Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azt kell mondjam jól játszik a konda, még a gólnál is felugrottam... :S 😀Divatde te hulla reszegen kepes voltal orakon keresztul azt orditani egy kocsma kozepen h "Dozsas vagyok!" egy fagyi sallal a nyakadban. Tehat annyira nem meglepo a latens hurkatoltoseged sem. Es akkor az alapveto betegsegedrol a ferencvarositiszrol ne is ejtsunk egy arva szot sem.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem 😊Simán verhető ez a BATE. Nagyobb a füstje, mint a lángja...alig várom a visszavágót.ahaDivat
Jövőhét kedd?JC6
több mint 13 éve
Simán verhető ez a BATE. Nagyobb a füstje, mint a lángja...alig várom a visszavágót.aha
Jövőhét kedd?JC6
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Simán verhető ez a BATE. Nagyobb a füstje, mint a lángja...alig várom a visszavágót.Jövőhét kedd?
több mint 13 éve
Ennyire nem szabadott volna beállni bekkelni. Az utolsó 5-8 percben csak rugdosták a labdát amerre álltak.zinedine5+1 azt kellett volna próbálni tovább játszani, amit a gólig is toltak
több mint 13 éve
Ennyire nem szabadott volna beállni bekkelni. Az utolsó 5-8 percben csak rugdosták a labdát amerre álltak.
több mint 13 éve
Bassza meg, ezt az egy percet már kihúzhatták volna valahogy. Mindegy, nem rossz eredmény az 1-1, be kell itthon húzni a továbbjutást, bár játék képe alapján nem lesz egy egyszerű menet.
több mint 13 éve
ezt a bírót tuti fejbe rúgnám egy pörgő, forgó rúgássalvagy ráküldeném Finnegant
még így is jól állunk, de azért a faszomat
több mint 13 éve
pont mondtam faternak, hogy Sidibe milyen jó védő, csak nehogy 1x rosszul helyezkedjen...
több mint 13 éve
ezt a faszkalap bírót, én Varga Józsi helyébe biztos leütöttem volna........csóri Sidibe 😕
|
több mint 13 éve
Sidibe 1-1 SidibeNewmancinkes
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Óóóó istenem...
több mint 13 éve
Hallod Divat, ha a loki bl főtáblás, téged senki nem ment meg a 1,60-s gumicsővel való randitól 😀Amadeus91így játszanak továbbra is simán meglehet...sztem értem játszanak!!! 😊
|
több mint 13 éve
Hallod Divat, ha a loki bl főtáblás, téged senki nem ment meg a 1,60-s gumicsővel való randitól 😀
több mint 13 éve
azt kell mondjam jól játszik a konda, még a gólnál is felugrottam... :S 😀
|
több mint 13 éve
Sidibe - Coulibaly all pro strikers 😀
több mint 13 éve
Közben Fehéroroszországban Mészáros ismét "válogatott formában" játszik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát ebből lassan egy 11 vs. 11 is összejönne 😀
több mint 13 éve
Kimaradtam a keretből.Nem csak te... 😕
Kapjátok be.Bazzani
több mint 13 éve
Mindenki Király Gábort akar játszani? Nem kapusválogatott ez...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Az én válogatottam:😀 , elég jól kenném balbunkóban, főleg mert a balost majdnem lekellett csapni, 10 műtét árán maradt meg vmi lábra emlékeztető valami... szervezd át! 😀 ( régen kapus voltam )
Divat - kristof, Hurka, petey, peach - JC6 - iktriad, zinedine5(Amadeus91, ha jól viselkedik), davemayer - Höri
Szövetségi kapitány: szaba
Világbajnokok.JC6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...