Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az a baj, h későn hirdetik ki a végső rostereket :/ mmint júl 15 rajt, de aug 30-ig lehet igazolni, így meg elég érdekes lenne a draft meg a későbbi waiverezés
több mint 14 éve
sokkal jobb lenne ha csinálnák nb1 draftot, aztán akinek aki jut, azt játszatja minden hétvégén a magic11-ben.ez nem szar cucc lenne 😀
meg waiveren nyilván lehet pótolni, ha eltiltás van.Höri
több mint 14 éve
jó hát váczi zoli külön kategória. 1 üveg whiskey volt a napi minimum, volt hetekre eltűnt az alapozásról, mert elment horgászni meg inni.itt csabán is azt csinálta. Élményszámba ment ha józan volt.
zseni volt.gabtsi
több mint 14 éve
sokkal jobb lenne ha csinálnák nb1 draftot, aztán akinek aki jut, azt játszatja minden hétvégén a magic11-ben.meg waiveren nyilván lehet pótolni, ha eltiltás van.
több mint 14 éve
Jaj már itt is. 😀. Ha már muszáj lenne vkit belülre venni, akkor Modric. Ő még passzolna is a rendszerbe. amikor Nasrit és Sneijdert olvasok már szökik a vérnyomásom. Andersont halál betenni 4-4- akármibe belső kpra. Scholest valóban nem lehet pótolni. Nanit nem kell eladni, de nálam egyértelműen a Vale-Young duó a kezdő a két szélén.United have confirmed a third new signing of the summer after reaching agreement with Atlético Madrid for the transfer of David de Gea.Már csak Scholes helyére kell valaki és jövöre cél a 20., és a BL győzelem :] Bár én Andersonban nagy potenciált látok, de nemhiszem, h Scholest helyettesíteni tudná. Bár őt senki se tudja helyettesíteni ^^ Young érkeztével, pedig Nani mehet ahova akarDuff
Végre, ez is letudva. Állítólag 18.9 millió fontot fizettünk érte.vassadi
Asszem mindenre írtam 😀.
több mint 14 éve
majd ide a topikba 😊ez ilyen egyéni játék, szal tavaly úgy csináltuk, hogy beírtuk a pontjaikat, és utána szivattuk egymást, hogy ki a jobb, idén is ez lesz 😀Ja, az szuper en is nyomom a magic11et. OK, akkor abban benne vagyok ha lehetseges. Es hova kell majd beirni a pontokat?zavi27
http://magic11.hu/game_overview.php?league_id=1Hurka
több mint 14 éve
Sopronról jut eszembe,hogy múlt hétvégén vele fociztam egy csapatban,lehet ismered:Lehet rosszul gondolom, de szerintem nem egy játékos bundázik kis hazánkban. Van néhány "furcsa" meccs az emlékezetemben a korábbi évekből SopronbólAsbeehttp://sportgeza.hu/futball/2011/06/29/bundaugy_letartoztattak_kenesei_zoltant/Namost ez a Kenesei együtt focizott Dorozsmán(akkor NB2) az egyik kollégámmal,aki akkor kezdőkapus volt ott.
aki ismer legalább 2 focistát, az tudja hogy miként működik ez. csodálkozom, hogy erre eddig kellett várni. kíváncsi vagyok lesz e lavina.gabtsi
Volt olyan meccs amikor Kenesei addig nem volt hajlandó még bemelegíteni sem amíg nem érkezett meg neki a gyorsító cucc. Máskor úgy be volt lőve (meccs előtti éjjel...),hogy a Sing-Sing (disco) közepén vette ki a farkát pisálni,mert azt hitte hogy a WCben van.
Ésatöbbi...
Sportember a javából.Bazzani
http://www.svse.hu/labdarugas/hirek/felntt-csapat/254-fazekas-norbert
több mint 14 éve
ez ilyen egyéni játék, szal tavaly úgy csináltuk, hogy beírtuk a pontjaikat, és utána szivattuk egymást, hogy ki a jobb, idén is ez lesz 😀Ja, az szuper en is nyomom a magic11et. OK, akkor abban benne vagyok ha lehetseges. Es hova kell majd beirni a pontokat?
http://magic11.hu/game_overview.php?league_id=1Hurka
több mint 14 éve
jó hát váczi zoli külön kategória. 1 üveg whiskey volt a napi minimum, volt hetekre eltűnt az alapozásról, mert elment horgászni meg inni. zseni volt.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Nem tudom igaz-e, még Váciról mesélték, hogy egyik meccsen 2 góllal a meccs embere volt, és annyira tele volt, hogy nem emlékezett semmire 😀urbán flórit anno talicskában tolták vissza a tatai edzőtáborba, egy válogatott meccs előtt, annyira rottyon volt.Flórit egyszer a stadion melletti "Kék-fekete" nevű helyről reggel húzták be (szószerint) egy taxiba. Délután 2kor volt meccs...
btw, amennyire tudom k.z. egész fogadási láncot működtet, nála lehet fogadni, illetve ő intézi rengeteg embernek a fogadását, illetve nyilván a nyerését is. s. vilit is ők húzták ki a szarból, mikor ki akarták nyírni.gabtsi
Mondjuk ha fáradtan érkezett a meccsre,akkor bement az tusolóba,ment egy kis szippancs és máris pörgött mint aki ki van pihenve.
Ja és Kenesei és társai már a feljutás előtt is adtak el meccseket Szegeden.Bazzani
több mint 14 éve
ez ilyen egyéni játék, szal tavaly úgy csináltuk, hogy beírtuk a pontjaikat, és utána szivattuk egymást, hogy ki a jobb, idén is ez lesz 😀http://magic11.hu/game_overview.php?league_id=1
több mint 14 éve
urbán flórit anno talicskában tolták vissza a tatai edzőtáborba, egy válogatott meccs előtt, annyira rottyon volt.Flórit egyszer a stadion melletti "Kék-fekete" nevű helyről reggel húzták be (szószerint) egy taxiba. Délután 2kor volt meccs...
btw, amennyire tudom k.z. egész fogadási láncot működtet, nála lehet fogadni, illetve ő intézi rengeteg embernek a fogadását, illetve nyilván a nyerését is. s. vilit is ők húzták ki a szarból, mikor ki akarták nyírni.gabtsi
Mondjuk ha fáradtan érkezett a meccsre,akkor bement az tusolóba,ment egy kis szippancs és máris pörgött mint aki ki van pihenve.
Ja és Kenesei és társai már a feljutás előtt is adtak el meccseket Szegeden.
több mint 14 éve
Amúgy ezek a bundák,fogadások hihetetlenül mennek NB2-nb3ban is.Egy nagyon jó barátom a Battonyában focizott.
Megnyerték az őszt majdnem veretlenül,aztán elkezdett botladozni a csapat akkor már sejthető volt,hogy nem csak a rossz forma az oka. Az addig remeklő védők elügyetlenedtek a csatárok kihagyták a 100%-os helyzetet a kapus mindent bevédett. Egyszer az edző le is nyilatkozta,hogy csapata legnagyobb ellensége a tobet.com. Az én Andris barátom meg üres zsebbel távozott, cikizzük is,hogy ilyen hülye volt és nem vett észre semmit. Amikor haveri focin kihagyta a helyzetet,akkor meg is kapta,hogy "Andris itt lehet gólt lőni,ez nem a Battonyai Tobet FC". 😀
több mint 14 éve
Most már mi is igazolhatnánk valakit. :/Cahill a goal.com-on kívűl felkerült máshova is?Nem kis erősítés lenne,egy Verma-Cahill belső kettős azért elég jól festene... 😊
Elvileg Cahill és Gervinho már a héten aláírhat. Nekik nagyon örülnék, de azért még kéne erősítés. Mondjuk még nem tudni ki távozik.Sebii
több mint 14 éve
Én is vállalom.tényleg, nyomni kéne megint az NB1 fantasyt, ősszel valamiért kiment mindenkinek a fejéből, pedig jó játékha lesz bowl.hu liga jönnék én is szívesenHabi
ha pedig múltidézés, akkor egy nagyon jó oldalt ajánlok: http://www.magyarfutball.hu/Hurka
több mint 14 éve
tényleg, nyomni kéne megint az NB1 fantasyt, ősszel valamiért kiment mindenkinek a fejéből, pedig jó játékha lesz bowl.hu liga jönnék én is szívesen
ha pedig múltidézés, akkor egy nagyon jó oldalt ajánlok: http://www.magyarfutball.hu/Hurka

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Most már mi is igazolhatnánk valakit. :/ Elvileg Cahill és Gervinho már a héten aláírhat. Nekik nagyon örülnék, de azért még kéne erősítés. Mondjuk még nem tudni ki távozik.
több mint 14 éve
United have confirmed a third new signing of the summer after reaching agreement with Atlético Madrid for the transfer of David de Gea.Már csak Scholes helyére kell valaki és jövöre cél a 20., és a BL győzelem :] Bár én Andersonban nagy potenciált látok, de nemhiszem, h Scholest helyettesíteni tudná. Bár őt senki se tudja helyettesíteni ^^ Young érkeztével, pedig Nani mehet ahova akar
Végre, ez is letudva. Állítólag 18.9 millió fontot fizettünk érte.vassadi
több mint 14 éve
ki gondolta volna, hogy ezen a meccsen szereplő bírók is benne vannak az ügyben 😀http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/az-mlsz-felfuggesztette-lengyel-kolost-es-segitoit-2064186?nocache
több mint 14 éve
Ez az alázat egy álomkép. A profi sportolót elsősorban a pénz érdekli többnyire, nem a sport és a siker, azok másodlagosak, első helyen vannak az anyagiak és ahogy azok jönnek, azzal jön az arc is. Tudom, hogy általánosítás, de az alázat és a játék öröme kihalófélben van a profi világból és nagyon kevesek tudnak a földön maradni.Nyilván a pénz sok mindent megváltoztat. És tökéletesen egyet is értek azzal amit mondtál. Bunda, csalás stb. az élet minden területén jelen van, nemcsak a sportban. Csak az én észrevételem az, hogy itt a 14-15 éves "focisták" inkább arra fordítják az energiájukat, hogy befessék a hajukat, fülbevaló meglegyen, hétvégi bulik...Foci szinte másodlagos. Szinte meg se adják az esélyt maguknak, hogy sikereket érjenek el. Elvegetálnak valamelyik alsóbb osztályban, itt lehetőleg kimennek Ausztriába, pénz megvan, onnantól megvan minden, és jó ez nekik. Plusz (tisztelet a kivételnek), de a legtöbbről látszik, hogy az intelligenciája a nullához konvergál, és még ki is mutatja ezt. Ha egymás mellé állítanánk egy focistát, kézilabdázót, úszót, asztaliteniszezőt, könnyen meg lehetne mondani, hogy melyik rúgja a bőrt...
Sajnos több európai ligában, sőt nemzetközi kupákban és válogatott meccseken is találtak már érdekes dolgokat, amik bundázásra utaltak, nemcsak Magyarországon.
A legnagyobb európai proficsapatok játékosainak nagy részét is megtalálod hasonló partikon, csak ott inkább privát partikat, orgiákat rendeznek, mert van rá keret, így ritkábban is buknak le...
Ha esetleg egy NFL párhuzamot keresel, emlékezz vissza arra, amikor meggyilkolták Darrent Williamset. A Denver Broncos játékosai azok után, hogy a szurkolók szinte biztos bejutnak számításai ellenére sikeresen kijátszották magukat a playoffból, egy night clubban iszogattak, partiztak, tettek magasról arra, hogy nincs playoff. A pénzüket úgy is megkapták, és az volt a legfontosabb számukra.gsn
több mint 14 éve
Jo, hat ennyi erolval folosleges 2-3 csapatot kiemelned, hogy na azoknal nem emlekszel jo jatekra miota, hiszen tudjuk hogy egz kalap kaki az egesz szinvonal unblokk, persze azer meg sokaknak van kedvenc csapata, akinek azert drukkol, ugyis, hogy persze magunkban hozza kell tenni mindig, hogy na ma jol jatszottunk - magyar szinten, jo meccs volt - magayr szinten. yghogy mint Ujpest szurkolo nem ertem ezt a kiemelesed pont. 😊zavi27Pont ezaz 😊 Pont azért kérdeztem, hogy kinek szurkol, mert eddig már vagy 3 magyar csapatot fikázott ezért is azért is, nem tudtam kinek szurkol 😊 Nem emeli ő ki az újpestet, csak most őket írta.
több mint 14 éve
En benne vagyok az NB1 fantasyban, ha lesz!
több mint 14 éve
Jo, hat ennyi erolval folosleges 2-3 csapatot kiemelned, hogy na azoknal nem emlekszel jo jatekra miota, hiszen tudjuk hogy egz kalap kaki az egesz szinvonal unblokk, persze azer meg sokaknak van kedvenc csapata, akinek azert drukkol, ugyis, hogy persze magunkban hozza kell tenni mindig, hogy na ma jol jatszottunk - magyar szinten, jo meccs volt - magayr szinten. yghogy mint Ujpest szurkolo nem ertem ezt a kiemelesed pont. 😊egyiknek sem. Régen kijártam még az NB1-ben a haverokkal 15-16 évesen "Huligánkodni" a Békéscsaba meccsekre, de most már azt sem. (Huligánkodás=állni a B középben és nézni a nagy huligánok hülyeségeit, dobálózni a fradistákkal etc...) Szóval jó ideje tévében sem nézem, csak ha odatévedek. Egyszerűen nincs közönségszórakoztató futball... tényleg rossz nézni. Nekem az Újpesttel is ez a bajom, hogy egy olyan meccse nem rémlik még régebbről sem, amikor tényleg olyan jó focit játszottak ami tetszett... talán a 5(vagy6) -0 -s fradi kiütés 1 éve. Nekem emlékezetes magyar meccs a Dunaferr - Rosenborg, amit még tök kicsiként néztem, de Lengyel Ferenc bombája még mindig megvan, ahogy mutatják mint hétgólja az Eurosporton, másik meg a Loki BL-be jutása. Az én generációmnak ennyi jutott a magyar futballból. Ja meg egy váci utcán fagyizó Rajczi ft. Tóth Norbi páros.Amadeus91nem provokációnak szántam. Számomra egyszerűen egysíkú csapat. (nem vagyok fradista).Amadeus91van magyar csapat, aminek szurkolsz?fetomy
több mint 14 éve
tényleg, nyomni kéne megint az NB1 fantasyt, ősszel valamiért kiment mindenkinek a fejéből, pedig jó játékha pedig múltidézés, akkor egy nagyon jó oldalt ajánlok: http://www.magyarfutball.hu/
több mint 14 éve
egyiknek sem. Régen kijártam még az NB1-ben a haverokkal 15-16 évesen "Huligánkodni" a Békéscsaba meccsekre, de most már azt sem. (Huligánkodás=állni a B középben és nézni a nagy huligánok hülyeségeit, dobálózni a fradistákkal etc...) Szóval jó ideje tévében sem nézem, csak ha odatévedek. Egyszerűen nincs közönségszórakoztató futball... tényleg rossz nézni. Nekem az Újpesttel is ez a bajom, hogy egy olyan meccse nem rémlik még régebbről sem, amikor tényleg olyan jó focit játszottak ami tetszett... talán a 5(vagy6) -0 -s fradi kiütés 1 éve. Nekem emlékezetes magyar meccs a Dunaferr - Rosenborg, amit még tök kicsiként néztem, de Lengyel Ferenc bombája még mindig megvan, ahogy mutatják mint hétgólja az Eurosporton, másik meg a Loki BL-be jutása. Az én generációmnak ennyi jutott a magyar futballból. Ja meg egy váci utcán fagyizó Rajczi ft. Tóth Norbi páros.van magyar csapat, aminek szurkolsz?fetomyamadeus, ha szeretnél holnap is fórumozni, akkor ne hergelj senkit.Hörinem provokációnak szántam. Számomra egyszerűen egysíkú csapat. (nem vagyok fradista).Amadeus91