Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
ne keseredj el divat. rangadon megusszatok kivetelesen 4gyel aztan feltamad a detari bandamármint a kiesési rangadóra gondolsz a Szentélybe? talán X-re jók lesztek, azért mert a ződ haverjaitok leadták a meccset még nem jöttetek ki a szarból...bár nektek 1 ft-ért úgyis megadják majd a liszenszt.... 😀
es leisztok mindenkit a tabella aljara.Fake
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ne keseredj el divat. rangadon megusszatok kivetelesen 4gyel aztan feltamad a detari banda es leisztok mindenkit a tabella aljara.
több mint 14 éve
amíg ilyen olálórika és pölöskey féle világklasszis csatárok 5!!! méterről nemh nem képesek kapura rúgni a labdát, de még átvenni se..............középpályáról és védelemről nem is beszélve...legalább kapusunk, még szerencse h 4-ből egy elmegy kategória...BÜDÖS PITSÁBA MÁR...asszem jövő héten tévések idegenbeli "rekordja" is véget fog érni...katasztrófa...nb2 keleti csoport...Divatnyenyenyenyenyenyenyenye
tan csak nem kikaptatok egy lila-feher csapattol mar megint ? 😀Fake
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
katasztrófa...nb2 keleti csoport...Divatnyenyenyenyenyenyenyenye
tan csak nem kikaptatok egy lila-feher csapattol mar megint ? 😀
több mint 14 éve
ne feledjétek, 18.00 órától DVTK-ETO feltehetőleg teltház előtt. a 19.00-es meccsek előtt legalább az első félidőt mindenki nézze, ha mi nyerünk 1 pontra megközelítjük a dobogót, ha az eto akkor meg átveszik a vezetést, szal jó meccsre lehet számítani 😊kristofvalami félelmetes a hangulat már most
több mint 14 éve
http://futballsznob.blog.hu/2011/09/25/bortonbe_megy_az_olaszok_hoheraújranézve a cikkben lévő első videót, csoda, hogy ez az ember még élt...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ne feledjétek, 18.00 órától DVTK-ETO feltehetőleg teltház előtt. a 19.00-es meccsek előtt legalább az első félidőt mindenki nézze, ha mi nyerünk 1 pontra megközelítjük a dobogót, ha az eto akkor meg átveszik a vezetést, szal jó meccsre lehet számítani 😊
több mint 14 éve
Szűk 2 hetet mondanak.Rooney sérülése engem sokkal inkább aggaszt, mint a pontvesztés... :/vassadiFerguson szerint nem komoly, de jövő héten még szinte biztosan nem játszhat. A Norwich-ot nélküle is verni kell, utána pedig úgyis két hetes szünet jön az EB-selejtezők miatt. Az a fő, hogy az Anfielden bevethető legyen.
De nem lesz ez így jó, ha minden héten lesérül valaki hosszabb-rövidebb időre...vassadi
Amúgy ez az X teljesen reális, a Stoke fizikaliag főleg középen felőrölte az Unitedet. A hibás bírói döntéseket meg majd bőven visszakapja még a csapat.
több mint 14 éve
Rooney sérülése engem sokkal inkább aggaszt, mint a pontvesztés... :/vassadiFerguson szerint nem komoly, de jövő héten még szinte biztosan nem játszhat. A Norwich-ot nélküle is verni kell, utána pedig úgyis két hetes szünet jön az EB-selejtezők miatt. Az a fő, hogy az Anfielden bevethető legyen.
De nem lesz ez így jó, ha minden héten lesérül valaki hosszabb-rövidebb időre...
több mint 14 éve
Inter W, CR győzelemmel mutatkozott be...vannak azért bíztató jelek, Forlán viszont továbbra is katasztrófa sztem, egyenlőre kidobott 6misi sztem...Divatfélmeccsre jó ,majd végig diégósat jáccunk, eccer M másszor F 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
off: Ha eladtam volna a kocsim, az lennék? 😀A Paks edzője, Karesz nagy haverom, tarjánban a beceneve: Bundás Karcsi 😀 😀 😀
több mint 14 éve
hát ez elég gyenge volt, de majd mingyá meg is kapod tőle... 😀Hát igazából csak akkor lennél, ha már előtte is az lettél volna 😊Inter W, CR győzelemmel mutatkozott be...vannak azért bíztató jelek, Forlán viszont továbbra is katasztrófa sztem, egyenlőre kidobott 6misi sztem...Divataz összes pénzem feltettem volna az Inter W-re az edzőbuktatás után... most milliomos lennék 😀JC6
Sobri mode off.fetomy
|
több mint 14 éve
Hát igazából csak akkor lennél, ha már előtte is az lettél volna 😊Inter W, CR győzelemmel mutatkozott be...vannak azért bíztató jelek, Forlán viszont továbbra is katasztrófa sztem, egyenlőre kidobott 6misi sztem...Divataz összes pénzem feltettem volna az Inter W-re az edzőbuktatás után... most milliomos lennék 😀JC6
Sobri mode off.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Inter W, CR győzelemmel mutatkozott be...vannak azért bíztató jelek, Forlán viszont továbbra is katasztrófa sztem, egyenlőre kidobott 6misi sztem...Divataz összes pénzem feltettem volna az Inter W-re az edzőbuktatás után... most milliomos lennék 😀
több mint 14 éve
miilann leírtam hogy egyetlen egyszer fejelt szabályosan, a góljánál. Rooney sérülése mennyire durva?davemayernem is neked válaszoltam, de akkor most leírom, ez is egy jó nagy baromság, szal felesleges ismételgetni. 😉
child please!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Érdekes eredmény ez a 4-4 😀
több mint 14 éve
Inter W, CR győzelemmel mutatkozott be...vannak azért bíztató jelek, Forlán viszont továbbra is katasztrófa sztem, egyenlőre kidobott 6misi sztem...
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Teljesen tökéletes lenne ez a Chelsea meccs, ha nem lett volna az a hülye kiállítás. Ami szerintem 50-50%-ban Torres és a bíró hibája. Torres is nagyon hülyén mozdult a labdára, de nem volt benne olyan szándékosság szerintem, amiért elsőre pirosat kellene adni. Pedig most tényleg nagy kedvvel játszott, nagyon kár ezért a pirosért.Schleckén nem adtam volna pirosat de mivel elfogult vagyok, így ez nem releváns. ami tetszett, hogy nem játszott Lampard, a szélsők felfutásai, Ramires ami viszont nem, hogy megint dekoncentráltak voltunk az előnyünk tudatában a végén, aminek megint kapott gól lett a vége.
több mint 14 éve
barca: ************! :mad:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
8 évesen próbálta, de egyszer nem figyelt oda, mikor a palánk környékén futott, és a nyakát durván beütötte a gyűrűbe :/kosárlabda 😀DuffCrouch 1x nem fejelt még szabályosan az életében...DuffHát most mit csináljon szegény, ha a többiek feje könyökmagasságban van neki :/fetomy
több mint 14 éve
nem tudom mitől lett ennyire erős a védelmünk, mert ma is, csak Rafinha volt új játékos hátul. (+Neuer) 1 gólt kapni 9 meccsen.. azt kell, hogy mondjam, hogy elégedett vagyok maximálisan a csapattal.Amadeus91pont ezen agyaltam én is, és akkor se értem h lehet ien jó a védelem...
|
több mint 14 éve
Sőt, az első két meccsen mutatott játékunk botrányosan rossz volt, elképzelés nélkül.Én is mindenre számítottam a szezon előtt, de arra, hogy így lehúzzuk hátul a reteszt hétről hétre, arra azért nem. 😊 Nyilván blődség ilyet mondani, de így elnézve reális lehet, hogy 34 meccs után max 20 gólt kapjunk. Ez csak egy ilyen álomszerű valami. 😊Vrijbloedaz első meccsen mutatott kabaré után kb. én is.... még ha Kroos elkezdeni irányítani.Amadeus91
Ugye a majd 180 perc után rúgott gól nélkül álltunk a ligában, és öltettelen volt a támadójáték.
Ha nincs Wolfsburgban az a Luis Gustavo gól, ki tudja hol állnánk most. Az nagy löketet adott, lehetett érezni. Mint anno a Juventus ellen aratott fölényes győzelem. 😊
több mint 14 éve
miilann leírtam hogy egyetlen egyszer fejelt szabályosan, a góljánál. Rooney sérülése mennyire durva?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
lol, hülyeséget én is tudok mondani. 😂Crouch 1x nem fejelt még szabályosan az életében...Duff1-1. Ha itt nem nyerünk Fergusont örökre elfogják tiltani...Duffmég a PL-szintet is sikerült alulmúlnia ennek a játékvezetői garnitúrának akik ezen a meccsen voltak. Crouch-nak 1 olyan felugrása volt amikor nem támaszkodott 2 kézzel, pont a gól előtt de ott is csak azért nem mert lendületből érkezett és Jones& Ferdinand elcseszték a helyezkedést.
Giggs meg folytathatta volna a hagyományt (minden PL-szezonban gól), kár hogy nem sikerült ott a végén.
Andersont fejbe rúgnám a sok hülye labdája miatt, Fergusontól meg megkérdezném hogy Chica helyére miért Owent hozta be? Az utolsó 20 percben teljesen elfáradt,csupa rossz döntést hozott.
A vicc az hogy a 4. perc után már nem is kellett volna meccsről beszélni, így meg 2 pontunk bánta ezt a szart.davemayer
egyébként a mai góljánál is szabályosan fejelt. arról nem is beszélve, hogy ferdinand két kézzel lökte mindeközben. 😉
child please!