Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
a lényeg h a fidinek lehet... 😀 (ezt hiányoltad petey?) 😊még szerencse, h legális lett, bár ha jól tudom miskolciakat is megvágták...nem lett legális, csak engedélyezték, a hatályos jogszabályok betartása mellett, ami ugye foci meccsen eléggé kivitelezhetetlen, mi is kaptunk érte ennyit, plusz 100-at amiért drágán adtuk az újpestieknek a jegyet, ill. szintén 100-at (szal összesen 300k) amiért nem rendeltetésszerűen lett használva a hangosítás 😀 (onnan lett levezényelve két hullámzás, ill. indítottak egy amíg élek én...-t)
pölőt meg állítólag sisa vinné!Divat
Pölöskeynek nem tudom, hogy örülnék-e, sztem nem ezt érdemelte a tőletek, max a tarcsiba jó lesz, ha tényleg idejön és nem válna be.
A keret tényleg vicc, bár Gyurcsónak én kifejezetten örülök, de hol van Vass vagy Rudolf?kristof
igazából erről az alkesz tehet, h elhitette pölővel h "klasszis", pedig nb2-be nem való...amúgy ő maga kérte a szerződése felbontását. amit múltkor edzőmeccsen csinált onnantól neki itt végképp nem volt jövője, kecsó ellen meg is kapta a magáét vastaps kíséretében cseréjekor, azt is csak dömének köszönheti, nem lett volna szabad játszatnia.
Gyurcsóval sztem sincs gáz, Rudol hiányzik, a többi említett valóban vicc kategória...
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
még szerencse, h legális lett, bár ha jól tudom miskolciakat is megvágták...nem lett legális, csak engedélyezték, a hatályos jogszabályok betartása mellett, ami ugye foci meccsen eléggé kivitelezhetetlen, mi is kaptunk érte ennyit, plusz 100-at amiért drágán adtuk az újpestieknek a jegyet, ill. szintén 100-at (szal összesen 300k) amiért nem rendeltetésszerűen lett használva a hangosítás 😀 (onnan lett levezényelve két hullámzás, ill. indítottak egy amíg élek én...-t)
pölőt meg állítólag sisa vinné!Divat
Pölöskeynek nem tudom, hogy örülnék-e, sztem nem ezt érdemelte a tőletek, max a tarcsiba jó lesz, ha tényleg idejön és nem válna be.
A keret tényleg vicc, bár Gyurcsónak én kifejezetten örülök, de hol van Vass vagy Rudolf?
több mint 13 éve
Gecc...ez az egérvári egy vicc...Értelmes gyerek lehetsz te is...Kiszúrsz egy embert, (Gyurcsó) a cseh meccs óta volt kb 2,5 meccse és elkezdesz hülyeségeket beszélni...A Slovan elleni visszavágón jól játszott a kihagyott helyzete ellenére is és most az 1. fordulóban is az egyik legjobb/legagilisebb volt,ahogy beszállt a Pápa ellen a 2. félidőben.Erről ennyit...
Király, Mészáros, Lipták, Halmosi... édes Istenem! kik ezek? tényleg, Király a magyar válogatott kapujában fog egyszer összeesni...
Gyurcsó (volt egy jó meccse), Gera (most épült fel)...uram irgalmazz...JC6
több mint 13 éve
ez mi már megint:Az MLSZ-nek ezúttal a pirotechnika nem tetszett…
A szintén visszaesőnek minősülő FTC a Kecskemét elleni összecsapáson látott szurkolói pirotechnikai eszközök miatt 100 ezer forintos bírságot kapott.
még szerencse, h legális lett, bár ha jól tudom miskolciakat is megvágták...amúgy volt huhogás a brazil makinak, gondolom még azért is kapunk majd félmisit...
pölőt meg állítólag sisa vinné!
|
több mint 13 éve
kapjátok be, hozzánk meg Mudingayik, meg Palaciok jönnek, legjobb a román resignje...bár EL-be elég ennyi. nembaj a sansiroba majd lesz kiesési házirangadó!Balzaretti is felszállt a Rómába tartó vonatra.emléxem anno managerbe én mindig kineveltem... 😀DivatDestro-->Romasimán jó. többet ér mint Borini vagy a vak Osvaldo. 20 gól idén majd a psg elviszi 70 millióért.
örültök Vincent?😊Divat
meglásd idén dobogó, ott pedig bármi lehetHabi
4,5 millió euró megy Palermoba érte, 1,5 milkát kap 3 éven keresztül 😊
ha megnyerjük a bajnokságot akkor még fél millió eurót kapnak érte a rózsaszínűek.
ez már csettintős mercato 😊Habi
|
több mint 13 éve
Balzaretti is felszállt a Rómába tartó vonatra.emléxem anno managerbe én mindig kineveltem... 😀DivatDestro-->Romasimán jó. többet ér mint Borini vagy a vak Osvaldo. 20 gól idén majd a psg elviszi 70 millióért.
örültök Vincent?😊Divat
4,5 millió euró megy Palermoba érte, 1,5 milkát kap 3 éven keresztül 😊
ha megnyerjük a bajnokságot akkor még fél millió eurót kapnak érte a rózsaszínűek.
ez már csettintős mercato 😊

JT Daniels fan
több mint 13 éve
rudolf azért nem kerettag mert nincs csapata... az nem érdekes h az előző selejtező sorozatban magasan a csapat legjobbja volt... nembaj, lipták ott van mint a belső ikertorony erősebbike, gera meg nyílván rommá szaggatott lábbal hasznos lesz 1 év kihagyás után... szerethető sándor!peach
több mint 13 éve
rudolf azért nem kerettag mert nincs csapata... az nem érdekes h az előző selejtező sorozatban magasan a csapat legjobbja volt... nembaj, lipták ott van mint a belső ikertorony erősebbike, gera meg nyílván rommá szaggatott lábbal hasznos lesz 1 év kihagyás után... szerethető sándor!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gecc...ez az egérvári egy vicc...Király, Mészáros, Lipták, Halmosi... édes Istenem! kik ezek? tényleg, Király a magyar válogatott kapujában fog egyszer összeesni...
Gyurcsó (volt egy jó meccse), Gera (most épült fel)...uram irgalmazz...
több mint 13 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-lencse-laszlo-alairt-az-izraeli-bajnokhoz-hivatalos-2155707erre mondják, hogy kóser igazolás.
több mint 13 éve
meg még egy pár játékosnak...Pölöskey elhagyta a Fradit, hogy leszünk így bajnokok?Farkyazért respect neki, mert ő kérte a szerződésbontást, emberileg jelesre vizsgázott. és most itt az idő Détárinak, Nagynak és Balinak követni a példáját.deyell
|
több mint 13 éve
Pölöskey elhagyta a Fradit, hogy leszünk így bajnokok?Farkyazért respect neki, mert ő kérte a szerződésbontást, emberileg jelesre vizsgázott. és most itt az idő Détárinak, Nagynak és Balinak követni a példáját.
buhloone mindstate
több mint 13 éve
emléxem anno managerbe én mindig kineveltem... 😀Destro-->Romasimán jó. többet ér mint Borini vagy a vak Osvaldo. 20 gól idén majd a psg elviszi 70 millióért.
örültök Vincent?😊Divat
|
több mint 13 éve
Pölöskey elhagyta a Fradit, hogy leszünk így bajnokok?Farkyhüphüp 😕
|
több mint 13 éve
Pölöskey elhagyta a Fradit, hogy leszünk így bajnokok?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Destro-->Romasimán jó. többet ér mint Borini vagy a vak Osvaldo. 20 gól idén majd a psg elviszi 70 millióért.
örültök Vincent?😊Divat
meglásd idén dobogó, ott pedig bármi lehet

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Voronin már nem Zsuzsi csapattársa. Fortuna Düsseldorfba igazolt. (Bundesliga 1.)
több mint 13 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-koteles-potyagoljaival-ikszelt-a-genk-2154993óóó csórikám...az első még szerencsétlen volt, de a másik 2 mekkora potya.. 😕
|
több mint 13 éve
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/malaga-alban-kezbe-kerulhet-a-bajban-levo-klub-2154601kissé ironikus vég.
több mint 13 éve
Örülök, hogy a csütörtöki 0-4 ellenére a Honvéd megnyerte az első kiesési rangadóját. 😊
több mint 13 éve
az öregek még tudják mi a rend 😀Itthon balhé is lett belőle. Egy tv van, papám itt van most és kiverte a hisztit, hogy miért nézünk olimpiát mikor van magyar foci is... 😀Asbeemi a fene, lement egy játéknap anélkül, hogy senki se ekézi a pontot vesztő vidit? 😀 igaz, fetomy nyaralHöriOlimpia van. 😀Hanni
több mint 13 éve
Itthon balhé is lett belőle. Egy tv van, papám itt van most és kiverte a hisztit, hogy miért nézünk olimpiát mikor van magyar foci is... 😀mi a fene, lement egy játéknap anélkül, hogy senki se ekézi a pontot vesztő vidit? 😀 igaz, fetomy nyaralHöriOlimpia van. 😀Hanni
több mint 13 éve
mi a fene, lement egy játéknap anélkül, hogy senki se ekézi a pontot vesztő vidit? 😀 igaz, fetomy nyaralHöriOlimpia van. 😀
több mint 13 éve
és ugye eza Szűcs nem kellett pruknernek, vagyis csak ranilovic mögé... 😀mi a fene, lement egy játéknap anélkül, hogy senki se ekézi a pontot vesztő vidit? 😀 igaz, fetomy nyaralHöritúl jó volt az ellenfél...Hurka
|