabok v ruszkik is lehetnének, csak tegyék már végre rendbe szeretett csapatomat...
már csak a sárga majmok hiányoztak... Inter.Amadeus91
|
több mint 13 éve
Ezen én is megdöbbentem, nem is értem. Talán a túl sok távozó miatt.Fehéroroszok még versenyben vannak az olimpián? Mert ha igen, akkor drukkoljunk hogy itt maradjanak.Simán verhető ez a BATE. Nagyobb a füstje, mint a lángja...JC6Azért ha Bressan hazamegy Londonból, nem lesz ilyen vidám az élet hátul. Meg ahogy nézem a két legértékesebb védőjük is kint karikázik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
20:20, M2Videoton - Gent
több mint 13 éve
www.azzurri.co.hu/Inter/Kinai-befektetokkel-erositett-az-Inter-uj-korszak-vette-kezdetet-Milanobanmár csak a sárga majmok hiányoztak... Inter.
több mint 13 éve
ma kiestekFehéroroszok még versenyben vannak az olimpián? Mert ha igen, akkor drukkoljunk hogy itt maradjanak.Simán verhető ez a BATE. Nagyobb a füstje, mint a lángja...JC6Azért ha Bressan hazamegy Londonból, nem lesz ilyen vidám az élet hátul. Meg ahogy nézem a két legértékesebb védőjük is kint karikázik.
több mint 13 éve
Fehéroroszok még versenyben vannak az olimpián? Mert ha igen, akkor drukkoljunk hogy itt maradjanak.Simán verhető ez a BATE. Nagyobb a füstje, mint a lángja...JC6Azért ha Bressan hazamegy Londonból, nem lesz ilyen vidám az élet hátul. Meg ahogy nézem a két legértékesebb védőjük is kint karikázik.
Kis Károly lemondása pedig WTF. 1 L után elmenni, gondokat sejtett...
több mint 13 éve
Simán verhető ez a BATE. Nagyobb a füstje, mint a lángja...JC6Azért ha Bressan hazamegy Londonból, nem lesz ilyen vidám az élet hátul. Meg ahogy nézem a két legértékesebb védőjük is kint karikázik.
Sousa-féle 0-0 lesz ebből ha mákunk van 😀